North FootwearAvaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Skorna verkar ok. Ogillar dock att det står "Alla beställningar hanteras från vårt lokala lager i Stockholm" och "lokal leverans" m.m på hemsidan. Sen när leveransen var på G så insåg jag ju att det v... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Har beställt 2 par skor men ännu inte alls fått. Ser på spårningen att det ser ut att tillverkas i Kina så det är anledningen till lång leveranstid, men hittar inte att tillverkningen sker i Kina.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ni har skaffat er en kund för livet! Fick rekommenderat att köpa Air Lite då jag har haft problem med hammartå. Dessa har fungerat alldeles utmärkt, supersköna och extremt lätta. Bästa köpet på... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grymma skor! Haft problem med för smala skor så länge jag kan minnas och kanske mer sneglat åt snygga skor än funktionella. Men nu tycker jag att hittat en sko som både är snygg och funktionell. Ja... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de sapatos ortopédicos

Dedicated to improving foot health through natural alignment. Our shoes feature a zero-drop design and a wide toe box to support the foot's natural architecture, offering relief from chronic pain and promoting better posture. Professional footwear for natural movement.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

44 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

44 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Lång leveranstid

Lång leveranstid men underbart sköna skor

27 de maio de 2026

Resposta da North Footwear

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension, och vi beklagar verkligen att leveransen tog längre tid än du borde behöva vänta.

Under den senaste perioden har efterfrågan varit betydligt högre än väntat, samtidigt som vi tog in en större påfyllning av våra modeller. Den kombinationen gjorde tyvärr att hanteringen tog längre tid än vanligt under några veckor. Det är inte den service vi strävar efter, och vi arbetar aktivt för att få ner leveranstiderna till det normala igen.

Vi uppskattar verkligen ditt tålamod, och är du någonsin fundersam över något är du alltid välkommen att höra av dig till support@northfootwear.com.

Jonas, North Footwear

Grymma skor!

Grymma skor!
Men nu tycker jag att hittat en sko som både är snygg och funktionell. Jag är mer än nöjd. Bra service också då jag hade frågor innan jag gjorde köpet som besvarades snabbt.

1 de junho de 2026

Väldigt Lång leveranstid

Lång leveranstid
Beställde för över två veckor sedan
Fortfarande inga skor.
Hade tänkt ha med dem på semester, men blir nog inte så.

8 de junho de 2026

Resposta da North Footwear

Hej och tack för din återkoppling!

Först och främst vill vi be om ursäkt för att din leverans dröjt längre än du borde behöva vänta. Vi förstår att det är tråkigt, och vi tar det på stort allvar.

Den senaste tiden har vi haft en oväntat hög ordervolym, samtidigt som vi gjort en större påfyllning av vårt sortiment. Den kombinationen gjorde tyvärr att leveranstiderna blev längre än normalt under en period. Det är helt vårt ansvar att se till att det flyter på även när det är högt tryck, och vi arbetar aktivt med att korta ner tiderna igen.

Vi kan se att dina skor nu har levererats och hoppas verkligen att du är nöjd med dem!

Jonas, North Footwear

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har köpt modellen Air Light och…

Jag har köpt modellen Air Light och haft de när jag gått och tränat och det har fungerat riktigt bra. Har letat länge efter ett par skor som är skonsamma mot fötterna. Snabb leverans samt bra pris. Jag är supernöjd!

3 de junho de 2026

Fick fel skomodell.

Fick fel skomodell.
Inget svar från kundsupport

13 de maio de 2026

Resposta da North Footwear

Vi ber verkligen om ursäkt! Att du både fick fel skomodell levererad och dessutom inte fick något svar från vår kundsupport är helt och hållet vårt misstag. Vi förstår till hundra procent din frustration, för så här ska det absolut inte gå till.

Vi vill självklart ställa detta till rätta omedelbart. Skicka jättegärna ett nytt mejl till oss med ditt ordernummer – märk det gärna med "Trustpilot" i ämnesraden – så lovar vi att prioritera det direkt och se till att du får rätt skor skickade till dig.

Vi hoppas att du ger oss chansen att rätta till detta!

Oskar & teamet på North Footwear

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Enkel beställning men svårt se färgen o…

Enkel beställning men svårt se färgen o fick ingen kontakt när jag försökte maila… svårt spåra paketet

5 de maio de 2026

Resposta da North Footwear

Tack för din feedback. Vad härligt att själva beställningen gick smidigt! Vi tar till oss att färgen var svår att se på bilderna och ska kika på hur vi kan göra dem ännu tydligare. Vi ber också om ursäkt för att du inte fick svar på ditt mejl – det kan tyvärr ha fastnat i ett spamfilter, vilket vi ska undersöka direkt.

När det gäller spårningen av paketet blir vi dock lite fundersamma. Vi har nämligen en inbyggd spårningssida direkt på vår hemsida där man enkelt kan följa sin leverans i realtid. Om den funktionen var svår att hitta får du jättegärna berätta det för oss, så att vi kan göra den tydligare!

Hoppas att du ändå blir nöjd med skorna.

Oskar & teamet på North Footwear

Resposta da North Footwear

Stort tack för din recension. Vad tråkigt att passformen inte kändes helt rätt för dig den här gången. Alla fötter är ju unika, och just en hög vrist kan ibland göra det lite klurigt att hitta en sko som sitter perfekt.

Eftersom vi vet att fötter ser så olika ut har vi tagit fram flera olika modeller. Om du vill ge oss en till chans framöver kan jag varmt rekommendera vår modell Terrain. Den är designad för att vara rymligare över just det partiet och brukar passa jättebra för fötter med lite högre vrist.

Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst om du vill ha mer hjälp att hitta rätt modell för just dina fötter, vi hjälper dig mer än gärna!

Oskar
Grundare, North Footwear

Så synd

Snabb leverans! Men 139 för att returnera är väl i saftigaste laget! Man fick betala för Fri frakt + retur!
Returen är Ok men att betala den fria frakten är väl ändå att ta i lite!!

28 de abril de 2026

Resposta da North Footwear

Tack snälla för att du tog dig tid att skriva. Vad roligt att skorna kom fram så snabbt!

När jag läser om returkostnaden förstår jag dock verkligen din reaktion, för 139 kr stämmer inte alls. Tidigare tog vi ut en returavgift på 99 kr, men idag har vi tagit bort avgiften helt.

Här verkar det tyvärr ha blivit ett misstag någonstans på vägen. Om du har möjlighet att skicka ett snabbt mejl till vår kundtjänst med ditt ordernummer, så kikar vi på vad som har hänt och ser till att justera detta åt dig direkt.

Önskar dig en fin dag!

Oskar
Grundare, North Footwear

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Frakten gick snabbt och smidigt

Frakten gick snabbt och smidigt!
Skorna är sköna, bekväma och har gott om plats för hela foten. Har dem på mig hela dagarna på kontoret. Lite för tidigt att uttala mig om den långsiktiga effekten, men så långt positivt!

1 de abril de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.