Naturigin Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste hårfarve til dato. Har brugt den 1-2 år nu og ask blond er den eneste der bliver flot i mit hår, da jeg har mange røde hårpigmenter. Dertil skånsom og dufter dejligt uden kemi♥️🤗🤩

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig livering samt god kvalitet jeg er vild med jeres produkter . Stærk anbefaling til ale . Hajra T .

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Meget kedelig oplevelse med jeres hårfarve, Light Ash Brown 5.2 Jeg har brugt jeres produkter nu to gange og med samme dårligt resultat Det dækker ikke ordentligt udvokset grå hår. Håret bliv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I’ve been using NATURIGIN hair color for a while now and it’s the first brand that made me stop experimenting with other products. The color comes out rich and natural looking, not flat or “boxed,... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de produtos para cabelo

Escrito pela empresa

NATURIGIN er en dansk familieejet virksomhed, som siden 2004 har produceret naturligt baserede hårfarver samt hårpleje- og stylingprodukter. Vi bruger de reneste energikilder og kombinerer de bedste ingredienser fra naturen med eksklusiv kvalitet, når vi udvikler vores produkter 🌏 Brug for hjælp til valg af hårfarve? Tøv ikke med at kontakte os på kundeservice@naturigin.dk 🌱

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

173 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Stor anbefaling!

Virkelig god hårfarve! Flot resultat og farve. Og virkelig dejligt med en hårfarve der ikke kradser i næsen og niver i hårbunden! Ærgerligt at supermarkederne og Matas hælder mere til at forhandle de store mærker med masser af kemi fremfor fx jeres :(

20 de outubro de 2025

Hej Emilie
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er så glade for, at du værdsætter farvens milde duft og fravalget af bl.a. ammoniak, som lugter fælt 😊

Naturlig hårfarve

Naturlig hårfarve, jeg er tilfreds med kvaliteten, og leveringen er ret hurtig.

17 de outubro de 2025

Hej Palina
Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både kvalitet og levering 😊
Med venlig hilsen Trine // NATURIGIN

Fantastisk!

Fantastisk!! Er så glad🥰Har fundet hårfarve jeg er tryg ved! Og som ikke koster en milliard! Genialt!♥️Og smukt, naturligt resultat.

Hej Petra
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at du får et smukt og naturligt resultat med farven 😊

Meget fint produkt.

Hej Zamfir
Tusind tak for din anmeldelse. Vi håber på at byde dig velkommen i webshoppen snart igen 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Neither natural nor harmless to scalp

I ordered this based on the fact that the hair dye was natural and would not irritate the scalp. As soon as I used it, my scalp started burning like with any chemical dye. When I rinsed it off, I lost a ton of hair, my hair colour turned out orange (I used dark blonde) and my hair ended up completely damaged. I wouldn’t recommend this product to my worst enemy and I can’t believe they are allowed to market the product as natural and harmless. It’s a lie!!!!!

Hi there

Thank you for sharing your experience. We are sorry to hear that your coloring session did not end well. It sounds like you might have had an allergic reaction to something in the colour. Allergic reactions can be caused by chemical as well as natural ingredients – and that is why we do not market it as harmless.

When the hair ends up orange, it is usually because the hair to begin with was too dark to colour with the chosen shade. As NATURIGIN colours do not bleach the hair, there is a limit to how many shades it can lift without the risk of discoloration. We would be happy to look further into this, if you can reach out to our customer service: kundeservice@NATURIGIN.dk

All the best from Trine // NATURIGIN

Bedste hårfarver

Er vild med hårfarve 2.0 og har købt den i flere år. Kæmpe anbefaling.

2 de outubro de 2025

Hej Maja
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du bliver ved med at vende tilbage til 2.0'eren 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hårfargen er et meget godt produkt for…

Hårfargen er et meget godt produkt for mitt hår som er tynt og ikke tåler sterke produkter. Leveransen pr post til Norge er rask og uproblematisk. Meget fornøyd!

Hej Hilde
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at den milde hårfarve egner sig så godt til dit hår 😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Er glad for produktet men synes det er…

Er glad for produktet men synes det er ærgerligt man bruger formuer på det.
Og der er aldrig udsalg på farverne.

29 de setembro de 2025

Hej Sussie
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes godt om produktet 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Effektiv og brugervenlig webshop.

Super hurtig ordrebehandling, forsendelse og levering.

Hej Henrik
Tusind tak for din anmeldese. Vi er glade for at høre, at alt kørte nemt og effektivt med din bestilling 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dækker ikke grå hår

Dækker ikke grå hår. Spild af penge. Farvede mit hår med 5.2 ash ligt brown, lod den sidde i ca. 1 time, ikke en smule dækkede det mit grå hår.

7 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Ayfer
Tak for din anmeldelse. Vi er ærgerlige over at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.
Du skriver, at du lod farven sidde i håret i 1 time, og det må vi på det kraftigste fraråde. Vejledningen siger 20-30 minutter afhængigt af udgangspunktet, og man risikerer problemer som misfarvning, når man lader den sidde længere tid. Afhængigt af dit hård udgangspunkt, kan 5.2 også have været for lys en farve til at dække fuldt ud – men vi vil meget gerne i dialog om en mulig løsning på problemet, så jeg håber, du vil kontakte os på kundeservice@NATURIGIN.dk 😊

Hej Helene
Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du synes godt om hårfarven, resultatet og det faktum, at der ikke efterlades en grim ammoniaklugt 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Synes altid tingene kommer til tiden.

30 de setembro de 2025

Hej Lars
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at pakkerne kommer til tiden 😊

Virkelig godt produkt .

Virkelig godt produkt .. hurtig levering

25 de fevereiro de 2025

Hej Emma
Mange tak for din anmeldelse. Vi håber på at byde dig velkommen i webshoppen snart igen 😊
Med venlig hilsen Trine // NATURIGIN

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service!!!!!og meget glad for JERES…

God service!!!!!og meget glad for JERES FANTASTISK HÅRFARVE!!!!!

24 de setembro de 2025

Hej Tamon
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at du synes, hårfarven er fantastisk 😊

Verdens bedste hårfarve

Verdens bedste hårfarve
Jeg kommer aldrig til at bruge andet igen

Hej Bettina
Tusind tak for din anmeldelse. Du kan tro, vi er glade for at høre, at du aldrig har lyst til at bruge andre farver end vores NATURIGIN-farver igen 😊

Fin kvalitet 😃

2 de setembro de 2025

Hej Irene
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du påskønner kvaliteten af produkterne 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik rigtig fin pakke med hjem som det…

Fik rigtig fin pakke med hjem som det skal det være

6 de maio de 2025

Hej

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varen kommer hurtigt og lever op til…

Varen kommer hurtigt og lever op til det den skal.

4 de setembro de 2025

Hej Kirsten
Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du fik din vare hurtigt, og er glad for den 😊

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt, hurtig service, kan anbefales! :)

Hej Alicja

Flot farve

Flot farve, dækker grå hår og lugter ikke når man farver håret

Hej Liselotte
Mange tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at de grå hår blev dækket 😊
Venlige hilsner fra Trine // NATURIGIN

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais