Wat een ondergoed! Ik twijfelde eerst om strings aan die prijs te kopen; maar ondertussen heb in mijn tweede bestelling geplaatst. Lore heeft helemaal gelijk als het op sizes aankomt; ik heb zowel een... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Voorzichtig (en een beetje sceptisch) begonnen want wat zou er nu zo goed kunnen zijn aan zo'n lapke stof? Awel: alles! Mega comfortabel, voelt ge letterlijk niet zitten, ademend, absorberend en ook n... Ver mais
Oh Yaz is een verademing, letterlijk en figuurlijk 😄 me ingelezen nadat ik een advertentie gezien had en dan één Bowie besteld. Die zat gewéldig, veel beter zelfs dan mijn katoenen onderbroekjes, de... Ver mais
Ik heb een nieuwe verslaving erbij denk ik 😂 Het is echt insane hoe breathable die undies zijn 🫠 Also dit is echt een merk waar je aan alles voelt dat die er echt is om verschil te maken en om er te... Ver mais
Detalhes da empresa
RETHINKING UNDERWEAR Breathable Underwear that Looks Hot, yet Stays Fresh! Healthy for your Vajayjay & the Planet. Sizes from XS - 5XL and an Empowering Affirmation on the inside of every pair. Lots of (self)love, Lore Janssens - die van Oh Yaz
Informações de contato
Amerikalei 206, 2000, Antwerpen, Bélgica
- lore@ohyaz.com
- ohyaz.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Confident and safe
Confident and safe! De twee woorden die alles samenvatten. De eerste omwille van de quote en het gevoel. De tweede door de comfortabele stof en weten dat het ondergoed de eerste lekjes opvangt! Ondergoed dragen zonder te beseffen dat je het draagt❤️

Amazing undies!
The undies are so amazing. They fit well! But even better so: I adore the affirmations. It really helps with the daily tasks! LOVE, LOVE, LOVE!

It’s worth it
De onderbroeken van OhYaz zijn echt top! Zitten goed (en blijven goed zitten), geven een ‘ademend’ gevoel en de quotes aan de binnenkant zorgen elke keer weer voor een mentale boost en glimlach op mijn gezicht. Kortom: zijn geld echt wel waard!

Confidence boost: check ✔️
Waited for a long time to order some more undies, but with the personalized quotes I’m feeling more confident then ever. ❤️

IBD & Bloatfriendly undies
Ik kan niet meer zonder de brief en high waist strings van Oh Yaz! Ze zitten heerlijk, alsof je niks aan hebt, irriteren niet en zijn super comfy, ook met een opgeblazen buik.
Ik heb darmproblemen en heb bij andere merken vaak last van de elastieken band die in mijn buik snijdt. Bij dit ondergoed heb ik daar geen last van. De Oh Yaz undies heb ik heel de dag aan en ze rekken lekker mee! Aanrader!!

ZAAAAAAAALIG
ZAAAAAAAALIG, meer woorden zijn er niet nodig om mijn contentement uit te drukken ;)

OH Yes, Oh Yaz!!
Super tevreden van mijn ‘investering in mezelf’
Heerlijk ondergoed, heerlijke quotes (het is een dingetje nu, dat mijn lief dagelijks wil checken welke quote ik draag ;-) )
Niet twijfelen, je gaat het je écht niet beklagen. Integendeel, je gaat er alleen maar meer willen :-).
Luchtig, geen irritaties, geen gedoe!

Comfort en self-empowerment
Super comfortabele en ademende stof die de hele dag goed zit. De quote vanbinnen maakt de onderbroek helemaal af en werkt super motiverend om deze doorheen de dag te blijven zien.
Yes I do deserve the world!

Fijnste onderbroeken <3
Ze verkopen de fijnste onderbroeken die ik ooit al gedragen heb! Ze zijn zo zalig dat ik ze altijd als eerste weer uit de schone was haal <3

Resposta da OH YAZ
op vele vlakken de hoogste score
op vele vlakken de hoogste score; comfortabel, mooi, boost voor de ziel, gezond... alleen maar content dat deze op m'n pad kwamen!

Resposta da OH YAZ
Ecologisch en lokaal gemaakt ondergoed…
Ecologisch en lokaal gemaakt ondergoed dat heerlijk zit en een super goede kwaliteit heeft! What’s not to love?!

Resposta da OH YAZ
I actually felt the love in a box
I actually felt the love in a box - with my option for eco package! I keep on buying from Oh Yaz and always will be as the breathable underwear is a must for every closet. A bit hoping for a white collection in the future too to complete my sets hehe!

Resposta da OH YAZ
Een string die niet tussen de billen kruipt!!
Eindelijk een string die niet tussen de billen kruipt!!! Zaaalig! En 's ochtends de quote zien voor je de string aan doet, geeft een instant boost aan je zelfvertrouwen.

Resposta da OH YAZ
Ik heb regelmatig last van…irritaties
Ik heb regelmatig last van schimmelinfecties en heb met de onderbroeken zoveel minder irritatie, het is alsof je er helemaal geen aanhebt.
In vergelijking met andere strings kiezen ze ook geen lippen als je weet wat ik bedoel ;) ik vond ze wat prijzig wanneer ik ze bestelde en dacht echt in mezelf ‘komaan hoe goed kan een onderbroek zijn’ maar wauw was ik verrast !
Echt een aanrader !

Supported 💛
1 word: supported! 🙌🏼
Letterlijk: met de uitstekende pasvorm én figuurlijk met de amazeballs quotes 💯
Extra bonuspunten voor blijven optimaliseren want de elastiekjes zijn veel beter dan toen ik enkele releases eerder al eens bestelde! Keep it uppp 💛

Gevoel van thuis komen
Ja, die onderbroeken zitten goed, die voelen goed, die quotes toveren een glimlach op m’n gezicht aan begin van de dag en elk toiletbezoek dat ik doe ☺️
De service is heerlijk, de communicatie verloopt fijn en dat voelt voor mij gewoon allemaal heel goed. Vandaar dat ik dat ook altijd deel.
De t-shirt zit en voelt ook super fijn. Ik koos bewust een paar maten groter zodat ik het als kort kleedje kan dragen voor de dagen als ik gewoon thuis blijf. Voor de quote daarop koos ik voor die van m’n sterrenbeeld dus dat voelt een beetje als thuis komen en het detail van de maanstanden op de mouw maakt het helemaal af voor mij.
Btw een kleine waarschuwing: die onderbroeken zijn verslavend! Als ze je goed zitten, wil je niets anders meer 🤭🤩

Resposta da OH YAZ
I love love looooooove deze undies
I love love looooooove deze undies! Nooit fan geweest van strings of iets gelijkaardigs, maar nu ben ik aan mijn verzameling gestart om een schuif VOL te hebben. Maar dan wel enkel en alleen die van OhYaz. Iedereen beaamt het, maar ge zou bijna vergeten dat ge een onderbroek aan hebt omdat ze zo luchtig zitten. Please never stop making these - I will cry.
Thank yooouuuu come again!

Resposta da OH YAZ
Gewoon kopen! You (and your punani) are worth it!
Ik moet zeggen dat ik sceptisch was toen ik mijn eerste bestelling plaatste vorig jaar. Hoeveel verschil kan een onderbroek maken? Ondertussen ben ik helemaal verkocht! Wat een verschil! Geen last meer van witverlies en irritatie. Ik heb systematisch al mijn onderbroekjes vervangen (dat zijn er best veel omdat ik niet zo vaak was 🙈)! Oh yaz 😁 Deze keer heb ik nieuwe besteld omdat ik me er wat meer comfy in zou voelen wegens zwangerschap, maar op zich rekten de broekjes die ik had genoeg mee. Super tevreden met mijn nieuw ondergoed! 😄 Heel tevreden ook van de service met een glimlach en snelle antwoorden! Dank je wel ook voor de persoonlijke aanpak! 🤌🏻
Het enige negatieve dat ik kan zeggen is dat wat meer kleurkeuze fijn zou zijn! En ja, ze zijn niet goedkoop maar deze slipjes zijn het absoluut waard!

Resposta da OH YAZ
Perfect sexy undies for your punani 👌🏽
Waar beginnen .. bij het bestellen op de mooie en zeer belangrijk handige site!
Je ziet modellen in elke maat wat heel fijn is en makkelijk om je eigen te vergelijken.. (4xl is me😇) bestellen en betalen ook super makkelijk je krijgt van alles mails en word op de hoogte gehouden.
MAAR DAN !
Veranderd heel je leven ! Als je de undies aandoet 🤩 OHMYGOD! 😍 ze zitten superlekker en ze zijn dan ook nog een sexy.. EN ze zijn super healthy voor onze punani .. sorry maar wat wil je nog meer?? 🫣 ik zou zeggen probeer en je wil nooit geen andere meer ., 👌🏽🫶🏽🤎