Detalhes da empresa

2. Consultor
  3. Assessoria em Recursos Humanos
  4. Analista de Mercado
  5. Pesquisa e desenvolvimento de produtos

NetProve is een datagedreven onderzoeksbureau dat sinds 2012 bestaat en in Amsterdam gevestigd is. Wij hebben ruime ervaring met medewerkers- en klanttevredenheidsonderzoek. Al meer dan 400 organisaties kozen voor onze gedegen en relevante aanpak. Wij helpen organisaties om de aantrekkingskracht (eNPS & NPS) dankzij slim onderzoek duurzaam te verbeteren.

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

5 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professioneel en kundig bureau.

Professioneel en kundig bureau.
Laagdrempelig, kent de vraag van de klant en denkt graag mee. Is snel en goed bereikbaar.

15 de dezembro de 2025

Resposta da Netprove | Onderzoeksbureau

Bedankt voor de 5-sterren review! We vonden het erg prettig om voor Ziekenhuis Amstelland het medewerkersonderzoek te verzorgen. Goed om te horen dat onze laagdrempelige aanpak en bereikbaarheid zo goed zijn bevallen.

Precies zoals het hoort

Prettig contact, snel geregeld, fijne bewaking, terugkoppeling en opvolging.

1 de dezembro de 2025

Resposta da Netprove | Onderzoeksbureau

Dank voor de positieve review! Het was fijn om het medewerkersonderzoek voor jullie te verzorgen. Heel veel succes gewenst met de opvolging van de uitkomsten uit het medewerkersonderzoek. Mochten we in de toekomst nog eens mee kunnen denken over de vertaalslag naar de praktijk, dan horen we het graag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

alles op tijd en binnen opdracht

alles op tijd en binnen opdracht, duidelijke uitleg en goede begeleiding

25 de novembro de 2025

Resposta da Netprove | Onderzoeksbureau

Hartelijk dank voor de review Jeroen! We wensen jullie veel succes en mooie inzichten toe bij de opvolging van het medewerkersonderzoek.

Fijne organisatie voor MTO

Fijne ervaringen tijdens het onderzoek. Je wordt vanaf het begin meegenomen in het proces en tijdens de livegang zijn er genoeg contact momenten om vragen te stellen. Het online dashboard wordt bij ons als zeer prettig ervaren en geeft ons veel inzichten.

12 de agosto de 2025

Resposta da Netprove | Onderzoeksbureau

Hartelijk dank voor deze positieve review. We hopen dat we jullie in de toekomst kunnen helpen om met medewerkerstevredenheidsonderzoek te (blijven) groeien!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Inhoudelijk sterk onderzoek door een professioneel team

Presearch verzorgde dit voorjaar (2025) voor de tweede maal, en opnieuw tot volle tevredenheid, het medewerkerstevredenheidsonderzoek in onze organisatie. Het onderzoek wordt van begin tot eind professioneel begeleid; afspraken zijn helder en worden goed opgevolgd. Tijdens de eindpresentatie wordt op alle facetten van het onderzoek ingezoomd, incl. een vergelijking met de benchmark.

15 de julho de 2025

Resposta da Netprove | Onderzoeksbureau

Hartelijk bedankt voor de review en fijn om te horen dat jullie positief hebben ervaren! We kijken ernaar uit om ook in de toekomst bij te dragen aan waardevolle inzichten binnen jullie organisatie en hiermee het werkgeluk te vergroten.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.