OFFi - Billige printerpatroner og kontorartikler Avaliações 10.096

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Penge trukket fra kontoen, men hverken ordrebekræftelse eller tracking nr modtaget. Ingen info om de har modtaget bestillingen eller andet. Aldrig oplevet noget lignende i mere end 10 år. Pakken er... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering af min bestilling fra 1 januar. Men min levering fra 18 december er ikke afsendt og har skrevet til kundeservice på mail både 2 januar & 4 januar og igen idag, men ingen svar fået e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtigt god service af Emma, inden de gik konkurs. Svarede på mail hurtigt og var meget hjælpsom. Min ene ordre nåede ikke at blive sendt inden de gik konkurs, men fik pengene tilbage. Kunne så bestil... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig en fin virksomhed, hvor jeg klagede over 2 ufyldte printerpatroner og fik gratis leveret 4 fyldte som kompensation. Hatten af !

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de toner

Sobre OFFi - Billige printerpatroner og kontorartikler

Escrito pela empresa

Offi.dk finder du et bredt udvalg af printertilbehør og kontorartikler. Vi sælger printerpatroner til HP, Canon, Brother, Epson, OKI og Samsung.

HP envy, HP deskjet, canon pixma, Epson XP er bare nogle af de printerserier du kan finde blækpatroner og tonerpatroner til.
Vi har over 3500 forskellige printere, som du kan finde printerpatroner til.

Offi Aps er en Danskejet virksomhed, som drives i Danmark.

Vi leverer blækpatroner og tonerpatroner til Erhverv og privat og til hele Danmark, Inkl. øerne.

Vi kan levere printerpatroner fra dag til dag, da vi har eget lager.

Offi Aps følger dansk lovgivning og betaler dansk moms, skat og afgifter efter gældende regler.

Firmaet blev stiftet i 2020 af folk med mange års erfaring i printer branchen.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 8% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

I skal IKKE handle hos OFFI

STOP STOP I skal ikke handle her! Jeg har bestilt printer-etiketter med en levering 1-3 dage. Det er nu 8 dage siden og jeg kan ikke få fat i kundeservice uanset om jeg skriver på mail eller ringer.
På telefon oplyser de at der er travlt og de ikke kan komme til telefonen og jeg har nu skrevet 4 mails uden held. Jeg vil bare høre om min ordre er på vej, der er ingen sporing på pakken!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

jeg har aldrig modtaget min ordre

jeg har aldrig modtaget min ordre, men pengene er blevet trukket på min kont.
når man skriver til kundeservice, får man en mail om falske mail fra DAO.
jeg har skrevet adskillige mail, men aldrig fået et svar.
jeg har tænkt mig at høre hvad forbrugerrådet siger hertil
mvh
Erik Sliben

Bestilte varer online 7/4-26

Bestilte varer online 7/4-26. Varen var på lager ved bestilling og der stod 1/5 dages levering. Har stadig ikke modtaget varerne. Kan ikke komme igennem på telefon til kundeservice, men har dog fået svar på mail, at de desværre ikke kan sende min ordre endnu.

Fik aldrig min vare

Fik aldrig min vare, men pengene trak de alligevel!
Et fup firma som er ligeglade med kunderne,de er kriminelle idioter!

12 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tyveri og svindel!!!!!!!Hold dig væk!!!

Bestilte 2 kasetter label tape, hvor der stod det var på lager og 'normalt' blev sendt samme dag.
Efter en uge var intet sendt.
Jeg spørger til forsendelsen og modtage beskede om at det forventes afsendt inden for en uge.
Det samme sker de næste 2-3 uger.
Jeg ophæver købet, d 28. Jan og efter et par dage hæves pengene som har været reserveret.
Siden da har jeg forsøgt at få mine penge igen.
Tyvagtigt skod firma.

7 de janeiro de 2026

Manglende penge

Jeg har bestilt blækpatroner for lang tid siden kom aldrig men mine penge er heller aldrig kommet retur skriver til dem flere gange men ingenting sker

5 de março de 2026

Offi.dk er totalt upålidelig

Offi.dk er totalt upålidelig
Trods utallige mails med dette svindel firma har jeg stadig ikke fået mine 812 kr tilbage for levering af ubrugelige patroner
HOLD JER LANGT VÆK FRA DISSE UPÅLIDELIGE OG BEREGNENDE FOLK
Dette er mit 3 indlæg på trustpilot. De protesterer mod, at jeg kalder dem for svindlere, men de gør intet for at modbevise det. De lover at ringe, men det vi sker aldrig. De kan ikke ringes op, for de har så travlt?

3 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Trukket penge men ingen vare og kan ikke få kontakt med dem

Jeg har for det første bestilt ved dem af 2 ordre, den ene aldrig kommet og en anden sent forkert vare på forkert leverings adresse.
Har skrevet flere gange og ringet til dem iden da sket noget. Syntes ikke det i orden, at der bliver trukket penge fra kontoen og der er hellere ikke kommet nogle kvitteringer i min mail boks har tjekket spam…. Så jeg er godt sur og skuffet over denne side

30 de março de 2026

Undvik detta företag!!

Beställde en sats med färgpatroner (icke original) till min Epson skrivare. Vid leverans av dessa så hade den blå (cyan) sprungit läck och även läckt ur förpackningen så det mesta var blått! Reklamerade och begärde en ny patron. Nu drygt tre! månader senare så har Offi ej lyckats leverera denna, trots flertalet "bekräftelser" på att den var skickad och ursäkter för den usla hanteringen.
Har nu "erbjudit" mig att lägga en ny order på patroner som jag avböjt, då jag inte förstår hur de ska kunna leverera sex patroner då de ej klarat av att leverera en patron på tre månader.
Har köpt patroner från annat ställe som förstår sig på kundvård!
Undvik, Undvik, Undvik!!!

// Håkan, svensk kund (aldrig mer)

3 de janeiro de 2026

Fik mine varer

Fik mine varer
Efter nogle uger fik jeg præcis de ting jeg havde bestilt fra Offi.dk.
Da jeg skrev på mail for at høre hvor pakken blev af, skrev de den snart blev sendt. De havde lagerstatus så beklagede den lange pakning.

12 de março de 2026

SVINDEL I STEIN BAGGER-STIL

Bestilte blækpatroner den 18/2-2026. Da jeg den 27/2 stadig ikke har modtaget leveringsoplysninger, skriver jeg til firmaet for at få ordren annulleret. Firmaet bekræfter på mail den 2/3, at ordren er ANNULLERET og beklager samtidig den lange ventetid samt manglende information.
22 dage senere, den 24/3, trækker firmaet alligevel pengene fra min konto!!!
Man tager altså penge for en vare, der åbenbart IKKE eksisterer
Synd, man ikke kan give minus-stjerner!!!!

24 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais