Torsten brugte rigtig god tid hos mig i dag og gav masser af gode råd og tips, ud over at servicere mit gamle pillefyr. Han gav mig også tryghed og selvtillid til at køre med fyret et år mere. Tusind... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi har idag haft besøg af en montør fra NH bioservice. Det var en virkelig god oplevelse og Fagligheden var i top. Montøren var venlig og tålmodig og forklarede rengøring og vedligehold af fyret... Ver mais
Hej jeg har lige fået monteret en copmax luft til vand varmepumpe efter en uge røg varme legemet i varmtvandsbeholderen så ringede jeg til bioservice og så hjalp de mig med at finde et nyt varme lege... Ver mais
Super service af Toke. Han ordnede min pilleovn bedre end jeg har oplevet før. Kompetent, grundigt og pålidelig, og han test kørte pilleovn før han gik. Alt fungerer perfekt. Denne service var bestemt... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Service og reparation af pillefyr, varmepumper, pilleovne, fastbrændselsanlæg og solfangere Indregulering og vejledning af kunderne til hvordan man bruger installationen bedst muligt, med optimal udnyttelse i forhold til komfort og økonomi
Informações de contato
Viborgvej 52, Viborgvej 52, 8766, Nr. Snede, Dinamarca
- info@nhbioservice.dk
- nhbioservice.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi fik lavet service 12-08-2025 og di…
Vi fik lavet service 12-08-2025 og di kom til tiden og lavet et fint service
Og da han var færdig fant han ud af at snegle motoren have haft beder dage så.den blev skifted med det samme så det sparer os for at skulle ringe igen så.stor tak til.kennet
Der vor vi bor er vi tilmeldt at di kan komme når det passer i sommermånederne så får det billigere plus 10 procent
Så vi klar til vinter og di har tid til andre kunder
Det fungerer rigtig godt
Ved ikke helt.
Hold da op. Med det svar jeg fik her rettet jeg lige til 2 stjerner og fortæller at de bestemt heller ikke vil blive brugt med den tone.
Den kunne have været klaret med vi er da kede af at i ikke syntes godt om straks betaling. Men ok viser jo tydeligt hvem man har med at gøre her 😁
Ved ikke helt.
Min kone ville idag bestille tid til et service af vores pilleovn.
Her bliver hun fortalt at de kan komme den 10 i næste måned, og at når personen var færdig skulle der betales med det samme og via mobilepay.
Ville da mene at man normalt modtager en regning og har nogen dage til at betale.

Resposta da Nh. Bioservice
Klasse service
Klasse service.
Her kan du altid få rådgivning og hjælp! Og ydermere yderst proffesionelt arbejde, da vi fik lavet service på vores pilleovn.
5 ud af 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
en positiv oplevelse
Jeg har i dag haft besøg af en servicemedarbejder
fra bioservice til det årlige eftersyn af min varmepumpe. Jeg havde nogle spørgsmål til det.
Han forklarede omhyggeligt og hjælpsomt. Jeg kan kun være rigtig godt tilfreds, da det var en både kompetent og tiltalende person.
godt tilfreds, da det var en både kompetent og
Montøren var der til aftalt tid.
Montøren var der til aftalt tid.
Han var flink og arbejdet gik rask frem.
Jeg var tilfreds.
Den bedste service til fyret…
Har igen haft en fantastisk oplevelse med NH bioservice.. de kommer som aftalt og deres mand Jon er simpelthen helt fantastisk og have besøg a. Alt spiller 99 % når han køre. Vis de skal op på 100 % så skal han lige male fyrrummet 😃😃😃.
Kan kun give dem min højste anbefaling
hurtig og sikker test af anlægget
hurtig og sikker test af anlægget, hvor alle mine spørgsmål blev forklaret
God og professionel oplevelse
God og professionel oplevelse - fik svar på spørgsmål.
Gav sig god tid til at forklare.
Dygtig montør havde helt styr på…
Dygtig montør havde helt styr på situationen med problemer med pille fyret.
Jeg er godt tilfreds med service af…
Jeg er godt tilfreds med service af pillefyr. Rigtig godt renset. Og venlig betjening af både montør og kontor. Hilsen Georg
Anders er bare god...
Alt som aftalt og så er Anders bare god...
Får lavet service en gang årligt.
De fandt fejlen på vores pilleform og…
De fandt fejlen på vores pilleform og en god service
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.