Lease offerte voor nieuwe fiets ingediend (als vervanging voor aflopend contract). 1 week later nog geen goedkeuring. de AI assistent geeft geen informatie enkel dat ik de site en mijn mailbox regelma... Ver mais
Plateforme vraiment très facile à utiliser en tant que biker. L'upload des documents se fait sans accro. J'ai pu voir directement le loyer mensuel/annuel. Aucune inconnue Je comprends l'intérêt de r... Ver mais
Bij het overnemen van mijn fiets bleek ik enkele documenten verloren te zijn. Ik belde uiteindelijk met Caroline R. (Bicycle Services expert)van O2O op enkele minuten kreeg ik heel gestructureerd uit... Ver mais
La collaboratrice était poli et l'écoute de mes questions et ma super bien aidé pour ma nouvelle aventure avec mon speed pedelec merci à vous ! Et bonne continuation !
Fietsleasing via het werk? Bij o2o Bicycle Leasing kennen we de fiets als geen ander. Met onze slimme tools helpen we werkgevers, werknemers en fietshandelaars vlot op weg om met fietsleasing van start te gaan. Zo stimuleren we een toegankelijke, goedkope en duurzame mobiliteit in Belgische organisaties. Samen altijd #wijsopweg!
Burggravenlaan 31, 9000, Gent, Bélgica
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Super service rap een antwoord op vragen enz enkel wanneer zoals bij mij je nu een fiets besteld en deze mag pas geleverd worden vanaf 1jan 26 is da wel een probleem ams je bv via upway besteld.
Duidelijk en mooi overzicht hoe alles berekend wordt.
Dankbaar voor wat er per telefoon is ingegeven maar via computer moeilijk ,sorry

Resposta da o2o Bicycle Leasing
Ben zeer goed geholpen door de medewerkers.
Mijn leasecontract loopt bijna af.
Mijn fiets wordt opgehaald door Decathlon.
Had een probleem dat fietsslot uit mijn zak is betaald en had naar hun gemaild en heb een tegoed gekregen van de waarde die ik betaald had.
Heb nu terug een leasecontract afgesloten voor komende vier jaar.
Hopelijk weer de komende 48 maanden een fijne samenwerking.
Tot nu toe was de ingave eenvoudig. Ik hoop dat er niet veel tijd overheen gaat, want mijn kleur is maar tijdelijk beschikbaar.
De service was snel en kwaliteitsvol, zeker een aanrader voor andere bedrijven en medewerkers .
positief:
1/ duidelijk stappenplan;
2/ vlotte verwerking.
voor verbetering:
1/ als leek moeilijk in te schatten hoeveel onderhoudsbudget moet voorzien worden. enkele concrete voorbeelden zou kunnen helpen;
2/ batterij recup budget hoe te bepalen of waar terug te vinden?

Resposta da o2o Bicycle Leasing
Ben heel tevreden. Bestelling ging heel vlot. Had op 1,5 week mijn fiets.
Bij het verlaten van de ene job had ik eerst aangegeven mijn fiets over te nemen na 1,5j.
Toen wist ik niet dat bij mijn nieuwe werkgever ook fietslease mogelijk was via o2o. Vanaf ik dat wist heb ik gevraagd of het niet mogelijk was ipv de fiets over te nemen, de leasing over te dragen van het ene op het andere bedrijf. Het korte antwoord was “neen, contract is stopgezet op 9/5”. Dat is dan 6 dagen voor mijn vraag. Dan is het blijkbaar al niet meer mogelijk iets terug te draaien en een klein beetje moeite te doen voor een klant. Er is ook nooit de optie gegeven van ipv contract stop te zetten fiets overnemen Ja of Neen,” u kan het ook overzetten als uw nieuw bedrijf ook met o2o werkt.” Niet echt klantvriendelijk. Dit is op een makkelijke manier de 500€ verbrekingsvergoeding toch nog willen opstrijken ipv een kleine moeite te doen. Jammer dat een bedrijf als dit weinig concurrentie heeft, ik zou het anders zeker niet aanraden.

Resposta da o2o Bicycle Leasing
de snelheid met dewelke er wordt gewerkt samen met AG en de fietsenhandelaar is super
ik had ook een specifieke vraag, die zeer snel en correct werd verwerkt
op enkele dagen tijd kon ik ve offerte naar de leasing gaan en de fiets in stock gaan ophalen TOP
Zeer duidelijk, snel en vriendelijk verloop van alles! Heel aangenaam. Bij extra vragen verliep het telefonisch contact wat moeizaam om binnen te geraken, maar ik werd spontaan terug opgebeld binnen het uur. Top service!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.