Neurologiklinik Avaliações 10

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været ved Lis Johannsen i godt…

Jeg har været ved Lis Johannsen i godt 1,5 år, og jeg er fra starten blevet taget seriøs, dette gjorde jeg fik den rette behandling og i rette tid. Lis har fulgt mig gennem mit sygeforløb og været en stor hjælp hele vejen igennem.

29 de março de 2026

Jeg vil bestemt give Lis 5 stjerner

Jeg vil bestemt give Lis 5 stjerner, og hvis jeg kunne give flere, gjorde jeg gerne det! Har været i forløb hos Lis (3 konsultationer), og jeg kan på det varmeste anbefale Lis! Er sjældent blevet undersøgt så grundigt ved en neurolog før, og både scanning og medicinsk behandling blev sat hurtigt i værk. Ingen tvivl om, at Lis er ekstremt dygtig og ved, hvad hun snakker om, og diagnosen var også spot on! Lis har hele vejen igennem udstrålet en høj grad af faglig dygtighed, været lydhør og grundig samt været enormt sød og behagelig, så ingen tvivl om at jeg har været i gode hænder! Og er da også den dag i dag smertefri efter mange år, hvilket jeg også kan takke Lis for. Så mine varmeste anbefalinger og tak herfra!!

20 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan på ingen måder anbefale Lis

Som mange andre skriver ville jeg ønske man kunne give 0 stjerner. Hun lytter slet ikke til hvad man har og sige, hun afbryder konstant og lyder dømmende i hendes udtagelser. Jeg prøver og forklare hende min aftale med min læge ang. vitaminer men hendes svar er bare at det ikke kan passe og at jeg må have misforstået min læges råd. Hun snakker til en som om man er dum. Der er utrolig lange ventetider i klinikken, man venter både længe på og komme ind og hvis man skal have målt blodtryk efterfølgende som burde tage 15 min som man får afvide, så kan man risikere som mig og ligge i 50 min uden der sker noget som helst og uden der er noget personale og finde nogle steder, en enkelt konsultation som burde tage 15-20 min endte med at vare 1 time og 40 min pga ventetid, og det var kun fordi jeg simpelthen gik til sidst ellers havde jeg ligget der endnu. Hun burde bestemt være gået på pension for længe siden

19 de junho de 2025

Grundig undersøgelse

Hvor er jeg glad for, at jeg valgte neurolog Lis Gitte Johannsen, for hun er virkelig kompetent og imødekommende. I mit forløb er jeg blevet meget grundigt undersøgt på alle måder, alt sammen for at udelukke sygdomme/diagnoser. Til sidst kunne én diagnose stilles og behandling fremlægges. Jeg har virkelig følt mig i trygge hænder og kan varmt anbefale hende.
Tre gange har jeg været til konsultation.
Ketty Rode

14 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev mødt at en utrolig dygtig og …

Blev mødt at en utrolig dygtig og imøde kommende læge, har virkelig haft en behagelig oplevelse og Lis er utrolig grundig og fortæller hele tiden hvad hun gør og hvilken behandling hun vil give. Der er tydeligt at hun ved hvad hun taler om, fik en skriftlig beskrivelse på forløb og medicin. Stor ros her fra. Kan varmt anbefale Lis.

13 de janeiro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Er tilfreds ;)

Jeg er kommet til udredning ved Lis Gitte og er vældig tilfreds med hendes måde at udrede de forskellige symtomer jeg har. Hun er vældig grundig og har fået sendt mig til flere yderligere undersøgelser på OUH, for at belyse min tilstand yderligere. Hun er lydhør og følger godt op på vores aftaler/mine undersøgelser/blodprøver.
- Den eneste årsag til at jeg ikke giver 5 stjerner, er at der er rod i det administrative: svært at komme i kontakt med hende ved behov(mail/tlf) - jeg har oplevet svipser ift. recept der ikke blev sendt til apoteket(før jeg endelig fik kontakt via mail og fik rykket for dette), samt lange ventetider i klinikken.. - Men som neurolog, har jeg kun gode erfaringer ift. Lis Gitte Knudsen Johansen :)

15 de outubro de 2024

Kan desværre ikke give nul stjerner

Kan desværre ikke give nul stjerner
Aldrig har jeg møde en mere egoistisk og selvglad person, hun har taget /lavet en diagnose inden man har sat sig i stolen.
Hun lytter stort set ikke til hvad patienten siger og sider og grinet hånligt af en.
Hun for alle oplysninger om div skavanker og udskriver medicin mod migræne som desværre viser sig at kunne give blodprop når man har hæmokromatose. Dette nævner hun intet om. Hun bliver moset over man siger nej til hendes dyre behandling ved fys mm. Hun taler hen over hoved på en og snakke privat med kolleger midt i mens hun har patienter
Kan desværre ikke anbefale hende tros hun ikke har ventetid.
Andre neurolog ser undrende ud og siger det samme, du er ikke den første der siger hun er ubrugelig og skulle være gået på pension for mange år siden

20 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kunne jeg give 0 stjerner ville jeg…

Kunne jeg give 0 stjerner ville jeg bestemt det. Jeg er så utilfreds med Lis. Det var den dårligste behandling nogensinde. Jeg har døget med hovedepine i 7 måneder efter en skade. Jeg kommer endelig op til en neurolog, hvilket jeg havde glædet mig så meget til. For det første var der 1 times vente tid. Da jeg så endelig kommer ind, spørg hun ikke ind til hvor smerterne er og hvornår osv. ydermere går det så stærkt at jeg faktisk ikke forstår hvad hun siger. Og hver gang jeg prøver at forklare min smerte/få hende til at forklare igen, så afbryder hun mig og snakker om noget andet. Hun ender med at give mig en masse piller, som jeg egenligt ikke forstår hvad er eller hvad det gør. Hun giver mig en masse papirer i hånden og så siger hun “jeg ved godt det gik stærkt, men du kan lige gå ud i receptionen, så kan hun forklare dig det hele”. Det er jo ligesom ikke sekretæren jeg er kommet for at se, synes simpelthen det var så dårligt at hun bare sendte mig derud. Føler mig slet ikke lyttet til og føler bare hun har givet mig en masse piller og så var det videre igen. Hvilket ikke giver mig den store tiltro til at pillerne er det rigtige.
Men ender med at gå ind på apoteket for at hente pillerne, men her siger de, at der ikke ligger noget. Så jeg ringer op til Lis, men man kommer ikke igennem i telefontiden. Jeg havde på daværende tidspunkt en tid ved fysioterapeuten, som er forbundet med Lis. Her fortæller jeg ham det og han skriver en note til hende om at hun skal udskrive dem. Og præcis det samme skete med de blodprøver hun sagde jeg skulle have taget. Da jeg skulle booke tid til blodprøver var det igen ikke muligt da hun ikke har sendt det ud. Så jeg snakkede igen med fysioterapeuten om det. Har ydermere fået lavet en scanning af hovedet og har ikke hørt noget som helst - der er gået 1 måned nu og de sagde at man kunne forvente svar efter 2 uger. Jeg har prøvet at ringe til Lis, men endnu engang kan man ikke komme igennem telefontiden, hvilket man ALDRIG kan og man bliver sjældent ringet op igen. Det kan simpelthen ikke passe at man ikke bliver ringet op eller får en besked med svarene.
Er simpelthen så forarget og sur og forstår slet ikke man kan tillade sig som professionel at give sådan en behandling. Vil for alt fraråde Lis

9 de novembro de 2023

Var hos fysioterapeut Christian Bek

Var hos fysioterapeut Christian Bek. Han får alle 5 stjerner fra mig. Meget imødekommende, lyttende/ forstående, omsorgsfuld og virkelig dygtig behandler. Han virker grundig og ærlig omkring problematikken. Giver sig god tid og får en til at føle sig godt tilpas.

2 de agosto de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har forsøgt adskillige gange at…

Jeg har forsøgt adskillige gange at komme i kontakt med denne klinik på telefonen: Speciallæge i Neurologi Lis Gitte Johannsen, men det lykkedes ikke, så jeg fandt en mailadresse, som jeg så skrev til og bad om at få en tid. Der kom i første omgang ingen svar så jeg rykkede igen. Så kom der et svar om at der var 4 mdr. ventetid, hvilket stod på hjemmesiden.
Så skrev jeg igen og spurgte hvilken tid jeg så havde fået, og fik svaret at hvis jeg ikke kunne komme igen kunne jeg bare finde en anden til det, og at hun gerne ville holde fri om søndagen, men gav mig stadig ingen tid.
Jeg undrer mig så over om det er fordi jeg skriver med henvisning fra egen læge, som står til en takst på hjemmesiden, og private står til en anden pris og har mulighed for at kontakte klinikken på mail, hvilket så ikke gjaldt for mig. Det ser ud som om der er bedre penge at tjen på den slags som den anden.
Kritisabelt at alle ikke står i samme kø, og at man hellere vil have de hurtige penge som åbenbart er bedre.

11 de fevereiro de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais