Torsten brugte rigtig god tid hos mig i dag og gav masser af gode råd og tips, ud over at servicere mit gamle pillefyr. Han gav mig også tryghed og selvtillid til at køre med fyret et år mere. Tusind... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi har idag haft besøg af en montør fra NH bioservice. Det var en virkelig god oplevelse og Fagligheden var i top. Montøren var venlig og tålmodig og forklarede rengøring og vedligehold af fyret... Ver mais
Hej jeg har lige fået monteret en copmax luft til vand varmepumpe efter en uge røg varme legemet i varmtvandsbeholderen så ringede jeg til bioservice og så hjalp de mig med at finde et nyt varme lege... Ver mais
Super service af Toke. Han ordnede min pilleovn bedre end jeg har oplevet før. Kompetent, grundigt og pålidelig, og han test kørte pilleovn før han gik. Alt fungerer perfekt. Denne service var bestemt... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Service og reparation af pillefyr, varmepumper, pilleovne, fastbrændselsanlæg og solfangere Indregulering og vejledning af kunderne til hvordan man bruger installationen bedst muligt, med optimal udnyttelse i forhold til komfort og økonomi
Informações de contato
Viborgvej 52, Viborgvej 52, 8766, Nr. Snede, Dinamarca
- info@nhbioservice.dk
- nhbioservice.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Flink servis tekniker
Jeg havde besøg af en meget…
Jeg havde besøg af en meget professionel montør som kunne fortælle mig at mit anlæg var opsat forkert. Sammen fandt vi en løsning på problemerne og jeg er super tilfreds.
Reparation af vores biomax pillefyr
Ham der kom og reparerede vores biomax gjorde det til fuldt ud tilfredsstillende. Han ved hvad han laver👌
Det er bare et par friske gutter som…
Det er bare et par friske gutter som arbejder derud af til de er færdig. Vi er begge godt tilfreds med det hele
Glad montør som løste vores problem med…
Glad montør som løste vores problem med bravur.
Får en fantastisk behandling af deres…
Får en fantastisk behandling af deres montør Jon som kommer far Thisted, kan virkelige godt andbefale ham, vil fremover kun have ham som montør når jeg skal bruge hjælp til min pillebrænde ovn
Holder aftaler, fair pris
De kommer som aftalt og chefen har styr på hvad der skal laves sammen med gode medarbejdere. Godt firma.
God service …
God service på vores pilleovn kommer til den aftalte dag og tid , gør et ordenligt stykke arbejde.
God betjening
God betjening, hurtig service. Montør komi løbet af en time og udbedrede fejlen på pillefyret. Behagelig og rar montør.
Det er et rigtig godt firma altid…
Det er et rigtig godt firma altid venlig når man ringer og venlige og dygtige folk der er ingenting at klage over en fornøjelse at ha besøg af dem
God og hurtig hjælp
God og hurtig hjælp. Høflig fyr. Fyret kører igen uden problemer
Vi havde en dygtig tekniker til service…
Vi havde en dygtig tekniker til service af pilleovn i marts håber vi kan få ham igen næste år servicen var helt i top
Jette
Fint arbejde og god service tak for det
Super godt arbejde jeg kan kun sige det var en ren fornøjelse tak for det
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.