Schoenen Nike Sabrina gekocht in augustus 2025. De rechterschoen vertoonde abnormale slijtage. Schoenen verstuurd met label op 17 november 2025. Na heel wat mails en berichten met de helpdesk nog stee... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Dit bedrijf verkoopt in hun winkels hun eigen producten veel duurder dan online. In plaats van netjes met klanten om te gaan proberen ze je zoveel mogelijk af te zetten en als je ze confronteert zegge... Ver mais
Meerdere kledingstukken besteld. 1 shirt was te klein. Deze volgens voorschrift retour gestuurd. Deze is niet aangekomen bij Nike. Nu zijn wij 9 mailtjes met Nike verder en meerdere bezoeken aan DHL v... Ver mais
Sinds februari (bijna een jaar geleden) aan het wachten op het geld van mijn retour zending. Iedere keer worden er mooie beloftes gedaan via de chat, maar duurt de hulp zo lang dat de verbinding door... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Belachelijke service
Belachelijke service! Nike verstuurt perongeluk 2 orders naar mij. Contact opgenomen met klantenservice. Mocht het als cadeau houden door hun fout! Maand later krijg ik een betalingsherinnering erover. Nu willen ze dat ik het terugstuur. 3x contact opgenomen. 3x onbegrepen achter gelaten. Echt waardeloos contact via chat.
Geen pakketje met Nike schoenen in pakketautomaat.
Ik heb online een bestelling gedaan bij Nike.
Ik kreeg een mail dat ik mijn pakketje kon ophalen.
Toen ik het kluisje had geopend met een barcode bleek er niets in het kluisje te zitten.
NB. Het kluisje waar het in had moeten liggen was te klein om een schoenendoos met sneakers in te plaatsen.
Dit kreeg ik als antwoord na mijn contact met Klantenservice van Nike retail B. V., Hilversum:
Na een grondige controle hebben we bevestigd dat jouw artikelen succesvol zijn verzonden en afgeleverd op het adres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling:1-DB/38 De Smalle Zijde Veenendaal 3903LL NL en succesvol zijn opgehaald.
Om bovenstaande redenen kunnen we jouw restitutieverzoek niet in behandeling nemen.
Door bovenstaande was ik genoodzaakt om aangifte van diefstal te doen bij de politie.
16/9 Inmiddels heb ik weer mailcontact met Nike gehad en is mijn geld teruggestort op mijn rekening.
Idioot
Contact gehad met klantenservice omdat bij een schoen na 5 weken het stiksel op de neus losliet. Retour instructies gekregen en opgestuurd. een week na aflevering van mijn schoenen eens contact gezocht want ik kreeg geen bevestiging of niks dat ze mijn pakket hadden ofdat ze ermee bezig waren of wat dan ook. Zegt de klantenservice dat ze nu pas een verzoek indienden voor mijn geld terug. Dat slaat nergens op. Ik heb ze niet voor niks teruggestuurd! Ik ben benieuwd of ik mn geld terugkrijg of wat er gaat gebeuren maar ik bestel er nooit niks meer!
Tas Nike Review
Ik heb op 2 september een tas besteld bij Nike (€110), met de belofte dat deze uiterlijk 4 september geleverd zou worden. Het is nu 5 september en ik heb nog steeds niets ontvangen.
De track & trace geeft aan dat het pakket nog niet ontvangen is door PostNL, en de status is tijdelijk niet beschikbaar. In de chat met de Nike Tech Support Expert werd bevestigd dat het pakket verloren lijkt te zijn gegaan, maar ik kreeg geen concrete oplossing of directe levering. Men zei alleen dat ik binnen 24 uur een e-mail zou ontvangen.
Dit vind ik onacceptabel en misleidend. Nike belooft een leverdatum bij het afrekenen, maar kan deze niet nakomen en biedt geen snelle oplossing. Voor mij voelt dit als een complete misser in service en communicatie.
Edit: Gelukkig werd ik geholpen door een nieuwe medewerker die duidelijk, vriendelijk en behulpzaam was. Er is een nieuwe verzending geregeld en alles wordt nu netjes opgelost. Ik waardeer de inzet van de medewerker en pas mijn review graag aan om dit te laten zien.
Steeds goede ervaring bij verzending en…
Steeds goede ervaring bij verzending en retour, ook bij garantie afhandeling.
Nikes met een kraak
Afgelopen januari een nieuw paar Nikes gekocht. Nu een keer of tien gedragen. De rechterschoen maakt krakende geluiden. Middels een chat contact gezocht en daar was de conclusie dat het geen fabrieksfout kon zijn. Waar dit op gebaseerd was werd niet duidelijk. Na tientallen jaren Nikes gedragen te hebben is dit voor t eerst dat ik iets heb. Dan is het teleurstellend dat dit de reactie is.
Retour netjes gedaan, maar toch moeten betalen
Ik heb een artikel netjes geretourneerd via het retourproces van Nike. Alles was goed verpakt, met de juiste QR-code en ik heb een verzendbewijs. Toch zegt Nike dat de retour niet goed is gegaan en dat ik nu moet betalen voor iets wat ik niet meer heb.
De klantenservice heeft twee keer iets anders gezegd. Eerst zou de inhoud van het pakket niet kloppen, later werd verteld dat het pakket überhaupt niet is aangekomen. Tijdens telefonisch contact werd duidelijk dat ik geen inzage krijg in het onderzoek. Er werd zelfs geadviseerd om niet met andere partijen te praten, omdat het een intern onderzoek van Nike is. Uiteindelijk krijg ik geen hulp meer, want het onderzoek – dat ik niet mag inzien en waar de klantenservice zelf ook geen specifieke informatie over heeft – is definitief afgerond. Erg vreemd, toch?
Het voelt alsof je als klant totaal geen eerlijke kans krijgt om je verhaal te doen. Ik heb alles gedaan zoals het hoort, maar word toch de dupe. Vanuit Nike komt er verder niks meer.
Heel teleurstellend dat een merk als Nike zo met klanten omgaat.
Retour
Artikel geretourneed via MyPup en het door Nike verstrekte verzendlabel van PostNL. MyPup stuurt mij bevestiging dat de zending is opgehaald uit de MyPup kluis en via track&trace van PostNL kan ik zien dat de zending 26 april is afgegeven op het retouradres.
Nike handelt de retour echter niet af en vraagt mij om bewijs van verzending. Ik vraag PostNL om een bevestiging, maar zij verwijzen naar de track&trace link.
Ik stuur Nike correspondentie van dit contact met PostNL en stuur hen ook de bevestiging dat de zending door MyPup opgehaald is.
Na 10 dagen wachten, neem ik zelf maar weer contact op. Mij wordt gezegd dat mijn bewijs nog steeds niet genoeg. Zij willen een fysiek bewijs van PostNL.
Na lang aandringen van mij dat PostNL dit niet wil leveren, wordt mij verzocht te reageren op de email dat ik geen fysiek bewijs kan leveren. Ik geef aan dat ik daar reeds op gereageerd heb. Nike geeft aan mijn email niet te hebben ontvangen (terwijl ze mijn eerdere emails wel hebben ontvangen met hetzelfde emailadres). Misschien dat het komt door de bijlagen die ik heb verzonden.
Nike geeft aan mij opnieuw te mailen, zodat ik daar op kan reageren. Ben nog in afwachting van dit mailtje).
In ieder geval voor mij genoeg reden om mijn frustraties van mij af te schrijven en wat de afloop ook zal zijn: ongelofelijk slechte service waar ik het hoe dan ook niet bij laat zitten.
Leugens over retour niet ontvangen
22 mei heeft Nike mijn retour ontvangen. Daar is bewijs van en het gewicht van het pakket staat op het bewijs. Nu vandaag, na 7x contact zoeken en telkens beloven dat het opgelost wordt, krijg ik een mailtje met de mededeling dat ik gewoon moet betalen.
Voor mij nooit meer Nike. En dat na jaren vaste klant. Ik ga rechtsbijstand inschakelen. Ik ga niet betalen voor wat Nike gewoon retour heeft gekregen.
De slechtste klantenservice van Nederland
Paar schoenen besteld online bij Nike die nooit zijn aangekomen. Kan gebeuren. Wat me enorm stoort is dat je vervolgens bij Nike als een irritante fruitvlieg wordt behandeld. Het stoort ze dat je een probleem hebt. Op al mijn redelijke vragen en mails komt geen of een nietszeggend geautomatiseerd antwoord in het Engels (?) of Nederlands. Er wordt op geen enkele manier geprobeerd om een net en inhoudelijk antwoord te geven. Geen enkele uitleg over hun standpunt. Geen enkele vorm van empathie of medeleven. Geen enkele poging om je als klant toch nog met een glittertje of kraaltje een minder slecht gevoel te geven. Echt verschrikkelijk.
Elke euro salaris die de leidinggevende van de klantenservice van Nike krijgt, is er eentje teveel. Nul euro is nog teveel.
Nooit meer Ryanair. Nooit meer Nike. Echt niet. Zitten voor mij in dezelfde categorie.
vreselijke klantenservice
Ik heb twee maanden geleden een probleem gehad met de kwaliteit van een paar Nike Air Force 1-schoenen die ik heb geretourneerd. Tot nu toe heb ik geen enkele update van de klantenservice ontvangen!
Ik heb ze de afgelopen twee maanden bijna dagelijks gebeld! Via chatberichten heen en weer, maar geen update, niets!
Ze zeggen altijd: o, wat vervelend en we gaan dit verder bespreken met de manager of ze zijn extra druk, een andere keer zeggen ze dat de vorige collega het niet goed heeft afgehandeld, enzovoort... altijd excuses en tot nu toe heb ik mijn schoenen niet terug of een compensatie gekregen!
Gekocht op de Nederlandse website
Dit is niet de Nike-klantenservice die ik verwacht!
Koop liever schoenen bij Zalando, hun service is zo snel en professioneel. Ik had een probleem met mijn Nike-schoenen die ik bij hen heb gekocht en ik kreeg binnen twee dagen opties en een oplossing!!!
Bestelling van >€200 nooit ontvangen, geen hulp van Nike
Ik heb een bestelling van ruim €200 geplaatst via Nike.com. Volgens de tracking zou het pakket zijn geleverd, maar ik heb het nooit ontvangen. Ondanks meerdere contactmomenten weigert Nike enige verantwoordelijkheid te nemen. Ze verwijzen naar de bezorgdienst en sluiten de zaak af, terwijl ik met lege handen achterblijf.
Volgens de Nederlandse wet is de verkoper verantwoordelijk tot het moment van levering aan de klant — maar Nike negeert dit volledig. Zeer teleurstellende service van een merk dat beter zou moeten weten.
Ik had een paar schoenen besteld als…
Ik had een paar schoenen besteld als verjaardagscadeau voor mijn neef. Toen hij ze ontving en een foto naar me stuurde, was ik echt verbaasd over wat er was geleverd. Ik voelde me erg beschaamd en probeerde contact op te nemen met de klantenservice. Zij zeiden echter dat ze de juiste bestelling hadden verstuurd. Dus wie is er dan verantwoordelijk? Dit is echt heel vervelend en teleurstellend.
NOOOOOOIT meer Nike.com..
NOOOOOOIT meer Nike.com..
Bestel je wat op nike.com en betaal je .. blijkbaar niet meer leverbaar , dus geld moet terug komen .. en dan kun je niet meer op Nike.Com rekenen .. terug betaling gaat nu al 4x fout ... ik vraag of ze het terug storten op hetzelfde nummer als waar ik mee betaald heb ... zijn ze ( volgens hen) mijn gegevens kwijt .. terwijl ik een nike account heb .... nu al 4x alles met screenshots naar Nike.Com gestuurd en NIG NIETS ... nike nooit meer
Super ik heb er al vaker besteld
Super ik heb er al vaker besteld. Snelle levering en bij retournering ook niet moeilijk doen. Snelle afhandeling.
Snkrs is kwel
Snkrs is onzin en een totale verspilling van je tijd.
Verschrikkelijke schoen
Verschrikkelijke schoen, het witte leer begint na 10 maanden (van normaal gebruik) gelig te verkleuren en Nike WEIGERT hier bedrijfsgarantie op te geven. ZEER SLECHTE KLANTENSERVICE!
Groet,
Martin Boersma
Schandalig!!!
Ik geef Nike 0,0 ster. Mijn ervaring is ronduit schokkend. Ik wilde een sneaker bestellen die in de aanbieding stond, maar bij het afrekenen kreeg ik steeds de melding dat mijn betalingsmethode niet werd geaccepteerd. Dit gebeurde bij alle betalingsmethoden die ik probeerde.
Uiteraard nam ik contact op met de helpdesk. Zij beloofden het te onderzoeken en me via e-mail op de hoogte te houden. Een week later had ik nog steeds niets gehoord. Aangezien de aanbieding elk moment voorbij kon zijn, besloot ik zelf contact op te nemen. Wat er toen gebeurde, tart elke verbeelding.
De medewerker vertelde me doodleuk dat ik geband ben bij Nike vanwege vermeende fraude. FRAUDE! Ik stond werkelijk met mijn mond vol tanden. Toen ik vroeg om uitleg of bewijs, kreeg ik een koud en kil antwoord: “Lees de gebruikersvoorwaarden...” Geen verdere uitleg, geen enkele poging om me te helpen of mijn situatie op te helderen.
Dit is niet alleen schandalig, maar ook ronduit respectloos. Ik ben al jaren klant bij Nike en heb altijd netjes betaald. Hoe durven ze mij zonder enige grond van fraude te beschuldigen en mijn account te blokkeren? (waarschijnlijk mijn adres ook, want met de account van mijn vrouw werkt het ook niet). Dit soort onrechtvaardige en klantonvriendelijke praktijken verwacht je niet van zo’n groot merk.
Nike, dit is absoluut onacceptabel!
Oplichters
Dit zijn gewoon oplichters en zo te lezen in de comments komt het vaker voor. Ik heb een item geretourneerd en Nike geeft aan deze niet te hebben ontvangen. Oplichters oplichters oplichters, hier beter niet bestellen.
Ik ben al jaren fan van Nike en het…
Ik ben al jaren fan van Nike en het blijft me verrassen hoe fijn het is om via hun webshop te bestellen. De kwaliteit is altijd top. Wat ik ook waardeer, is de snelle levering. Mijn bestelling was binnen een paar dagen in huis, netjes verpakt en precies zoals verwacht! Echt een aanrader!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.