Jeg var nede med en taske som vi havde aftalt over mail at jeg kunne låne 4600 kr i, men da jeg kom helt til Århus, sad der en meget ubehagelig mand som ikke kendte til sagen, han mente jeg skulle gå... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Min henvendelse hos nicuma den 20.12.21, hvor min sag behandlede i top klasse, Jeg ville takker af Customer Service Anna A. Rømer. Hun svarede på alle mine mail, der kunne gå videre så hurtigt s... Ver mais
A empresa respondeu
Super oplevel. Afleverede smykkerne hos Plaza Odense tirsdag, hvor vi fik en top behandling. Smykkerne blev tjekket talt op og kom i lukket pose der blev sendt til Nicuma. Dagen efter blev jeg ringe... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Nicuma er Danmarks ældste og førende pantelåner. Hos Nicuma bestræber vi os på at afhjælpe dig med økonomiske udfordringer. Benyt dig af et trygt alternativ til et traditionelt kviklån. Nemt, hurtigt og sikkert. Hos Nicuma kan du modtage udbetaling imod midlertidigt at indlevere dine værdigenstande, enten ved et salg med tilbagekøbsret eller et traditionelt pantelån. Vi har afdelinger i både København og Aarhus.
Informações de contato
Østerbrogade 137, 2100, København, Dinamarca
- +45 72 30 10 71
- info@nicuma.dk
- nicuma.dk
God pris, og nemt...
Vurderingen foregik nemt og hurtigt, og pengene var på kontoen efter 2 dage - perfekt!
hurtig og seriøst
Hurtigt og seriøst fik guldet mandag havde penge på kontoen torsdag
Handel med smykker
Da jeg indlevelse mogle smykker den 7/10 16 fik jeg at vide at der ville gå 2bank dag det vil sige at de skulle stå på min konto den 11/10. Men de er første gået ind den 14/10 16.

Resposta da Nicuma.dk
Hurtig handel
Virkelig god handel og meget venligt personale. Kan anbefales.
Super service og hurtigt svar
Der gik under en uge før vi fik handlet, der var 100 procent styr på tingene 😜👍😜
Hurtig levering
Fik mine vare på 2 dage og de var lige så fine i virkeligheden. Et sted jeg vil handle igen. 😀
Servicen er helt i top
Servicen kan ikke være bedre.
Guld indsendt mandag eftermiddag, svar fra jer tirsdag formiddag og beløbet sat ind på min konto torsdag.
SÅDAN
venlig hilsen
Hanne Nielsen
Meget tilfreds
Meget tilfreds fordi handel var hurtig og akkurat
Hurtigt og professionelt
Hurtig ekspedition indenfor en uge fra jeg har afleveret mine aflagte smykker til jeg har hørt fra medarbejder som var informativ og hjælpsom.
Super servic...
Super servic,bestilte lille guldbarre til min søn,gennem fb siden,skrev frem og tilbage med en utrolig sød og hjælpsom medarbejder,som handlede på mine spørgsmål med det samme.Bestilte barren tirsdag og den kom med posten allerede dagen efter... En super glad og yderst tilfreds kunde...
Fantastisk service
Vi indleverede vores smykker i Plaza Odense og 4 dage (inkl. Weekend) senere blev pengene sat ind på vores konto. Hele forløbet har været professionelt fra start til slut. Vi har følt os meget trygge og vil klart anbefale både Plaza og Nicuma. Tak 😄
salg af smykker
Jeg har fået en god behandling og vil benytte mlg af det samme firma hvis jeg får brug for det. Lissi
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.