Neuroklinikken Avaliações 25

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionalisme ⭐ Kompetence på højeste niveau ⭐ Top Service og uformel stemning ⭐ Favorable priser ⭐ Fantastisk resultat ⭐ Er blevet behandlet i Neuroklinikken i flere år og har altid v... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget uprofessionelt. Og ikke helt sikkert. Botox foregår på samlebånd uden gode hygiejnemæssige forhold. Fik en ptose(lammelse) i det ene øjenlåg fordi han ikke gjorde sig umage med mængde og st... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

♥️Jeg kommer kun der da jeg føler mig tryk hos dem. Han er altid sød og venlig, vi får altid en god snak om hvordan det går i livet , og hvad jeg har brug for at få lavet den dag.💉 Fik en g... Ver mais

4,4

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

⭐⭐⭐⭐⭐

♥️Jeg kommer kun der da jeg føler mig tryk hos dem.
Fik en gang et drop øje , 👁️‍🗨️ og de var så søde at se på det hurtigt og snakke om hvad der var sket, og hvad der skulle gøres! Det kan ske , men det forsvinder, og så var jeg bare pirat i et kort stykke tid...
Sekretæren er altid hurtig på tasterne med en ny tid hvis jeg aflyser pga job.📳📲💬
Jeg kan varmt anbefale Klinikken i ringe .
😌Venlige
☺️Søde
🤩Kompetente
🥳God pris.

21 de fevereiro de 2026

Godt resultat HVER gang!

Er kommet hos Just gennem flere år og er altid tilfreds med resultatet. Har prøvet andre steder et par gange når det ikke har kunnet passe med datoer på behandlingssteder nær mig, men vender tilbage til Just HVER eneste gang for hos ham er jeg sikker på et godt resultat der bare holder virkelig lang tid. Neuroklinikken får den største anbefaling fra mig ❤️

29 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse hver gang.

Så har jeg endnu en gang kørt til Viborg.😀
Fantastisk oplevelse hver gang, og lidt bedre denne gang da lokalerne er blevet renoveret.
Møder altid op med et smil på læben over dejlig service og venlighed.🥰 og et bredere og smil når jeg går ud af døren igen.

Har prøvet de dyre steder før i tiden.
Men har fundet ud af at produkterne er jo fuldstændig det samme de bruger.
Og resultatet bliver også 100 % det samme.

jeg er førtidspensionist og ville normalt ikke kunne tillade mig denne luksus.
Men hos just kan det lade sig gøre.
Og det er jeg evigt taknemmelig for.
Kan 110 % anbefale dette sted.🙏🙏

Er kommet der fast hvert tredje til fjerde måned i ti år.
Så det siger lidt om tilfredsheden.

Hilsen
Marina Silkeborg.

10 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

29 de novembro de 2024

Hængende øjenlåg

Har fået Botox i panden og efter nogle dage fik jeg hængende øjenlåg. Kunne næsten ikke se på den ene øjne. Har prøvet at kontakte ansvarlig læge som har gjordt det , han var meget kold og sagde det vil nok går 3 til 4 uger inden det bliver normalt igen.. ingen noget med at tilbyde kontrol. Synes bare men skal passe på når man få behandling her hvis det er noget der gå galt så er det ingen hjælp at hente !!! 🥲💔

5 de julho de 2024

Professionelt og kompetent

Er endnu en gang yderst tilfreds med behandling, resultat og service. Man føler sig tryg og lyttet til, i uformelle omgivelser.
Det er nemt at booke tid og med hurtig svar tilbage.
Kan kun give de bedste anbefalinger her fra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

21 de junho de 2024

Professionalisme ⭐

Professionalisme ⭐
Kompetence på højeste niveau ⭐
Top Service og uformel stemning ⭐
Favorable priser ⭐
Fantastisk resultat ⭐

Er blevet behandlet i Neuroklinikken i flere år og har altid været yderst tilfreds og gået derfra med et kæmpe smil på læben 🤩

Hos Just er man i trygge hænder hver gang og kunne ikke drømme om at benytte andre end ham ⭐⭐⭐⭐⭐

Tak fordi du findes ✨

22 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er MEGET tilfreds med…

Jeg er MEGET tilfreds med behandlingerne. Kunde gennem mange år. Kører gerne langt for at få behandling af yderst dygtige og venlige behandlere.Jeg kan give min ALLERBEDSTE anbefaling, her er man i kyndige hænder og føler sig tryg.

31 de maio de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uforskammet og uprofessionel opførsel fra ejeren

Jeg har desværre haft en meget ubehagelig og uprofessionel oplevelse hos Neuroklinikken. Jeg blev behandlet af jens-Erik som er ejeren af klinikken og havde desværre fået et skævt resultat som jeg gerne ville have rettet op på, og noget af botoxen var ikke skudt rigtig ind, så det ingen resultat havde givet overhovedet. Da jeg kom til klinikken for at få det rette blev jeg mødt af to meget uforskammede mænd og ingen pæn velkomst, da de nok godt var klat over at de nu skulle tage ejerskab over et ikke tilfredsstillende resultat. Jeg fik mildest til afvide at jeg fremad rettet skulle finde et andet sted at blive behandlet for det skød botoxen i som de plejede og så kunne de åbenbart ikke “lave” mit ansigt. Det var IGEN løsnings orienteret adfærd overhovedet. De tager ikke ansvar over dårligt resultat og gider ærlig talt ikke høre når de har gjort noget forkert, for så kan man bare smutte. Jeg sætter ikke mine ben mere i en klinik hvor man ikke kan komme og få rettet på et skævt resultat. Magen til uhøflig opførsel af voksne virksomheds drivere, skal man lede længe efter. Han er ikke interesseret i at hjælpe og finde læsninger. Han er sød når du ligget pengene på bordet, men føler han du “kritisere” hans arbejde så kan man forlade biksen. Jeg er måløs

25 de abril de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionelt, god kvalitet og super service

Har kun gode oplevelser og har været yderst tilfreds med behandlinger, resultat og den behagelige omgangstone hos Neuroklinikken.
Servicen er i top, det samme er prisen og det er nemt at bestille tider. Jeg køre også gerne lidt ekstra eller til en anden by for at få behandling.
Man føler sig i trygge hænder og jeg anbefaler gerne Neuroklinikken for man bliver behandlet professionelt og seriøst

9 de setembro de 2021

Uprofessionelt, uansvarligt og uforskammet

Var egentligt fint tilfreds med konceptet, selvom behandlingerne virkede temmeligt forhastede og samlebåndsagtige.

Første gang fik jeg et meget skævt resultat, men der blev dog taget ansvar for det, og det blev rettet. Skulle desværre køre ret langt for det, da der ikke var nogle behandlingsdage nær mig det næste stykke tid.

Derefter var jeg egentligt fint tilfreds, indtil min sidste behandling, som blev mit absolut sidste besøg her.
Resultatet er meget skævt, og jeg ser fuldstændig vanvittig ud. Jeg henvender mig til klinikkens bookingtelefon, men får intet svar. Efter en uge uden svar skriver jeg til ejeren, som endeligt svarer. Han kommer med den ene undskyldning efter den anden for, hvorfor jeg har fået et dårligt resultat og vil ikke tage ansvar for sin fejl.
Jeg kommer med adskillige løsningsforslag, men alt bliver afvist. Det ender med, at jeg får pengene tilbage, da alternativet var at vente 1,5 måned for at få det rettet i den modsatte ende af landet. Ejeren indrømmede endda, at det ikke er optimalt for resultatet at vente så længe med at korrigere, men nægtede at komme med andre løsningsforslag. Indtil da ville jeg så skulle ligne et plastikmareridt… Fedt.
Jeg fik i øvrigt at vide at hvis jeg skulle have pengene tilbage, skulle jeg ikke komme i klinikken igen. Mage til uforskammet behandling skal man lede længe efter! Fejl kan ske, men så må man altså tage ansvar som behandler!

31 de julho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er så tilfreds med behandlingen…

Jeg er så tilfreds med behandlingen her. Elsker den uformelle men også meget professionelle stemning der er.
Sad lige og læste en tidligere anmeldelse - og er ved at dø af grin. Kunden skriver at de opløser i vand - Ja selvfølgelig gør de det. Det ville da være forfærdeligt, hvis de opløste i saltsyre🤪. Produktet skal jo opløses i vand ( Nacl) ellers kan det ikke sprøjtes ind.

30 de outubro de 2019

Evigt tilfreds ❤️

Jeg har været en fast kunde igennem 2 år og jeg er evigt tilfreds! Jeg vil fremadrettet blive ved med at komme hos Just, som iøvrigt kører med skarpe priser ❤️

20 de setembro de 2019

Meget uprofessionelt

Fik en ptose(lammelse) i det ene øjenlåg fordi han ikke gjorde sig umage med mængde og sted. Og ville ikke tage ansvar for det efterfølgende.
Desuden siges det han fortynder botox med vand!
Pris hænger tydeligvis sammen med kvalitet.
Pas på jer selv og hold jer væk!

12 de abril de 2019

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais