Man bliver altid mødt af et smil og føler sig velkommen i butikken. Kommer man og ikke lige ved hvad man skal købe så er de altid klar til og hjælpe med gode ideer som falder i modtageren af gaven... Ver mais
A empresa respondeu
Et engageret og hjælpsomt sødt personale. Flot butik og prøverum, så du har chancen for kun at købe smukt tøj som klæder dig. Butikkens udvalg er kvalitet og populære brands. Ofte er der også mega god... Ver mais
A empresa respondeu
To produkter købt på live. Et læder bælte og en top, begge dele levede op til mine forventninger. Og priserne var meget skarpe. Kan klart anbefale Wupp. Super venlig betjening
A empresa respondeu
Dame -og herretøjsbutik som forhandler de stærkeste danske brands.. F.eks. Mos Mosh, Karmamia, Neo Noir, Nümph, Rue De Femme, Leveté Room, Casual Friday, Mos Mosh Gallery, Bruun & Stengade og mange mange flere. Design og kvalitet er altid en prioritering. Vi elsker at kombinere tidens trends og tendenser, med det vi har i skabet, og på den måde skabe vores og dit unikke udtryk. En personlig favorit er at matche det rå med det ultra feminine. Kig forbi vores nyhedskategori og se hvad der rør sig hos os.
Østergade 18, 8450, Hammel, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta de Wüpp ApS
Lækkert udvalg af tøj, kundeservice helt i top. Som altid en fornøjelse

Resposta de Wüpp ApS
Fantastisk butik fantastisk service!
Første gang jeg besøger butikken, et besøg værd selv efter 25 km i bil 👌🏻

God og hurtig service.
Dette var både i forbindelse med bestilling og ombytning pga. af størrelse.

Resposta de Wüpp ApS
Jeg får altid en super god og professionel betjening ❤️en dejlig butik for vores by

Resposta de Wüpp ApS
Jeg købte online, og alt forløb helt perfekt. Jeg er meget glad for l mi in Gossia skjorte.

Resposta de Wüpp ApS
Super god og venlig betjening. Godt udvalg til kvinder og mænd

Resposta de Wüpp ApS
Sidste kjole i landet i min størrelse - super pris og lynhurtig levering - inkl. vingummipose;-)

Resposta de Wüpp ApS
Man bliver altid mødt af et smil og føler sig velkommen i butikken.
Kommer man og ikke lige ved hvad man skal købe så er de altid klar til og hjælpe med gode ideer som falder i modtageren af gavens smag.
Man kan mærke det er et par som elsker deres butik og det giver en dejlig positive energi til os kunder.

Resposta de Wüpp ApS
Skøn tøjbutik med et rigtig fint udvalg, og god service

Resposta de Wüpp ApS
Igen rigtig god service fra Wüpp. Jeg Skrev via Instagram en fredag aften om et par støvler kom på udsalg. Fik hurtigt besked, at de ikke var sat ned, men at de gerne ville prismatche, da de var sat ned andetsteds, og indenfor kort tid kunne jeg gennemføre ordren til udsalgspris.

Resposta de Wüpp ApS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.