FlashFotoVideo Avaliações 1.631

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uartig fed service 3 gange indenfor de seneste 12 måneder har jeg stået i en knibe og haft brug for her-og-nu hjælp. Jeg må bare sige at Flemming og Peter fra flashfotovideo.dk slipper alt hvad de ha... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet flere gange hos Flashfotovideo.dk og har hver gang haft en rigtig god oplevelse. Flemming er utrolig behagelig og hjælpsom hele vejen igennem – man føler sig virkelig godt taget hå... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anmeldelse af ordre angivet d. 5/6 Super hurtig levering ingen problemer Anmeldelse af ordre angivet d. 22/8 Lidt ventetid på varerne, 90% leveret d. 25/9. Dette er dog på grund af lager fl... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para fotografia
  2. Loja de Baterias
  3. Loja de Câmeras Fotográficas
  4. Loja de acessórios para Celulares
  5. Loja de Materiais para DJs

Escrito pela empresa

Velkommen til Flash Foto Video Vores priser er markedets billigste - inkl. udland. Over 2000 forskellige varer på lager I 1200 kvm. butik og lager. Udover markedets billigste priser - inkl. udland har vi mange forskellige sæt/kits, hvor man får yderligere 3 - 6% rabat. Kom og se; Mærk på kvaliteten, afprøv selv eller med kyndig hjælp og rådgivning af vores professionelle fotografer. Fører alt i lys/studie/location udstyr til foto og video. Brands: Godox, Aputure, Visico, Boling, Yongnuo og mange flere. 31 41 27 73 eller 53 54 40 43 info@flashfotovideo.dk Markedets klart bedste finansiering, som er helt rente- og gebyrfri via Anyday FRI FRAGT PÅ KØB OVER 300 KR Dag til dag levering (dog afhængig af bestillingstidspunkt - helst før kl. 14:30 eller ring) Papirruller m.m. fra 2 meter kun 95 kr. i fragt - uanset antal, længde og vægt. På forsendelse til udlandet og på forsendelse af varer over 2 meter til ikke brofaste øer vil der være et ekstra tillæg. 3 ÅRS GARANTI 90 DAGES RETURRET ÅBEN MAN-FRE - KL.9 TIL 17 LØRDAG - KL.10 TIL 15

3 Års Garanti, Fri Levering på alt undtagen udland og meget lange varer, Professionel Service og Rådgivning, Dag til dag levering

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 92% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har bestilt en ordre 11 maj og kan…

Jeg har bestilt en ordre 11 maj og kan ikke få fat i virksomheden, og har ikke fået nogle opdatering på ordrestatus. Det er nu i dag d. 21 maj og jeg skulle have brugt nogle af tingene til et arrangement i weekenden.

21 de maio de 2026

Hej Melissa
Som aftalt har du tingene til weekenden.
Og de rigtige ting, som passer sammen.

Hold jer væk

Hold jer væk.
Vi har 2 gange oplevet at købe noget fra dem, som var urgent. De lover dag til dag eller 1-2 dags levering. Begge gange høre vi 0 fra dem i over en uge, og først når vi tager kontakt får vi at vide at de ikke har produktet.

De er E-mærket, men jeg har anmeldt dem derinde, så mån ikke det bliver kigget på snarest.

19 de maio de 2026

Hej Ludvig
Den første, som du bestilte 12. marts - lige efter lukketid, så vi ser den først den 13. Varen har angivet 2 - 6 hverdages leveringstid, da den kommer fra en leverandør i Holland. Efter 5 hverdage får du besked, om at den er forsinket og at vi kan levere den så yderligere 5 hverdage senere, hvad så også sker. ( 1 -2 hverdage er ikke en terminologi, som vi har eller bruger )
Varen, som du modtager i morgen tidlig ( med såkaldt natlevering ) er på den 6. hverdag efter bestilling. Vi beklager, at du fik en i første omgang forkert meddelelse fra en relativ ny medarbejder om, at vi ikke havde den på lager. Vi beklager, at vi fejlede her, men trods alt fangede vi den i tide til, at du kan have varen på 6. hverdag.
Men ja, vi har været lidt bagude med et par ting. Vi er et lille firma og 2 mand er syge, hvad rammer relativ hårdt på et mindre firma. Vi er ved at ansætte nye ekstra folk, men det kan til tider give visse udfordringer.
Tlf: 4043-7880

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg har ikke modtaget vare

Jeg bestilte en vare den 14. marts, hvor der tydeligt stod, at den var på lager og kunne leveres inden for få hverdage. Kort efter modtog jeg dog besked om, at varen alligevel ikke kunne leveres som aftalt, og at den først ville være på lager i april.

Nu er vi langt senere, og jeg har stadig ikke modtaget varen. Jeg har desuden sendt to mails til kundeservice uden at få noget svar overhovedet, hvilket er meget skuffende.

Det er ekstra ærgerligt, fordi jeg tidligere har haft gode erfaringer med firmaet, og derfor havde jeg også forventet bedre kommunikation og service denne gang.

14 de março de 2026

Hej Adam
Begge dine varer har stået med leveringstid på 2 - 6 hverdage, fordi de kommer fra en anden leverandør i Sverige. De har altså ikke stået som på lager - men med den leveringstid.
Stativet har du fået inden for leveringstiden, men raincover har været udsolgt fra leverandøren og der er som bekendt langt fra Kina og sejlruten er ikke blevet kortere eller hurtigere med de ting, som foregår på havene i disse tider.
Ja, vi er kommet lidt bagud med nogle mails, da vi har en sygemelding, der desværre blev til en langtidssygemelding. Derfor er vi lige nu ved at ansætte nye folk, så vi kan komme efter det, som vi mangler.
Tlf: 40437880

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vireklig ikke et sted jeg kan anbefale

Virkelig ikke et sted jeg kan anbefale. Jeg havde en dårlig oplevelse hos dem og beskrev det på trustpilot
Det har medført opringninger fra FlashFoto og adskillige mails hvor de presser på for at jeg skal ændre min anmeldelse.
Anmeldelsen afspejler min oplevelse af sagen, ok de er ikke enige i min stjerne angivelse men deres opførsel kaster helt klart 1 stjerne efter dem.
Hold jer langt væk!

Og nu en kommentar om jeg lyver, håbløs forretning
Kort fra hans/mine mails...
[Hej Jan
Disse kort kommer fra en leverandør i Holland ]
Fin info om de ikke kan levere, altså den samme info som de gav i til at jeg ringede for at høre til ordrestatus
[Hej Jan
Har du læst dette ?]
Rykker for jeg ikke har svaret på de ikke kunne levere...
[Hej Flemming,
Jo det har jeg læst.
Tak for info.
Mvh Jan]
[Og hvordan så i fht Trustpilot ?]
----
[Det ændre desværre ikke på min oplevelse som kunde.]
----
[Dvs at vi skal have en ordentlig lussing i nutidens offentlige gabestok ]
----
+ flere telefonopkald til mig !!

30 de abril de 2026

Resposta da FlashFotoVideo

Det er jo fordi, at du lyver. Så selv om du prøver at sløre dig selv med en anden profil her, så ved vi, hvilken anden løgnagtig anmeldelse, du også har skrevet.

Og tak for dine ganske vist uddrag af mails, hvor du dokumenterer dine egne løgne: her at det kommer fra Holland, hvad vi som nævnt ikke kan levere til dig på 1 - 2 dage. Og hvis du ikke her havde taget dagene væk, så ville man også kunne se, at din bestilling kommer fredag aften og hvor du også bruger fredag til søndag til at bebrejde os for manglende levering. Så igen er der intet, der har med virkelighedens verden at gøre i din såkaldte anmeldelse.

Det passer jo ikke, hvad du skrev om, at der stod 1-2 dages levering. Varen kommer fra Holland, hvordan skulle vi kunne levere det til dig på 1-2 dage. Desuden har vi slet ikke den terminologi, der hedder 1 - 2 dage. Vi har dag til dag levering eller 2 - 6 hverdages levering.

Der stod, som du ved 2 - 6 hverdage ( og ikke 1 -2 dage ) og du fik svar 1 dag før hurtigst mulige levering. Så du lyver - derfor skriver vi 2 gange til dig og rykker for svar 2 gange, da du ikke svarer. Og så har jeg fået tlf forbindelse til dig 1 gang, hvor du lagde røret på. Var det fordi, at du ikke ville konfronteres med, at du rent faktisk lyver lodret på offentlige medier.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God I kontakten

På trods af mangel på telefonisk kontakt til at starte med, har jeg været i en god dialog med Flemming, som vil sine kunder det bedste. Han kom med gode løsninger. Tænker ikke, at det er relevant at beholde den oprindelig tekst, så det slettes.

1 de maio de 2026

Leveringstid ikke opdateret, 1-2 dage bliver til kan ikke leveres

Bestiller 5 stk. 64GB MicroSd kort fredag, undersøger tirsdag via gæstesporing min ordre dukker ikke op...
Ringer til butikken, de kan ikke lige svare, men ringer tilbage med de ikke kan levere,
Jeg står og mangler de kort, hvorfor har de en levering i løbet af 1-2 dage og da jeg så rykker, kan de ikke levere, ok de har nu fjernet dem fra deres hjemmeside, derfor 2 stjerner ellers havde de fået 1

28 de abril de 2026

Resposta da FlashFotoVideo

Helt forkert og helt urimelig såkaldt anmeldelse.

Leveringstiden er angivet til 2 - 6 hverdage ( fordi varerne kommer fra Holland, 1 - 2 dage er altså forkert ) og du får besked efter 1 hverdag = 1 dag før tidligst mulige leveringstid.

Derudover så bebrejder du os for, at vi generelt
er billigere end andre - altså hvis vi havde været dyrere, så ville det være bedre. Vi har hørt lidt forskellige ting, men det er vist første gang, at nogen bebrejder os for at være billigere end andre - for de samme varer.

Iøvrigt 1 - 2 stjerner skriver Trustpilot jo selv er for de grove sager som en slags økonomisk svindel ( feks 1 stjerne, hvis det er lidt større beløb og 2 stjerner ved mindre betydende beløb ), -hvis forhandleren feks ikke betaler for returnerede varer - eller manglende garantioverholdelse. 3 Stjerner hvis feks forhandleren kun modvilligt udbetaler erstatningen - eller garantioverholdelsen. 5 stjerner det gode forløb. 4 stjerner alt det indimellem.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg vil dele mit samlede forløb

Opdateret 29/4-2026

Jeg deler min samlede oplevelse efter flere handler, så andre kan danne sig et realistisk billede.

Jeg har i alt haft 5 ordrer hos FlashFotoVideo. På tværs af disse oplever jeg et gennemgående mønster, hvor der er forskel mellem den leveringstid, der fremgår på hjemmesiden, og den faktiske tilgængelighed af varerne.

Kort opsummeret forløb:

* Ordre 1 (29.11.2025):
Ingen opdatering i flere hverdage. Først kontakt efter egen henvendelse. Modstridende oplysninger (varen oplyses på lager og derefter ikke på lager samme dag). Skriftlig henvendelse besvares ikke. Ordren annulleres efter 9 hverdage (bekræftet i deres eget system).
* Ordre 2 (29.12.2025):
Lager bekræftes telefonisk. Sendes samme dag og modtages dagen efter. Leverancen er dog ikke komplet ved modtagelse.
* Ordre 3 (20.01.2026):
Varen fremstår med leveringstid 2–6 dage. Kort efter bestilling oplyses, at den ikke er på lager og først kan skaffes senere. Ordren annulleres.
* Ordre 4 (19.03.2026):
Får oplyst levering inden for få dage. Ingen opdatering. Først efter egen henvendelse oplyses forsinkelse. Modtages efter ca. 8 hverdage.
* Ordre 5 (07.04.2026):
Ingen opdatering i 5 hverdage. Ved kontakt oplyses, at levering er usikker/udskudt. Ordren annulleres.

Min samlede oplevelse er:

* Lagerstatus afspejler ikke altid faktisk tilgængelighed
* Leveringstider overholdes ikke i flere tilfælde
* Opdatering sker ikke proaktivt
* Jeg har flere gange selv skullet tage kontakt for at få status

Det skal dog nævnes, at når lagerstatus er bekræftet telefonisk, fungerer leveringen hurtigt.

Jeg vælger fremadrettet at handle et andet sted, hvor lagerstatus og leveringstid er mere forudsigelig, også selvom prisen kan være højere.

Opdatering:

Efter anmeldelsen er jeg blevet kontaktet af virksomheden, som er uenig i min beskrivelse.

I den forbindelse har jeg modtaget skriftlige henvendelser, hvor jeg blandt andet bliver mødt med følgende formuleringer:

* “Hvorfor er du så ivrig efter at direkte lyve”
* “Hvordan kan du se dig selv i øjnene. Vil du virkelig være det bekendt.”
* “Hvordan kan du være bekendt at skrive en blanding af noget, som er direkte forkert”
* “Jeg har tænkt mig at bruge [dokumentation], hvis ikke du fjerner anmeldelsen nu.”
* “Det bliver andre kanaler fremover.”

Jeg er samtidig blevet opfordret til at fjerne anmeldelsen.

Jeg har på den baggrund gennemgået hele mit forløb igen med udgangspunkt i ordrebekræftelser og korrespondance og fastholder min vurdering, som er baseret på en reel kundeoplevelse.

23 de abril de 2026

Resposta da FlashFotoVideo

Jeg vil dele det samlede antal direkte løgne i denne såkaldte anmeldelse.
Decideret latterlig anmeldelse
Direkte løgnagtig fra start til slut og kun baseret på løgn og latin.
Ud fra dit håbløse forsøg på at virke saglig, må du betegnes som fotoverdenens KOMISKE ALI
Jeg bliver desværre nødt til her, at dokumentere, at din anmeldelse er lodret forkert og derfor som nævnt helt igennem løgnagtig:
Købet fra november blev forsinket - ja vi kunne ikke skaffe varen, hvad der kan ske, når man som vi gør og selv opfatter det som service: leverer varer fra det meste af de bedste grossister og mærker i Europa og andre dele af verden - og har over 40.000 forskellige specialvarer til foto og video - til markedets bedste priser og med den længste garanti - 3 år. Du fik en kompensation for vores fejl og jeg fik dengang indtryk af, at du var ok med den aftale - men det bliver så også inddraget igen.

Handlen i slut december, hvor du ringer til mig - går efter dit eget udsagn vel fint.

Ordren i Januar bliver der fulgt op på her samme dag hos leverandøren og da vi 2 dage senere får svar om leveringstid derfra, får du svaret med det samme.

Ordren i slutningen af marts om aftenen ser vi dagen efter og da der transportmæssigt ikke sker noget i weekenden overholder vi stort set der de 2 - 6 hverdages levering.

I maj, hvor ordren også laves om aftenen - alt i orden, men vi ser den først dagen efter. Inden for 4 hverdage har du et svar - og ja der er en leveringstid på af de før angivne årsager. Der er ingen, som har alt på eget lager - det er helt umuligt pga de skyhøje lageromkostninger og vi har da slet ikke råd til dette her i huset. Dvs alle har problemet med leveringer af varer, som kan blive udsolgt. Ikke på nogen måde for at sige, at du skal købe her - vi har intet problem med, at du selvfølgelig handler andre steder.

Dvs alt er stort set inden for de angivne tider på hjemmesiden og hvis du gerne ville have det til at gå hurtigere, har du jo mit nummer og ellers står det også ved feks et alm google opslag.

Hvad vores anmeldelser indikerer skriver du: og fokuserer så helt ensidigt på 10 eller 20 dårlige anmeldelser og overser fuldstændig 1500 - 1600 gode anmeldelser. Hvis 20 dårlige mod 1500 gode anmeldelser skulle indikere, at det er dårligt, så må jeg bare sige, at din rationalisering ikke er helt på toppen. Måske skulle du tage et matematik kursus.

3 Stjerner hvis feks forhandleren kun modvilligt udbetaler erstatningen - eller garantioverhol-delsen. 5 stjerner det gode forløb. 4 stjerner alt det indimellem.

Og at du mener, at man godt må lyve ( og ja det må man godt på trustpilot, som du tydeligvis ved - men kære ven - det gør det desværre på ingen måde rigtigt, giver ikke dig den mindste moralsk etiske værdi - men altså tværtimod - det er stadig en 100% direkte løgn - som og her kommer citat direkte fra din personlige mail til mig om at man godt må give en såkaldt subjektiv vurdering på trustpilot: "udtrykker en subjektiv vurdering af forløbet, kan den som udgangspunkt ikke anses for retsstridigt." Desværre nej alt er ikke lovligt juridisk set - kun for Trustpilot er det helt lovligt at lyve - men de 2 ting er altså ikke det samme.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Uheldigt forløb

*Rettet*
Flemming svarede, og fejlen er rettet op på. Det er min opfattelse, at virksomheden gør sig umage for at yde god service, men fejl kan ske.

Oprindelig: Jeg har været meget tålmodig, men jeg bestilte en V-lock lader den 19. Marts med 2-6 dages leveringstid iflg siden. 11 dage senere skriver jeg første gang, og får at vide, at de har problemer med leverandør, og kan tilbyde en anden. Jeg takker ja. Siden da er jeg blevet ringet op 3 gange før at høre, om jeg ville have den anden lader. Svaret er ja, som hele tiden.

Jeg bestilte den 19. Marts, det er nu 22. April, og jeg har ingen varer set.

22 de abril de 2026

Leveringstid passer ikke

Bestilte et SIRUI VA-5X, på deres hjemmeside står der 2-6 dages leveringstid. Da jeg ikke hører noget fra dem efter lidt over et døgn kontakter jeg dem telefonisk, de har det ikke på lager, men vil kontakte leverandør, hvorefter de vil kontakte mig.
Da jeg intet hører ringer jeg igen, hvor beskeden er 3 uger inden leverandøren har det på lager. Forhandler annullerer ordren.
Ærgerligt.

9 de abril de 2026

Resposta da FlashFotoVideo

Det passer jo simpelthen ikke, Thomas
Hvordan kan du være bekendt at skrive en blanding af noget, som er direkte forkert ( ja efter dit eget udsagn i telefonen ) og noget som er vildt overdrevet - selv om alt her foregår inden den på varen angivne leveringstid - og inkl at du bliver oplyst om en længere leveringstid pga midlertidigt udsolgt hos leverandøren.

Tak for tlf. samtalen tidligere i dag.

Som nævnt er formålet med Trustpilot ikke at være en 1-way executioner ( var det derfor, at du hele 2 gange spurgte om, hvad jeg egentlig ringede for ), men at skabe dialog til gensidig forståelse mellem kunde og sælger - det er det, som Trustpilot skriver som meningen med deres side.

Det står som om, at vi har annulleret ordren uden at du var med på råd og det var som vi snakkede om ikke tilfældet - det var som det bør være - din beslutning.

Fra du lægger ordren til du ringer 1. gang er ca en dag og du har skrevet din anmeldelse på 3. dagen efter din bestilling, hvor du når at skrive først, at du ikke har hørt fra os og dernæst ringer vi ikke tilbage - alt dette på 3. dagen efter din bestilling. Har du så sagt i forbindelse med din første opringning-efter 1 dag, at du forventer besked om alt - det må så være på 2. dagen efter din bestilling - og ellers sætter du os i den offentlige gabestok. - Med en generalisering fra 1 vare forsinket fra vores leverandør til måske 35.000varer - det er vel lidt af en generalisering.

Vores leverandør er iøvrigt Disnet.nl hvis du gerne vil skrive noget om dem - for vi kan kun videregive de informationer, som vi får fra dem. Og det er det, som vi har gjort.

Du gik så andre steder hen og købte en Manfrotto arm. Det er helt i orden. Men spurgte du os om det, så vi havde chancen for at levere et tilsvarende produkt - som vi har på lager og ville kunne indfri den vigtige leveringstid med det samme. Altså har vi fået chancen ?

5 Stjerner er det perfekte.
1-2 stjerner er der, hvor der er deciderede økonomiske problemer feks hvis du har sendt en vare retur og forhandleren kun med stort besvær eller helt nægter at betale returpengene - eller måske ikke overholder en garantiforpligtelse. Det er de alvorlige ting.
3- 4 Stjerner er så alt det imellem det perfekte og reelle økonomiske udfordringer

Som sagt er der ingen, som kan overholde alt mht leveringstider ( fra vores leverandører - vores eget lager med trods alt 3000 forskellige varer sender vi som altid dag til dag ), hvis man skal have et relativt stort vareudbud ( hvad vi her ser som service ).

God og venlig kundeservice

God og venlig kundeservice. Vi købte noget som vi opdagede vi ikke havde brug for. Selvom vi var uden for de 14 dages prøveperiode ved salg på nettet, var Bjarne særdeles imødekommende og hjælpsom med at finde gode alternativer. Alt i alt en god oplevelse. Jeg ville handle der igen.

25 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde alt jeg skulle bruge på lager

Havde alt jeg skulle bruge på lager, så god service, god rådgivning og vigtigst gode priser! Kan klart anbefale FlashFotoVideo hvis du mangler udstyr til dit projekt!!

16 de março de 2026

Rigtig god service

Lidt lang leveringstid på det bestilte, så jeg lånte en softbox indtil det kom hjem. Det synes jeg er virkelig god service.

4 de março de 2026

Spild af tid

Som professionel, vil jeg ikke anbefale at bruge tid på denne butik. Man kan ikke stole på deres lagerstatus og leveringstid på hjemmesiden. Ej heller at de får noget på lager og sendt afsted indenfor en aftalt tidsramme - som de heller ikke adviserer om, medmindre man selv efterspørger en status.

Og hvis ikke dette var nok, så sendte de i mit tilfælde ovenikøbet en forkert vare afsted.

Alt for meget bøvl, som kan undgås ved at bruge få ekstra kroner hos andre forhandlere der har styr på lager og indkøb.

19 de dezembro de 2025

Resposta da FlashFotoVideo

Hej ( anmelderen vil ikke have sit navn og firma frem )

Hvilken overdreven generalisering og konklusion !!

Som nævnt har vi omkring 3000 forskellige varer på lager/butik her i Brøndby og dem sender vi dag til dag. Og ja der var en fejl - du fik en lidt større diffuser end den bestilte - og den fik du så et par dage senere.

Derudover har vi 30.000 varer, som kommer fra en leverandør og der får vi eller andre forhandlere som os ikke information om, at nu er der en vare, som er blevet udsolgt. Så normalt har de alt på lager - det er derfor, at de er de kæmpegrossister, som de er. Men det kan ske for os og alle andre forhandlere med disse produkter, at de bliver udsolgt. Og det er der ingen, som får besked om. Ville du have skrevet det samme, hvis det var Goecker ?

Der er ingen, som har alt på lager og der kommer da også jævnligt folk dvs kunder her, som har kørt forgæves til Goecker, FotoC el lign og ikke kunnet få en vare, som de så som angivet som lagervare og så har vi så i situationen kunnet hjælpe, hvad vi gerne gør.

Men der er da ingen hverken dem eller os, som har lavet sådan en masse ud af det, som du gør her af generaliseringer fra 1 vare til de over 30.000 varer - til overdrevne konklusioner.

Vi tilbyder de for os mange varer og ser det selv som en service, da man ellers var henvist til at købe det i en feks Temu el lign platform, hvor der ingen kontrol er med feks alle mulige giftstoffer i varer og embellage ( De brænder jo konsekvent alle returvarer, da de simpelthen ikke vil have deres egne varer retur - og denne og anden affaldshåndtering betaler de heller ikke for - Det er kun os danskere og øvrige europæiske folk, som betaler for dette - som det nødvendige bidrag for opretholdelse af velfærdssamfundet. Derudover betales der jo som bekendt ikke told, skat mm og så kan man selv regne ud, hvordan det kommer til at gå med de danske veje, skoler, hospitaler, universiteter osv

Flashfotovideo.dk
Tlf: 4043-7880

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais