Veja o que dizem as avaliações
Fik tilsendt 2 par bukser da der var tvivl m str. Så fint. Returnerer det ene par og derefter problemet. Har talt med butikken og blevet lovet pengene retur den dag eller senest dagen efter. Derefter... Ver mais
A empresa respondeu
Kan varmt anbefale Nora Mø. Butikken har et stort udvalg af smukke styles og har ligeledes hurtig levering. Derudover bliver der ydet god kundeservice, hvilket gør at det ikke er sidste gang jeg ha... Ver mais
A empresa respondeu
Købte et par bukser og en bluse til konens fødselsdag via Nora Mø’s webshop og valgte afhentning i butikken. Lagde bestillingen, og 15 minutter senere var pakken klar. Det spiller. Ingen bøvl, så jeg... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Nora Mø har vi en stor passion for feminin og smuk mode, der er lidt ud over det sædvanlige. Dette afspejler sig også på vores webshop - Noramoe.dk - hvor vi har samlet et stort udvalg af skønt online modetøj. Mulighederne er mange, og du finder det hele lige her hos os. Hvert et brand og hvert et item er nøje udvalgt og håndplukket ud fra tre ting – kvalitet, design og anvendelighed
Informações de contato
Søndergade 14, 8600, Silkeborg, Dinamarca
- +45 40 73 38 77
- noramoesilkeborg@gmail.com
- noramoe.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
De er virkelig søde alle samme
De er virkelig søde alle samme. 😀👍
Da jeg bor på Fyn
Da jeg bor på Fyn , handler jeg hos Nora Mø på deres Live på FB .
De har et rigtig godt udvalg i forskellige prislag og viser tøjet frem på en rigtig god måde .
Jeg er meget tilfreds med mine køb .
Når jeg engang imellem kommer ind til Silkeborg by så er Nora Mø bestemt et sted jeg besøger .
Det er en skøn butik , med masser af lækre varer og smilende og hjælpsomt personale .
Stor anbefaling fra mig 😊
Datoerne for de besøg jeg har været i Nora Mø lan jeg desværre ikke huske , men jeg var der i sommer og jeg følger deres live stort set hver gang .

At gøre sig stor umage!
Sikken en vidunderlig oplevelse! 2 veninder og jeg selv på shopping i Silkeborg. Vi er tilrejsende fra Fyn. Jeg kommer selv til Silkeborg én gang om året. Der er nogle få udvalgte butikker, der hver gang er et must. Mine veninder og jeg kom nærmest ikke videre end til Nora Mø denne lørdag ;-) Butikken er jo ren magi. Indretning og farver gør butikken til et oplevelses univers. Udbuddet er virkelig godt indkøb. Respekt for et stærkt øje. Så meget lækkerhed og i alle prisklasser. Butikken står ud helt for sig selv. Her er ingen copy paste af andre butikker. Man skaber her sit eget. Man vil sit eget. Det personlige touch kommer allermest til udtryk hos de ansatte. Sikken nærvær og kundetække! Sikken evne til at spotte kundens muligheder og vejlede personligt. Utrættelig indsats - og vi følte os ikke engang til besvær selv efter 1 time i butikken!
Vi gik fra Nora Mø med et meget stort smil på læben over, at der findes folk, der bare gør sig SÅ stor umage i.f.t egen faglighed - og i.f.t mennesker. Kæmpe tak for skøn oplevelse Rikke.

Resposta de noramoe.dk
Hurtig besked at pakken kunne hentes i…
Hurtig besked at pakken kunne hentes i butikken/ silkeborg . Flink medarbejder der udleverede og sagde "godt valg " 😃👍

Super oplevelse, hver gang 🙂
Flot, spændende og anderledes tøj for alle,i alle prisklasser. Har købt en masse tøj og sko de er fremragende. God kvalitet og super personale. Vil meget gerne anbefale stedet.

Resposta de noramoe.dk
Smukt udvalg og god kundeservice
Kan varmt anbefale Nora Mø.
Butikken har et stort udvalg af smukke styles og har ligeledes hurtig levering.
Derudover bliver der ydet god kundeservice, hvilket gør at det ikke er sidste gang jeg handler her.

Resposta de noramoe.dk
Jeg elsker at handle her
Altid god service på deres live, og i butikken.
Verdens bedste butik og personale

Resposta de noramoe.dk
Hurtig forsendelse og smuk vare
Fedeste styles og altid super service👌
Fedeste styles og altid super service og hjælpsomhed. Jeg følger Nora Mø online og på lives - og jeg er vild med deres fede styles, lækre kvaliter og altid gode priser👌. Jeg har handlet online der i flere år, og kan kun rose deres service: Meget hjælpsomme og selv ved retur, mødes jeg altid med smil. Ekstra bonus: Nu har de også fået en vældig god web-shop🤩👌Min varmeste anbefaling på alle områder.
Silkeborgs bedste tøjbutik
Silkeborgs bedste tøjbutik. Altid venlig betjening og god vejledning
God service og hurtig levering
Hurtigt og nemt at shoppe på…
Hurtigt og nemt at shoppe på hjemmesiden. Var desværre nød til at returnere en vare, smilende og sødt personale tog i mod varen med et smil og beløbet var tilbage på min konto i løbet af en dag.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.