Neglemakeriet.no Avaliações 694

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid god kundeservice hos Neglemakeriet! For første gang opplevde jeg at varene ikke ble levert på forventet tidspunkt. Jeg tok umiddelbart kontakt med Neglemakeriet hvor jeg som vanlig med mø... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Positivt overrasket over builder gels. Har prøvd mange og jeg vil si neglemakeriet sine er ganske høyt opp på lista mi. Veldig mange blir ekstremt varme i lampa- jeg er selv veldig sensitiv men... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min hos Neglemakeriet! Produktene og resultatet levde virkelig opp til forventningene mine. Neglene ble utrolig fine, med høy kvalitet og et profesjonelt preg.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

La inn reklamasjon på en gelepensel som dessverre ikke var helt optimal, da børstehårene falt av samme dag jeg mottok den. Sendte over en mail med beskrivelse og bilder til kundeservice, og fikk både... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Beleza
  2. Loja de Produtos de Beleza
  3. Loja de Cosméticos
  4. Manicure

Sobre Neglemakeriet.no

Escrito pela empresa

Neglemakeriet.no er en helt norsk nettbutikk for deg som er opptatt av negledesign, enten du har det som nyoppstartet hobby eller har hatt det som yrke lenge. Hos oss finner du tusenvis av profesjonelle negleprodukter av svært høy kvalitet, til riktig pris, og med lynrask utsendelse av din ordre.

Ingen anelse om hva du trenger å kjøpe inn? Ikke noe problem, vi hjelper deg. Vi er snare til å svare på din henvendelse, og gir deg gjerne personlig service. Kontakt oss her.

Ta en titt på alle startpakkene, så får du en rask innføring i vår verden av polygel, gele og gelelakk og akryl og dip in.

Vi har vært her siden 2007, og du kan stole på at du alltid får varene du har betalt for. Noe du savner? Vi elsker å ta inn nye produkter, gi lyd! Ordre sendes ut hver eneste virkedag fra vårt lager i Skien.

Handler du for 900 eller mer, kan du velge gratis frakt, og du får alltid en gave med i ordren. Når du handler hos oss, er det aldri toll eller andre uventede gebyrer.

KONTAKT OSS: ordre@neglemakeriet.no

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Pakken var veldig klissete og produktet…

Pakken var veldig klissete og produktet hadde kommet ut

27 de janeiro de 2026

Hei, Ellie!

Takk for tilbakemeldingen din, og så leit å høre at pakken kom frem klissete og at produktet hadde lekket. Det er absolutt ikke slik det skal være.

Vi kan ikke se at vi har mottatt e-post fra deg om dette, og vi setter alltid stor pris på å få beskjed direkte så fort man oppdager slike ting. Da får vi hjulpet raskt og funnet en løsning med en gang.

Send oss gjerne en e-post med et bilde av skaden til ordre@neglemakeriet.no, så ordner vi opp for deg så fort som mulig.

Hilsen oss i Neglemakeriet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, rask levering, bra produkter ✨️

22 de janeiro de 2026

Tusen takk for anmeldelsen din, Lena 😊

bra kvalitet!

Bra kvalitet og de varte lenge!

Så flott å høre, Kamilla 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service! Gode produkter av det jeg har fått testet. Hadde et problem, som ble løst på en rask, proffesjonell og god måte :)

30 de janeiro de 2026

Resposta da Neglemakeriet.no

Hei Anette, så flott å høre at alt løste seg som det skulle :) Koselig å høre at produktene innfrir forventningene!

bra kundeservice

bra kundeservice, får gode svar, får link til produkter jeg lurer på eller som de har sagt funker bedre! Helt supert :)

Resposta da Neglemakeriet.no

Hei Celine, tusen takk for anmeldelsen din :D Veldig koselig å høre at du liker servicen så godt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min go-to butikk, alltid fornøyd med handelen :)

Har utelukkende gode erfaringer med Neglemakeriet, det er alltid en glede å handle fra dem! De er seriøse og de har et bredt utvalg av svært gode produkter og lekre farger som du garantert vil elske.

To basisprodukter som jeg kanskje vil fremheve er (prep-serien sammens med) Ultra Glossy Top Coat som fremdeles er skinnende og ripefri på 3dje uken, samt deres Professional Builder Gel som er det mest skånsomme produktet jeg noen gang har brukt. Jeg har i flere år vært plaget av eksem og intolerans for HEMA, builderen til NM har roet ned all eksem hos meg. Dette vil selvsagt være individuelt, men jeg kan ikke annet enn å anbefale den varmt hvis du i utgangspunktet er sensitiv for HEMA. Løp og kjøp faktisk ;)

Til slutt må jeg få rose kundeservicen til Neglemakeriet som er kjapt på med rause løsninger om noe skulle oppstå. Kommunikasjonen med dem er løsningsorientert og man føler seg både sett og hørt. Pakkeavdelingen er alltid nøye med innpakning av produktene slik at ikke noe kommer frem skadet eller med lekkasjer. Jeg tør ikke tenke på hva silkepapirbudsjettet deres er - jeg vet bare at jeg som kunde 100% verdsetter omtanken som ligger bak <3

21 de janeiro de 2026

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen takk for en så utrolig fin og gjennomtenkt anmeldelse 💛
Det betyr veldig mye for oss å lese at du har hatt så gode erfaringer med både produktene våre og kundeservicen.

Vi er spesielt glade for å høre at Professional Builder Gel har fungert så godt for deg, særlig med tanke på HEMA-intoleranse og eksem. Nettopp slike tilbakemeldinger er viktige for oss når vi jobber videre med sortimentet vårt, og det setter vi stor pris på at du deler så åpent.

At du også trekker frem kundeservice, kommunikasjon og pakking varmer ekstra. Vi legger mye omtanke i hele prosessen, og det er veldig fint å vite at det faktisk merkes hos deg som kunde.

Tusen takk igjen for tilliten, for anbefalingen og for at du tok deg tid til å skrive en så fyldig tilbakemelding. Det setter vi enormt stor pris på 💛

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Raskt og hyggelig svar fra…

Raskt og hyggelig svar fra kundeservice. Svarte med engang og løste henvendelsen min😀

19 de janeiro de 2026

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen din, og bare hyggelig å kunne hjelpe deg 😀

Var veldig gode produkter

Var veldig gode produkter, men litt lang leveringstid. Det føles veldig profesjonelt å enkelt å bruke. Lett å lage fine negler hjemme🫶🏼

24 de dezembro de 2025

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🥰

Så fint å høre at du opplever produktene som gode, profesjonelle og enkle å bruke hjemme.

Takk også for tålmodigheten med leveringen! Bestillingen ble lagt inn sent på kvelden 23. desember og sendt fra lager allerede 24. desember, men på grunn av jul, helligdager og helg tok posten dessverre litt ekstra tid før pakken var fremme i begynnelsen av januar. Godt å høre at den kom fram til slutt!

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din 💛

Utrolig raskt levert

Varer bestilt fredag kveld ble levert allerede mandag morgen 🤩

Resposta da Neglemakeriet.no

Hei Linda, så nydelig å høre at alt gikk knirkefritt med posten! Da er det bare å kose seg med produktene 🥳

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er svært fornøyd med opplevelsen…

Jeg er svært fornøyd med opplevelsen jeg har hatt hos Neglmakeriet. De er raske til å svare dersom man har spørsmål eller behov for veiledning, og fremstår som både tilgjengelige og profesjonelle i sin kundebehandling.

Jeg setter stor pris på at de tilbyr et utvalg rimeligere produkter, som gjør det mulig å teste og bli kjent med nye produkter uten å måtte gjøre store investeringer. Dette gir en lav terskel for å prøve nye løsninger og vitner om en kundevennlig tilnærming.

9 de janeiro de 2026

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele en så grundig og gjennomtenkt tilbakemelding.

Det er veldig fint å høre at du opplever oss som tilgjengelige og profesjonelle, og at veiledningen har vært til hjelp. Vi ønsker at det skal være enkelt å stille spørsmål og få trygghet i valgene man tar.

Vi er også glade for at du setter pris på muligheten til å teste produkter i ulike prisklasser. For oss er det viktig å gjøre det lettere å bli kjent med nye produkter uten at terskelen blir for høy.

Takk igjen for tilliten!

10/10

Rask levering, gode produkter.

15 de dezembro de 2025

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen hjertelig takk for anmeldelsen din :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Først og fremst preppen deres er en…

Først og fremst preppen deres er en GAMECHANGER! Sååå anbefalt og de som jobber der en applaus til dere som pakket og sendte ordenen min tidlig på dagen etter jeg bestilte (kvelden før) og fikk pakken etter 2 dager. sinnsykt bra jobbet og kundene mine merker forskjellen! dere er rå😍

21 de dezembro de 2025

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen takk for en helt fantastisk tilbakemelding 😍

Det er veldig gøy å høre at preppen utgjør en så stor forskjell, og ekstra fint at også kundene dine merker det!

Vi sender en stor takk videre til lagerteamet også, de setter alltid pris på å høre at innsatsen blir lagt merke til.

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med produktene…

Jeg er veldig fornøyd med produktene fra neglemakeriet🥰

25 de novembro de 2025

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🥰
Så fint å høre at du er fornøyd med produktene våre.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele det!

Gode produkter

Gode produkter, bra nettside og rask levering 🤩👏👏.
God jul til dere 🎄💜

23 de novembro de 2025

Hei Hilde, tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🤩

Så fint å høre at du er fornøyd med både produktene, nettsiden og leveringstiden.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din 💜

Anbefaler Neglmakeriet!

Leveringstiden er bare på et par dager! Jeg elsker at man også får med gratis gaver, småting som er kult å ha eller nyttig! Og veldig gode buildergels!

16 de outubro de 2025

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen takk for hyggelig anbefaling!

Veldig fint å høre at du er fornøyd med leveringstiden, buildergeleene og de små ekstra tingene som følger med.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais