Neglemakeriet.no Avaliações 694

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid god kundeservice hos Neglemakeriet! For første gang opplevde jeg at varene ikke ble levert på forventet tidspunkt. Jeg tok umiddelbart kontakt med Neglemakeriet hvor jeg som vanlig med mø... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Positivt overrasket over builder gels. Har prøvd mange og jeg vil si neglemakeriet sine er ganske høyt opp på lista mi. Veldig mange blir ekstremt varme i lampa- jeg er selv veldig sensitiv men... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min hos Neglemakeriet! Produktene og resultatet levde virkelig opp til forventningene mine. Neglene ble utrolig fine, med høy kvalitet og et profesjonelt preg.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

La inn reklamasjon på en gelepensel som dessverre ikke var helt optimal, da børstehårene falt av samme dag jeg mottok den. Sendte over en mail med beskrivelse og bilder til kundeservice, og fikk både... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Beleza
  2. Loja de Produtos de Beleza
  3. Loja de Cosméticos
  4. Manicure

Sobre Neglemakeriet.no

Escrito pela empresa

Neglemakeriet.no er en helt norsk nettbutikk for deg som er opptatt av negledesign, enten du har det som nyoppstartet hobby eller har hatt det som yrke lenge. Hos oss finner du tusenvis av profesjonelle negleprodukter av svært høy kvalitet, til riktig pris, og med lynrask utsendelse av din ordre.

Ingen anelse om hva du trenger å kjøpe inn? Ikke noe problem, vi hjelper deg. Vi er snare til å svare på din henvendelse, og gir deg gjerne personlig service. Kontakt oss her.

Ta en titt på alle startpakkene, så får du en rask innføring i vår verden av polygel, gele og gelelakk og akryl og dip in.

Vi har vært her siden 2007, og du kan stole på at du alltid får varene du har betalt for. Noe du savner? Vi elsker å ta inn nye produkter, gi lyd! Ordre sendes ut hver eneste virkedag fra vårt lager i Skien.

Handler du for 900 eller mer, kan du velge gratis frakt, og du får alltid en gave med i ordren. Når du handler hos oss, er det aldri toll eller andre uventede gebyrer.

KONTAKT OSS: ordre@neglemakeriet.no

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode og enkle produkter selv for en…

Gode og enkle produkter selv for en nybegynner💅🏻

14 de dezembro de 2025

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Så fint å høre at produktene oppleves som enkle å bruke, også for nybegynnere. Det er gull verdt at du tok deg tid til å dele erfaringen din :)

God kundeservice

Fine produkter.
God og rask servise. Kundeservise er enkle å forholde seg til. De finner gode løsninger og er hjelpsomme!

Anbefaler!

29 de novembro de 2025

Resposta da Neglemakeriet.no

Hei, Trine, tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Det er veldig koselig å høre at du opplever kundeservicen som hjelpsom og enkel å forholde seg til, og at du er fornøyd med produktene.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din :)

🥳🌸🌸🌸🌸

😀🍎🍎🍎🍎👹🍎🍎🍎🍎

22 de novembro de 2025

Tusen takk for 5 stjerner 🥳
Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din 😀

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God produkter!

God produkter!
Kunne ønske at de ble levert ennå litt raskere til Posten, men jeg er utålmodig når jeg venter på noe gøy.

18 de novembro de 2025

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Så fint å høre at du er fornøyd med produktene!

Vi skjønner godt at det er ekstra vanskelig å vente når man har bestilt noe man gleder seg til.

Bestillingen din ble sendt fra oss neste dag, men transport og registrering på postterminal kan noen ganger ta litt tid.

Takk for tålmodigheten og for at du tok deg tid til å dele erfaringen din :)

10/10

Det er bra får bestillingen raskt og har alltid fått det jeg har kjøpt har ikke vært noe problem

18 de novembro de 2025

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen takk for fin tilbakemelding.

Supert å høre at du har fått bestillingene raskt og at alt har fungert som det skal. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din!

Utrolig gode produkter

Utrolig gode produkter, godt utvalg og ikke minst kjapp levering.

Alltids vært fornøyd!

16 de novembro de 2025

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding!

Det er koselig å høre at du er så fornøyd, og at erfaringene dine har vært gode over tid.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varene syns jeg var dårlig

Varene syns jeg var dårlig. En glippe mellom egen negl og falsk negl under . Kan se inn. Aldri skjedd før .

6 de dezembro de 2025

Resposta da Neglemakeriet.no

Hei Jeanette, godt du tar kontakt! Vi kan ikke se at du har skrevet til vår kundeservice ennå. Vi hjelper deg gjerne!

Vi finner én bestilling fra deg hos oss av en Acrylgel, og det er ingen grunn til at denne skal ha noen gliper ned mot naturneglen. Oppstår det gliper vil det høyst sannsynlig skyldes at støpeformen (hvis du har brukt dette) ikke ble lagt godt nok ned mot naturneglen (slik at luften presses ut), eller at formen ikke ble fylt nok opp.

Skriv gjerne til oss på ordre@neglemakeriet.no, så finner vi ut av det :)

Bra nettside, gode produkter

Bra nettside, enkel bestilling og rask levering. Prosuktene var dessuten gode og prisen var kjekk

10 de novembro de 2025

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen takk for anmeldelsen din, Cathrine, koselig å høre!

Tommel opp

Rask levering. Rask håndtering. Gode produkter. Hyggelige ansatte. Tommel opp

21 de novembro de 2025

Resposta da Neglemakeriet.no

Hei Nane, tusen takk for anmeldelsen din, koselig å høre 😄

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Litt dårlig forsegling

Gel hadde lekket ut når jeg åpnet den. Ble ganske grisete. Men fornøyd med selve gelen:)

27 de outubro de 2025

Resposta da Neglemakeriet.no

Hei Johanne, tusen takk for anmeldelsen! Koselig å høre at selve geleen var som den skulle :)

Når det gjelder lekkasjer, så kan det en sjelden gang skje med geleer. Blir det altfor mye som har kommet ut, ta gjerne et bilde av det og send oss, så ordner vi opp :)

Ellers har vi to tips for fjerning av gele på avveier: Bruk engangshansker, ha alkohol på tørkepapir og tørk av det som har sølt ut. Eller, er det søl på utsiden av krukken (og man kan ha lokket på krukken godt på), kan man sette hele krukken i UV-lampen og herde gele-sølet (sett krukken oppå en liten plastpose så det ikke kommer søl i lampen), for så å fjerne det på en enkel måte med en pinsett.

Veldig bra kundeservice

Veldig bra kundeservice og fine produkter som passer både nybegynnere og profesjonelle.

22 de outubro de 2025

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen takk for den fine anmeldelsen din, Natalie. Koselig å høre at alt har vært som det skal :)

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vurdere beholde dem da det kostet 200kr…

Vurdere beholde dem da det kostet 200kr og sende tilbake. Men var ikke fornøyd med fargene. Har dokk ikke prøvd dem enda.

Hei!

Når det gjelder Magic Mirror Chrome Powder du har bestilt, så ser fargene riktige ut først når du har fått dem på neglen og har polert dem opp.

Slik du ser fargene rett i krukken, så ser de matte og hvitaktige ut.

Derfor informerer vi tydelig om dette i produktbeskrivelsen i nettbutikken, og vi har også opplyst om dette i vår kommunikasjon per e-poster med deg.

Når du likevel bedømmer en farge etter hvordan den ser ut i krukken, matt og upolert, så forstår vi at du umulig kan bli fornøyd med den.

Vi ga deg også lenke til Posten sin side hvor du kan bestille ‘Norgespakke liten’ for produkter du ønsker å returnere, noe som koster kroner 73,-

Er det noe annet vi kan hjelpe deg med, er det bare å ta kontakt med oss på e-post igjen 😊

God kvalitet

Det jeg bestilte kom i tide, var helt, pent og rent😊

Resposta da Neglemakeriet.no

Takk skal du ha for anmeldelsen din, godt å høre at alt har fungert som det skal 😊

Den beste neglebutikken 🫶🫶🫶

Dere er veldig kjappe på utsending. Dere har gode produkter, og ved noen anledninger har jeg sendt spørsmål om ting jeg lurer på ved varene, å dere er kjappe med svar der også! Å jeg elsker de små gavene som er med bestillingene. Jeg er superfornøyd med alt hos dere!

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Astrid 🫶 Det betyr mye at du er fornøyd både med produktene, utsendingen og hjelpen du har fått. Og så koselig at du liker de små gavene som følger med 💕 Det er vår måte å si takk for at du handler hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais