Wat een ondergoed! Ik twijfelde eerst om strings aan die prijs te kopen; maar ondertussen heb in mijn tweede bestelling geplaatst. Lore heeft helemaal gelijk als het op sizes aankomt; ik heb zowel een... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Voorzichtig (en een beetje sceptisch) begonnen want wat zou er nu zo goed kunnen zijn aan zo'n lapke stof? Awel: alles! Mega comfortabel, voelt ge letterlijk niet zitten, ademend, absorberend en ook n... Ver mais
Oh Yaz is een verademing, letterlijk en figuurlijk 😄 me ingelezen nadat ik een advertentie gezien had en dan één Bowie besteld. Die zat gewéldig, veel beter zelfs dan mijn katoenen onderbroekjes, de... Ver mais
Ik heb een nieuwe verslaving erbij denk ik 😂 Het is echt insane hoe breathable die undies zijn 🫠 Also dit is echt een merk waar je aan alles voelt dat die er echt is om verschil te maken en om er te... Ver mais
Detalhes da empresa
RETHINKING UNDERWEAR Breathable Underwear that Looks Hot, yet Stays Fresh! Healthy for your Vajayjay & the Planet. Sizes from XS - 5XL and an Empowering Affirmation on the inside of every pair. Lots of (self)love, Lore Janssens - die van Oh Yaz
Informações de contato
Amerikalei 206, 2000, Antwerpen, Bélgica
- lore@ohyaz.com
- ohyaz.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Lives up to the expectations! Recommend!
First of all, the product is amazing! The fitting is great and it lives up to its expectations. Secondly, the customer service is great as well since I was able to return 2 products and exchange them for a bigger size. It is an investment but it is definitely worth it. Keep up the good work!

Heerlijk model
Heerlijk model, alleen heb ik met mijn broekmaat 40 spijt dat ik niet voor de large ben gegaan. Ik koos de medium en nu bij de eerste keer dragen heb ik al twee keer een krakje van de naad gehoord bij het naar boven trekken nadat ik naar het toilet ging. Ik hoop dat ze niet te snel versleten is daardoor want ik vind ze de max!

Resposta da OH YAZ
Heel goede opvolging van de bestelling…
Heel goede opvolging van de bestelling en zalig ondergoed 👌🏻👌🏻

Oudejaarsavond
De kaarten waren perfect om Oudejaars avond mee te starten. We waren met een groepje van 10pers die elkaar niet allemaal even goed kenden. We hebben ons kostelijk geamuseerd!!

Resposta da OH YAZ
Top ondergoed, top service, top madam!
De bestellingen bij Oh Yaz zijn altijd tip top in orde.
Deze keer zat er voor mij een minder goed passend artikel bij, maar zelfs daar werd niet moeilijk over gedaan. Ik heb deze mogen omruilen voor een ander exemplaar. Top service!
Mijn ondergoed komt enkel nog maar van Oh Yaz, al de rest heb ik buiten gegooid!
Er gaan sowieso nog bestelling volgen.

Resposta da OH YAZ
You are your own sunshine, SHINE
Als ik nog sterren kon toevoegen, zou ik er nog sterren bijzetten. Ondergoed voor volle lijnen en dunne lijnen. Een lijn is een lijn maar deze passen allebei… hoe aangenaam. Kwaliteit, duurzaam materiaal and a hell of a sexy ass! Wow

Fits like a glove
Hold my poodle! De eerste string die ik draag zonder na enkele uren het gevoel te hebben alsof het de menselijke evolutie wil versnellen en mijn staartbeen af wil breken. Alles past er ook gewoon in, want laten we eerlijk zijn, de slips van tegenwoordig zijn vaak niet breed genoeg om onze lady parts te bedekken. Ik heb mezelf nog nooit zó zelfzeker gevoeld in ondergoed 💛

Super fit & soft fabric.
I ordered the high waisted string and the Bowie. Where to begin...
Great patternmaking = effortless fit, did not ride up or slide down. And no cutting into your flesh :)
Both models fit true to the provided size table.
The underwear made me feel beautiful and powerful.

YOUR CHEEKS WILL THANK YOU
TOP! Ik was al een tijdje je profiel aan het volgen en deze nieuwe launch met grote maten heeft me overstag doen gaan. Ik heb er meteen 7 binnen gehaald, ik had geen twijfel dat het goed ging zijn!
Ik heb ze nu al 4 dagen aan en wat een verademing. Geen inlegkruisjes of maandverband meer nodig om overvloedig witverlies op te vangen. Ze zitten super goed, zijn zacht. De quotes zijn zo fijn!
Me and my cheeky cheeks are very happy!

Resposta da OH YAZ
Altijd heel vriendelijk en je krijgt…
Altijd heel vriendelijk en je krijgt snel antwoord wanneer je een vraag hebt. Top service en geweldig ondergoed!
Ik zou het iedereen aanraden!

Oh hell yaz!
De onderbroeken van oh yaz zitten zo goed dat het voelt alsof je er geen aan hebt. Of het nu is om te gaan werken, een dagje thuis of te sporten - alles kunnen zo aan. En de Inspirerende spreuk is telkens weer een energieboost. Ik ben aan het sparen tot er enkel oh yaz in de ondergoedschuif overblijft!

Resposta da OH YAZ
Comfortabel en super kwaliteit a must have!!
Ik ben tevreden met m'n eerste aankoop, zit super goed en top kwaliteit.

Worth the hype
Worth the hype! Great service, Extremely comfortable and amazing fit! I will definitely purchase some more 🤩

Zalig ondergoed!
Zalig ondergoed!
Eerste onderbroeken die niet zichtbaar zijn onder mijn favoriete kleed en toch fantastisch blijven zitten.

I LOVE OH YAZ
I LOVE OH YAZ, for real! Beste ondergoed dat ik ooit heb gedragen en ziet er nog is leuk uit ook!

YAAAASSS
Super super super! Heb nu twee high waisted strings (een met gepersonaliseerde tekst) en een shirt, en het materiaal van beide producten is zo zacht, comfortabel en fijn! De prijs was voor mij een drempel, maar ik ben echt helemaal om! Ik koop alleen hier nog nieuw ondergoed. De high waisted string zit als gegoten, en valt voor mij meer zoals ik gewend ben dat brazilians zitten, wat ik echt fijn vind (geen lijntjes in je broek en geen gedoe tussen je billen).
Ik krijg ook steeds heel snel reactie op berichten op Instagram, wat vooral heel leuk is want Lore is grappig, betrokken en lief. Ik volg haar graag omdat ze als een rolmodel is voor mij (no pressure, queen!), maar dat is even terzijde. Het maakt het wel extra leuk om hier te shoppen ;)
Ik ben in het bijzonder blij met de quotes in het ondergoed, die zijn zo fijn als extra reminder op de momenten waarop je even echt alleen bent.
Ik kan deze webshop alleen maar heel enthousiast aanbevelen en dat doe ik ook bij iedereen die het wil horen ;)

Vlotte en correcte levering
Vlotte en correcte levering! Onderbroek zit als gegoten!! :)

just buy them :D
Op aanraden van een vriendin toch eens een paar Oh Yaz slipje gekocht, en niet lang daarna nog een hele lading bij besteld :D Ik was verkocht.
Ze zitten zo goed, alsof je niks aanhebt, lekker luchtig. Ik draag normaal nooit strings, maar deze wil ik wel dragen.
En zelfs na een sweaty crossfit session, moet ik geen schrik hebben! Not smelly down there ;)

Zalig om te dragen
Deze undies zijn echt zalig om te dragen. Na een tijdje vergeet je dat je een onderbroek aan hebt. Mega luchtig en ademend, ook tijdens een hittegolf of wanneer je eens wat natter bent down under. Enige minpuntje voor mij bij de string is dat deze soms toch net te smal is om mijn vulva helemaal te bedekken/'binnen' te houden. Dan moet ik dit even rechttrekken. Bij de andere modellen heb ik dit niet.

Zweetfoef in den auto
Altijd super content van deze undies. Ik zit op dit moment in de auto te koken zonder airco met een “gewone” onderbroek en in voel me echt een stom kieken. Lange reis voor de boeg? Investeer dan zeker in deze undies