Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Osmo steelstofzuiger gekocht een paar maanden geleden. Kwam netjes binnen de verwachte tijd. Helaas deed de stofzuiger na enkele weken al niet meer goed. Ik heb een aantal mails gestuurd maar tot op h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I have been wanting one of these for quite some time now, finally pulled the string. quality 4K OSMO with 170 degrees viewable front camera and added rear camera w/ audio is a ++ , automatic looping m... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

The transaction was easy enough. Saw an additional discount of 5% but not until after already paying so it could not be applied. Also did not see anywhere the dimensions of these heaters. But I will p... Ver mais

3,7

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

381 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Order takes forever to arrive as it…bait and switch tactics!

Order takes forever to arrive as it comes overseas and has to pass through customs. I ordered where you received a bonus $79 kit for cleaning solution and extra cleaning pads. When I contacted them about the missing bonus items they didn’t even look up my order. Told I received everything that is included in the shipment of the window cleaner. Sent a marked up copy of my purchase and oh…looks there we didn’t send it. So instead of sending the missing item valued at $79 they are giving me a $13 credit to ensure I have a positive experience. Only thing I experienced was gaslighting and bait and switch. Order at your own risk. You e been warned!

20 de janeiro de 2026

Erg moeilijk retouneren

Ik heb een automatische raamwisser besteld . Ik was er niet tevreden over en wilde het terug sturen omdat dat volgens de site kan , met terugbetaling , zonder vragen. Maar ik krijg geen retouradres van ze zonder foto of filmpje op te sturen . Uploaden lukte niet , dus via de mail gestuurd , zeggen ze dat ze geen mail ontvangen hebben. Waarom zo moeilijk doen over retouneren ? ???

23 de janeiro de 2026

Oppassen!!!!

Product, dashcam, voldoet niet aan de verwachtingen maar terugsturen is niet mogelijk. In mijn ogen pure oplichting!!

9 de janeiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vanochtend een luchtbevochtiger…

Vanochtend een luchtbevochtiger besteld...zou max 3 dagen duren voor het bezorgd zou worden. Helaas zag ik te laat dat het wel 15 dagen kon gaan duren...had zo'n ding zsm nodig ivm luchtwegklachten. Was al betaald..ik hield mijn hart vast als dit maar goed ging geld retour krijgen...en warempel alles naar volle tevredenheid afgehandeld.

19 de janeiro de 2026

Ich habe einen Fensterreinigungsroboter von OSMO

Ich habe einen Fensterreinigungsroboter von OSMO gekauft. Es fehlte eine Bedienungsanleitung in Deutsch. Es gibt sie auch nicht zum Herunterladen im Internet. Ein Versuch, mit dem Kundendienst in Kontakt zu treten scheiterte am Sprachautomaten. Waren, die in Deutschland verkauft werden, sollten auch mit einer Bedienungsanleitung in Deutsch versehen werden.

19 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2x Ozmo air purify pro besteld maand…

2x Ozmo air purify pro besteld maand moeten wachten is het meest waardeloze apparaat wat ik ooit heb gekocht je moet een lopende pc hebben je kan niet op stroom zetten er zit geen aan/uit knop aan dus waardeloos

9 de janeiro de 2026

Oplichting

Op een vergelijkingssite komen ze als eeste uit de bus. Trustpilot score heel hoog. Na bestellen toxh eens verder gekeken, want verzending 14dagen, dat moet een dropshipper zijn.
Gemaild dat ik wil annuleren, wat gewoon mag binnen 3 dagen. Ja en dan krijg ik in eerste instanties mailtjes dat ik maar 15procent van het aankoopbedrag terugkrijg.
Uiteindelijk doorgezet en de koop is geannuleerd. Maar wat een oplichterij

17 de janeiro de 2026

Valse belofte over levering

Valse belofte over levering, 2 tot 4 dagen (op voorraad) werd meer dan een maand! Eerste zending is nooit geleverd, na veel klagen 2e zending uiteindelijk na 3 weken wel geleverd, maar 5 dagen op koerier zitten wachten! Nou ik heb mijn lesje geleerd, nooit meer iets bestellen op deze manier!!! Pure oplichting!

5 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ander product ontvangen dan besteld

Ander product ontvangen dan ik had besteld. Eerst probeerden ze met een minimale korting dat ik het product zou houden, waar ik dus niet mee akkoord ben gegaan. Vervolgens kon ik het product retour sturen waarna ik een terugbetaling zou ontvangen. De retourkosten naar de UK bedroegen maar liefst 21 euro hetgeen ze NIET terugbetalen gezien hun bedrijfspolicy. Ook al hebben ze een artikel toegestuurd dat ik niet heb besteld! Het bedrag van het product heb ik wel terugbetaald gekregen

10 de dezembro de 2025

Osmo dashcam pro, Dropshipping, Fraude

Ik kwam op een vergelijkings site terecht waar de Osmo dashcam als beste uit de test kwam.
Nou kwam ik er later achter de die dus nep is, je wordt alleen bij osmo doorgestuurd naar hun website, bij de andere dashcams kom je gewoon op amazone.
Ik had hem al besteld en omdat er stond dat hij op voorraad was met 1 tot 5 dagen bezorgd wordt.
Totdat ik de mail krijg, 2 weken levertijd.
Je wordt dus voorgelogen.
Volgens Osmo hebben ze 5 sterren bij Trustpilot, dat is Fraude klopt ook niet.
Ik wilde de dashcam retour sturen, nou dat werd een hele toestand.
Retour naar UK, kosten 13 euro.
Mailen tot je een ons weegt.
Eerst 15% terug op je rekening, of retour sturen.
Dan 30% terug op je rekening, of retour sturen.
Dan 50% terug op je rekening, of retour sturen.
Bij de laatste mail pas een retour aangemeld gekregen.
Ik stuur hem retour en krijg na het afgeven van het pakket al mijn geld terug. Retouren worden dus niet gecontroleerd.
Als het artikel zo goed is kan je geen 50% korting geven.
Doe geen zaken met Osmo, dropshipping. Goedkope troep uit China. 1 sterren omdat ik mijn geld terug heb.

5 de janeiro de 2026

Wegblijven van deze website

Wegblijven van deze website! Doen aan valse advertenties op hun website. Claimen 4,7/5 sterren hier bij Trustpilot, wat uiteraard niet klopt. Je kan ook niet op hun website op de sterren van Trustpilot klikken. Oplichters!

4 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Voldoet totaal niet aan de verwachtingen

Wij waren geinteresseerd geraakt in deze osmo robotcleaner vanwege een reclame waarin deze als de beste uit de test was gekomen can experts. Melding A+. Daarnaast zou er sprake zijn van 100% geld terug garantie als het product niet zou voldoen aan de verwachtingen.

De bezorging verliep redelijk snel en goed. Pakket was traceerbaar en kwam keurig verpakt bij ons aan na ongeveer 8 dagen. Daar was niks mis mee.

De zaak uitgepakt en er bleek een zeer beknopte handleiding bij te zitten alleen in de Engelse taal. Het apparaat dat wij overigens hadden ontvangen bleek er anders uit te zien dan op de reclame. De prijs was 149 euro ipv 249 euro zo werd het gepresenteerd. En de experts waren er lovend over.

Wij niet in elk geval. We hebben even moeten wachten met uitproberen omdat het wel een beetje goed weer moest zijn tenslotte. Met regen kun je het apparaat niet gebruiken en met harde wind en vrieskou wilden we het zelf ook niet uitproberen.

Maar vandaag 30 december hebben we het uitgeprobeerd. De batterij helemaal opgeladen, met 85ml water gevuld voor de besproeiing en de doekjes een beetje bevochtigd volgens de handleiding.

Eerst het glas geprobeerd aan de binnenzijde van ons balkon op 5 hoog. Op zich ging de osmo aan de slag in de automatische modus. Je zag evenwel overal kringen op het glas. Dus streeploos, zoals de experts hadden vermeld, was zeker niet waar. Het zag er niet uit.

Toen de buitenkant van het balkon. Voorzichtig uiteraard en in eerste instantie ging de osmo weer aan de slag zoals dat ook aan de binnenkant was gedaan. Maar eenmaal aan de randen van het glas (er zit enige ruimte tussen glas en stalen frame) storte de osmo naar beneden. Gelukkig niet ver, want ik had het touwtje en het snoer van de stroomverbinding in mijn handen waardoor de val slechts 50 cm was.

Voor ons echter is deze ervaring dermate frustrerend dat we een mail hebben gestuurd naar het bedrijf en een beroep hebben gedaan op de 100% geld terug garantie.
We hebben daarop nog geen reactie gehad, dus die ervaring delen we naderhand nog wel op trustpilot.

Ben wel benieuwd of de "echte" klanten en gebruikers van dit product wel betere ervaringen hebben. Ben bang dat de zgn experts alleen hun eigen belang dienen en geld incasseren als ze een product met goede recensies aanprijzen.

Aalbert van den Hazel

30 de dezembro de 2025

DON'T BUY ANYTHING FROM THIS COMPANY

Terrible company. DO NOT BUY ANY PRODUCTS FROM THIS COMPANY!!!
Even today they're still advertising the Osmo Dashcam Pro when, apparently, they no longer stock it! They will send you, after payment of course, a different model to that shown on their website and all other outlets. It's a con, a misrepresentation, a fraud. The model they send you will have wires to fit all round the car, contrary to the model depicted. The SD card will be 32GB not 64GB. It won't be rechargeable. It won't take only 2 minutes to fit. Once fitted you won't be able to easily remove it for safekeeping or for use on another car. Once you complain, they will attempt to convince you that it's a superior model that's been sent. Eventually they'll offer 15% partial refund, then a 50% one, ( which I was forced to accept once I realised that I wasn't going to get the model depicted). At one stage they even admitted their mistake offering the correct model. This was quickly followed by contradicting information denying that was the case. DON'T DEAL WITH THIS COMPANY THEY CANNOT BE TRUSTED.

19 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Leveren niet wat ze adverteren en oneerlijke refund

Ik bestelde de window cleaner maar kreeg een minderwaardig product dan werd geadverteerd. Geen sproeifunctie, opvallend plastiekerig, minder Pads... Ik zag een review in Engels die net hetzelfde beschreef en om terug te sturen moet je zelf betalen om naar UK te zenden. Via de chat werd voorgesteld het te houden en 15% korting te krijgen. Ik vraag 25% en ze gaan akkoord. Krijg ik snel een sommetje terugbetaald maar minder dan 25%. Nooit meer hier iets bestellen dus! Ondertussen gebruikt en werkt maar matig.

19 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.