Sloot in september een abonnement af voor de weekeind editie. Heb de krant nooit ontvangen. Iedere maandag gebeld met klantenservice. Meestal vriendelijk te woord gestaan. Eenmaal afgebekt. Maar o... Ver mais
Hadden ons ‘normale’ abonnement opgezegd. Vervolgens wordt je telefonisch gestalkt met kortingen en speciale acties. Even niet opgelet en er volledig ingetrapt. Zitten de komende drie jaar alsnog aan... Ver mais
NRC is geen krant. De NRC is een tijdschrift gespecialiseerd in cultuur. Geen wereldnieuws, financiën, bedrijven, gezondheid, wetenschappen, techniek, wereldvisie, toekomstontwikkeling. En dan wel... Ver mais
Via NRC webwinkel een elektrische droogmolen besteld. Met geen mogelijkheid ( zelfs met hulp van verschillende buren) was de droogmolen open te krijgen. In het contact met de webwinkel werd gemeld dat... Ver mais
NRC Handelsblad, often abbreviated to NRC, is a daily evening newspaper published in the Netherlands by NRC Media.
Rokin 65, 1012 KK, Amsterdam, Holanda
Respondeu a 96% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede krant, slechte klantenservice: telefonisch contact met blikken Marie die niet geprogrammeerd is om klantenvragen te beantwoorden: NRC vraagt, de abonnee klaagt, in loze internet ruimte.
de klant vriendelijkheid is bij de nrc ver te zoeken, na slechte ervaringen, gestopt met deze krant, toch wordt
ik nog steeds lastig gevallen met nieuwe aanbiedingen
een dringend advies ", NEEM GEEN ABBONEMENT !!!!!
Krant prima maar klantenservice van het niveau kindertoeslag en vd belastingdienst. Alleen gericht op de procedures, geen enkel reflectie vermogen als je 8 keer de krant niet hebt ontvangen. Dhr Zwart weigert je te woord te staan, maar wel snel zijn met een incassobureau op je dak sturen. Mails worden veelal niet beantwoord. Heel triest, dus bedenk je goed voor je een abonnement neemt.
40 jaar lang NRC gelezen en nu opgezegd. De reden? Ik wil een krant ontvangen met goede berichtgeving. Doorgaans zit dat wel goed bij het NRC. Er staan echter steeds meer grote advertenties in voor de webshop. Ik zit niet te wachten op een 'oplaadbare lamp met klassieke look' of een 'buitendouche van Seletti'. Schoenmaker blijf bij je leest. Een krant is een krant en geen lampenwinkel. Ik had er al eens een mail over gestuurd. Nooit een antwoord gehad.
Beste krant van Nederland. Ik lees hem inmiddels al bijna 10 jaar elke zaterdag en ik ben een stuk wijzer geworden. Heeft me echt vooruit geholpen dus.
Voor mij was het abonnement op de NRC een abonnement op ergernis. Vele male ontving ik op zaterdag geen krant. Nabezorging bleek afgeschaft te zijn. Nadat ik éénmaal het abonnementsgeld gestorneerd had, kreeg ik een dreigbrief. Nu mijn abonnement na 3 jaar afgelopen is, wordt ik met regelmaat gebeld door nogal dwingende medewerkers die vinden dat ik de geweldige aanbieding die ze mij voorhouden wel moet accepteren, want anders ben ik een dief van mijn eigen portemonnee. Na aangegeven te hebben dat ik zelfs geen gratis NRC-abonnement wil hebben, bleef het enige weken stil. Nu binnen een week zowel NRC-reclame in brievenbus, als in mailbox, en een poging mij telefonisch te benaderen. NRC ook voor jou geldt: NEE is NEE.
Abonnement op NRC Weekend wordt maandenlang niet bezorgd. Niet geleverde kranten worden niet gecompenseerd. Klantenservice contacteren levert niets op. De inhoud van de krant is prima, maar de handelspraktijken van NRC Media zijn bar en bar slecht. Doe jezelf een plezier en neem géén abonnement. Als je dan toch geen krant ontvangt, kun je er beter ook niet voor betalen!
Waardeloos.
Niks mis met de inhoudelijke krant.
Na afloop driejarig contract met eerdere opzegging toch doorgaan met innen abonnementsgeld.
Inderdaad bij mij ook dreigmails in oplopende vorm. Klantenservice telefonisch niet bereikbaar, via e-mail no reply, en ontvangstbevestiging zonder opvolging.
Wel wekelijks gebeld met aanbod nieuw aanbod abonnement af te sluiten. Via chat eindelijk reactie, we gaan het uitzoeken.
Na drie weken stilte op mijn navraag : oeps vergeten. Uiteindelijk na 3 maanden; alle vorderingen vervallen, sorry.
Dat was het dan ! Wat een kwaliteitskrant !
Via mail opgezegd. Nrc hanteert verschillende mailadressen. Dus niet goed gegaan. Omdat ik het opgezegd had en niet meer wilde betalen, kreeg ik van de debiteurenadm. (Sam Zwart) een mail met dreigementen. Dit meerdere malen. Normaal los je zo iets op en kom je je klanten tegemoet. Weten de CEO,s hier wel van. Hoe onbeschoft er met lezers om wordt gegaan. Ben zo te lezen niet de enige. Die NRC hoeft niet meer van ons. Volkskrant nu. Prettig geregeld.
Al maanden geen krant bezorgd.
Stop met die spraak computer wat een ergernis.
Niet in staat om deze problemen met bezorging adequaat optelossen.
Slecht!!!
Allereerst heb ik via callcenter een digitaal abonnement afgesloten voor 3 jaar. Daar kom je dus ook niet meer vanaf. Je moet de 3 jaar volbrengen, ook al zoiets achterlijks. Vervolgens zeg je schriftelijk op en sturen ze een bevestiging dat jouw abonnement over 2,5 jaar stopt op een aangegeven datum. Dan mag je er toch vanuit gaan dat het dan ook stopt. Helaas, zonder aankondiging schrijven ze ineens een andere bedrag van je rekening wat 3 x zo hoog is. Gebeld met klantenservice, konden het niet meer terug vinden omdat ze op een ander systeem zijn overgegaan, maar uiteindelijk heel welwillend mijn abonnement beëindigd en dit ook schriftelijk bevestigd. Daarna begon de ellende. Ik heb 4 x een aanmaning gekregen over de periode dat mijn abonnement beëindigd was en op alle 4 de aanmaningen heb ik gereageerd. Niets maar dan ook niets, nada, nul reactie op gekregen en wat schetst mijn verbazing dat ik daarna wederom een aanmaning krijg en een dreiging dat men een incassobureau gaat inschakelen wanneer ik niet binnen 3 dagen betaal. Ondanks dat ik NRC een fijne krant vind, schaadt deze manier van handelen het imago van NRC. Ik zal dan ook nooit te nimmer meer een abonnement nemen op het NRC!
Zo slecht behandeld, dat ik er eigenlijk geen woorden voor heb. Ik word impliciet als leugenaar uitgemaakt, heb tot 5 keer toe indringende mails gestuurd zonder daar enige reactie op te krijgen, maar krijg nu wel een vordering binnen via een incassobureau, waarbij de incassokosten hoger zijn dan de vordering. Echt te bizar.
Komen afspraken niet na, zijn nauwelijks bereikbaar en blijven vaag in toezeggingen. Geen zaken mee doen!
Waardeloze krant vol met framing en onwaarheden. Heb je een andere mening dan het gevestigde narratief? Dan wordt je beticht van racisme, fascisme, nep nieuws verspreider, staatsgevaarlijk etc.
Geen krant ontvangen al de 4e keer deze week
klanten service onbereikbaar
Slechte bezorging de laatste maanden! Krant wordt regelmatig niet of te laat bezorgd.
Waardeloze klantenservice met brutale medewerker aan de lijn. Willen opzeggen en blijkt dat we opeens nog maar €13 per maand hoeven te betalen als we niet opzeggen. Voorheen al die jaren €31 betaald. 1 maand iets mis gegaan met de incasso en direct incassobureau ingeschakeld. Terwijl we ze daarvoor nog aan de lijn hadden en er niks over werd gezegd. Zeer jammer dat ze zo’n belabberde klantenservice hebben.
Een aantal jaar geleden betaalde ik ineens veel meer voor het NRC. het bleek dat een ouder abonnement stilzwijgend was overgegaan op en vol abonnement. Ik heb er niks extras voor gekregen. Ik heb toen twee maanden betaling terug gekregen en het abonnement omgezet naar een digitaal abonnement (12€), ook omdat ik journalistiek een warm hart toedraag. Totdat onlangs ontdekte dat ik opnieuw - al 6 maanden - € 29,95 betaalde ipv € 12,-. het digitale abonnement was afgelopen en opnieuw - stilzwijgend - omgezet in een volledig abonnement. Dit keer heb ik niks terug gekregen, heb ik geprobeerd de laatste twee maanden te storneren maar kreeg vervolgens meteen belletjes en herinneringen erachteraan. Ik heb de krant inmiddels opgezegd. Kansloos.
Prima krant hoor! Jammer van de klantenservice. Na een tijdje van de krant te hebben genoten, deze toch opgezegd (half januari 2022). Uiteraard moet dat telefonisch en hang je meer dan 20 minuten in de wacht.
Sindsdien word ik gestalkt door allerlei verschillende telefoonnummers van NRC. Ik heb aangegeven dat ik géén nieuw abonnement hoef, óók niet met korting. Blijven toch bellen..
Stand van zaken:
5x 0208012643
2x 0303402962
3x 0303402570
8x 0302003470
2x 0302003477
2x 0202411203
1x 0308080574
2x een FOLDER op A3 formaat over het NRC.
1x een brief.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.