Notbranded Avaliações

1.946
O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Si tratta di un laboratorio di bijoux non preziosi, assolutamente economici, ma che in compenso fanno una gran bella figura. Sono colorati, allegri, divertenti, estrosi, abbinabili o matchabili. Posso... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sehr schlechte und billige Qualität, ganz dünne und weiche biegsame Stecker. Ohrringe, die bereits beim vorsichtigen Herausziehen aus der Plastikumhüllung verbiegen und auch bereits schon vorher verb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

What I really appreciate: super prompt shipping and delivery to a parcel box. Arrives in ~ 1 week which is great for where I live. Never had issues with an address misprint or anything of the sort,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I've ordered for the first time very recently. Simply loved their colourful bracelets! One of them arrived slightly scratched and the customer care team was quick to help and make sure I had the b... Ver mais

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.946)

602 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Leuke sieraden

Leuke sieraden, goede service en kortingen

22 de agosto de 2026

Hi Charlotte,

Bedankt voor je lieve review! Fijn dat je zo tevreden bent 💕

Lieblingsschmuck

Wunderschöner Schmuck in super Qualität, riesige Auswahl; sehr wertig und haltbar (gold bleibt gold), rasanter Versand in hübscher Verpackung und die Rabattaktionen sind auch immer sehr verführerisch. Absolut empfehlenswert: 10 Sterne.

14 de agosto de 2026

Hi Miss Ruthe,

Vielen lieben Dank für diese tolle Bewertung! Es freut uns riesig, dass du so zufrieden mit unserem Schmuck, der Qualität und dem schnellen Versand bist. Und 10 Sterne, das freut uns natürlich ganz besonders! 🥰

Liebe Grüße,

Top!

Heel fijn bedrijf dat problemen meteen oplost! Ik ben erg tevreden.

24 de agosto de 2026

Hi Sandra,

Wij zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. Dankjewel! ☺️

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

La politique de retour est…

La politique de retour est catastrophique. Il faut envoyer le colis soit même par la Poste sans aucune aide. Ils ne fournissent pas de QR code et tout est à nos frais. Minimum 15€ le colis ! Aucun intérêt !

24 de agosto de 2026

Resposta da Notbranded

Merci d’avoir partagé votre avis avec nous. Nous sommes désolés que notre procédure de retour vous ait déçue.

Nous prenons votre feedback au sérieux et le transmettrons à notre équipe afin de continuer à améliorer notre service.

Bien à vous,

Geduld hebben

Met enige geduld voor de klantenservice komen ze uiteindelijk wel door voor je met een oplossing wanneer iets niet goed is gegaan. De oorbellen die ik bestelde waren bij aankomst niet zoals in gedachten, deze heb ik nu ingewisseld voor een set wat meer bij me past en hier ben ik erg blij mee!

15 de agosto de 2026

Hi Sofia,

Wat fijn om te horen dat we samen tot een oplossing zijn gekomen.

Heel veel plezier met je nieuwe set! 💖

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service après-vente au top !!

J’ai reçu une montre avec un défaut, impossible de pouvoir l’attacher au poignet. J’ai envoyé un mail au service client, j’ai eu une réponse en - de 24h et ils m’ont renvoyé une nouvelle montre le jour même. La nouvelle montre est parfaite, très belle et de bonne qualité. Aucun renvoi de la montre avec le défaut m’a été demandé.

Merci beaucoup, je recommande cette marque et je pense que je passerai une autre commande.

19 de agosto de 2026

Bonjour Elisa,

Nous sommes ravis d’avoir pu vous aider rapidement et surtout que votre nouvelle montre vous plaise. 💗

Merci pour votre confiance et votre recommandation, cela nous fait vraiment plaisir !

Bien à vous,

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung. Sehr schöne Artikel. Leichte, unkomplizierte
Problemlösung.

22 de agosto de 2026

Hi Britta,

Wir freuen uns sehr zu hören, dass du mit der Lieferung, unserer Kollektion und unserem Kundenservice zufrieden bist.

Vielen Dank für deine Bewertung! ☺️

Liebe Grüße,

Mooie sieraden

Mooie sieraden. Snelle levering. Goeie sale. Uitstekende klantenservice.

20 de agosto de 2026

Hi Ariane,

Wat leuk om te horen dat je blij bent met onze sieraden, de snelle levering en natuurlijk onze sale.

Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen op de klantenservice! 💕

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie sierraden voor leuke prijs

Mooie sierraden, netjes verpakt, met goede prijs-kwaliteit verhouding. Wat wil je nog meer?

10 de agosto de 2026

Hi Flo,

Dankjewel voor je review! We waarderen het dat de collectie, de verpakking en de kwaliteit je bevallen. 💕

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

My experience was perfect!

My experience was perfect because the person on the email was very nice with me, offering me solutions for a problem with the address. On the other hand, the earrings are very original and very beautiful!

17 de agosto de 2026

Hi Brezo,

It was a pleasure helping you, and we’re so happy we could get everything sorted out and that your order arrived just in time.

We’re also glad you love the earrings! 🩷

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lovely pieces at great prices and great…

Lovely pieces at great prices and great customer service with them dealing with an issue we had very promptly - highly recommend

12 de agosto de 2026

Hi Susan,

Thank you so much for your lovely review. It means a lot to us to hear that you’re happy with the jewelry and that we could help you out! 💕

Amazing customer service

Amazing customer service, ordered a bracelet then it broke a month after purchase. I messaged customer service and even though I lost the bracelet, they replaced it for me for free.

14 de agosto de 2026

Hi Mr Smith,

Thank you for your kind words! We’re really happy we could help you out and make sure you could enjoy your bracelet set again ☺️

Parfait !

Une très bonne qualité comme toujours et de très beaux bijoux ! Une valeur sûre ☺️✨

12 de agosto de 2026

Hi Cinnamon,

Merci beaucoup pour votre recommandation! Nous sommes ravis que vous soyez satisfaite du style et de la qualité de nos bijoux. 💖

Bueno, bonito y barato.

Tienen cosas muy bonitas , reconozco que estoy bastante enganchada y en cuanto me viene un pedido ya estoy planeando otro 😁. Las joyas de acero son todo ventajas y las piedras naturales un plus . Muy contenta en general con todo lo que he comprado y con el servicio recibido.

7 de agosto de 2026

Hola Teresa,

Qué bien saber que estás contenta con la calidad y nuestro servicio. También nos encanta saber que eres una clienta fiel. Ya sabes qué vas a pedir la próxima vez? 😉🩷

Immer wieder gern bestellt

Immer wieder gern bestellt, gute Qualität und schöne Armbänder mit guten Preisen

5 de agosto de 2026

Hi Claudia,

Vielen Dank für deine Treue und deine lieben Worte. Wir freuen uns sehr, dass du zufrieden bist! 💗

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fijne leuke sieraden

Fijne leuke sieraden. Leuke ontwerpen en een snelle levering. Wel is de kwaliteit soms wat minder. Een oorbel was na 2 dagen al zo verbogen dat deze niet goed meer sloot. dit heb ik eerder bij een oorbel gehad, echter was dit pas na een lange tijd.

Verder altijd erg tevreden over de sieraden.

10 de agosto de 2026

Hi Rianne,

Fijn om te horen dat je onze ontwerpen en de snelle levering waardeert. Wat vervelend dat er een oorbel is verbogen. We kijken graag met je mee om te zien wat er is gebeurd en het op te lossen. Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd!

Keine Rückerstattung

Der Artikel wurde von mir zurückgeschickt. Leider habe ich für die Retoure nie das Geld erstattet bekommen. Ich empfinde das Label sehr unseriös.

1 de junho de 2026

Hi Pixie,

Es tut uns leid zu hören, dass du deine Rückerstattung noch nicht erhalten hast. Wir würden uns gerne darum kümmern und herausfinden, was passiert ist. Könntest du uns bitte unter info@notbranded.nl kontaktieren? 🩷

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Produits de mauvaises qualité.

Produits de mauvaises qualité.
J’ai offert deux bijoux à mes sœurs, qui ont changés de couleur …et un qui s’est cassé.
Ayant pour habitude de commander de beaux bijoux sur certaine boutique je n’ai jamais eu de tels problèmes..
Mais je ne recommande pas ce site. Trop déçue

1 de maio de 2026

Bonjour Audrey,

Nous sommes désolés que vous ayez eu cette expérience. Ce n’est bien sûr pas ce que nous souhaitons, ni la qualité que nous voulons offrir.

Je viens de vous envoyer un e-mail afin que nous puissions trouver ensemble une solution. 🤍

Telkens goede ervaring

Derde keer besteld. Alles naar wens.
Mooie betaalbare juwelen. Veel keuze.

23 de julho de 2026

Hi Irene,

Wat leuk om te horen dat je al voor de derde keer bij ons hebt besteld! 💕 Fijn dat je zo tevreden bent met onze sieraden.

Tevreden

Ik ben heel tevreden over Notbranded

5 de agosto de 2026

Hi A,

Dankjewel voor je lieve review! 🩷

Customer care Notbranded

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais