Veja o que dizem as avaliações
Zamówienie złożone 29 listopada 2025 r. Brak odpowiedzi na maile z zapytaniem o status wysyłki. Firma nie odbiera telefonu. Niestety jestem kolejną oszukaną przez ten sklep osobą!!! W internecie możn... Ver mais
Brak kontaktu, brak wysyłki
Podpisuję się pod poprzednimi opiniami - zamówiłam donicę. Termin realizacji 14 dni. Uwaga - okazało się, że roboczych (!). W międzyczasie całkowity brak kontaktu, jakiegokolwiek maila, że status zamówienia uległ zmianie, info o wysyłce etc. Po 3 tygodniach zapytałam gdzie jest zamówienie - do tej pory nie dostałam żadnej info o wysyłce, jakim kurierem wysyłają. Nastraszyłam ścieżką prawną - bez żadnego wyjaśnienia wystawili zlecenie zwrotu pięniędzy. Ale przestrzegam - sklep wygląda fajnie, ładne przedmioty ale z tak nieprofesjonalnym podejściem nie spotkałam się - całkowity brak kontaktu. Patrząc na pozostałe opinie nie jestem odosobniona. Złożę skargę do Uokik i wszystkim poszkodowany polecam również.
Porażka
Zamówienie mimo długiego czasu realizacji nie dotarło - przestrzegam przed tym sklepem! Co prawda dostałam zwrot pieniędzy - po drugim mailu i zaspamowaniu ich instagrama.
Zamówienie złożone 29 listopada 2025 r
W internecie można znaleźć bardzo dużo negatywnych opinii i podobnych historii. Żałuję, że nie sprawdziłam wcześniej. Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie!
Oszuści
Oszuści! złożyłam zamówienie na kilka tysięcy złotych! Brak towaru, brak odzewu na maile, telefony, smsy! Najprawdoodobniej skonczy sie w sądzie!
Zamówienie złożone dnia 15.08.2024 r
Zamówienie złożone dnia 15.08.2024 r. na towar za ponad 200 zł. Do dziś brak towaru, brak zwrotu pieniędzy. Zero kontaktu, telefony nieodebrane, na maile nie odpowiedziane. Odradzam, nie polecam!!!
Nie polecam!
Edit: udało się odzyskać zwrot pieniędzy.
Oszustwo!!!! Zamówiony towar na prawie 3k, anulowano zamówienie po prawie miesiącu czasu, poprosiłam o zwrot środków, niestety mijaja kolejne dni i zwrotu pieniędzy brak!!!! Niestety sprawa najprawdopodobniej skończy się w Sądzie, a i zostanie zgłoszona do UOKIK I na policję… Pani Małgorzata, ma również sklep Formati.pl, także tak proszę też nie zamawiać, wg. Researchu może mieć również sklep stacjonarny Modern Styl w Krakowie.
ODRADZAM!!
ODRADZAM!!! Oszukują ludzi - proszę wyszukać opinie na temat tego sklepu w wyszukiwarce również na innych stronach/ Zamówienia na tysiące złotych, miesiące oczekiwania, brak kontaktu mailowego lub telefonicznego, brak zwrotu po żądaniu zwrotu. Sprawa zgłoszona na policję, szykuje się pozew zbiorowy, kto z oszukanych klientów czyta ten komentarz, zapraszam na priw, lista powodów wciąż otwarta.
Niepełna realizacja zamówienia
Niepełna realizacja zamówienia - wysłali mi jeden towar z całego zamówienia i na tym się zakończył kontakt.
Brak odzewu, nie odpisują na maile. Na szczęście były to poduszki więc nie jakaś wielka kwota ale jednak !
Trudności z realizacją zamówień
Edit: Sklep zwrócił mi pieniądze za niewysłany towar. Zyczę jak najlepiej firmie ponieważ naprawdę prezentacją gustowne produkty, których niestety, często nie mają na stanie. Ponad dwa miesiące temu zamówiłam kilka rzeczy, po miesiącu anulowali moje zamówienie, bez uprzedzenia, zlecili niby przelew środków i do tej pory ich nie mam. Nie odpisują na maile. Szkoda, bo dysponują ładnymi rzeczami, jednak brakuje tu elementarnych zasad budujących zaufanie do firmy.
Oszustwo.
Oszustwo.
Firma nie realizuje złożonych zamówień.
Przedstawiciele nie odbierają telefonów.
Na wiadomości mailowe odpisują (przesuwając termin realizacji zamówienia o kolejne miesiące) dopiero po postraszeniu złożeniem zawiadomienia do odpowiednich służb. Do chwili obecnej brak przedmiotu zamówienia i zwrotu kosztów.
Polecam składanie zawiadomień do UOKiK.
Oszuści !!
Oszuści !!! Brak towaru, brak pieniędzy, zero kontaktu
Oszustwo
Niestety, boleśnie przekonałam się, że ten sklep to zwykłe OSZUSTWO. Zawsze sprawdzam opinie przed zakupem, w tym przypadku tego nie zrobiłam ponieważ projektantka wnętrz poleciła mi produkt z tego sklepu i byłam przekonana , że to sprawdzony sklep, skoro go poleca. Zamówiłam stolik kawowy na początku września i do tej pory go nie otrzymałam mimo, że czas realizacji zamówienia miał wynosić 15 dni roboczych. Nie odpowiadali na moje maile i dopiero wtedy poszukałam opinii o sklepie - same negatywne. Dzisiaj zamierzam zawiadomić policję o oszustwie i wyłudzeniu pieniędzy, wcale zresztą nie małych . Stanowczo odradzam zakupy u nich , nie dajcie się oszukać.
Małgorzata Iwona Pułczyńska to…
Małgorzata Iwona Pułczyńska to oszustka. Sklep nie odpowiada na telefony a inne "Firmy" tej Pani (która pewnie jest słupem) również są oszustwami.
NIC NIE KUPUJCIE z tego sklepu
Oszuści
Towar zamówiony 10 września- przesyłki brak, na maile nie odpowiadają,telefonu nie odbierają, zwrotu pieniędzy też nie ma, mimo wezwania do zwrotu. Oszuści i tyle
Zamówienie na wazon
Złożyłam zamówienie 22 września, do tej pory niestety go nie otrzymałam. Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem. Niestety wcześniej nie czytałam opinii na temat tego sklepu. Dziwi mnie fakt, że mimo większości negatywnych opinii sklep w dalszym ciągu okrada nas z pieniędzy.
nie polecam - oszustwo
Zamówiłam w firmie Norr 2 lampy i jedno lustro w lipcu 2025. Do dziś towar nie został przesłany. Kontakt z firmą jest bardzo utrudniony, od 2 tygodni nie odpowiadają na maile, z prośbami o zwrot pieniędzy. Jestem zmuszona wysłać do nich ostateczne przedsądowe wezwanie do zapłaty.
Ostrzegam przed zakupami w Norr.pl
Ostrzegam przed zakupami w sklepie Norr.pl!!!
Nie wywiązują się z umowy i nie zwracają pieniędzy. Przyciągają kolejnych "sponsorów" wyprzedażami i pseudo promocjami. Zalecam omijanie szerokim łukiem - OSZUŚCI!
Oszustwo
zakupiona lampa 750 zł, nie została dostarczona, całkowity brak odpowiedzi na wysyłane zapytania, brak mozliwości kontaktu telefonicznego. Nie otrzymałam oczywiście zwrotu pieniędzy, więc rozpoczynam odpowiednie działania kodeksowe.
Niewysłany towar
Zamówienie realizowane od 2 miesięcy. Poza jednym mailem z przeprosinami i obietnica wysłania towaru, zero kontaktu. Oczywiście obietnica nie została dotrzymana. Jednym słowem oszuści.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.