Pålidelig & Super kundeservice Super kundeservice. Bestilte en kølende “kramme” pude d.14 januar 2026. En sød medarbejder ringer samme dag og spørger om jeg vil bestille et pudebetræk med ( det... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte Kropspuden til 399, og helt ærligt så troede jeg det nok var dårlig kvalitet siden den var så billig. Det er den slet ikke!! Den er fantastisk, og jeg har lige købt en til :-)
A empresa respondeu
Jeg er virkelig imponeret over mit saunatæppe! Det er super nemt at bruge, varmer hurtigt op, og jeg føler mig helt afslappet efter hver session. Perfekt til at få en svedetur og samtidig afstresse. J... Ver mais
A empresa respondeu
Fik leveret saunatæppe hurtigt og problemfrit. hjemmesiden var nem at navigere på, fandt hurtigt det vi skulle bruge. Sauna tæppet lever op til vores forventninger og kvalitet. Vi havde nogle spør... Ver mais
A empresa respondeu
Kvalitets wellnessudstyr med fokus på velvære sundhed, og skønhed.
Hvidemosevej 15, 4070, Kr Hyllinge, Dinamarca
PEMF måtten er virkelig et hit. Det bedste er bare at ligge en sommer aften på terrassen med varme og infrarød
behandling👌 Søde folk hos NordicZen😄

Resposta da Nordiczen
Super god service, et SÅ dejlig saunatæppe - vi bruger det hele tiden

Resposta da Nordiczen
Bestilte nogle hovedpuder og har nu sovet med dem i ca 14 dage.
Det har forbedret vores nattesøvn for både min mand og jeg.
Klart de bedste hovedpuder vi har haft. Har også bestilt en til min mor, hun er også vildt glad for den.

Resposta da Nordiczen
Har købt deres varmetæppe, det kom allerede dagen efter. Jeg havde nogle spørgsmål vedr tæppet som jeg hurtigt fik svar på via deres Facebook.
Jeg har brugt tæppet et par gange og det er super fantastisk.
10 stjerner her fra.

Resposta da Nordiczen
Super kundeservice, og PEMF måtten gør underværker:)👍👍👍❤️

Resposta da Nordiczen
Har købt dette produkt da jeg har en masse muskel smerter led smerter og er virkelig godt og kan stærkt anbefales ☺️

Resposta da Nordiczen
Jeg har prøvet pemf-måtten en gang og følte mig mere afslappet bagefter og havde færre muskelsmerter. Jeg ser virkelig frem til at udforske dens fulde potentiale med flere anvendelser!

Resposta da Nordiczen
Jeg har for nylig købt et infrarødt varmebælte fra Nordiczen.dk, og jeg må sige, at jeg er yderst tilfreds med købet! Tidligere brugte jeg en del tid på at varme risposer til min kone som lindring til smerter i lænden, men dette bælte har gjort hele processen overflødig og virker endda langt bedre. Det er utroligt effektivt og nemt at bruge.
Servicen var også i topklasse. Bestillingen var enkel, og leveringen fulgte hurtigt efter – meget hurtigere end forventet. Det er dejligt, når et produkt ikke bare lever op til forventningerne, men også er understøttet af god kundeservice.
Jeg kan varmt anbefale dette infrarøde varmebælte til alle, der søger en effektiv og bekvem løsning til smertelindring. Fantastisk produkt og

Resposta da Nordiczen
Fantastisk saunatæppe fungerer upåklageligt. God service og supper dejligt at man har mulighed for at komme og prøve det inden man køber.

Resposta da Nordiczen
Super wellness med det infrarøde saunatæppe 🥰🙏
Dejlig afslappende og giver en god start til en god nattesøvn 🙏🍀
Godt mod ømme muskler og trykkede ribben 👍
Prøv det før din nabo

Resposta da Nordiczen
Virkelig god service, og sauna tæppet er virkelig god kvalitet og bliver flittigt brugt herhjemme. Har selv haft problemer med lænden, og kan mærke det hjælper allerede efter tre behandlinger

Resposta da Nordiczen
En brandvarm anbefaling herfra, det skal prøves. Jeg fik en stor følelse af velvære i kroppen, et øget energi niveau men bedst af alt mere end 4 timers søvn.

Resposta da Nordiczen
Fik leveret saunatæppe hurtigt og problemfrit.
Vi havde nogle spørgsmål til tæppet da vi fik det hjem, vi fik nemt og problemfrit.
Vores varmeste anbefalinger herfra.

Resposta da Nordiczen
Dette saunatæppe har virkelig været en Game changer for mig👍. Det fungerer over alt forventning og meget overrasket over hvor hurtigt det bliver varmt.Det skal helt klar med i sommerhuset😃😍😍

Resposta da Nordiczen
Prøvet det 3 gange og jeg må sige, at jeg er ret imponeret over effekten. Jar købt en "svedpose" med, hvilket er ret behageligt, da det eller kan blive lidt varmt med de høje temperaturer.

Resposta da Nordiczen
Super lækkert saunatæppe, bestilte om onsdagen og fik det med posten næste dag. Man kan mærke at det virkelig er kvalitet med kraftig lynlås hele vejen rundt. Er også overrasket hvor hurtigt det varmer kroppen op. Det nemt og kompakt og lige til at have under sengen. Nøj hvor kan jeg svede,haha. Varme anbefalinger herfra.

Resposta da Nordiczen
Er så glad for mit saunatæppe fra Nordiczen.dk, virkelig rart man kan have hænderne fri og stadig få behandling på skulder og øvre ryg. Bruger det ca. 3-4 gange om ugen og det overgår alle forventninger. 5 stjerner herfra!

Resposta da Nordiczen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.