Mediahuis NRC Avaliações 218

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sloot in september een abonnement af voor de weekeind editie. Heb de krant nooit ontvangen. Iedere maandag gebeld met klantenservice. Meestal vriendelijk te woord gestaan. Eenmaal afgebekt. Maar o... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hadden ons ‘normale’ abonnement opgezegd. Vervolgens wordt je telefonisch gestalkt met kortingen en speciale acties. Even niet opgelet en er volledig ingetrapt. Zitten de komende drie jaar alsnog aan... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NRC is geen krant. De NRC is een tijdschrift gespecialiseerd in cultuur. Geen wereldnieuws, financiën, bedrijven, gezondheid, wetenschappen, techniek, wereldvisie, toekomstontwikkeling. En dan wel... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Via NRC webwinkel een elektrische droogmolen besteld. Met geen mogelijkheid ( zelfs met hulp van verschillende buren) was de droogmolen open te krijgen. In het contact met de webwinkel werd gemeld dat... Ver mais

Detalhes da empresa

NRC Handelsblad, often abbreviated to NRC, is a daily evening newspaper published in the Netherlands by NRC Media.

Informações de contato

O TrustScore é 1 de um total de 5

218 avaliações

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Diep teleurgesteld dat 'mijn' krant zich gedraagt als een boevenbende

Jarenlang een abonnement gehad op de NRC en net als zoveel anderen hier schrijven werd ik geconfronteerd met een niet aangekondigde prijsverhoging (meer dan verdubbeling) van het maandabonnement. Op mijn account-pagina nergens inzage te vinden over het soort abonnement dat ik ooit had afgesloten (hoewel de NRC klantenservice hier wel naar refereerde in onze correspondentie). Bovendien ook nergens op de account-pagina de mogelijjkheid om online op te zeggen. Na een paar opzegpogingen en vervolgens een soort koehandelcorrespondentie met de NRC-klantenservice waarin zij mij alsnog een korting aanboden (maar toch eigenlijk niet), heb ik vriendelijk bedankt voor hun excuses en de na het storneren van de betalingen alsnog openstaande facturen onmiddelijk overgemaakt. Vervolgens ontving ik nog een herinnering en ook dat bedrag onmiddelijk voldaan. Zojuist een email ontvangen van een incassobureau voor een vordering van 11 euro??? (geen idee waarop dat bedrag is gebaseerd) plus incassokosten van 40 euro. Pffffff. Ik ben enorm teleurgesteld in deze gang van zaken.

8 de agosto de 2023

Resposta de Mediahuis NRC

Beste Helen, hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat u zo'n negatieve ervaring heeft gehad met onze klantenservice.

In de bevestigingsmail van het abonnement staat vermeld dat een gereduceerd tarief maar voor een bepaalde periode loopt en dat deze aan het eind van de periode wordt omgezet naar een regulier tarief. Op deze manier brengen wij onze abonnees op de hoogte van de procedure.

Wij gaan graag met u in gesprek als u hier behoefte aan heeft. U kunt onze contactgegevens vinden op https://service.nrc.nl/contact. Met vriendelijke groet, NRC.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vreemde manier om lezers vast te houden

Al jaren ben ik een tevreden klant. Ik heb een gereduceerd tarief (wat al jaren hetzelfde is) maar NRC ziet dit als tussentijdse ‘verlengingen’. Het blijkt dus elke keer een jaarcontract te zijn wat je weer opnieuw aangaat (maar dus inhoudelijk exact hetzelfde is). Hierdoor niet maandelijks opzegbaar, als ik telefonisch dit verzoek doe geeft NRC niet thuis. Ik moet mijn abo nog afmaken tot mei 2023, ondanks dat ik dus al meerdere jaren exact hetzelfde maandtarief heb. Ik zal het uiteraard afmaken maar zal nooit meer terugkeren. Wat zonde dat een kwaliteitskrant op deze manier werkt.

6 de agosto de 2023

Resposta de Mediahuis NRC

Beste meneer Jansen, bedankt voor uw feedback. NRC heeft verschillende abonnementsvormen: maandelijks opzegbare abonnementen en jaarcontracten met een gereduceerd tarief. Wij delen alle relevante informatie over uw abonnement altijd op zo veel mogelijk plekken, bijvoorbeeld op onze site en per mail (onze algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden). Wij zullen uw feedback meenemen om te kijken waar hier verbeteringen in te vinden zijn. Mocht u nog vragen hebben over uw abonnement, dan kunt u contact opnemen via service.nrc.nl/contact. Met vriendelijke groet, NRC.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Probeer een abonnement tijdens bedenktijd te ontbinden

19 Juli jongstleden een abonnement met papieren krant afgesloten, want ik ben voorlopig bedlegerig. Nooit een papieren krant ontvangen en na meerdere klachten waarmee niets werd gedaan heb ik het abonnement op 28 juli ontbonden, gebruik makend van de wettelijke 14-daagse bedenktijd. NRC heeft hierna mijn (reeds ontbonden) abonnement verlengt tot 1 aug (sic!).
Verder willen ze dat ik betaal voor kranten die ik nooit ontvangen heb. Zij houden zich consequent niet aan hun leveringsplicht, maar wijzen me wel op de betalingsverplichting. Zo werkt de wet niet.
Het venijn in hun opzeggingsbevestiging (ontbindingsbevestiging?): "We hopen dat u NRC met veel plezier heeft gelezen en u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen als abonnee." getuigt van een compleet gebrek aan empathie, want ik heb nooit één papieren krant ontvangen.

Update 1 aug. Gelukkig heeft mijn bank het abonnementsgeld volledig kunnen storneren, en ik heb de automatische incasso stopgezet. Nu ben ik benieuwd naar rekeningen van de NRC voor nooit geleverde papieren kranten. Ik houd u op de hoogte.

Update 4 augustus: NRC schrijft "Geachte heer/mevrouw Dalhoeven,
De incasso-opdracht voor uw abonnement op NRC ma t/m za incl. digitaal kon helaas niet worden uitgevoerd. De bank geeft als reden dat de betaling is teruggeboekt.
Het nogmaals aanbieden van deze opdracht is helaas niet mogelijk. Daarom verzoeken wij u vriendelijk het openstaande bedrag van € 59,- binnen zeven dagen te betalen via de onderstaande knop. U kunt het bedrag ook zelf overmaken."
Euro 59,= overmaken terwijl niet één papieren krant (volgens abonnement) is geleverd, daar moet je lef voor hebben. Toch benieuwd wat Radar en Kassa! hiervan vinden. Of de kantonrechter. Een waarschuwing voor toekomstige abonnees is dit zeker!

Update 18 augustus: Geachte debiteurenbeheer van de NRC,

Achtergrond:
Op 19 juli 2023 heb ik een abonnement op NRC ma / za incl. digitaal bij u afgesloten, ironisch genoeg inclusief de optie "direct opzegbaar". De ingangsdatum is 21 juli. Sindsdien geen enkele krant van u ontvangen, zelfs niet na meerdere klachten.
Op 28 juli heb ik het abonnement ontbonden, gebruik makend van de wettelijke 14-daagse bedenktijd en storneer ik het betaalde abonnementsgeld omdat u zich niet houdt aan enige leververplichting.
Op 29 juli bevestigt u dat het abonnement op 1 augustus wordt ontbonden, dus de contractduur bedraagt 11 dagen. Zie ook de bijlage met uw bevestiging.
Op 4 augustus (dus ná de einddatum van het contract) stuurt u me een verzoek om het volledige maandbedrag van € 59,- als voorschot te betalen, in plaats van een bedrag over 11 dagen. Vreemd.
Als antwoord op uw onderstaande bericht van 4 augustus:
Omdat de einddatum van het contract reeds verstreken is, verwacht ik uiteraard geen betalingsverzoek voor een voorschot, maar de gedetailleerde eindnota voor deze 11 dagen. Deze eindnota kunt u me per email toesturen (net zoals uw onderstaande betalingsverzoek) en ik wil deze ook graag schriftelijk ontvangen.
Op dit moment hebt u niet één krant geleverd en heb ik niets betaald. Zo moet het volgens mij ook zijn.
Ik ben heel benieuwd welke kosten u bij mij in rekening wilt brengen voor nooit geleverde kranten.

Update 14 aug: NRC antwoord:
"Hartelijk dank voor uw bericht. Wat ontzettend vervelend te vernemen dat de situatie van uw abonnement zo gelopen is. Wij zien dat de factuur inmiddels in mindering is gebracht door uw opzegging, echter stond er nog € 22,68 open. Als tegemoetkoming zullen wij, omdat u geen enkele krant heeft ontvangen - en wij uiteraard ook balen van het niet-bezorgen van de krant - de volledige factuur afboeken. U hoeft dan niets te betalen, ook niet voor de enkele dagen digitale toegang.
Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd en wie weet mogen wij u in de toekomst nog eens verwelkomen.
Met vriendelijke groet,"

Dit vind ik netjes afgehandeld, en dat mag ook gezegd worden op een site als deze!

28 de julho de 2023

Resposta de Mediahuis NRC

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft met NRC. Wij gaan hierover graag met u in gesprek. U kunt onze contactgegevens vinden op https://service.nrc.nl/contact. Met vriendelijke groet, NRC.

Afgewerkte olie

Onafhankelijke pers? T heeft t niveau van belgische frieten in afgewerkte (linksomdraaiende) olie

18 de julho de 2023

Resposta de Mediahuis NRC

Beste Iommie, hartelijk bedankt voor uw opmerkingen en uw betrokkenheid bij NRC. Fijn dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. Vragen of berichten over de inhoud van de krant kun u het beste direct naar onze redactie mailen via redactie@nrc.nl. Met vriendelijke groet, NRC.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan NRC een keer keer luisteren en…

Kan NRC een keer keer luisteren en ophouden me te stalken met telefonische aanbiedingen? IK WIL GEEN NRC ABONNEMENT MEER!

11 de julho de 2023

Resposta de Mediahuis NRC

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring met onze externe bureaus niet geheel naar wens is. Uw feedback wordt teruggekoppeld naar ons team, wij blijven onze service verbeteren en door ontwikkelen voor een betere ervaring. Om uw gegevens uit te sluiten voor verdere aanbiedingen, adviseren wij u om contact op te nemen met onze klantenservice via service.nrc.nl/contact.

Met vriendelijke groet, NRC.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na 4 weken proefabonnementen gaat er een…

Na 4 weken proefabonnement gaat er een gewoon abonnement (10,83) in werking. Dat wist ik, heb ik nog niet opgezegd, maar ik kan geen artikel lezen, want dan moet betalen….
Terugboeken van de 10,83 ( voor geen krant) lukt ook niet.

29 de junho de 2023

Resposta de Mediahuis NRC

Beste Lon Hendriks, hartelijk dank voor uw bericht. Om onbeperkt artikelen te kunnen lezen via onze website of de app, is het van belang dat u staat ingelogd met uw account waar het abonnement aan gekoppeld is. Wij adviseren u dan ook te controleren of u staat ingelogd en of u het relatienummer aan uw account heeft gekoppeld. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen via onze servicesite www.service.nrc.nl. Met vriendelijke groet, NRC.

Slechte communicatie

Onvoldoende communicatie,
Reeds was ik opgebeld over een factuur dat nog openstond, en ik heb dat factuur vervolgens betaald. Tijdens het gesprek heb ik ook gevraagd of dit de enige factuur was die ik moest betalen. Nu blijkt echter dat er nog een factuur openstaat van een maand geleden die ik ook had moeten betalen. Als gevolg hiervan worden er nu incassokosten van 31 euro aan mij doorberekend.
Abonnementen worden zomaar zonder melding omgezet naar een duurder abonnement, ziet u een leuke korting bij NRC, NIET AAN BEGINNEN, voor je het weet laten ze je 6 keer zoveel betalen. Ronduit onbeschoft.

22 de junho de 2023

Resposta de Mediahuis NRC

Beste Yvesbab, hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Dit is niet wat wij als bedrijf nastreven. Zou u dit bericht naar ons willen doorsturen via service.nrc.nl? Wij zullen dan zorgen dat er contact met u wordt opgenomen om dit netjes af te handelen. Met vriendelijke groet, NRC

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NRC blijf de abonnementsprijs verhogen zonder fatsoenlijke communicatie

En ja hoor, ook nu weer word ik door mijn bankafschrift geconfronteerd dat de NRC wederom de prijs stevig heeft verhoogd.
Vroeger kreeg je over een prijsstijging een keurige mail. Nu niet meer.

Na mijn vorige bezwaar, in november!, toen de prijs ook al weer steeg, kreeg ik van de klantenservice de reactie dat men dat (ergens) in de krant had vermeld.

Ik neem het NRC extreem kwalijk hoe zij deze verhoging wederom (niet) fatsoenlijk comminiceert.

Los van het feit dat ik NCR zeer waardeer wil ik niet langer geconfronteerd worden met hun verhogingsbeleid en neem daarom rap afscheid van deze krant.

Dat kan echt niet.

18 de junho de 2023

Resposta de Mediahuis NRC

Beste Henry van Bergen. Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat onze service omtrent de prijsverhoging niet geheel naar wens is geweest en dat dit een reden voor u is om uw abonnement op te zeggen. De prijswijziging is in de zaterdagkrant van 15 april 2023 bekend gemaakt via een directieaankondiging. Wij vinden het erg jammer om u als trouwe klant te verliezen. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice via service.nrc.nl/contact, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Met vriendelijke groet, NRC

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zonder melding abonnement verhoogd van…

Zonder melding abonnement verhoogd van 4 euro naar 19 euro, maar wanneer ze geld van je verwachten krijg je wel opeens overal meldingen

12 de abril de 2023

Resposta de Mediahuis NRC

Beste Yves Brender, wat vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Na de looptijd van een abonnement tegen een actietarief, wordt het abonnement altijd omgezet naar een abonnement tegen een regulier tarief. Wij brengen u hiervan op de hoogte in de bevestigingsmail die u krijgt wanneer het abonnement wordt afgesloten. Indien u nog behoefte heeft aan telefonisch contact hierover, kunt u onze contactgegevens vinden op onze servicesite via service.nrc.nl. Met vriendelijke groet, NRC

Beëindiging abonnement

Beëindiging abonnement, een week voor einddatum al geen krant meer ontvangen. Om dit goed te maken zou ik twee premiums ontvangen. Dat is er een geworden, een andere “zal wel niet op voorraad geweest zijn” . Daar komt niks voor in de plaats. Ook was mij bij de beëindiging nog een half jaar de digitale krant aangeboden. Leuk, doe maar. Niks hoor. Weer bellen, vrij lomp te woord gestaan. Hier kon hij niks over vinden. Foutje bedankt.

6 de junho de 2023

Resposta de Mediahuis NRC

Beste Riejeanne, wat vervelend om te horen dat u zulke negatieve ervaringen heeft gehad met ons. Dit is niet wat wij als bedrijf nastreven. Zou u dit bericht naar ons willen doorsturen via service.nrc.nl? Wij zullen dan zorgen dat er contact met u wordt opgenomen om dit netjes af te handelen. Met vriendelijke groet, NRC

Agressieve werving!

Ik word er werkelijk helemaal achterlijk van om keer op keer gebeld te worden voor een abonnement aanbieding. Ik ben zeer duidelijk geweest dat ik hier niet van ben gediend, maar kennelijk moet ik echt boos worden en dan nog bellen ze je doodleuk een maand later weer. Beschamend is het! Ik zal iedereen die het wil horen aanraden om zover mogelijk weg te blijven van NRC want je komt er nooit meer vanaf!

30 de maio de 2023

Resposta de Mediahuis NRC

Beste Ben. Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat onze werving service via onze externe bureaus niet geheel naar wens is.

Graag vragen wij u om contact met ons op te nemen via service.nrc.nl/contact, zodat wij uw gegevens kunnen uitsluiten of geheel kunnen verwijderen voor verdere contactopname.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet, NRC.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ongewenste reclame in de bus

Ongewenste reclame in de bus, ook met nee-nee sticker. Zeer ongewenst

11 de abril de 2023

Resposta de Mediahuis NRC

Hartelijk dank voor uw reactie. Wij verwijzen u graag naar de disclaimer op de reclamepost: uw adres is eenmalig voor een campagne aan ons ter beschikking gesteld via Consubase, conform de privacywetgeving (AVG). Indien u meer informatie wenst of geen reclamepost meer wilt ontvangen via Consubase, ga dan naar: www.consubase.nl/nrc. Wenst u helemaal geen reclamepost meer te ontvangen, maak dan uw bezwaar kenbaar via www.postfilter.nl. Als u in het verleden abonnee bent geweest van NRC, kunt u worden uitgesloten van reclame. Daarvoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice via https://service.nrc.nl/contact.
Met vriendelijke groet, NRC

Meerdere slechte ervaringen NRC

In 2020 een weekend abonnement genomen, krant werd nooit bezorgd. Opgezegd. Dat ging niet zomaar, ze weigeren gewoon de opzegging te verwerken totdat ik sociale media inzette. Vervolgens in 2021 ee weer ingetrapt door telefonisch aanbod. Werd natuurlijk weer niet bezorgd. Afgelopen december digitaal proefabonnement genomen. Want daar kan niet zo veel misgaan, zou je denken. Wel dus. Na afloop proefperiode konden we nier meer inloggen en konden we met geen mogelijkheid login gegevens opvragen oid ("uw gegevens zijn niet bekend")
Maar worden nu wel gesommeerd om te betalen. Wat een prutsbedrijf is dit geworden zeg! Stop eens met alles uitbesteden en zorg voor een gedegen ledenservice, administratie, automatisering en self service!

11 de abril de 2023

Resposta de Mediahuis NRC

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Dat spijt ons om te horen. Het klinkt alsof er meerdere factoren hebben bijgedragen aan uw negatieve ervaringen met NRC. We zijn continue bezig met het verbeteren van onze bezorgservice en onze klantenservice en zullen uw feedback dan ook zeker meenemen. Voor de huidige kwestie, verzoeken we u om telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice via https://service.nrc.nl/contact. Er zal met uw persoonlijke situatie worden meegekeken met als doel een oplossing voor het probleem.
Vriendelijke groet, NRC

Nee Nee sticker = NEE

Als ik een nee nee sticker heb, heb ik geen behoefte aan reclame. Ook niet als deze geadresseerd is 'aan de bewoners van "adres"'. Stop met doelbewust spam maatregelen omzeilen.

7 de abril de 2023

Resposta de Mediahuis NRC

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij verwijzen u graag naar de disclaimer op de reclamepost: uw adres is eenmalig voor een campagne aan ons ter beschikking gesteld via Consubase, conform de privacywetgeving (AVG). Indien u meer informatie wenst of geen reclamepost meer wilt ontvangen via Consubase, ga dan naar: www.consubase.nl/nrc. Wenst u helemaal geen reclamepost meer te ontvangen, maak dan uw bezwaar kenbaar via www.postfilter.nl. Als u in het verleden abonnee bent geweest van NRC, kunt u worden uitgesloten van reclame. Daarvoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice via https://service.nrc.nl/contact. Met vriendelijke groet, NRC

Nee is geen nee

Nu al twee keer gebeld na het opzeggen van mijn abonnement met een kortingsdeal. Dat is natuurlijk prima en logisch, maar de manier waarop is echt ongehoord. Nee is geen nee voor ze. NRC is naar mijn mening met een veel te agressieve sales partij in zee gegaan. Ik hoop ten zeerste dat NRC dit inziet en verandert.

27 de março de 2023

Resposta de Mediahuis NRC

Hartelijk bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons om te horen dat u de correspondentie als ongehoord ervaart. Indien u uw gegevens helemaal uit ons systeem wilt laten verwijderen, kunt u hiervoor contact met ons opnemen via service.nrc.nl/contact. Met vriendelijke groet, NRC

Bezorging dramatische slecht!

27 de fevereiro de 2023

Resposta de Mediahuis NRC

Beste abonnee, wat vervelend dat u zulke slechte ervaringen heeft met de bezorging van NRC. Heeft u hierover al contact gezocht met onze klantenservice? Dit kan via 088-5720572. Ook kunt u altijd de bezorgklachten melden via de servicepagina. Dit gaat via: service.nrc.nl. Met vriendelijke groet, NRC

Bijzonder slecht.

En weer, nu voor de 5e (!) keer, geen weekend NRC in de bus. Ik geef het op en heb per direct het waardeloze en zinloze abonnement opgezegd. Schandalig hoe NRC met de trouwe lezer om gaat, "je kunt de boom in, we doen er toch niets aan". Ik wil geen compensatie , ik wil de krant. Jammer dat Egeria niet meer de eigenaar is van NRC, de toenmalige CEO had dit niet gepikt.

25 de fevereiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De klantenservice is helaas bijzonder…

De klantenservice is helaas bijzonder laks. Data worden niet correct verwerkt. Na zeer intensief en regelmatig contact via WhatsApp overgestapt op brief. Nog steeds niet correcte bedrag retour na stopzetten wegens overlijden. Laat heel naar gevoel achter. Nooit reactie per email (2x beloofd) of post gekregen, 2 incorrecte bedragen maken samen nog steeds niet het correcte bedrag helaas.

18 de janeiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bezorging lukt niet, maar NRC leeft niet mee

Naar aanleiding van een aanbieding een abonnement afgesloten op het NRC, digitaal met op zaterdag bezorging van een fysieke krant. Helaas lukt de fysieke bezorging op zaterdag niet. Inmiddels een maand verder en slechts een keer is de krant bezorgd. Op de bezorg klachten ontvang ik keurig een autoreply dat ik de krant ook digitaal kan lezen..
Uiteindelijk maar gevraagd om het abonnement op te zeggen, maar het weinig meelevende antwoord is dat ik een contract van een jaar heb en dat dit dus niet kan. Ik moet maar accepeteren dat het NRC in slechts 1 op 4 van de zaterdagen waarvoor ik betaal bezorgd wordt.
En zo wordt de dood van de krant versneld door de eigen organisatie.

10 de fevereiro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.