WOW!!! Smukke produkter og en meget kyndig og tålmodig vejledning fra Lise (på trods af gentagende henvendelser fra mig ;-)….) gjorde det til en super indkøbsoplevelse, som jeg simpelthen må ind og an... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Flotte perler, hurtig levering og gode priser. Alt i alt en god oplevelse.
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Gå på opdagelse i det store udvalg af lækre smykkedele og flotte perler til dine DIY smykker. Du finder alt fra stenperler og smykkesten, ferskvandsperler, seedbeads, swarovskikrystaller og glasperler til et bredt udvalg af flotte smykkematerialer i sterling sølv og forgyldt, og ikke mindst fine smykkedele i forgyldt og forsølvet messing. Du finder også værktøj til din smykkefremstilling og endelig smuk indpakning til dine kreationer.
Informações de contato
Nyvej 9, 1., 1851, Frederiksberg C, Dinamarca
- kontakt@nordicbeads.dk
- nordicbeads.dk
Perfekt
Perfekt - har lige modtaget min første levering. Det gik super hurtigt - leveringen var god og billig - og varerne var meget fine og flotte. Helt klart vil jeg bruge jer igen.

Resposta da NordicBeads.dk
Jeg har sjældent oplevet bedre service
Jeg har sjældent oplevet bedre service. Jeg ringede til butikken og fik en eminent service, hvor Lise straks gik på lageret og sammenlignede farver på de forskellige ting jeg skulle bestille. Og ikke nok med det, så da hun skulle pakke min ordre opdager hun at jeg har lagt en anden farve i kurven end den vi havde snakket om, så der lå en mail med billeder dagen efter, hvor hun spørger ind til det jeg havde bestilt. Kan kun give 5 stjerner til sådan en service.
Tusind tak.
Fine vare til en god pris og med hurtig…
Fine vare til en god pris og med hurtig levering.
God service og hurtig betjening og…
God service og hurtig betjening og ekspedition :-)
Helt tilfreds
Helt tilfreds. Perfekte produkter og hurtig levering. Tak 😊
PERFEKT HANDEL
Jeg kunne godt tænke mig flere…
Jeg kunne godt tænke mig flere forskellige perler. 😊

Resposta da NordicBeads.dk
Virkelig fine ting.
Virkelig fine ting - god kvalitet og hurtig forsendelse. Jeg vil helt sikkert handle hos NordicBeads igen.
Jeg har aldrig fået en bedre service…
Jeg har aldrig fået en bedre service end hos Nordic Beads. Gode varer, god pris og fantastisk behandling. Det er her jeg handler fremover!!!
Anna Lise, Gilleleje
Hurtig og fin levering😍
rodet
Meget lang leverings tid og når varende endelig kommer var noget af det ikke hvad jeg bestildte. Da de ikke er til at få fat på telefonisk sendte jeg flere mails fik kun svar på en af dem :( og har ikke fået svar på den sidste hvor jeg gør dem opmærksom på at jeg ikke havde modtaget de rigtige vare. Der ønsker jeg ikke at handle mere.
Mvh
Vibeke S Larsen
ynglings smykke pusher
Elsker bare butikken kommer desværre til at købe for meget når jeg er der inde hehe
Bestilte kun en lille varer og alligevel var der gratis levering :)
Varen kom hurtigt.
Alletiders hofleverandør
Jeg har handlet hos nordicbeads i årevis, og bruger stort set kun dem som perle pusher. De har fine vare, gode priser og glimrende rabatordninger, som "desværre" virker og får mig til at købe ting jeg egentlig ikke liiiiige havde tænkt mig. Grunden til 4 og ikke 5 stjerner er fragtgebyret. Det dæmper generelt min lyst til online shopping, selv hvis det er et lille gebyr.
Opfordre til ansøgning og ingen respons
Jeg må desværre ændre mit positive syn på denne butik. Synes ikke det er ok, at sende mail ud til folk med opfordring op, at sende en ansøgning mht evt job hos dem, når man så skriver en venlig mail og spørger om man kan komme i betragtning på trods af man ikke bor i nærheden ( hvilket de foretrækker ) får man intet svar - det er meget dårlig stil og ikke mindst uforskammet !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Man bør ikke opfordre til den slags, når man så ikke vil gøre sig den ulejlighed at give respons. Dette giver et amatøragtigt indtryk
Inspirerende handlested.
Jeg har handlet mange gange hos Nordic Beads og synes de har et kvalitetsmæssigt godt udvalg. Nem bestilling og problemfri levering. Kunne godt tænke mig, at de havde de nyeste varer indenfor keramik perler og gummi, men vil fortsat handle der alligevel. :o)
Troværdig butik med hurtige handler
Varerne bliver hurtigt leveret, og er noget udsolgt, reguleres prisen automatisk og en erstatningsvare vedlægges som regel. De få gange der har været fejl eller mangler i ordren, er de manglende varer blevet leveret få dage senere
Fin handel
Har lige handlet på nordicbeads for første gang. Jeg bestilte sent Tirsdag nat, og fik det fredag formiddag, så det var jo en hurtig levering :)
Desuden syntes jeg priserne er ok billige, og indpakningen var fin ift til det jeg bestilte :)
Så alt i alt en god oplevelse.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.