A empresa respondeu
Shampoo baren er virkelig dejlig. Jeg har psoriasis i hovedbunden. Kan mærke mindre kløe i hovedbunden, og håret set sundere og blankere ud efter hårvask med shampoo baren. Shampooen dufter dejli... Ver mais
A empresa respondeu
Total wellness og selvforkælelse! Og produkter med miljøet i fokus - whats not to like? :-D Jeg fik min ordre leveret på under et døgn, alt var forsvarligt og miljøbevidst indpakket, og alle... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg modtog min ordre med ultra hurtig levering i en genbrugskasse, der var perfekt tilpasset indholdet – hverken for stor eller for lille. Tak for at I genbruger papkasser og endda gør opmærksom på d... Ver mais
A empresa respondeu
Vi hjælper dig med at vælge mere bevidst. conscious.dk er en dansk web shop der forhandler produkter indenfor personlig pleje, rengøring og køkkenartikler, med fokus på mindre plastik, mere genbrug og kvalitet over kvantitet. Mindre plastik er kernen i vores mission. Ved at tilbyde lækre alternativer, kan man minimerer brugen af engangsplastik. Vi stræber efter at fremme genbrug ved at tilbyde produkter, der kan genanvendes eller genbruges, hvilket bidrager til en mere cirkulær økonomi. Vi tilbyder produkter, der ikke kun er holdbare, men også skaber en bevidst forbrugeroplevelse, hvor kvalitet prioriteres over masseproduktion.
Præstevang 13, 7190, Billund, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg er så glad for mine smykker. De kom før forventet leveringstid. Så mangler jeg bare tøjetbder passer til smykkerne. 😏 Det skulle være en smal sag.😏
Det går altid lynhurtigt med at få varerne i postkassen til afhentning og jeg er super godt tilfreds med produkterne.
Svampene er fantastisk gode, knap så duperet af kobberkludene, men måske jeg blot skal vænne mig til dem ift dem af ‘stål’

Resposta da conscious.dk
Elsker at kunne hente selv, når nu jeg bor i nærheden.
Varerne lækre og pakket fint ind.

Resposta da conscious.dk
Kom hurtigt og levede helt op til mine forventninger at schampo..godt produkt 👍👍

Resposta da conscious.dk
Gode produkter og hurtig ekspedition. Jeg bestilte vaskeark. 15 min efter var de klar til afhentning. Jeg har også nogle sæbebarholdere derfra til badeværelset som pynter på glasdøren. De hænger godt der, bare med sugekop, så jeg slipper for at bore hul i væggen eller have sæbe på gulvet. Altid god service og en personlig hilsen fra de søde ejere hver gang.

Resposta da conscious.dk
Gode produkter (vaskeark til tøj og opvaskemaskine samt cremedeo og shampoobar) og hurtig levering

Resposta da conscious.dk
Indtil videre virker de fornuftige og ansvarsfulde. F.eks. var vores pakke pakket ind med eget genbrug, frem for nyt

Resposta da conscious.dk
Gode produkter - jeg køber alt til vask, opvask, bad og rengøring her. Det er nemt og det er gode produkter.

Varer til en yderst fornuftig pris. Hurtig levering. Plastfri emballage 😊

Resposta da conscious.dk
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.