Veja o que dizem as avaliações
Novakid uygulaması ile 2 yılı aşkın süredir kızım İngilizce öğreniyor. Öğretmenimiz Jasmine nin tarzı ve donanımı, derse erişim ve saat değişim kolaylığı ile tam bir İngilizce öğrenme rehberi. Çok mem... Ver mais
Hello, We've completed three lessons so far. The video recordings for the last two lessons are problematic. I was told to wait a couple of days after my first support request, but the problem persist... Ver mais
A empresa respondeu
US 548 Market St 8291 San Francisco, US, San Francisco, Estados Unidos
- 902129003594
- support@novakidschool.com
- novakid.com.tr
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Como esta empresa usa o Trustpilot
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Merhabalar
Merhabalar, yaz dönemi yolumuz Novakid ile kesişti. İyi ki de kesişmiş. Çünkü çocuğumuzun İngilizce’ye maruz kalma durumunu başlattığımız için mutluyuz. Kısa sürede bile iyi bir yol katettiğimizi düşünüyorum. Arayüzü hoşuma gittiği için tercih ettim. Görsellik, pekiştireçler gayet güzel. Teşekkür ediyoruz.
Novakid ile Esnek ve Keyifli İngilizce Eğitimi
Kasım 2024’ten beri Novakid ile çalışıyoruz. Özellikle dersleri istediğimiz zamana göre planlayabilmemizi çok beğeniyoruz. Programımız değiştiğinde de büyük kolaylık sağlıyor; dersten bir gün öncesine kadar ücretsiz iptal edebiliyor, yine ücretsiz olarak değişiklik yapabiliyoruz.
Bu esneklik bizim için gerçekten çok önemli. Ders programını kendi ihtiyaçlarımıza göre ayarlayabilmek ve gerektiğinde kolayca değiştirebilmek Novakid’i tercih etmemizdeki en güzel özelliklerden biri. 😊
Şimdiye kadar güzel bir deneyim yaşadık ve gelecekte İngilizce konusunda daha da ilerleyerek konuşma ve iletişim becerilerimizi geliştirmeyi hedefliyoruz. 🇬🇧✨
Novakid sürecimiz
Novakid uygulaması ile 2 yılı aşkın süredir kızım İngilizce öğreniyor. Öğretmenimiz Jasmine nin tarzı ve donanımı, derse erişim ve saat değişim kolaylığı ile tam bir İngilizce öğrenme rehberi. Çok memnunuz 🙏
Novakid deneyimi
Oğlum daha önce 2 yıl çeşitli eğitim kurumlarında İngilizce dil eğitimi aldı. Fakat onu takip etmekte veli olarak başarısız olduk. Bu nedenle olması gereken seviyelere ulaşamadığını düşünüyoruz. Novakid ile daha iyi takip edebileceğimizi düşünüyoruz. Birebir dersler çok eğlenceli geçiyor. Kursa gitmek istemeyen oğlum derslere istekle kayılıyor. Ders süresinin uzun olmaması ve eğitmenlerin güler yüzlü olması nedeniyle sıkılmadan öğrendiğini düşünüyorum. Tabi bu 3 dersin sonunda edindiğim izlenim, Umarım bu şekilde devam eder.
Okul öncesi başka bir oğlum daha var. Onun için aynı şeyleri söylemek zor. Küçük olduğu için adapte olmakta zorlandı. İleriki dönemlerde tekrar denemenin daha uygun olacağını düşünüyoruz.
Fiyat artışı
7 ve 9 yaşlarındaki iki çocuğum 2 senedir Novakidten ders alıyor. 3. Sene için üyeliğimi yenilerken kredi kartı ile ilgili bir sorun yaşadım ve ertesi gün ödemeyi yapmak istedim, ancak bir gün önce haftada 6ders için aylık ödemeye 4bin küsür derken ertesi gün bu rakam 10bin küsür tlye çıktı. Durumu bildirdiğimde ise fiyatlara zam geldiğini ve aylık 6bin küsür TL gibi bir rakamla devam edebileceğimizi söylediler. Ne tesadüf ki tam da üyeliğimizin son gününe 1 gün kala Novakid'e zam gelmiş. Bu firmayı Türkler yönetiyor olmalı. Bu saçma fiyat politikası sebebiyle Novakid'i önermiyorum. Çocuklarımın ve öğretmenimizin emeğine acıdım. Üzgünüm.

Resposta da Novakid Türkiye
tüm konuşma ve diyalog süreci kötü…
tüm konuşma ve diyalog süreci kötü geçti. çok kötü bir diyalog çalışması oldu. inşallah böyle devam etmez.

Resposta da Novakid Türkiye
Sound of teacher was low
There is no customer satisfaction or problem-solving!
Hello,
We've completed three lessons so far. The video recordings for the last two lessons are problematic. I was told to wait a couple of days after my first support request, but the problem persists. Furthermore, the problem is present in our next lesson as well. I'm not getting any support from anyone other than your AI agent, and even they can't resolve the issue. And unfortunately, your team, who persistently called until a sale was made, are now nowhere to be seen. This initial experience is very disappointing, NovaKid!

Resposta da Novakid Türkiye
Biz bağlantı sağlamakta zorlandık…
Biz bağlantı sağlamakta zorlandık internet ya da başka bir şey henüz deneme dersi yapmadık. Orada anlayacağız sorunu diye düşünüyorum

Novakidle iki oğlumda
Novakidle iki oğlumda 4. Seviyeyi bitirdi . VE dersleri tercih ettik. Değişik kültürler ve bilgileri, ingilizcelerini geliştirerek öğreniyorlar. 2. Sınıf itibariyle kesinlikle tavsiye ediyorum.teşekkürler novakid
Novakidden aldigimiz egitimden oldukca… memnunuz.
Novakidden aldigimiz egitimden oldukca memnunum. 6.5 yasindaki kizim icin 1 yildir duzenli ders aliyoruz ve ingilizcesindeki gelisim gozle gorulur seviyede. Ogretmenler dersim her saniyesini aktif ve eglenceli geciriyor . Odevlerin olmasi ders sonrasi ogretmen geri donusunun olmasi cok olumlu.
Great lessons
2025 Ağustos ayından beri Novakids ile…
2025 Ağustos ayından beri Novakids ile İngilizce öğreniyor oğlum ilk başta online 25 dakika çok faydası olmaz gibi geldi fakat 1 dakika bile boş geçmiyor çok faydası oluyor çok memnunum . öğretmenleri de çok iyi ❤️
Derslerimize olan ilgimiz artarak devam…
Derslerimize olan ilgimiz artarak devam ediyor.Uzun cümleler kurarak bir konu ile ilgili düşüncelerini paylaşabiliyor olamamız gayet güzel.
Harika
Çok eğlenceli ve öğretici, kızım derslerinde hiç sıkılmıyor heyecanla öğretmenini bekliyor ve her ders bitiminde çok eğlendim diyor baya gelişim kaydetti çok memnunnunuz iyi ki nova kitle tanıştık teşekkürler novakid
Oğlum ile 2 senedir Novakid…
Oğlum ile 2 senedir Novakid kullanıyoruz. Yüz yüze eğitimde alamadığımız verimi aldık. Öğretmenleri anlayışlı, seçenek çok, ders bulmak konusunda sorun yaşamıyoruz. 6 yaşında bunları başarmasının ana sebebi kesinlikle Novakid
Çok memnunuz
Çok memnunuz. 1 ayımızı doldurduk. 50 ye yakın kelime öğrendi. Basit cümleler kurabiliyor. Severek kullanıyoruz
merhaba yılladır novakid platformunda…
merhaba yılladır novakid platformunda oğlumla beraberiz ve inanılmaz zaman keyıflı ce başarılı geçti . hala daha eğitim almaya devam edıyoruz. burada eğitime başladığımızdan beri okuldan geri dönüşler inanılmaz başladı . İyi ki var novakid . keyifle yola devam
Öğretmeni çok nazik mutlu güler yüzlü
Öğretmeni çok nazik mutlu güler yüzlü
A Experiência Trustpilot
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.