A empresa respondeu
Bestilte blækpatroner til min printer 22 januar. Og fik dem også leveret ret hurtigt. Dog virker ikke ikke selvom der stod at printeren ville virke med dem. Den vil simpelthen ikke godkende dem så p... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte et sæt 'BCYM' tonere til min HP lasterprinter da jeg kun manglede 'B', god pris og hurtig levering, indtil jeg fandt udaf at jeg havde fået 'CCYM' ('B' manglede, øv). Ringede og fik hurti... Ver mais
Respondeu a 91% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Gode priser, venligt personale og hurtig levering. Det var en fornøjelse at handle med jer.
Min oplevelse med Smartsupply, har været rigtig god. Hurtig levering af min bestilling. Der var dog en fejl i leverancen, som lynhurtig blev genleveret og med hurtig respons. Smartsupply bliver min faste kontorartikel supply'er ;) og til og med rigtig gode priser!

Dårlig kundeservice!!!
Har gentagne gange forsøgt at kontakte kundeservice. De tager ikke telefonen på det opgivet nummer. Jeg havde bestilt printerpatroner for 1290 kr. og har intet hørt. Bestillingen er lavet d. 30/3 , og jeg har ikke modtaget noget endnu. Jeg afventer fortsat at høre fra jer.

Resposta de Smartsupply
Jeg bestilte en ordre d. 31/03/2026 med oplyst leveringstid på 1-2 hverdage.
Pengene blev trukket/reserveret med det samme.
Intet skete.
Jeg kontaktede kundeservice d. 08/04/2026 og fik den klassiske forklaring om travlhed og forsinkelse.
D. 09/04/2026 modtager jeg så en besked om, at ordren er afsendt med trackingnummer.
Problemet er bare, at tracking stadig viser:
“Forsendelse er oprettet, afventer registrering”
Med andre ord: Pakken er ikke indleveret og har aldrig forladt butikken.
Det giver et meget misvisende billede af, at ordren er sendt, selvom den reelt ikke er.
Jeg har efterfølgende sendt endnu en rykker til kundeservice – den bliver nu slet ikke besvaret.
Stadig ingen levering eller reel opdatering.
Hvis du overvejer at handle her, så vær forberedt på at blive ignoreret og slet ikke modtage din vare.

Hurtig og kompetent ekspedition

Resposta de Smartsupply
Hurtig og effektiv levering - dejligt

Resposta de Smartsupply
Fantastisk service! Fikk blæk patroner i løpet av 24 timer!!!

Resposta de Smartsupply
Super hurtig levering, jeg fik det jeg havde bestilt og så til billige penge.
Ordre nr 185020 Det bliver ikke sidste gang jeg handler der :-)

Resposta de Smartsupply
Super hurtig levering og gode blækpatron til en god pris

Resposta de Smartsupply
Hurtig levering. Gode printerpatroner til rimelige priser

Resposta de Smartsupply
Det var nemt at bestille og leveringen lyn hurtig. Absolut i orden !! :)

Resposta de Smartsupply
Der er ikke så meget at sige, andet end gode produkter til rimelige priser og hurtig levering

Resposta de Smartsupply
Jeg er altid lidt skeptisk overfor en netbutik jeg ikke har brugt før. For man ved jo aldrig:-) men smartsupply var både billig med de A3 lamineringslommer jeg skulle bruge og lynhurtig med levering. Ovenikøbet var det pakket solidt ind, så lommerne ikke fik knæk i transporten.
Så min skepsis blev gjort til skamme og jeg vil vende tilbage næste gang jeg mangler printer patroner, for det kan jeg se at de også har en god pris på :-)

Resposta de Smartsupply
Jeger virkelig glad for jeres reverence til mig.
Gode varer og hurtig levering 👍

Resposta de Smartsupply
Lidt sen levering, men de printerpatroner der kom så rigtige ud. Glæder mig til at prøve dem.

Resposta de Smartsupply
Har nu købt blæk til min canonprinter 5450 2 gange og trods det ikke er original så er det en fantastisk farve og de er lynhurtig til at sende og ikke mindst prisen er meget billig

Resposta de Smartsupply
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.