NuovaitaliaAvaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

BEDSTE sted at finde! Maden er utrolig, den lækreste pastaret med skaldyr i hele Danmark😍 Altid lækker mad, og noget for alle. Simpelthen også den skønneste betjening! Tak til den skønne kvi... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Var der i går - 4 personer - bestilte 3 forskellige retter. Pasta med frutti di mare var virkelig god, men kødretterne var under al kritik: Saltimbocca a la Romana var ikke i nærheden af, hvad den sku... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Flotte lokaler, venlig personale men maden gennemsnitlig. Antipasta marinerede oliven var ekstrem salte og kunne simpelthen ikke spises, måske har kokken taget bøtten ved siden af de marinerede, som d... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vi var et selskab på 11 personer, glade ved ankomst. Alle var tilfredse med maden. Tjeneren forstod dog ikke at stoppe fjolleriet - som desværre udviklede sig til lettere irritation. Ved betalin... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nuova i Rødovre - dårlig oplevelse

Nuova i Rødovre. Dårlig akustik - langsomme tjenere - og maden kom først efter 40 minutter. Da maden endelig var kommet og spist, blev vi bedt om at gå, for de skulle bruge bordet - selv om vi kun havde fået 50 minutter til at spise og der var masser af ledige borde rundt om os. Ikke et sted der bør besøges.

1 de março de 2024

Forfærdelig mandlig tjener

Forfærdelig mandlig tjener
Den mest provokerende agressive tjener ever. Han formåede at ødelægge min føsdag og min svigerdatter begyndte at græde trods 19 år. Han ydmygede min fam. og talte højt og nedladende. Kun fordi det var min føsdag at jeg ikke lavede en scene.

11 de janeiro de 2024

Ubehøvlet tjener

Maden var rigtig god, men meget lang ventetid trods der ikke var særligt mange mennesker. Forfærdelig tjener, der var larmene og ubehøvlet, og kom med forkerte drikkevarer og mad og blev sur, når vi påtalte det.
Kommer aldrig der mere.
Skovlunde

19 de setembro de 2023

Restauranten i Skovlunde/Malmparken

Restauranten i Skovlunde/Malmparken
Maden får 2 stjerner da det var det eneste der spillede.
Vi var en større gruppe der havde bestilt bord, dvs at de vidste vi kom, vi fik hurtigt menukort, men efterfølgende gik tiden i stå. Vi blev skyndet på efter ca 15 min, om vi var færdige med at kigge, der blev dog først taget imod bestilling efter 40 min. Drikkevarerne kom rimeligt hurtigt, dog var der fejl og tjeneren virkede tydeligt irriteret på os som om vi havde lavet en fejl. Derefter ventede og ventede og ventede vi….fra vi gik ind af døren til vi fik mad gik der 1,5 time, godt vi ikke havde børn med!!!
Vi turde ikke bestille dessert af “frygt” for tiden, kunne vi nu nå det inden vi blev hentet, der var jo trods alt kun 30-35 min til…
Ved betaling bliver tjeneren direkte ubehagelig og antyder, efter jeg har betalt for en anden hvis kort blev afvist, at jeg ikke kan betale da mit kort efterfølgende bliver afvist, hvilket kun sker fordi vi skal betale det samme beløb, dette prøver jeg at forklare tjeneren, han lytter overhovedet ikke og siger jeg skylder penge og om hvordan jeg vil betale og at jeg bare skal finde et andet kort eller kontanter…har aldrig været udsat for sådan en ubehagelig betjening før. Jeg kommer der ALDRIG mere og kommer bestemt ikke til at anbefale stedet.

19 de setembro de 2023

Madforgiftning at en pizza Margherita

Madforgiftning at en pizza Margherita.
Omhandler Nouva Italia i Carlsro, Rødovre.
Igår eftermiddags bestiller jeg en pizza Margherita og får spist det meste af den. Det var første måltid på dagen. Efter et par timer bliver jeg en smule dårlig og træt, og har ingen appetit til aftensmad. Omkring kl 21 starter det!! Diarre og opkast hele natten. Jeg er blevet SÅ syg af den mad!!! Det kan virkelig ikke anbefales!! Og tænk sig engang. Der var ikke engang kød på 😨

6 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tusinde tak for super dejlig middag❤️…

Tusinde tak for super dejlig middag❤️ samt fin betjening 👏
Vi fik 2 retters menu - og der var ABSOLUT INTET AT KLAGE OVER …. Fin stegt oksemørbrad’ og en fin rejecocktail med masser rejer, og god smag ❤️
I får får fem stjerner for en dejlig middag 🌟🌟🌟🌟🌟
Vil gerne anbefale jer til andre 🤓
Bh Lotte

30 de agosto de 2023

Kold blæksprutte

Plejer at få god mad derfra, denne gang var der kold blæksprutte i min pastaret.. og en kommentar om at det ikke kunne lade sig gøre.

7 de agosto de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fik forkert ret trods korrekt…

Fik forkert ret trods korrekt bestilling med både nummer og benævnelse. Tjenerne forlangte vi betalte både for den forkerte og den rigtige ret. Lang diskussion med to tjenere og deres chef. Endelig accepterede de at trække den forkerte ret ud af regningen. Men tænkt overhovedet at tage diskussionen op. Vildt dårlig stil. Ellers altid været tilfredse.
Så dårlig anmeldelse.. desværre

31 de julho de 2023

Desværre kan man ikke give 0 stjerner

Desværre kan man ikke give 0 stjerner. Arrogant og ubehøvlet tjener. Vi var 4 som bestilte 3 pastaretter og en enkelt nachos. Det var ikke nogen wauv oplevelse, guacamole og salsa var købt i det lokale supermarked.
Da vi bestilte 3 store fadøl fik vi 2 halve øl af to omgange. 2. Gang kommenterede vi det og fik at vide at vi kunne på diskotek.
Da vi ville have regningen, kunne vi ikke komme i kontakt med tjeneren, så vi rejste os for at gå ind og betale, vi kommenterede igen de 2 halve øl vi havde fået skænket, han blev så sur, så han skænkede en 1/4 øl til os.
Føj for en betjening der kommer vi ihvertfald ikke mere.

14 de julho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Trist mad, hold jer væk!

Jeg bestilte en burger med kylling og guacamole, jeg fik sandwichbrød med købe kyllinge strimler og købe guacamole. intet var hjemmelavet. Vidste ikke det var muligt at lave en så idiotsikker ret, så dårlig. Min kære mand bestilte en carbonara der skulle være autentisk og med æg i, pastaen havde aldrig set skyggen af carbonara, der var hverken æg eller ost på, og smagte af pasta med fløde og slatten bacon i. Det er overpris og smagsløst og trist mad. Det er spild af penge. Hold jer væk!

11 de julho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nuova Carlsro er ikke spændende madmæssigt

Nuova Carlsro - Salat med kylling og pasta bestod udelukkende af snittet iceberg, en håndfuld pastarør og kylling i strimler vendt i olivenolie. Intet andet. Kaffen var kold. Trist og kedeligt til mine smagsløg. Hyggelig indretning.

7 de fevereiro de 2023

ADVARSEL MOD DETTE STED

ADVARSEL MOD DETTE STED
Vi har haft en skrœmmende oplevelse da vi besøgte restauranten. Vi havde vores søn på 2 år med efter en tur i Rødovre Centrum. Vi bestilte mad til alle tre, de startede med at servere daggammelt brød som vi spiste lidt af imens vi ventede på med, men under ventetiden bliver vores søn dårlig og kaster op, vi kalder tjeneren over og forklarer at vores søn er syg og har kastet op og vi gerne ville køre med det samme, tjeneren gør det meget klart at vi skal betale for maden, vi fortæller ham at han bare skal komme med regningen så vi kan komme hjem med vores søn som græder under hele forløbet, vi får betalt og skal til at gå hvorefter ejeren at restauranten kommer og fortæller med meget truende adfærd at vi skal rengøre gulvet efter vores søn og at vi kan ikke tage et barn med på deres restaurant hvis vi ikke kan styre vores barn, vi står to forœldre i chok og nævner at det er dårlig stil af dem at vi ikke kan få lov til at køre hjem, hvorefter ejeren bliver mere truende, efter vi har gjort rent og igen er på vej ud følger ejeren efter os og udviser igen en truende adfærd og og siger at vi skal gøre mere rent.
Vi vil gerne advare om dette sted og specielt til børnefamilier der ikke skal udsættes for den samme behandling

17 de janeiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestiller en salat pizza og det…

Jeg bestiller en salat pizza og det eneste de ikke kommer på er salat det kan ske af man laver fejl. Jeg ringer derfor vil klage og bliver mødt af en totalt arrogant idiot ligeud sagt.

Har normalt spist der uden problemer men den opførelse gider jeg ikke finde mig i.

23 de outubro de 2022

utrolig dårlig oplevelse

utrolig dårlig oplevelse, uforskammet betjening.
Fisk (guldbars) brændt på og overtilberedt.
Bøf der skulle have været rød var grå og meget gennemstegt, tilbehøret var dårligt meget småt.
Alt i alt en kedelige oplevelse til en for dyr pris.

9 de julho de 2022

Dårlig service.

Dårlig service.

Jeg ankommer til restauranten og bestiller en pizza som jeg gerne vil spise ude foran hvilket ikke bliver mødt med et smil, men vi bliver bedt om at skal betale ekstra hvis vi skal spise her, bestikket var beskidt og kokken snakkede uafbrudt i telefon i køkkenet, tjenerne fik en til at føle sig i vejen og de var uhøflige og har ualmindelig dyre drikkevare.

7 de junho de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Anmeldelse går på restauranten i…

Anmeldelse går på restauranten i Skovlunde.
Min 50 års fødselsdag valgte jeg at holde på denne restaurant. Da vi ankom var det utrolig meget larm grundet mange selskaber. Vi forsøgte at ville bestille lidt drikkevare inden vi skulle bestille mad men tjeneren kom flyvende og sagde : please 5 minutter please!.. Da vi fik vores drikkevarer viste det sig at cola ikke er cola. Det er pepsi. Fanta er ikke Fanta men Miranda. Lemon er ikke den man forventede heller. Man løb tør for classic øl og uden at fortælle det gav man bare en anden øl. Da vi skal bestille for vi at vide at der ingen oksemørbrad er. Man spørg heller ikke hvordan ens steak skal steges. Da der kom "brød" var det forccacia da de var løbet tør for brød. Der lå små pakker smør oppe ved brødet og da min sidemakker åbner en pakke er den flydende og løber ned på hendes tøj. Maden var under middel og en trist oplevelse. Der var to tjener på gulvet til alle de mennesker og de var meget stressede. Øv.

26 de março de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais