Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Beställde vattenkanna och en blomlåda i zink. Väntade leverans men hörde inget förrän jag själv skrev och frågade när det kommer. Fick då svar att blomlådan var slut. När kannan kom fick jag en gammal... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det blev strul med mitt kort så jag betalade med Swish men fick ingen orderbekräftelse så jag swishade en gång till och fick då orderbekräftelse. Var otrevlig mot Gabriele eftersom jag inte fick tillb... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag skulle avråda alla från att handla på den här sidan.. Det tar flera dagar för en order att skickad, flera dagar för ordern att komma, stor chans att du får fel vara och sen ingen kundtjänst at... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Handlade i butiken i Viby. Fick snabb hjälp av en mycket vänlig och trevlig medarbetare direkt. Produkterna jag köpte höll verkligen bra kvalitet och till ett bra pris. De har ett stort sortiment av... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Mídia e Editoração

Informação fornecida por fontes externas variadas

Sveriges största trädgårdssajt. http://shop.odla.nu

Informações de contato

• Storgatan 8, 280 10, Suécia

• odla.nu

2,1

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

132 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra utbud, fick det jag skulle

Fick aldrig någon orderbekräftelse trots att pengarna drogs direkt, men fick snabbt ett trevligt svar från kundtjänsten via mail att ordern processerades och att det skulle komma en - jag fick dock aldrig någon.

Orden skickades efter 5 arbetsdagar, vilket är inom tiden de sa på hemsidan (1 vecka). Hela beställningen var med och det var välpaketerat, men kanske lite väl mycket plast.

Är i allmänhet nöjd men har aldrig varit med om att inte få en orderbekräftelse alls innan och många ställen drar inte pengarna förrän samma dag som de skickar paketet, för det drar jag av en stjärna!

17 de maio de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Otroligt dåligt bemötande vid…

Otroligt dåligt bemötande vid reklamation. Köpte först en planta blåbär, den var fin med normal storlek, 3,5 L kruka. Beställde sedan en till blåbärsplanta, av annan sort, och fick en planta i 3 dl kruka. Pluttliten. Kontaktade Odla och de svarar att "informationen om krukstorlek verkar ha trillat bort". Jag får inte reklamera plantan då det enligt Odla inte är något fel på den. Däremot hävdar jag att det är bristfällig information på websidan, och vilseledande. Jag trodde förstås att nästa planta skulle vara lika stor som den första.
Jag tror inte att Odla har rätten på sin sida, men jag orkar inte driva ärendet vidare. Odla borde stå för att informationen har varit otillräcklig på websidan. Usch.

11 de maio de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supernöjd!!

Hittade av en slump deras hemsida när jag sökte på annat, hittade vad jag ville ha - kollade omdömen om Odla.nu, ingen jättekul läsning - men tog en chans. Lade min beställning i tisdagskväll runt 22-tiden, idag- skärtorsdag runt lunchtid fick jag ett sms om att mitt paket kunde hämtas på posten - satte mig i bilen och körde dit så mina varor inte skulle ligga på posten över påskhelgen - fick hem SUPERFINA varor, väl emballerat, fina rötter, helt okej priser på varorna osv. Kan bara säga positiva saker. Kommer absolut handla här fler gånger.

14 de abril de 2022

det funkat.. MEN INTE I ÅR

Har beställt förr och det funkat. MEN I ÅR ...NEJ!!!
Beställde fröer och tydligen nån vårlök. Då kommer de inte att skicka fröerna förrens v9 och det säger de efter 12 dagar när jag tar kontakt med dem. + Louise upplyser om att det står i det finstilta längst ner att man skulle separerar beställningarna.... Nä usch inte igen. Så nu är jag efter i odlingschemat och det känns inte ett dugg roligt!!!!! Det är bara att ge sig ut och köpa fröer!

19 de fevereiro de 2022

Ris och ros

Har köpt gröna krukor till uteplatsen, mycket fina. Rosor, barrotade och krukade, bra kvalitet. Köpte våren -21 mycket plantor till balkonglådor och urnor eftersom jag varit nöjd med leverans innan. Under all kritik. Så små att de knappt syntes, och absolut inte värda priset. Torkade perenner som jag lyckades väcka med att blötlägga enligt beskrivning från seriösare företag, men fick reklamera någon av dem som det inte fanns något liv i. Svårt att få ersättningsvara. Som tur var handlar jag alltid genom klarna och upplever att jag kunde pausa betalningen pga reklamation och därför få ny vara.
Sälj inte för små plantor. Upplever nu att jag går in för att handla på deras fina hemsida, och tömmer kundvagnen istället för att handla, för att jag blev så besviken i våras. Handlar nog inte fler gånger.

6 de outubro de 2021

Utebliven leverans

Beställde varor i mitten av august och fick bekräftelse att beställningen mottagits. Efter ett par veckor kontaktar jag kundtjänst eftersom jag inte fått någon leverans. Fick till svar att det skickas 6 september eftersom det var lökar i beställningen. Hör av mej igen efter en vecka, har inte fått något. Får svar att beställningen kommer vilket den gör men med hälften av det jag beställde (slut) trots att det inte uppgavs vid beställningstillfället. Dessutom faktura på hela beställningen, även växter som inte levererades eftersom de var slut. Efter påpekande justerades fakturan.

20 de setembro de 2021

Sämsta betyg!

Dålig kommunikation. Dålig hantering av beställning. Svårt att komma i kontakt med företaget då uppgifter på mailadress till kundservice är svårt att hitta på deras hemsida. Jag kommer aldrig mer att beställa växter och frön från Odla.nu.

14 de setembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har beställt några gånger under de…

Har beställt några gånger under de senaste åren. I en del fall har det saknats produkter i beställningen jag fått hem, 3 lampor (från olika ordrar) har slutat fungera inom 1-2 veckor. Visserligen fick jag dessa utbytta men om så pass många produkter går sönder direkt så är det kanske något som inte står rätt till. Hinner oftast passera 10+ dagar innan beställningen ens skickas från dem även om produkterna finns i lager vilket är lite katastrofalt år 2021 då de flesta återförsäljare skickar beställningar inom 1-3 dagar.

14 de setembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt nöjd med min beställning

Väldigt nöjd med min beställning! Jag blev väldigt nervös efter att ha läst recensionerna här efter att jag lagt min beställning, men jag har en jättebra upplevelse av odla.nu. Snabb leverans, bra utbud, bra pris och välmående växter levererade. Jag beställde två fina dahliaknölar av café au lait som är omöjliga att få tag på och en levande växt som mådde prima. Jag är jättenöjd med odla.nu!

14 de agosto de 2021

Konstant dålig kvalitet

Det är tredje gången jag beställer något av undermålig kvalitet. Växterna är ofta torra, vissna, intryckta i fel eller för liten förpackning och flera blommor trillar av när man öppnar paketet. Stor besvikelse.

1 de julho de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Does not deliver correct plants

Does not deliver correct plants. I've ordered several roots of peonies and roses and when they finally start flowering next season (or season after that), they have completely different flowers. Never again, they have no clue what they're sending to customers and they don't respond to complaints.

28 de junho de 2021

Ingen/Långsam leverans

Skriver "Snabb leverans, 1-3 dagar" på CDON för produkt. Lögn! Efter 1 vecka så har inget hänt och ligger i status "Behandlas".

Undvik!

23 de junho de 2021

Beställde blommor för ca 2000

Beställde blommor för ca 2000. Av 16 pelargoner har en knoppar. De andra är bruna. 59 kr styck. Köpte blommande på ICA föe 20 kr, mer än dubbelt så stora. Långsam leverans. Reklamerat och ska få några nya men vilken tid det tar.
Aldrig mer

6 de junho de 2021

Lögner gällande leveranser

Del informerar om att de inte levererar ut levande växter annat än på måndag -onsdag. detta vidimeras med mailkontakt med deras kunservice. Likt förbannat skickar de (levande) varor på en torsdag. Får SMS sent fredag kväll att varorna nu står på lokala ICA.
bara sätta sig i bilen och åka 20 mil ToR från nortälje- stockholm. Stora lögnare som skickar döda växter: Aldrig mer ODLA.NU

31 de maio de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Största skämtet i mitt liv.

Största skämtet i mitt 47 år långa liv. Beställde hel en del växter på en beställning.
Det kom fel växter, man har ersatt slutsålda växter med helt andra växter.
Några barrikaderna buskar var helt knäckta o omöjliga att få ordning på.
Det ända i beställningen som var ok var snigelmedlet.
Mvh Jimmy Öman

29 de maio de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde växter för en tusenlapp

Beställde växter för en tusenlapp. Efter 1,5 vecka var ordern fortfarande inte skickad. Försökte få tag i kundtjänst vilket var helt omöjligt. Skickade ett mail att jag ville makulera ordern och köpa varorna på annat ställe. Fick svar på mailet 5 dagar senare att dom skickat det idag. Man struntade således i min önskan.
När jag fick paketet var hälften av växterna uttorkade. Tre av dom helt stendöda. Kontaktade kundtjänst om detta varpå dom bara svarade att dom skickar nya. Vilket jag nu troligen kommer få vänta en vecka till på. Pengar tillbaka var det inte tal om. Riktigt dålig upplevelse.

21 de maio de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Otroligt dålig returupplevelse - Försämrade min uppfattning av ett företag som jag tidigare tyckt om.

Beställde en växtspaljé som visade sig inte vara vad jag sökte. Såpass långt kan jag ta på mig skulden, det handlade alltså om en retur inom ångerrätten, men ingen reklamation eller så. Inget var fel med varan.

Odla.nu har en policy där man som kund ska kontakta dem innan man returnerar så jag gjorde detta och följde deras instruktioner. Inkluderat i detta var att det var bäst att skicka paketet spårbart.

Så jag tog med mig paketet tillbaka till mitt lokala PostNordställe och bad om detta. Fraktkostnaden blev strax mer än orderns totala värde. Men jag tänkte att detta måste vara det Odla.nu vill att jag gör i sådana fall så jag skickade returen och kontaktade dem igen angående kostnaden då det inte kändes rätt att det skulle vara så.

Jag blir inte ersatt för något. Orderfakturan kommer såklart annulleras, men jag har nu alltså betalat mer för returen än jag skulle betalt om jag bara hade behållt ordern och gett bort varan till någon granne eller familjemedlem istället.

Lagligt sett så har de rätt att inte ersätta för returfrakt när det inte är något fel på varorna, men det känns verkligen som att det är under all kritik när man har begränsad tid på sig att returnera och helt enkelt följer de instruktioner man fått.

I tillägg kan jag påpeka att jag är en van onlineshoppare sedan många år och jag har nog aldrig haft en sådan här upplevelse tidigare. I dagsläget skickar de flesta e-handelsföretag med en returklisterlapp alternativt skickar en sådan till kund efter man kontaktar dem om retur. Men så är inte fallet med Odla.nu - och det resulterar i sådana här situationer när de inte är tydliga med sina instruktioner heller.

Brukade köpa frön, perlite och vermiculite från Odla.nu när jag behövde påfyllning men från och med nu kommer jag välja andra säljare som tar bättre hand om sina kunder och har ordentliga returpolicys på plats. Rekommenderar att andra gör samma sak om det finns minsta lilla risk för retur.

20 de maio de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.