Mediahuis NRC Avaliações 218

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sloot in september een abonnement af voor de weekeind editie. Heb de krant nooit ontvangen. Iedere maandag gebeld met klantenservice. Meestal vriendelijk te woord gestaan. Eenmaal afgebekt. Maar o... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hadden ons ‘normale’ abonnement opgezegd. Vervolgens wordt je telefonisch gestalkt met kortingen en speciale acties. Even niet opgelet en er volledig ingetrapt. Zitten de komende drie jaar alsnog aan... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NRC is geen krant. De NRC is een tijdschrift gespecialiseerd in cultuur. Geen wereldnieuws, financiën, bedrijven, gezondheid, wetenschappen, techniek, wereldvisie, toekomstontwikkeling. En dan wel... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Via NRC webwinkel een elektrische droogmolen besteld. Met geen mogelijkheid ( zelfs met hulp van verschillende buren) was de droogmolen open te krijgen. In het contact met de webwinkel werd gemeld dat... Ver mais

Detalhes da empresa

NRC Handelsblad, often abbreviated to NRC, is a daily evening newspaper published in the Netherlands by NRC Media.

Informações de contato

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beloon de bezorgers beter! Vrijdag 18 februari werd de NRC tijdens

Vrijdag 18 februari werd de NRC tijdens de heftige storm toch gewoon bezorgd om 17.30. Wij lezen zowel de VK als de NRC. De krant wordt regelmatig te laat bezorgd, maar onze bezorger heeft een enorm grote wijk omdat er geen bezorgers meer te vinden zijn. Op zaterdag hebben wij 3 kranten met bijlagen. Ik geef het je te doen om met dit rotweer al die kranten te bezorgen.
Misschien is het een idee de bezorgers beter te belonen.

21 de fevereiro de 2022

NRC Media BV stalking

De NRC of een aan de NRC gelieerd bedrijf belt mij geregeld op zaterdagen met verschillende nummers om me een abonnement aan te smeren, zelfs nadat ik al meerdere malen heb aangegeven hier niet van gediend te zijn. Dit begint vormen van stalking aan te nemen. Wie is er voor deze extreem storende manier van telemarketing verantwoordelijk? Laat mij met rust! Er is een klacht uitgegaan naar de ACM en ik raad iedereen aan die hier last van heeft om een vergeetverzoek te sturen naar de privacy afdeling van de NRC.

29 de janeiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb al decennia een abonnement maar…

Ik heb al decennia een abonnement maar dit heb ik niet eerder meegemaakt. Verleden week donderdag, vrijdag en deze week maandag, dinsdag en vandaag geen krant bezorgd. Triest dat een krant met goede journalistieke bijdragen de nek omgedraaid wordt door een falende bezorgservice.

26 de janeiro de 2022

bezorging

Wat is de zin van nog meer tekst toevoegen aan al negatieve reviews, die over de bezorging van de NRC geschreven zijn. Alle stukken zijn heel herkenbaar.
Het percentage ontevreden klanten neemt dus nog steeds toe en de verantwoordelijke directeur van de krant doet helemaal niets.
Abonnement opzeggen dus!

22 de janeiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sinds 2 maanden lid van de weekend…

Sinds 2 maanden lid van de weekend editie. Van de +/- 8 bezorgingen zijn er 3 verkeerd uitgevoerd (als ik het AD wilde had ik daar wel een abbonement genomen..) en 2 keer gewoonweg helemaal niet bezorgd. Klantenservice niet bereikbaar. Aangeven op de website gebeurt helemaal niets mee, nouja niets is niet helemaal waar: je krijgt een extra dag toegang tot de nrc app (wow!)

Doe jezelf een plezier en blijf hier verre van. ik heb in ieder geval enorm spijt van mijn gekozen abbonement :( Jammer, want de papieren krant heeft echt zo zijn charmes snap alleen heel goed dat mensen op dit soort perikelen niet zitten te wachten.

22 de janeiro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik lees al ruim 60 jaar NRC. Maar.......

Ik lees al ruim 60 jaar NRC. Vooral de zaterdag editie is voor mij erg belangrijk. Helaas krijg ik sedert juni 2021 de zaterdag editie met hoge uitzondering in de bus. Bel ik maandag dan wordt dat heel vervelend gevonden. Maar er gebeurt verder helemaal niets! Door de weeks is er geen enkel probleem met de bezorging. Weet dan dat ik 15 jaar in zuid-Italië heb gewoond. Daar kreeg is de week editie. Schitterende krant. En altijd stipt op tijd.

Er is nu een nieuwe klachten telefoon. Je wordt in de wacht gezet. Een stem zegt dat je hooguit 2 minuten moet wachten. In werkelijkheid is dat 20 minuten. En dan wordt de verbinding verbroken. Bel je opnieuw dan zijn er plotseling 12 wachtende voor je. Geen beginnen aan. Wordt je een uur in de wacht gezet. Kosten 0,55 per minuut.

Bij NRC Media zijn ze de weg kwijt. Valt niet te ontkennen. En dit gaat natuurlijk niet goed. Volgende maand krijg ik de rekening voor het abonnement 2022. Wat zal ik doen?
na 60 jaar een andere krant?

Groet. Alard Ages - Rijksstraatweg 9a - Leersum

17 de janeiro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Waar is de klantenservice?

Prima krant, maar wat een matige service. Lid worden is een muisklik, maar het opzeggen moeilijk maken is toch niet meer van deze tijd?

10 de janeiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Al in 2019 mijn abbo opgezegt…

Al in 2019 mijn abbo opgezegt telefonish.
Nu kom ik erachter na 2 jaar dat ze dus continu geld van mijn rekening hebben gevorderd zonder mijn medeweten.
Opzeggen per telefoon en ze hangen gewoon op!!!!
Wat een goor bedrijf.
Ik ga aangifte doen wegens oplichterij.

5 de janeiro de 2022

Prima krant, verschrikkelijke service

De krant was inhoudelijk prima in orde. Echter, de krant is de laatste 6 weken 2 keer te laat en verder überhaupt niet bezorgd. Bezorgklacht doorgeven via de website werkt niet vanwege storing. Telefonisch is de klantenservice nauwelijks bereikbaar. Eindelijk kreeg ik iemand aan de telefoon, maar daarna werd ik doorverbonden en na 10 minuten in de wacht zomaar opgehangen. Ik kon dus opnieuw bellen en weer achter in de wachtrij aansluiten.

Al met al waardeloos. Jammer dat de goede journalistiek moet lijden onder de amateuristische organisatie van de bezorging en klantenservice.

27 de dezembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al met al toch de beste (kwaliteits)krant

Prima keurige bezorging, zelfde bezorger altijd. Fijne, genuanceerde, rustige krant, die dieper op onderwerpen ingaat. Sociaal gezien wel erg links, met veel aandacht voor thema's als anti-vlees, transgender, rasisme en metoo. Zou beter in balans zijn met ook aandacht voor rechtse en conservatieve ideeën. Uitstekende corona-verslaggeving, met aandacht voor alle uiteenlopende meningen en visies. Kleurbijlage vol mode, vormgeving en recepten, das echt helemaal niks. Al met al toch de beste kwaliteitskrant van NL.

24 de dezembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer ZEEEER slechte service.

Zeer ZEEEER slechte service.
Ik ben lid van de NRC krant, zou deze iedere zaterdag in de bus krijgen. Daar kijk ik naar uit. Weekend, beentjes omhoog. Maar dan ‘WEER-GEEN-krant’.
Dan laat je het weten aan de aan de NRC (vaste melding om de week) en dan krijg je een bericht: wat vervelend voor u. Uw abonnement word ‘MET-EEN-DAG’ verlengt. Dus niet een extra papieren editie in de bus. Niet zoals vroeger dat de kranten jongen ‘alsnog’ de krant komt bezorgen (zelf kranten bezorger geweest, dit deed je dan). Nee je krijgt een extra digitale editie! Niet reeel een zeer onklantvriendelijk.
Paar keer voor gebeld, maar het blijft.
Zeer zeer slechte service en absoluut zonde van je geld.

11 de dezembro de 2021

Levertijd

Levertijd: 3-5 werkdagen. Drukfout. Ze bedoelen 3-5 werkweken! Houd daar gewoon rekening mee. Nu bestellen voor Sinterklaas 2022.

7 de dezembro de 2021

Klantenservice zónder service

NRC is een ontzettend goede krant, maar de klantenservice is ver onder de maat!

NRC zegt dat de krant iedere morgen vóór 07.00u in de bus ligt, nou, dat is bij ons nog nooit gebeurd! Ik wil de krant graag meenemen naar m'n (vrijwilligers-) werk, maar dat lukt om bovenstaande reden nooit.
Heb me daar een aantal keren over beklaagd en dan werd er -uit naam van de heer Van de Peppel- steeds beterschap beloofd, maar er kwam van al die goede voornemens niets terecht.

De klantenservice wordt bemand door mensen die de betekenis van het woord 'service' absoluut niet kennen.

Toen wij onlangs een gesprek voerden over de nieuwe abonnementsprijzen, en wij de vrouw die ons te woord stond wezen op de prijs die wij overeen waren gekomen en die vermeld stond op het (papieren) contract, wees zij alles van de hand en zei ons dat "....zo'n papiertje geen geldigheid heeft!"
(Als wij hiervan een 'zaak 'zouden maken, zou het voor NRC absoluut een verloren zaak blijken!)
Maar haar arrogante toon was stuitend te noemen!

Wij hebben ons abonnement per direct opgezegd en daar leek deze servicevrouw heel erg tevreden mee.

Bij ons komt NRC er niet meer in!
Jammer, want (nogmaals) het is een kwaliteitskrant....in tegenstelling tot de klantenservice.
Wat een amateurisme!!!

1 de dezembro de 2021

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice. Wij krijgen sinds 4 weken plots geen krant meer op zaterdag. Telefonisch is er “helaas geen medewerker beschikbaar”. Beloftes die via whatsapp worden gedaan hebben geen resultaat. Krijgen we ooit nog iemand te spreken van de klantenservice? Of moeten we opzeggen, terwijl we de krant zo graag lezen?

* na 4 weken kreeg ik een vriendelijke medewerker te spreken die mij - toen ik onze opzegging door wilde geven - mij verzekerde dat het goed zou komen. Inmiddels krijgen we dus weer gewoon een krant op zaterdag. Fijn dat het is opgelost.

27 de novembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na 4 weken wachten (geen personeel was…

Na 4 weken wachten (geen personeel was de reden) bleken de bestelde lampen (3 stuks, 3 verschillende dozen) onherstelbaar beschadigd. Het waren blijkbaar ook de laatste drie ;(
Bestelling wordt geannuleerd (creditering was wel snel).

26 de novembro de 2021

De kleine lettertjes van NRC

We hebben een digitaal abonnement met op zaterdag de papieren krant. Aangezien we het weekend vaak weg zijn, willen we dit omzetten in een volledig digitale krant.
NRC wil dat wel omzetten, maar meldt dat het tarief ruim 2x zoveel wordt.
Vreemd dat als je minder afneemt, je 2x zoveel moet betalen. Dat blijken de kleine lettertjes van NRC te zijn.
Jammer dat de krant ieder weekend in de kliko gaat. Zinloze verspilling door NRC ...

19 de novembro de 2021

Slechte service/verzending NRC Webshop

Bij NRC webwinkel wat besteld, geven 1-5 werkdagen aan voor de levering inmiddels wachten we al 2 weken op ons product. Houden je niet op de hoogte wanneer ze je pakket versturen het erge is ook nog dat ze niet eens weten wanneer ze hem überhaupt gaan vesturen. Wij hebben na 2 weken wachten onze bestelling geannuleerd telefonisch ook hier moet je weer achter aan omdat het niet gedaan is. Oftewel slechte webshop, voor ons nooit meer!!!

15 de novembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

vertrouw ook de webwinkel niet

vertrouw ook de webwinkel niet. bestelling vooruit betalen natuurlijk. Een bevestiging per mail dat het boek met 1 -2 werkdagen wordt bezorgd. Helaas blijft het daarna stil. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Dan maar via de klantenservice van de krant. Hopeloos, wachttijd van een half uur.

4 de novembro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.