Wat een topwebshop! De foto's op de website zijn duidelijk en komen precies overeen met hoe de tafel er in werkelijkheid uitziet. Ik had vooraf een vraag per e-mail gesteld en kreeg binnen één dag e... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb bij Oaza Home een dure salontafel besteld. Bij het uitpakken ontdekte ik dat het marmeren blad beschadigd was. Voor een product in deze prijsklasse verwacht ik een veel betere kwaliteitscontr... Ver mais
De 3e grote plant in vaas besteld en wederom fantastisch 🤩. Prachtige schelpenpot en de bloemen lijken gewoon echt. Daarnaast weer topservice de bezorger was zo vriendelijk mij even te helpen naar mi... Ver mais
We hebben de Isa stone tafel set gekocht. We zijn zeer tevreden, zowel over de contact per app, als de behulpzaamheid in de winkel, als de service. Tafels waren pre order, maar zijn exact binnen de... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de artigos domésticos
- Loja de decoração de design de interiores
- Empreiteiro de adequação de interiores
OAZA Home is een woonwinkel met prachtige luxe meubels, banken, bedden, verlichting en woondecoratie. Al onze producten zijn mooi te verwerken in een luxe interieur. Wij hanteren de laagste prijsgarantie en leveren in heel Nederland, België en Duitsland.
Informações de contato
Maanderweg 12D, 6711 ND, Ede, Holanda
- +31 6 86337271
- Info@oazahome.nl
- oazahome.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 61% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lamp online besteld
Lamp online besteld. Snelle levering. Helaas 1 glazen bol kapot maar snel en zonder problemen opgelost. De nieuwe bol door de winkel zelf bezorgd. Zeker tevreden
SLECHTE KWALITEIT EN KLANTENSERVICE !!
Heb hier 6 dure luxe barkrukken gekocht voor in mijn nieuwe keuken. Was er blij mee tot de 1e poot binnen een half jaar brak en de stoel gevaarlijk achterover klapte, kort daarna brak de 2e poot af.
Na lang wachten en uit eindelijk 2 nieuwe poten gekregen. Nu de 3e poot ook is afgebroken is ineens mijn garantie periode afgelopen en hebben ze de eerste 2 poten uit coulance vervangen.
Echter ben ik van mening dat stoelpoten niet mogen breken en veilig moeten zijn. Kwaliteit blijkt zeer slecht te zijn en aanschaf daarin tegen dus veel te duur.
Ik raad dit bedrijf niet aan om er iets te kopen. Stoelen zijn zeer onveilig voor gebruik, zijn alleen geschikt voor de sier.
Slechte klantenservice reageert laat, daarna een geen reacties op vervolg mails. Na plaatsing van een review ineens, toch weer reactie en oplossing die een half jaar duurt met diverse smoesjes. En dan zeggen dat het aan ons ligt.
KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF!!

Verkeerd kleed geleverd
Verkeerd kleed geleverd
Kwamen hem kosteloos omruilen
Hadden 2 soorten mee zodat ik kon kiezen.
Netjes
De lampen werden netjes geleverd en de eerste hangt.
Het is een pracht.
Een top bedrijf
Een top bedrijf. Zeer vriendelijk geholpen en een goede service.
Hele mooie lamp
Hele mooie lamp, snel ontvangen en goed verpakt. Maar de handleiding mag wel iets specifieker.
Ik raad niemand aan om hier wat te…
Ik raad niemand aan om hier wat te bestellen/kopen!!!!
Onze salontafels zijn beschadigd geleverd , na het laten weten wilden ze niet eens omruilen en hebben een tegoedbon aangeboden van 50 euro, waar we natuurlijk niet accoord mee zijn gegaan.

Resposta da OAZA Home
Mooie windlichten op zuil besteld.
Mooie windlichten op zuil besteld.
Netjes en snel contact met de medewerkers.
Hielden ons netjes op de hoogte van de levering, je krijgt zelfs een uur van te voren een bezorg telefoontje.
Top service!!!
Goede service en snel geleverd
Snelle en goede levering
Snelle en goede levering, bellen keurig 20 min vantevoren dat ze in de buurt zijn
Product goed en veilig ingepakt
De lamp goed ontvangen en de bollen…
De lamp goed ontvangen en de bollen smoke glas erg mooi vsn kleur
Nu al 2x iets besteld levering optijd…
Nu al 2x iets besteld levering optijd zoals aangeven geen problemen met niks niet Goed Bezig!!!
Prachtig kleed, goede service
Heel mooi kleed. Vooraf goed meegedacht welk kleed ik zocht. Snel verzonden. Top service.
Fijn en snel contact en super…
Fijn en snel contact en super vriendelijk! De levering was ook super snel. Echt top!
Gister aanwezig geweest tijdens de…
Gister aanwezig geweest tijdens de opening in Ede-Centrum. Nette winkel met kwalitatief goede spullen, ik kan niet wachten op onze bank.
Klantvriendelijkheid staat hij hun op 1, dank hiervoor en uiteraard de heerlijke koffie.
Slechte kwaliteit tafel,
Slechte kwaliteit tafel,
Na een maand beschadiging erop en het personeel is niet mee denkent denkt alleen aan eigen voordeel.
Niet aan te bevelen om bij hen te kopen heb nog nooit zo een slechte service meegemaakt.

Resposta da OAZA Home
Netjes op tijd geleverd en goede…
Netjes op tijd geleverd en goede kwaliteit!
Goede service en producten
Top! Goede service en producten
Vloerkleed
Mooie meubelen goede service snelle levering prachtig vloerkleed gekocht
Snelle en duidelijke levering
Snelle en duidelijke levering, vriendelijk personeel!