A empresa respondeu
Super professionelt arbejde og et flot resultat efter et par måneder. Der er dog stadig nogle rygningssten, som har lidt algebelægning, men alt i alt et fint resultat. Prisen var absolut okay! Jespe... Ver mais
A empresa respondeu
Algerens på taget har virket efter hensigten. Der var ingen alger efter ca. 2 mdr. Taget er eternitskiffer fra 1972 der blev malet for 10 år siden, og algebehandlet af firmaet flere gange.
Søde og høflige. Jeg fik en god pris og to dage senere kom der en ung mand og udførte opgaven. Alle fliser på hele grunden, plus min træterrasse fik en behandling. Nu begynder algerne at forsvind... Ver mais
A empresa respondeu
Nordic Facility Partner er en professionel facility service-virksomhed, der hjælper virksomheder og ejendomme med at skabe rene, ordentlige og velfungerende omgivelser. Vi arbejder med fokus på kvalitet, stabilitet og god kundeservice og lægger stor vægt på at levere en løsning, der passer til den enkelte kundes behov. For os handler god service ikke kun om at løse en opgave, men også om at være en samarbejdspartner, som vores kunder kan regne med. Vi prioriterer derfor en tæt og løbende dialog, så forventninger og aftaler er tydelige, og så eventuelle udfordringer kan blive håndteret hurtigt og professionelt. Vi ved, at kvalitet i facility service kan have stor betydning for både medarbejdere, kunder og besøgende. Derfor arbejder vi grundigt og ansvarligt med vores opgaver og har fokus på detaljerne. Vores ambition er at gøre hverdagen lettere for vores kunder ved at levere en stabil service, de kan være trygge ved. Nordic Facility Partner lægger samtidig vægt på fleksibilitet. Vi forstår, at forskellige virksomheder og ejendomme har forskellige behov, og derfor forsøger vi altid at finde en løsning, der fungerer i praksis. Vi er stolte af vores relationer til vores kunder og ser deres feedback som en vigtig del af vores udvikling. Trustpilot giver vores kunder mulighed for at dele deres oplevelser med Nordic Facility Partner, og vi værdsætter både positive tilbagemeldinger og konstruktiv kritik. Det hjælper os med løbende at forbedre vores service. Hos Nordic Facility Partner er målet enkelt: at levere professionel og pålidelig facility service med kunden i centrum.
Kirke Værløsevej 38, st. th, 3500, Værløse, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig ekspedition.
Godt resultat.
Virker på kort sigt. Vi må se, hvad der sker på langt sigt.
Rimelig pris.

Resposta da Nordic Facility Partner
Alt forløb som forventet og servicen var god. Resultatet var perfekt - efter et par måneder var taget helt algefrit.

Resposta da Nordic Facility Partner
Meget fint arbejde og søde medarbejdere :-)

Resposta da Nordic Facility Partner
Professionel og hjælpsom betjening både per telefon og ved fremmøde.
Ankom præcist på det aftalte tidspunkt.
Udførelse udført uden problemer.
Ser frem til at se den fulde effekt om nogle uger/måneder.

Resposta da Nordic Facility Partner
Selvom der var bil problemer og press grundet medarbj. mangel, så blev arbejdet alligevel udført på aftalte dag

Resposta da Nordic Facility Partner
Godt og grundigt stykke arbejde til fair pris. Ordner såvel træterrase som fliser og tag. Kommer altid til aftalt tid og er altid flink og imødekommende.

Resposta da Nordic Facility Partner
Kvalitet af arbejdet er rigtig god. Vi har ingen alger på taget efter behandling. Vi er rigtig godt tilfredse.

Resposta da Nordic Facility Partner
Godt og hurtigt arbejde. Fuldstændigt som lovet og her 3-4 mdr. senere virker det som lovet!

Resposta da Nordic Facility Partner
Ingen effekt synlig efter efter et år. Har på intet tidspunkt kunnet se effekt. Tog billeder for at være sikker på sammenligning.
Rigtig godt tilbud om algernes af vores tag. Udført af flink repræsentant fra firmaet. Men som vi blev gjort opmærksom på, vil resultatet først være synlig om 6-9 måneder. Så endelig bedømmelse af arbejdet må vente indtil da.

Resposta da Nordic Facility Partner
God service og effektiv rensning/fjernelse af flisepest. Vi kan varmt anbefale firmaet efter at have fået besøg af firmaet to gange. Vi kan se, at det hjælper. Mvh Michael og Birgit

Resposta da Nordic Facility Partner
Hurtig, nem og flexibel algerens af taget, hvor vi ikke behøvede at være hjemme for at få taget renset. Dejligt for en travl småbørnsfamilie 👍🏼

Resposta da Nordic Facility Partner
Meget fin service. Godt udført og endda til tiden. Venlig og præcis information. Overholder aftaler, og det til tiden.
Jeg vil klart anbefale dette firma, og håber den gode servide fortsætter i det nye firma.

Resposta da Nordic Facility Partner
Det er ret vildt, hvor meget pænere vores tag ser ud, efter regelmæssige behandlinger. Kan stærk anbefale.

Resposta da Nordic Facility Partner
Ingen effekt overhovedet - så vi er et sted mellem snyd og bondefangeri - efter min mening.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.