NORD by Biagio Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask levering, bra kvalitet på blusen jeg kjøpte. Fulgte med en personlig hilsen. Veldig fornøyd, kan anbefale dette firmaet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service, de følger opp kundene og kommer med gode løsninger. Varene jeg kjøpte har en høy kvalitet som jeg er super fornøyd med. Kommer til å fortsette å handle der!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superb! Sååå fin kjole! Og tro i størrelsen. Og super service da jeg var redd den ikke skulle komme frem i tide. Kjapp kontring og løsning på problem om den ikke skulle rekke frem i posten. Superfornø... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas
  2. também em
  3. Loja de moda feminina
  4. Loja de moda masculina

Escrito pela empresa

I møte mellom nordnorsk natur og tidløst design, ble NORD født. Et klesmerke skapt for deg som kjenner kraften i det enkle og skjønnheten i det ekte. Bak NORD står designer Line Biagio Solvang. Hun er en Nord-norsk designer bak millionselgende produkter. Sammen med gründer og investor Ola Mæle kombinerer de kreativ design, kulturarv fra nord og flere tiår med erfaring innen gründerskap og merkevarebygging. Kolleksjonene produseres i begrensede opplag, basert på faktisk etterspørsel. Resultatet er mindre overskudd, mindre sløsing – og større verdi i hvert enkelt plagg. Det gir også noe stadig sjeldnere: følelsen av å eie noe ikke alle andre har. Materialene er nøye utvalgt for komfort, kvalitet og levetid. Myke, pustende fibre med en naturlig eleganse – utviklet for å holde, både i form og uttrykk. Silhuettene er tidløse. Ikke styrt av sesongens tempo, men av ønsket om plagg som kan brukes igjen og igjen, år etter år. NORD representerer en roligere tilnærming til mote. Et mer bevisst valg. En investering i noe som varer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

23 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask levering og god kvalitet

17 de setembro de 2026

Resposta da NORD by Biagio

Ååå tusen takk så utrolig hyggelig å høre🩷🩷 tusen takk for tilbakemeldingen, sånt betyr mye for oss❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så fin som det ser ut...

Passe størrelse, godt stoff, god modell. God hjelp til å fin e riktig størrelse på riktig type stoff :)

4 de setembro de 2026

Resposta da NORD by Biagio

Tuuuuuusen takk 😍🥺 sånne tilbakemeldinger betyr alt😃

Fantastisk service

26 de agosto de 2026

Resposta da NORD by Biagio

Åååå så utrolig koselig å høre🥺❤️ det gjorde virkelig dagen min🥺❤️❤️tusen takk

Rask leveranse!

Veldig fin skjorte, passet akkurat og jeg fikk pakken dag etter jeg bestilte før det hadde gått 24 timer.

17 de agosto de 2026

Resposta da NORD by Biagio

Åååå så utrolig hyggelig å høre🥹❤️❤️❤️ tusen takk for tilbakemeldingen❤️😃

Nydelig vare

Nydelig vare! Lynrask levering. kjempehyggelig kommunikasjon ang. et spørsmål. Anbefales virkelig :)

16 de julho de 2026

Resposta da NORD by Biagio

Ååååå tuuusen ❤️❤️ takk for så hyggelig tilbakemelding🥹

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, lett å få kontakt på mail🤩Kjolen jeg bestilte var av super kvalitet og helt nydelig❤️

11 de julho de 2026

Resposta da NORD by Biagio

Åååå tuuuusen ❤️❤️ takk så utrolig hyggelig tilbakemelding🥹❤️ sånt betyr så mye.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bunad skjorta er veldig nydelig og…

Bunad skjorta er veldig nydelig og passer godt til min kombinasjon av skogfinne drakt. Skal kun få sydd en vest i mosegrönt så er den komplett.

29 de junho de 2026

Resposta da NORD by Biagio

Åååå så utrolig hyggelig å høre🥹❤️❤️❤️ tusen takk for tilbakemeldingen 🥹❤️

Go kvalitet på klærne

Go kvalitet på klærne , jeg har kjøpt mye gjennom årene fra line, å alt er like fint , hun er flink på å lage klær som er fin om du så tar de på om 5-10 år :) så går de ikke av mote , å det liker jeg , slipp å kaste de etter noen år .derfor 5 av meg

17 de maio de 2026

Resposta da NORD by Biagio

Ååååå tuuuuusen tusen takk🥹❤️❤️ sånt betyr mye for businessen❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

10 av 10 stjerner! superfornøyd.

Det gikk utrolig fort fra varen var bestillt til den var pakket og sendt og til slutt at den ankom meg. 10 av 10!! det gikk super raskt, anbefales virkelig. =D

15 de junho de 2026

Ååååå så hyggelig å høre 🥹❤️ tuuuusen ❤️ takk 🥹 Dette betyr så mye❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjapp levering god service!

Vannvittig kjapp levering!
- Hyggelig pakke med personlig hilsen og med en liten overraskelse:-)

28 de maio de 2026

Åååå så utrolig hyggelig å høre tusen ❤️❤️❤️ takk ❤️❤️ dette betyr alt 🥹❤️❤️

Fikk tilsendt feil størrelse

Fikk tilsendt feil størrelse. Tok kontakt på e-post. Feilen ble rettet opp med å få tilsendt ny bluse i riktig størrelse, samt en ekstra gave for å bøte på ulempen. Rask, god og super service!

28 de maio de 2026

Resposta da NORD by Biagio

Tusen takk for din flotte tilbakemelding🥹❤️ skulle bare mangle at man ikke skal ordne opp når man gjør en feil❤️ sånne tilbakemeldinger betyr alt❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask levering og god service!

Rask levering og god service!! Flotte produkt

25 de maio de 2026

Resposta da NORD by Biagio

Ååå tusen takk så utrolig hyggelig å høre🥹❤️❤️❤️ sånne tilbakemeldinger betyr alt 🥹❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blusen var nydelig og den passet…

Blusen var nydelig og den passet perfekt. God kvalitet og ble raskt levert. En meget positiv opplevelse!

10 de maio de 2026

Resposta da NORD by Biagio

Ååååå så utrolig hyggelig å høre🥹❤️❤️❤️ tusen takk, så glad du likte blusen og den passa❤️ sånne kommentarer betyr alt for en nystarta bedrift❤️

Superb!

Superb! Sååå fin kjole! Og tro i størrelsen. Og super service da jeg var redd den ikke skulle komme frem i tide. Kjapp kontring og løsning på problem om den ikke skulle rekke frem i posten. Superfornøyd! Takk! 😍🤗

18 de maio de 2026

Åååå tusen takk Ida❤️🥰

Så godt å høre at kjolen passet og at alt ordnet seg i tide. Slike tilbakemeldinger betyr utrolig mye for en ny bedrift🥹. ✨

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais