Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Product en kleur zoals op webshop, snelle levering. Ben heel blij met de betrouwbaarheid van NB. (Heb bij de concurrent helaas wel eens anders ervaren). Ik ben dan ook een tevreden klant en blijf jull... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Zo op het oog leken de instant mooi ,maar ik had ze gewassen om te dragen en al na 1 keer wassen zie je dat het waardeloos is de stof Voor die prijs is het een teleurstelling Dan maar liever op d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben zó ontzettend blij met de bamboo sjaals. Eindelijk hoofddoeken die lekker zitten, luchtig en niet zwaar op het hoofd. Ik heb inmiddels bijna alle kleuren binnen en wacht op nieuwe kleuren!

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios de Moda

Bij Nisaboutique staat comfort en kwaliteit centraal. Onze hijabs zijn gemaakt van luxe materiaal dat zacht aanvoelt op de huid, waardoor je ze de hele dag met plezier kunt dragen. We bieden een breed scala aan kleuren, zodat je altijd de perfecte hoofddoek kunt vinden die bij jouw stijl en gelegenheid past. Met de duurzaamheid van onze producten ben je verzekerd van een waardevolle investering in je garderobe. Ervaar de ultieme combinatie van stijl, comfort en kwaliteit met onze unieke collectie hoofddoeken.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

51 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeker niet mijn laatste bestelling!

Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling bij Nisaboutique! De sjaals zijn van prachtige kwaliteit: zachte stoffen, mooie afwerking en de kleuren zijn precies zoals op de foto’s. De levering was snel en alles was netjes verpakt, met oog voor detail. Zeker niet mijn laatste bestelling — ik raad deze shop van harte aan!

7 de abril de 2025

Mooie hijab

Sinds kort draag ik een nieuwe hijab van Nisaboutique en ik ben er zó blij mee!
De stof voelt heerlijk zacht aan en is supercomfortabel, ook als ik hem de hele dag draag.
Wat ik vooral mooi vind, zijn de kleuren precies mijn stijl, niet te fel maar toch opvallend op een subtiele manier.
Ik heb hem inmiddels gedragen naar een feestje én gewoon tijdens een drukke dag, en in beide gevallen zat hij perfect.
Voor mij is dit echt een hijab die ik vaak ga dragen.
Mooi, praktisch én stijlvol,helemaal wat ik
zocht.
Heel erg Bedankt!!

25 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De hijabs werden heel snel verzonden

De hijabs werden heel snel verzonden. Ik vind de kleuren echt prachtig en de stof is ontzettend zacht. Ideaal voor de lente/zomer. 1 hijab had een kleine beschadiging en nadat ik contact had opgenomen werd er direct een nieuwe hijab opgestuurd. Echt top service!

9 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige hijabs van fijne kwaliteit

Ik ben echt blij met de hijabs van Nisaboutique. De stof voelt heerlijk zacht aan en is fijn om de hele dag te dragen. Ook na meerdere wasbeurten blijven ze mooi. Echt een aanrader voor wie op zoek is naar comfortabele en mooie hijabs!

14 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.