Merhabalar, yaz dönemi yolumuz Novakid ile kesişti. İyi ki de kesişmiş. Çünkü çocuğumuzun İngilizce’ye maruz kalma durumunu başlattığımız için mutluyuz. Kısa sürede bile iyi bir yol katettiğimizi düşü... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Novakid uygulaması ile 2 yılı aşkın süredir kızım İngilizce öğreniyor. Öğretmenimiz Jasmine nin tarzı ve donanımı, derse erişim ve saat değişim kolaylığı ile tam bir İngilizce öğrenme rehberi. Çok mem... Ver mais
Novakidden aldigimiz egitimden oldukca memnunum. 6.5 yasindaki kizim icin 1 yildir duzenli ders aliyoruz ve ingilizcesindeki gelisim gozle gorulur seviyede. Ogretmenler dersim her saniyesini aktif ve... Ver mais
Hello, We've completed three lessons so far. The video recordings for the last two lessons are problematic. I was told to wait a couple of days after my first support request, but the problem persist... Ver mais
A empresa respondeu
US 548 Market St 8291 San Francisco, US, San Francisco, Estados Unidos
- 902129003594
- support@novakidschool.com
- novakid.com.tr
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Como esta empresa usa o Trustpilot
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Novakid Deneyimi
Novakid, çocukların bireysel
öğrenmesine olanak tanıyan, uygulama
içerisinde kendi kendine öğrenme
araçları ile ders sürecindeki öğrenmeleri
pekiştiren aynı zamanda konuşma
pratiği etkiniliği ile de grup içerisinde
akranlarla birlikte öğrenmeyi sağlayan
güzel bir uygulama
Novakid Memnuniyet
Kızım 6 yaşında Novakid ile bire bir derslere başladı. Öğretmeninin sıcak tavrı ile derslerinde oldukça güzel bir ilerleme sağladı. Okula başladıktan sonra anadili ingilizce olan bir öğretmenden ders almanın faydalarını gördük. Novakid telaffuz ve özgüven konusunda kızıma faydalı oldu. Bir süre ara verdik ve grup dersleri ile tekrar başladık. Sınıfında başka ülkelerden çocuklarla derse giriyor. Konuşma pratiği yapıyor, diğer arkadaşlarını anlıyor, grup sohbeti içinde diyalogları takip edebiliyor. Öğretmenleri güleryüzlü ve motivasyon edici.
Hello Novakid family
Hello Novakid family, we were hesitant to attend a trial lesson because we were worried about my daughter's shyness, but she loved the lesson with its fun activities and friendly teachers. We also witnessed the benefits of the lesson through feedback and recordings after the lesson. I recommend it to everyone 🌸
My son loves this school
Finally my son is making a huge progress. Their teachers are super friendly and always on time. We never miss a class and we are absolutely happy to see him singing and dancing while learning English. It was such a hassle before and now he is just eager to learn.
Merhabalar 5 yaşındaki oğlum için…
Merhabalar 5 yaşındaki oğlum için Novakid kullanmaya başladık ikinci kez üyeliğimizi yeniledik memnunuz çocuğumun ekran süresini verimli kullanarak geçirmesini sağladık anlayışlı güler yüzlü öğretmenleri sayesinde severek ders yapıyoruz. iyi ki Novakid
Novakid vazgecilmezimiz.. 🥰
Merhaba, yaklaşık dört yıl oldu Novakid platformuna üyeyiz. Kızlarım bu platform ile inanılmaz bir ilerleme kaydettiler. Uyeligimiz boyunca hiç sıkıntı yaşamadık, ufak tefek aksakliklara ise hemen müdahale edip çözüm üreten bir yaklaşım ile karşılaştık. Tabii bu da bizi mutlu ediyor. Küçük bir ara vermek zorunda kalmıştık, döndüğümüzde aynı öğretmen ile devam etmek istedi kızlarım. O konuda da hiç sıkıntı yaşamadık. May F en sevdiğimiz öğretmenimiz:) Bu arada en önemlisi, kendim de bir öğretmen olarak, dersleri gozlemkedigimde; öğretmenlerimizin inanılmaz donanımlı ve her şeyden önemlisi pedagojik olarak öğrenciyle nasıl iletişim kuracağını bilen öğretmenler olduğunu da gözlemledim. Bu da benim icin onemli bir kriterdir. Novakid ailesine teşekkür ediyorum, kendim ve kızlarım adına.. 🙏❤️🥰
Kızım 7 yaşında ve 2 yıldır ders…
Kızım 7 yaşında ve 2 yıldır Novakidten ders alıyor. Başlangiçta bu deneyim konusunda endişeliydik, ancak çok güzel vakit geciriyoruz. Öğretmeni Zendy çok nazik ve her zaman güler yuzlü. Bu programı seçtigimiz için çok mutluyuz. Geleceği için harika bir yatırım oldu. Her şey için teşekkürler!
Yaklaşık iki aydır novakidden İngilizce…
Yaklaşık iki aydır novakidden İngilizce dersleri alıyoruz.6 yaşındaki kızım çok eğlenerek işliyor derslerini.Haftalik 3 saat alıyoruz hem fiyat olarak avantajlı hem de yoğun bir şekilde gördüğümüz için çok hızlı ilerliyoruz.Öğretmenim İşiz Cris çok enerjik, eğlenceli ve bütün materyalleri hazırlamış.Dersi daha ilgi çekici hale getiriyor.Enerjisine hayranız.Bir yıllık üyeliğimizi almıştık.Bu şekilde uzun yıllar devam etmeyi umuyoruz.
It has been a wonderful experience for…
It has been a wonderful experience for both my daughter and me. She enjoyed a lot and even we had only one trial lesson we are convinced to participate 1 year class and support team is all the available to answer your question when we need! Hope to have a efficient learning journey as committed 🙏
Merhaba
Merhaba, güler yüzlü öğretmenimiz ile derslerimiz verimli geçiyor. Beklentilerimin üstünde bir deneyim oluyor. Anında iletişim kuran destek ekibine ayrıca teşekkürler. Her sorumda çözümcül geridönüşler aldım. Teşekkürler Novakid ailesi
Kendilerine ulaşamadım siteleri saçma…
Kendilerine ulaşamadım siteleri saçma sapan bişey karma karışık

Resposta da Novakid Türkiye
Başlarda acaba çocuğum sıkılır mı veya…
Başlarda acaba çocuğum sıkılır mı veya verimli geçmez mi diye düşünürken iki yıl oldu çocuğumda ki gelişimi fark ediyorum .Öğretmenini çok seviyor ingilizce öğrenmeyi seviyor artık bu da bizi mutlu ediyor .İyi ki Novakid🤗
A Experiência Trustpilot
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.