Sloot in september een abonnement af voor de weekeind editie. Heb de krant nooit ontvangen. Iedere maandag gebeld met klantenservice. Meestal vriendelijk te woord gestaan. Eenmaal afgebekt. Maar o... Ver mais
Hadden ons ‘normale’ abonnement opgezegd. Vervolgens wordt je telefonisch gestalkt met kortingen en speciale acties. Even niet opgelet en er volledig ingetrapt. Zitten de komende drie jaar alsnog aan... Ver mais
NRC is geen krant. De NRC is een tijdschrift gespecialiseerd in cultuur. Geen wereldnieuws, financiën, bedrijven, gezondheid, wetenschappen, techniek, wereldvisie, toekomstontwikkeling. En dan wel... Ver mais
Via NRC webwinkel een elektrische droogmolen besteld. Met geen mogelijkheid ( zelfs met hulp van verschillende buren) was de droogmolen open te krijgen. In het contact met de webwinkel werd gemeld dat... Ver mais
NRC Handelsblad, often abbreviated to NRC, is a daily evening newspaper published in the Netherlands by NRC Media.
Rokin 65, 1012 KK, Amsterdam, Holanda
Respondeu a 96% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik heb een jaar abonnement afgesloten.De werking van de app en aanbod interessante artikelen viel me toch tegen.. Ik wil opzeggen. Gebeld met de klantenservice, verteld dat ik minder dan een maand geleden het abbo heb afgesloten en graag wil opzeggen. Verteld deze mevrouw over een herroepingstermijn van twee weken, waar ik me als consument niet bewust van was! Het staat namelijk nergens beschreven in orderbevestiging, wat een rare gang van zaken. Ontzettend jammer

Resposta de Mediahuis NRC
Meer dan 2 jaar geleden heb ik een krantabonnement met bezorging afgesloten voor 3 jaar, daar heb ik geen klacht over en voelde me als loyale lezer en klant. Nu ben ik een week geleden achtergekomen dat ik ook een digitaal abonnement had op hetzelfde klantnummer, adres, naam, en heb dus bijna 1000euro betaald voor iets wat ik al betaalde via automatische afschrijving. NRC krijgt geld voor niets, voor de telefoon vonden ze dat ook vreemd maar nu schrijven ze dat het toch mijn fout is geweest, jammer dan...maar hoe kan hun systeem twee abonnementen laten lopen voor precies dezelfde klant, zonder gezegd te hebben dat ik het digitale zelf.moest opzeggen toen ik het volledige pakket koos?? Ik voel me bedrogen. Email was in de strekking van 'ja jammer voor je maar eigen schuld' . Ben nog bezig met een officiële klacht maar hier blijf ik niet stil over. toevoeging 9 Jan: En de onderstaande reactie laat ook zien dat ze er weinig persoonlijke interesse is, ik ben al in email contact maar krijg nog geen antwoord. Wow, 1000 euro extra in de NRC zak zonder wat te hoeven uitgeven of doen en verschuilen achter het beschuldigen van nalatigheid bij de klant...

Resposta de Mediahuis NRC
Was van plan wat geschiedenis omtrent Grebbenberg 1940 te lezen, wat betreft onterechte executies van Nederlandse militairen door Nederlandse militairen. (o.a. sergeant Chris Meijer en generaal majoor Harberts) Hiervoor moet ik eerst abonnement afsluiten, wat ik toch wel erg ongepast vind.

Resposta de Mediahuis NRC
Opgebeld door NRC, aangegeven dat ik niet meer geïnteresseerd ben in abonnement van het NRC. Helaas werd hierdoor de persoon van NRC direct geïrriteerd en boos, omdat ik zijn vragen niet wou beantwoorden. Wat een verschrikkelijke krant die op deze manier mensen probeert over te halen om weer abonnee te worden. Als ik al twijfelde is het mij nu meteen duidelijk dat de NRC niet meer bij mij past als deze krant dit soort tactieken gebruikt om mensen om te praten. Natuurlijk ook aangegeven dat ik niet meer gewenst te worden opgebeld. Nee is nee.

Resposta de Mediahuis NRC
van het weekend een internet abo besteld... alleen na het aanvragen en voorbetaling van 1 cent zag ik op de site dat opzeggen heel lastig is... ( ik zat nog wel binnen de 14 dagen) toen gaan kijken via reviews en daar schrok ik van een soort tereur tav automsatisch verlengen niet leveren en bellen... gelukkig op tijd Dat wil ik niet. een mail gestuurd... geen reactie gekeken naar een brief maar daar staat dan dat het meerdere dagen kan duren voordat je brief gelezen kan worden.... (het gevoel bekruipt me dat dat dan nu die 14 dagen is ) uiteindelijk gebeld met de klanten service.... 40 min in de wacht ..... uiteindelijk een vriendelijk jonge man aan de lijn die het abonement heeft kunnen opzeggen... (hoop ik)

Resposta de Mediahuis NRC
Ik ben ooit een keer, een jaar of zo, abonnee geweest. Redelijke krant voor een redelijke prijs. Sindsdien word ik zo ongeveer elke drie weken gebeld. Duidelijk gezegd dat ik dat niet wil. Emails gestuurd. Het is nog erger dan de jahovah's getuigen.

Resposta de Mediahuis NRC
Doordat ik een fout had gemaakt bij het invullen van mijn e-mailadres, dacht ik dat mijn aanmelding was mislukt en heb ik mij twee keer aangemeld voor een abonnement.
De incasso verliep op 2 verschillende data, waardoor ik niet direct zag dat ik dubbel betaalde.
Toen ik er achter kwam dat ik een dubbel abonnement had betaald en via een e-mail aantoonde dat dit een fout was en ik nooit gebruik had kunnen maken van het andere abonnement (e-mails naar dat mail adres komen niet aan), gaven ze aan niks te kunnen doen. Mijn eigen verantwoordelijkheid. Natuurlijk is het mijn eigen verantwoordelijkheid, maar wat mij stoort is dat ze geen enkele waarde hechten aan mijn lidmaatschap en geen moeite deden om me te houden als abonnee.
Koud, kil en niet klantvriendelijk.
Ik heb twee keer een e-mail gestuurd voordat ik überhaupt een reactie kreeg.
Bij aanmelding kun je geen telefoonnummer vinden om te bellen of alles goed is gegaan en bij afmelding moet je bellen naar een klantenservice. Ik zal nooit meer lid worden van deze krant.

Resposta de Mediahuis NRC
Vraag: Komt het uit dat ik bel?
Antwoord: Nee, ik zit op kantoor.
Vraag: Kan het niet tóch eventjes?
Antwoord: Nee..
Vraag: Maar heb je niet tóch...
Heb maar opgehangen.
Zeer asociaal voor een naam als NRC.

Resposta de Mediahuis NRC
NRC heeft krant van proefabonnement van mijn partner nooit bezorgd. Wel kosten in rekening gebracht. Hierop gebeld met klantenservice; daar gaf men aan dat ik het bedrag dat van onze rekening was afgeschreven kon storneren. Dat heb ik gedaan. Hierop volgend bleek dat ik het wel degelijk had moeten betalen en niet mogen storneren. Uiteindelijk werd ik geconfronteerd met hoge incassokosten. Met NRC gemaild, men wilde niet zien wat hun eigen aandeel hierin was en heeft mij geen enkele tegemoetkoming gedaan. Kennelijk maakt het niet uit en hebben ze zoveel abonnees dat ze zich niet hoeven te bekommeren wat hun eigen klantenservice veroorzaakt bij een abonnee (al meer dan twintig jaar).
Ik vind het echt een hufterigheid die je niet verwacht bij een kwaliteitskrant. Misschien kunnen ze wat onderzoeksjournalistiek doen naar hun eigen klantonvriendelijkheid.
Ik heb mijn abonnement opgezegd.

Resposta de Mediahuis NRC
Waarom krijg ik vaak ongevraagd post van NRC in de brievenbus? De post is geadresseerd maar niet op naam en bevat alleen reklame.
Ik heb een NEE/NEE-sticker op de brievenbus en wil dit soort reklame niet ontvangen.
Slecht voor het milieu beste NRC, denk daar ook een aan.

Resposta de Mediahuis NRC
Kk hoerzonen die mensen oplichten voor een beetje geld . Ik moest voor een openstaande bedrag betalen terwijl ik het betaald had. En bovendien moest ik nog voor de incasso berau betalen. Typisch mogolen
Mijn abonnement opgezegd jaar geleden, sindsdien word ik erg regelmatig op vervelende toon gebeld zonder mijn toestemming. Zelfs gezegd mij niet meer te bellen en toch blijft het gebeuren. Heel vervelend.

Resposta de Mediahuis NRC
Je kunt alleen telefonisch je abonnement opzeggen. Je kunt makkelijk online een abonnement afsluiten, dan zou opzeggen even makkelijk moeten zijn. Nee dus. Mij lukt het moeilijk om te bellen tijdens hun beperkte openingstijden. Daardoor zit ik er nu al langer aan vast dan ik zou willen.

Resposta de Mediahuis NRC
Sinds ik de nrc opgezegd heb word ik regelmatig gebeld om toch weer een abonnement te nemen. Deze bellers zijn zeer irritant en agressief in hun manier van praten. De laatste keer werd ik zelfs op een cynische toon nagepraat, omdat ik geen nieuw abonnement wil.
De beller was duidelijk uit op een confrontatie. De nrc is in zee gegaan met partijen die alle perken te buiten gaan.

Resposta de Mediahuis NRC
Erg agressieve manier van acquisitie doen en niet conform de regels. Wordt wekelijks gebeld (telkens ander nummer) met de vraag of ik een abonnement wilt aanschaffen. Meerdere keren aangegeven dat ik dat niet wilt en ze mij niet meer mogen bellen.

Resposta de Mediahuis NRC
Ze blijven maar bellen. Niet normaal. Ondanks telefonisch en schriftelijk verzoek mij nooit meer te benaderen. Nagenoeg dagelijks gemiste oproepen vanuit NRC. Vorig jaar dus ook al en ik dacht dat het toen wel duidelijk was dat ik nooit meer door ze gebeld of benaderd wilde worden. Maar helaas, wat een verschrikkelijke organisatie is dit toch. Het is toch van de zotte dat het mij tijd en frustratie kost om van ze af te komen. Waarom zou je als organisatie zou hardnekkig klanten willen lastig vallen? Moet je echt als consument in actie komen om van dit soort onzin af te komen? Nee is nee. Klaar toch?
De grap is dat ze ook nog wel willen verwijzen naar het bel-me-niet register wat al lang niet meer bestaat.
Nooit meer NRC. Tevens ook melding gedaan bij ACM. Hopelijk doen meer consumenten dat, wellicht dat dat dergelijke organisatie het zwijgen kan opleggen.

Resposta de Mediahuis NRC
Er staat zo veel nep nieuws in deze krant dat je beter De Speld kunt lezen.

Resposta de Mediahuis NRC
Met veel plezier de NRC gelezen, inhoudelijk niks mis mee. Na een aantal jaar “nieuwsmoe”; even geen zin meer in de krant. Abonnement opgezegd.
Later werd ik gebeld om toch weer een abonnement af te sluiten omdat er een goed aanbod zou zijn. Logisch natuurlijk, dus rustig mijn overwegingen uitgelegd en het gesprek beëindigd. Dan denk je dat de kous af is, maar NRC blijft bellen. En brutaal ook; “nee je belt niet gelegen, ik zit in een vergadering”. “Ik wil u toch heel even snel:…”. Na een keer of 6 gebeld te zijn de nummers van NRC geblokkeerd. Maanden later word ik alsnog gebeld, geen idee hoe ze het voor elkaar krijgen. Echt om gek van te worden.
Al met al teleurstellend. Want ik vind de NRC een prima krant. Bel nog eens na, misschien nog een keer, maar accepteer dan ook “nee” als antwoord. NRC gooit op deze manier zijn eigen glazen in.
(Nee klantenservice, ik kom hierover niet graag in contact en nee, het bel-me-niet-register bestaat niet meer.)

Resposta de Mediahuis NRC
Ontzettende nare acquisitie afdeling. Ik werd wel 8 keer per week gebeld. Dit aangegeven in een belgesprek waarop de meneer antwoordde 'ja maar dat komt omdat we u een geweldige korting mogen aanbieden'. Dus? En toen ik aangaf 'ja en ik wil niet meer gebeld worden' had hij zijn zin nog niet eens afgemaakt over het bel-me-niet register en ik werd al opgehangen. Echt schandalig.

Resposta de Mediahuis NRC
Voor de derde maal het afgelopen jaar, maak ik kenbaar dat de houding van NRC in afhandeling van klachten beneden ieder peil is. Jullie zijn een vlees geworden kleptocratie !! Je krijgt geen antwoord op mails en als er dan een reactie komt blijkt het van een robotje te zijn, Bellen via administratie o.i.d is altijd iemand van de administratie die als standaard reactie uit het hoofd geleerd heeft : oh, wisten wij niet, dank voor uw klacht.
Al met al , ik wil nooit meer iets met NRC van doen hebben. Uw krant, wil ik niet meer zien ! En toch blift u hem bezorgen ! Wat is dit toch een gluiperig gedoe. Wees een vent en laat een eindverantwoordelijke bellen met me. Het enige waarop gereageerd wordt , is als ik de betalingen storneer.

Resposta de Mediahuis NRC
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.