Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Beställde vattenkanna och en blomlåda i zink. Väntade leverans men hörde inget förrän jag själv skrev och frågade när det kommer. Fick då svar att blomlådan var slut. När kannan kom fick jag en gammal... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det blev strul med mitt kort så jag betalade med Swish men fick ingen orderbekräftelse så jag swishade en gång till och fick då orderbekräftelse. Var otrevlig mot Gabriele eftersom jag inte fick tillb... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag skulle avråda alla från att handla på den här sidan.. Det tar flera dagar för en order att skickad, flera dagar för ordern att komma, stor chans att du får fel vara och sen ingen kundtjänst at... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Handlade i butiken i Viby. Fick snabb hjälp av en mycket vänlig och trevlig medarbetare direkt. Produkterna jag köpte höll verkligen bra kvalitet och till ett bra pris. De har ett stort sortiment av... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Mídia e Editoração

Informação fornecida por fontes externas variadas

Sveriges största trädgårdssajt. http://shop.odla.nu

Informações de contato

• Storgatan 8, 280 10, Suécia

• odla.nu

2,1

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

132 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Oseriös aktör.

Efter en chatkontakt idag 31/1-23 med Tomas, som hade väldigt svårt för att svara på en enkel fråga ang. rabattkod, och efter att jag varit inne här på Trustpilot och tagit del av alla de negativa omdömen, så raderade jag min varukorg a 1.359 kr. Har själv aldrig handlat av Odla.nu tidigare, men anmält mig för att få deras utskick, vilket jag nu också annullerat. Har de fått ett så dåligt rykte om sig, och inte kan svara upp till det goda renome som de antyder att de har, då chansar iaf inte jag på att lägga en beställning hos dem. Det finns andra bra aktörer med digra utbud på marknaden idag, som också ombesörjer snabba och bra leveranser fraktfritt vid ett visst uppnått belopp. Tror att de är Tyskägda. (;

31 de janeiro de 2023

Fina smultron och jordgubbar

Köpte smultron och jordgubbar som såg väldigt mycket finare ut än de som fanns i butikerna här. Hade lite strul med att paketet ej kunde levereras dit jag valde men fick bra bemötande från kundtjänst så är väldigt nöjd.

2 de novembro de 2022

Kunde inte leverera

Jag valde att handla växtbelysning av Odla.nu trots att de inte var billigast. De hade allt på lager, kunde ta betalt med Swish och göra hemleverans (mot extra avgift). Smidigt och bra.

Men jag fick aldrig mina grejer. PostNord spårning visade att hemleverans hade skett, men på helt fel ort. Kundservice gav ingen kundservice. Till slut begärde jag att köpet skulle hävas och jag skulle få pengarna tillbaka, vilket jag också fick.

Senare ombads jag delta i en kundundersökning för de "vill bli bättre". Men när jag försökte öppna länk till undersökningen fungerade den inte. Pinsamt...

24 de outubro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Njäää...

Plus: utbudet, priserna,seriös betalning, snabb leverans
Minus: växterna ser mild sagt hängiga ut, dom lever men det är det, fast jag hämtar ut dem direkt. Vissa har angrepp. Inte alltid uppmärkta heller, så man får gissa lite... Kommer köpa hos andra i framtiden.

12 de agosto de 2022

Otroligt dålig kundservice

Beställde hallonbuskar samt lite fröer. Buskarna plockades bort från ordern då de tydligen tagit slut, men inget sades. Så jag fick istället betala mycket frakt för lite frön, då ordern redan skickats...

Väldigt dålig kundservice också, som erbjöd mig att beställa hallonen på nytt (och då betala frakten IGEN) men (citat) "de är just nu slut, så vi kan inte sälja dem"
Varför skulle jag vilja beställa något de inte kan sälja?! Och varför skulle jag vilja betala fraktavgiften IGEN, framförallt när det inte ens finns några garantier att jag får de varor jag beställer?

Nej tack.

4 de agosto de 2022

Fungerade bra…

Det tog lite tid men allt fungerade bra och växten var bra packad och var hel och fin vid ankomst. Tack!

8 de julho de 2022
logotipo da Odla.nu

Resposta da Odla.nu

Vad kul att du är nöjd, tack för att du handlar hos oss på odla.nu!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det går inte att ringa till Odlanu och deras mailservice svarar inte på frågorna.

Jag beställde två stycken ordrar från odla nu. Den ena skulle gå till min syster i Sundsvall och den andra till Stockholm. Odla nu blandade ihop namnen på paketen. På orderbekräftelsen var det rätt så jag hade gjort rätt. Skrev till support på odla-nu 10 gånger fick bara dumma svar. Den enda som kan ändra namnet på ett paketet är odla nu. Det är helt hopplöst att med deras kundservice och det finns ingenstans att ringa. Jag fick tag på telefonnummer via PostNord till odla nu.
Den som svarade lovade att försöka se till att namnen blev rätt. Nu ligger blommorna vissnar på posten Jag kan inte göra någonting min syster kan inte göra någonting. Det känns helt hopplöst att ha med kundservice på odla nu att göra. Dom läser inte igenom ärendet utan svarar standardmässigt. Kunden känner sig som en idiot och får lägga ner 10 timmar på att försöka få till då ändå inte fått till det.

18 de junho de 2022

Besviken, aldrig mer

Har beställt flera gånger och varit riktigt nöjd men de 2 senast gångerna har jag blivit riktigt besviken. Första tillfället blev jag ombedd att avvakta men då plantan var helt död så bad jag att får en ny. Fick pengarna tillbaka då plantan inte fanns kvar. Hade redan en till lagd beställning som ankom några dagar senare men den var en riktig besvikelse, 1 planta var död, 1 var halvdöd, 2/3 flitig Lisa såg riktigt risiga ut. Mailade direkt och har fått svar att jag ska ta bort den mest gula och sen avvakta 14 dagar och hör av mig sen. Ska jag avvakta och se om döda plantor börjar växa igen? Så tyvärr blev det sista gången jag handlar på Odla.nu. Trist för nåt jag varit nöjd med i flera år.

13 de junho de 2022

Varierad kvalitet på perenner

Varierad kvalitet på perenner. Har planterat enligt anvisningar men det fanns inget liv i några av varorna. Andra var så små så oklart om de tar sig. Endast de krukodlade håller måttet. De barrotade var bortkastade pengar.

9 de junho de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jag är både nöjd och missnöjd…

Jag är både nöjd och missnöjd med mina sommarblommor som jag köpte, nöjd eftersom jag fick hem en del fina plantor, någon var tom mycket fina MEN så fanns det även två skruttiga plantor i paketet, den ena levde knappt, och jag tvivlar på att den tar sig. Det blir ett avdrag i betyget pga detta, och eftersom jag inte fick någon beställningsbekräftelse även att de drog pengarna direkt när jag lämnat ordern, det normala är att pengarna dras när leveransen sker, paketet kom inom tiden de angav i kassan vid beställningen.

4 de junho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det verkar vara ett hasardspel att…

Det verkar vara ett hasardspel att beställa härifrån👿Fick en del av en leverans efter någon vecka, resten dök aldrig upp! Pratade med Kundtjänst 2 ggr o blev lovad leverans, men inget dök upp! Efter 1 månad fick jag en liten återbetalning o besked om att två varor var slutsålda ! och resten skulle skickas.
Ingenting kom o nu fick jag en ny återbetalning på resterande belopp! Har inte begärt återbetalning, vill hellre ha min beställning! Men en sak är säker, ALDRIG mer odla.nu 👿

31 de maio de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bra leverans, men missvisande produktbild

Jag beställde 12 st RÖDA hängpelargoner i kruka. På produktbilden är dem tydligt röda, men de jag fick hem är rosa. Så jag blev väldigt besviken, men orkar inte bemöda mig att skicka tillbaka en så stor leverans.

Däremot så var de väldigt välpackade och alla var i bra skick utom en som hade brutits av långt ner på stammen (men kommer att växa ut igen). Men det blir nog tyvärr ingen mer beställning med tanke på att jag verkligen ville ha röda.

30 de maio de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättesortiment och alltid korrekt…

Jättesortiment och alltid korrekt leverans, även när jag beställer mängder av olika fröpåsar. Lägre priser än någon konkurrent också! Har varit helt nöjd alla gånger jag handlat.

30 de maio de 2022

klockrent

Vet inte hur det varit innan men har gjort 2 beställningar i maj och båda beställningarna har dykt upp på mindre än 2-3 dagar. Hur nöjd som helst och kommer definitivt återkomma

19 de maio de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.