Rigtig god vejledning på telefon. Bor i den anden ende af Sjælland, men blev anbefalet butikken. Har ikke fortrudt. Produktet kunne sikkert fåes en lille smule billigere hvis man søgte længe. Men... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg kontaktede butikken vedr. køb af et kamera. Jeg ønskede information om både kameraet og tilhørende udstyr, hvorfor jeg ringede til butikken og fik kyndig vejledning til hvad de ville anbefale. Jeg... Ver mais
Super service! De havde hvad vi skulle bruge og billigere end nogen andre steder. Super god og effektiv service, da jeg havde brug for flere varer, efter jeg havde gennemført ordren. Selvom vare... Ver mais
Har handler med Bjørn ejeren af Njal foto i over 20 år og altid god behandling taler man i telefon med ham kan ligefrem mærke smilet i telefonen, taler man med ham på 2 mandshånd går man altid glad f... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
NJALSGADE 22, 2300, København S, Dinamarca
- kundeservice@njalfoto.dk
- njalfoto.dk
Byens bedste service
Hos njal foto går de en ekstra mil hvad angår service. Jeg har oplevet hjælp til overspilning af DV materiale, der går langt ud over det forventelige. Jeg får altid fremkaldt mine billeder hos dem og oplever et venligt personale der ved hvad de taler om. Byens bedste service..
Super kundeservice.
Super kundeservice.
Kan varmt anbefales.
Hurtig levering og god kundeservice
Jeg bestilte et kamerastativ, som blev afsendt næste hverdag og leveret dagen efter. Det viste sig dog, at der manglede en snapkoblingsplade i pakningen. Njal Foto rettede hurtigt op på fejlen og sendte den manglende plade næste formiddag.
God betjening og hurtig levering af det…
God betjening og hurtig levering af det bestilte.
Venlig og kompetent betjening. Meget hjælpsom og super service. Kan varmt anbefales.
Uhøflig betjening, nej tak
Hvis du skal ned i butikken, så spørg efter Bjarne. Ikke ham den anden, som i modsætning til Bjarne var både uvenlig og uhjælpsom. Er sikker på, at de kan deres kram hvad angår foto og dertilhørende tilbehør. Men man gider jo ikke lægge sine penge i en butik, hvor ekspedienten er direkte uhøflig. Kommer i hvert fald ikke dernede igen.
Utrolig venlig betjening
Har i 2 omgange været forbi butikken.
Først for at købe en objektiv som vi mente ville opfylde de krav som havede.
Derefter for at købe ydligere foto udstyr.
Hver gang er vi blevet mødt af en person som i den grad ved hvad han taler om og der er på ingen måde nogen som presser for at man skal købe noget når man står der.
Se det er sku´ god kundebetjening.
Kom ind i butikken for at købet et lille Olympus kamera, helt fint da prisen acceptabel, inde jeg betalte fik så oplyst at selv samme kamera ville komme på tilbud næste uge og jeg da ville få mit lille Olympus kamera til udsalgsprisen og sparede derved flere hundreder kroner.
Se det er sku´ god kundebetjening.
Lynhurtigt og bedste pris.
Jeg skulle bruge et kamera hurtigt — og det fik jeg. Leveret dagen efter bestilling, og så til den bedste pris på nettet. Imødekommende telefonisk service, hvor jeg bekymret spurgte til leveringstiden kort efter bestilling. Svaret var, at pakken lå pakket og klar, og at jeg nok ville have den i morgen. TAK for hjælp og kamera.
Kanon og hurtig kundeservice
Kanon og hurtig kundeservice, jeg sendte mit defekte kamera ind og vupti indenfor en uge knap havde jeg et helt nyt kamera i hænderne.
tak
Hvis man havde kan se om i har det…
Hvis man havde kan se om i har det hjemme
Inden man bestiller havde i fået 5
Virkelig en god oplevelse.
Fornuftige priser, lynhurtig levering og venlig kundekontakt.
Det er ikke sidste gang, jeg handler her. :-)
Jeg har handlet med Bjørn ved flere…
Jeg har handlet med Bjørn ved flere lejligheder, og hvergang er aftaler overholdt til punkt og prikke, og så er en venlig, hjælpsom og smilende betjening altid rart.....
Super fin betjening og hurtig levering.
Hurtig og nem behandling
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.