Mybeanie Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt flere huer hos Mybeanie og elsker dem. Det er min mening a mange flere skulle købe huer hos jer til børn, teenager og voksne så man kan se i mørket. Dem jeg har købt til elsker ihverfald dere... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wir haben die Mützen in unserem Urlaub kennen und lieben gelernt. Wir können sie absolut und ohne Vorbehalte empfehlen. Die Personalisierung ist ein zusätzliches Plus. Leider ist der Versand über DPD... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte 2 huer til mine nevøer til jul. Der er 3 fordele ved huerne. 1. det øger trafiksikkerheden 2. kommer nemmere tilbage til ejer(når glemt) 3. varmer kolde ører Det er intet mindre end et ge... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sendte mail fordi jeg gerne ville bestille en ekstra hue, blev ringet op efter 10 min. MyBeanie og jeg fik lavet en aftale og MyBeanie ville endda sørge for at mine huer blev sendt afsted i den samme... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Min hue nr. 2

Købte ( for 2. gang) en refleks navnehue 😀
Super produkt , hurtig levering👍
Sidder perfekt på hovedet, er varm og ikke mindst: Man kan ses laaaaaangt væk pga. refleks effekten😎

21 de outubro de 2024

Hej Allan. Tusind tak for din fine anmeldelse Mvh Caroline

Top Qualität

Top Qualität! Sehr schnelle Lieferung!

28 de outubro de 2024

Thank you very much for your review. / Caroline

Super godt produkt

Det er anden gang jeg har købt en hue og er meget tilfreds. Det er en super god ide med rexlek strikket ind. Kan virkelig ses når man går ude i mørke. Og en rigtig god kvalitet der bare bliver ved med at holde faconen og forbliver pæn

9 de outubro de 2024

Hej Jette Betyder meget for os. Tusind tak for din Anmeldelse. Mvh Caroline

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Den har ikke den forventede effekt i…

Den har ikke den forventede effekt i trafikken som jeg havde håbet på.
Men alt kom virkelig hurtigt og er super god kvalitet.

4 de março de 2024

Hej.
Jeg er Rigtig ked af du ikke syntes vores huer har den ønskede effekt. Du er jo altid velkommen til at kontakte os pr. Mail. info@mybeanie.dk Mvh Caroline

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og go kvalitet på den…

Hurtig levering og go kvalitet på den elefant hue jeg bestilte til mit barnebarn og rigtig go refleks effekt i mørke jeg købte den i str 2-3 år selvom mit barnebarn kun er 1 år og 9 mdr for så tænkte opa her at så ku hun jo vokse lidt inden den så blev for lille men ak de er åbenbart små i str for hun ku slet ikke passe den og hun har en normal knold str samme som de andre i dagplejen på samme alder så ikk fordi hun har en kæmpe roe haha og det jo self ikk mybeanies skyld og jeg skrev self en mail og fik hurtig svar og vi er nu ved at hotte på en løsning så ka anbefale dem

2 de março de 2024

Resposta da Mybeanie

Tak. Vi gør alt for at løse problemer eller udfordringer. Vores kunder har første prioritet. Dbh Caroline

Hurtig levering

Hurtig levering. Og lækker produkter. Har handlet her mange gange og gør det gladeligt igen

9 de janeiro de 2024

Hej Linda. Tusind tak for det fine ord og opbakning. Dbh Caroline

En hue der dur

En hue der dur. 👍 Altid god service.

8 de janeiro de 2024

Tak Pia/ Dbh Caroline

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alt alt for små.

Alt alt for små.. Spild af penge..

12 de dezembro de 2023

Resposta da Mybeanie

Hej Lykke. Er rigtig ked af de ikke levede op til dine forventninger. Du kan altid skrive til os på info@mybeanie.dk og så finder vi en løsning. Vh Caroline

Refleks hue

Kom kort tid efter bestilling
Selve huen er meget behagelig og have på og så er det jo skønt at man kan blive set i mørket 💡💡💡💡💡💡💡
Den lyser helt op når lyset rammer den

15 de dezembro de 2023

Tak Maja🙏

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais