Nordic Facility Partner Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig godt tilbud om algernes af vores tag. Udført af flink repræsentant fra firmaet. Men som vi blev gjort opmærksom på, vil resultatet først være synlig om 6-9 måneder. Så endelig bedømmelse af ar... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super professionelt arbejde og et flot resultat efter et par måneder. Der er dog stadig nogle rygningssten, som har lidt algebelægning, men alt i alt et fint resultat. Prisen var absolut okay! Jespe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Algerens på taget har virket efter hensigten. Der var ingen alger efter ca. 2 mdr. Taget er eternitskiffer fra 1972 der blev malet for 10 år siden, og algebehandlet af firmaet flere gange.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Søde og høflige. Jeg fik en god pris og to dage senere kom der en ung mand og udførte opgaven. Alle fliser på hele grunden, plus min træterrasse fik en behandling. Nu begynder algerne at forsvind... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços de Manutenção de Terrenos
  2. Serviço de lavagem a pressão
  3. Prestação de Serviços de Limpeza
  4. Empresa de impermeabilização

Escrito pela empresa

Nordic Facility Partner er en professionel facility service-virksomhed, der hjælper virksomheder og ejendomme med at skabe rene, ordentlige og velfungerende omgivelser. Vi arbejder med fokus på kvalitet, stabilitet og god kundeservice og lægger stor vægt på at levere en løsning, der passer til den enkelte kundes behov. For os handler god service ikke kun om at løse en opgave, men også om at være en samarbejdspartner, som vores kunder kan regne med. Vi prioriterer derfor en tæt og løbende dialog, så forventninger og aftaler er tydelige, og så eventuelle udfordringer kan blive håndteret hurtigt og professionelt. Vi ved, at kvalitet i facility service kan have stor betydning for både medarbejdere, kunder og besøgende. Derfor arbejder vi grundigt og ansvarligt med vores opgaver og har fokus på detaljerne. Vores ambition er at gøre hverdagen lettere for vores kunder ved at levere en stabil service, de kan være trygge ved. Nordic Facility Partner lægger samtidig vægt på fleksibilitet. Vi forstår, at forskellige virksomheder og ejendomme har forskellige behov, og derfor forsøger vi altid at finde en løsning, der fungerer i praksis. Vi er stolte af vores relationer til vores kunder og ser deres feedback som en vigtig del af vores udvikling. Trustpilot giver vores kunder mulighed for at dele deres oplevelser med Nordic Facility Partner, og vi værdsætter både positive tilbagemeldinger og konstruktiv kritik. Det hjælper os med løbende at forbedre vores service. Hos Nordic Facility Partner er målet enkelt: at levere professionel og pålidelig facility service med kunden i centrum.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

128 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Effektiv algerens med synlig effekt efter 14 dage.

KNC Algerens var hurtige og effektive til at få sprøjtet et skumlag ud over taget og her små 14 dage efter begynder det allerede at virke.

Hej Kim

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du allerede efter 14 dage kan begynde at se effekten af behandlingen. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💙

Hurtigt udført

Hurtigt udført. Fliserne blev pæne.
Jeg fik rykker for betaling 2 x for regning, som var betalt til tiden.

8 de junho de 2026

Hej Claus

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at arbejdet blev udført hurtigt, og at fliserne blev pæne.

Vi beklager selvfølgelig, at du modtog rykkere på en regning, der allerede var betalt til tiden. Det er ikke sådan, det skal være, og vi tager det med videre, så vi kan undgå lignende fremover 💙

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kasper er flink og hjælpsom

Kasper er flink og hjælpsom! Jeg anbefaler service’en.

21 de abril de 2026

Hej Ebba

Mange tak for de pæne ord og din anbefaling. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Kasper og oplevet ham som både flink og hjælpsom 💙

Vi sørger for at give rosen videre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid er godt arbejde og bliver altid…

Altid er godt arbejde og bliver altid kontaktet når det er tid.

6 de maio de 2026

Hej Brian

Mange tak for de flotte ord. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både arbejdet og vores løbende kontakt. Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god og dejlig service

Super god og dejlig service, min tagrende er i tip top stand nu

6 de setembro de 2026

Hej Nikolaj

Tak for den gode anmeldelse. Det er vi rigtig glade for at høre, og endnu bedre, at tagrenden nu står helt skarpt igen 💙

Algebehandling

Det har været en fornøjelse at bruge NFP fra start til slut har det været nærværende og kompatible personer jeg har talt med og arbejdet som er udført er der ikke noget at sætte en finger på selvom man ikke kan se det endelige resultat i nu (algebehandling af tag) og de er pris orienteret da andre tilbud jeg havde fået lå et godt stykke over hvad jeg betalte
Mvh Thomas Lund

24 de agosto de 2026

Hej Thomas

Tusind tak for den virkelig fine og grundige anmeldelse. Det glæder os især, at du har haft en god oplevelse hele vejen fra den første kontakt til selve udførelsen. Og selvfølgelig også at prisen kunne konkurrere med de andre tilbud, du havde fået.

Vi håber, du bliver rigtig glad for resultatet, efterhånden som behandlingen får lov til at arbejde 💙

God service og fin pris

Har brugt KNC Algerens flere gange- og kan kun anbefale deres produkter og arbejdskraft.

27 de junho de 2026

Hej Lene

Mange tak for din anbefaling og ikke mindst for at bruge os flere gange. Det sætter vi virkelig stor pris på 💙

Vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk professionel service til en god pris

Vores tag og fliser er behandlet af Nordic Facility Partner gennem flere år. Det har været en helt igennem professionel og super oplevelse, at få sikret vores tag mod mos, svampevækst mm.

Vi har et 25 år gammelt tag på et parcelhus tæt på motorvej og industrikvarter i udkanten af Storkøbenhavn. Via Nordic Facility Partner har vi med årlig servicering sikret os, at vi har nabolagets flotteste tag. Man kan se tydelig forskel på vores tag og de tage der ikke bliver behandlet.

Efter at have kæmpet med sorte fliser og pletter i flere år, foreslog NFP at vi også fik behandlet vores fliser. Med mere end 150 m2 heregårdssten i have og indkørsel, takkede vi ja, og har aldrig fortrudt. Nu fremstår stenene i deres oprindelige farve uden svampevækst eller andre misfarvninger.

Vi kan varmt anbefale Nordic Facility Partner. Altid professionelle, fleksible og flinke når de kommer forbi. De er blandt markedets billigste, og viser os altid billeder af hvordan skummet dækker hele taget.

Vi har allerede booket os ind til næste år.

17 de agosto de 2026

Hej Thomas

Hold da op, tusind tak for den flotte og meget detaljerede anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os, at I har valgt os gennem flere år, og det er skønt at høre, at både taget og de mange kvadratmeter fliser fortsat står flot. Vi er også rigtig glade for, at vores årlige behandling har gjort en tydelig forskel.

Tak for tilliden gennem årene, vi glæder os allerede til at komme forbi igen næste år 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik i april renset alle mine fliser…

Jeg fik i april renset alle mine fliser
Af to mænd fra firmaet. Jeg er uendelig glad for at få denne dejlige oplevelse af at se mine før så grimme fliser og nu så flotte
Det er en dejlig fornemmelse hver morgen at gå ud på mine fliser som er blevet så pæne. Jeg kan på det kraftigste anbefale dette firma som udfører et super flot stykke arbejde
Birte i Solrød👍👍👍👍👍

10 de abril de 2026

Hej Birte

Hvor er det dejligt at læse! Tusind tak for din anmeldelse.

Vi kan godt forstå, at det må være en fed følelse at gå ud hver morgen og se fliserne stå flotte igen. Vi er rigtig glade for, at du er så tilfreds med resultatet 💙

Aftaler der overholdes

Jeg er meget tilfreds med det arbejde der bliver gjort, hvis noget kke har virket som ønsket, er det blevet rettet uden snak.
Pris er fornuftig når kvaliteten er god.

Hej Jens

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at aftalerne bliver overholdt, og at du oplever, at vi får tingene løst, hvis noget ikke helt lever op til forventningerne.

Tak for tilliden og de pæne ord 💙

Hurtigt og nemt

De kom som aftalt og det tog kun 20 minutter. Mit raftehegns alger er væk. På taget er der ikke alger længere.

9 de agosto de 2026

Hej Jan

Tak for anmeldelsen. Dejligt at høre, at det både var hurtigt og nemt, og især at du kan se effekten på både raftehegnet og taget 💙

Tak fordi du valgte os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er glade for at få alge af vores…

Vi er glade for at få alge af vores tag. Det er på vej til at gå af.

11 de agosto de 2026

Hej Randi

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at behandlingen allerede er i gang med at gøre sit arbejde på taget.

Vi håber, du bliver rigtig glad for det endelige resultat 💙

En samtale om jobbet

En samtale om jobbet, blev udført som lovet

Hej John

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at både dialogen og udførelsen levede op til det, vi havde aftalt 💙

God oplevelse

Godt og veludført arbejde, tager hensyn til omgivelserne, super skarp pris og bare nogle flinke drenge

10 de junho de 2026

Hej Lars

Tusind tak for de flotte ord. Vi lægger meget vægt på både at passe på omgivelserne og levere et godt resultat, så det er rigtig dejligt at høre, at du lagde mærke til begge dele.

Og tak for de pæne ord om gutterne 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Arbejdet blev udført til aftalt tid med…

Arbejdet blev udført til aftalt tid med godt resultat og til aftalt pris

24 de junho de 2026

Hej Michael

Tak for din anmeldelse. Det er præcis sådan, vi gerne vil have det: aftalt tid, aftalt pris og et resultat, kunden er tilfreds med.

Tak fordi du valgte os 💙

Fint arbejde

Vores tag og terrasse er nu sprøjtet to gange og det fungerer bare

19 de março de 2026

Hej Bo

Mange tak for anmeldelsen og for at vælge os igen. Det er dejligt at høre, at behandlingen af både tag og terrasse fungerer, som den skal 💙

Godt

Det er 3. gang vi fik behandlet vores tag og fliser. Hver gang på klokkeslæt.
Vi er fuldt ud tilfredse med personalet, prisen og service.
Kan kun anbefale.

10 de julho de 2026

Hej Adam

Tusind tak for den flotte anbefaling, og ikke mindst for at vælge os hele tre gange.

Det betyder rigtig meget, at du er tilfreds med både medarbejderne, prisen og servicen. Vi glæder os til næste gang 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev kontaktet af KNC ang. flise-rens

Blev kontaktet af KNC ang. tilbud om flise-rens. De kom og rensede, men efter rensningen blev det regnvejr. Jeg kontaktede dem omg. da flise-rensen blev vasket af. Ikke noget problem, KNC kom og rensede fliserne igen senere samme dag. Det er service og det er at tage ansvar for sit arbejde.

10 de junho de 2026

Hej Carsten

Tusind tak for anmeldelsen. Vejret kan vi desværre ikke altid styre, men vi kan styre, hvordan vi håndterer det bagefter.

Derfor er vi rigtig glade for, at du fremhæver vores håndtering og service. Selvfølgelig skulle fliserne have en ny omgang, når regnen kom i vejen 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Både tag og fliser kom til at se rigtig pæne ud

Kom som aftalt og selvom jeg ikke kunne se nogen forskel med det samme så virkede det og både tag og fliser så rigtig pæne ud der 6-9 måneder efter.

Hej Martin

Tak for din anmeldelse. Du beskriver faktisk rigtig godt, hvordan behandlingen ofte virker, resultatet kommer ikke nødvendigvis fra den ene dag til den anden.

Derfor er det ekstra dejligt at høre, at både tag og fliser stod rigtig pænt efter nogle måneder 💙

Nordic Facility Partner

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais