Ren fusk og Svindel.De kræver ekstra 20 % yderligerere plus foto af dit pas, så de kan oprette flere låns på dit navn uden samstykke . De andre der har givet dem 5 stjerner er deres venner og kollege... Ver mais
Nordicchannels
Veja o que dizem as avaliações
Kun paypal accepteres ved at du sender en gave til admin eller betal med bitcoin via tvivlsomme tjenester, der kun vil have din identitet (pas, kørekort mv) og så går ned. Det er rendyrket scam det he... Ver mais
Efter betalningen fick jag vänta i tre dager. IPTV brukar lagga och jag har ett snabbt internet (100mbits)... Ljudet brukar sluta utspelas ibland. För att jäfmöre ska jag testa en annan tjänst till... Ver mais
Totalt värdelöst är det, håller med helt och hållet. Har försökt få något svar i över två veckor nu, inget svar har man fått och inga kanaler finns där att titta på. Känns som att de är rena skämtet,... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Super service!!!!!
Fick hjälp med att installera kanalerna på min Samsung tv. Tack för hjälpen 😀😀
Er meget tilfreds
Super god service og professionelt personale! Intet dårligt at sige.
Minus
Dåligt! Min sambo beställde 1 års abonnemang. Först problem med länken de skickade för att få iptv. Fick nya länkar och till sist fick vi det att fungera. Dålig service vid hjälp, svarar ibland men oftast inte. Tog flera dagar för att få in kanalerna å när vi väl fått in dom fungerar bara ett fåtal, får stream error på de som inte fungerar. De kanaler vi kan se laggar hela tiden. Har bett om att få tillbaka pengarna för ett års abonnemang å då har dom slutat svara helt. Blåst på pengarna. Varning!
Efter køb af abbonement er der ingen…
Efter køb af abbonement er der ingen der svarer i “kundeservice” , heller ikke på deres egen kontaktformular og tv kanalerne virker som vinden blæser eller som de gør mest virker slet ikke !!!
Kanonbra på alla sätt
Fick snabbt svar på alla mina frågor, snabb leverans och bästa iptv för pengarna.Mycket nöjd med mitt köp.Rekommenderas.
Bästa support
Bra pris, smidigt och bra leverans. Och bäst av allt, väldigt hjälpsam support.
Fraværende kundesupport
Fraværende kundesupport, betaling via Western Union, manglende kanaler og mange kanaler som ikke er i sync. STYR UNNA, finnes mange andre tilbydere.
Betalat för ett halvårs Iptv
Betalat för ett halvårs Iptv. Skulle ta några timmar att få inloggning.
Nu har det gått snart 10 tim. Blåst kanske.
Senaste kontakten för 4 tim sedan - sen helt tyst.
Utan tvekan blåst!
Om inte så kommer jag ändra eller ta bort detta.
Men tills vidare VARNING!
Nu har det gått 5 dagar och ett evigt mailande med NordicChannels. Har aldrig haft en sådan lång konversation någonsin - med en person som heter Peter - vänlig iofs, men inget händer ju.
Ok, nöjd nu , men ska det behöva 6 dagar och dussintals mail innan det fungerar???
Med snabbare hantering skulle det blivit högre betyg.
2020-07-05. Strul igen. Kanalerna laggar. Ibland ingen bild, ljudet försvinner och sen - stream error.
Kontaktat kundtjänst två ggr - inget svar - ännu.
De var väldigt snabba med att svara…
De var väldigt snabba med att svara under test perioden. Köpte ett år, och kanalerna slutade funka helt o hållet. Har mailar i tre dagar men inga svar....blev ordentligt blåst. Riktigt taskigt.
Har betalt
Har betalt, får verken svar eller link tilbake. SCAM!!!
Efter køb
Efter køb, kan man ikke få kontakt.
Flere kanaler virker ikke.
En fantastisk produkt
Snabbt leverans. Bra kvalité... lite större än jag förväntade mig.
Slutat Svara efter betalningen.
Utmärkt Service
Det som blev fel rättades till omedelbart.👍
Med vänlig hälsning. Bertil Persson, Öland
Jätte nöjd kund
Priserna är bra, kundtjänsten är trevlig, och snabba leveranstider. Främst av allt, kanalerna laggar inte och funkar hyfsat även under matcherna.
Helt klart värdelös IPTV leverantör.
Helt klart värdelös IPTV leverantör.
Kanaler laggar, loopar och de är svart i rutan.
Supporten svarar ibland på mejl men problemen fortsätter. Har varit så i flera månader. Lägg era pengar på en annan leverantör!!
Waiting for days to get access.
Waiting for days to get access.
Nothing yet - filing a complaint with my bank.
Scam!
Bra och snabb leverans
Enkelt och korrekt! Mycket bra service.
Super god service anbefaler til andre
Super service jeg kan ikke anbefale dem nok. Nordicchannels er altid meget hjælpsomme