Älskar denna bh! Jag har smal omkrets men större byst och man får bra stöd med de lite bredare axelbanden men samtidigt snygg form på bysten. Brösten blir lite ”spetsigare” och pekar rakt framåt. N... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hemsidan är tydlig och enkel att navigera. Betalningsalternativen finns i olika upplägg. Spårningen av leveransen samt tiden för leveransen är rimlig och inte alls för långdragen. Enkelt att hämta u... Ver mais
Bra produkt Primadonna BH har blivit min favorit. Har många färger i Primadonna, kan aldrig få för många och nya färger kommer till. Så bara att shoppa. Tog lite tid med leveransen men den ska gå... Ver mais
Det är lite lustigt att be om recensioner innan jag fått mina varor. Väntar fortfarande på mitt paket som skulle levererats i förra veckan. Tillägg: tack för hjälpsamt svar. Mitt paket kom idag, se... Ver mais
Detalhes da empresa
Sedan 2006 har Netlingeri.se erbjudit underkläder online för kvinnor i alla storlekar. Våra medarbetare är experter på underkläder och finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor. Vårt uppdrag är att ge dig möjligheten att köpa nya underkläder när det passar dig bäst. Vi är övertygade om att du alltid kommer att hitta det perfekta setet för just dig. Vi erbjuder ett brett sortiment av underkläder, kläder, bikinis och baddräkter – så chanserna är stora att du hittar något som passar perfekt. I vårt lager har vi enbart kvalitetsmärken såsom Marie Jo, Hunkemöller, Chantelle, Sloggi, PrimaDonna, Triumph, Rosa Faia och Falke, för att nämna några. Dessutom har vi en praktisk BH-guide som hjälper dig att hitta din perfekta BH-storlek.
Informações de contato
Sletten 59A, 7500, Holstebro, Dinamarca
- +46 40 668 83 90
- info@netlingeri.se
- netlingeri.se
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Jag ber om ursäkt för mitt omdöme om me om er .Kappan kom från ett annat företag. Jag är mycket nöjd med er. Mvh Yvonne Bjerketun Wiman
Min kappa, storlek medium måste vara felmärkt. För liten,går inte att dra igen dragkedjan och ärmarna är för trånga. Kan inte använda den!!
Mvh Yvonne Bjerketun Wiman

Resposta da Netlingeri.se
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.