Vi har netop her i september 2026 fået renoveret vort bryggers - kvalitet for pengene. En helt ny montør stod for færdiggørelsen - Peter var omhyggelig og lyttende til de små ændringer vi ønskede - fu... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er virkelig glade for vores nye køkken hvor vi har sat gamle låger sammen med nye låger i forlængelse af at vi fik væltet en halvmur. Resultatet er blevet rigtig godt og hele processen er forl... Ver mais
A empresa respondeu
Salgskonsulent Nicklas Møller ved hvad han snakker om og han er god til at lytte og rådgive folk så man får det man gerne have . montør Yilmaz Kaya er rigtig dygtig og pertentlig. kommer med forslag... Ver mais
A empresa respondeu
God tid af konsulenten Carsten, til at give os en god vejledning til valg af produkter og indretning i skabe. Montøren Jakob havde også godt kendskab til produkterne der skulle monteres, og det hele... Ver mais
A empresa respondeu
OK Køkkenrenovering er en landsdækkende køkkenkæde, som blev stiftet i 2008. Vi har i dag forhandlere i hele Danmark, og en forhandler i Tyskland. Vi har hovedkontor i Hinnerup. Vores koncept i OK Køkkenrenovering bygger på at udskifte låger, skuffer og bordplader i køkken og bad i stedet for at rive hele køkkener eller bademiljøer ned og bygge nyt fra bunden. Vi skræddersyer vores produkter på mål efter kundens behov. Ofte kan vi nå vores renoveringer på en enkelt dag, da vi ved en renovering ofte beholder køkkenets eksisterende korpus. Det gør tingene nemmere både for kunden og os, og mindsker også unødvendigt spild. Det er i den bæredygtige ånd, som er et vigtigt kardinalpunkt i OK Køkkenrenovering. Vi bestræber os altid på at levere en super service, og levere en løsning, som både er bæredygtig og i kundens ånd. En renovering er derudover også langt oftest en økonomisk god løsning, hvor vi genbruger det som fungerer. Vi vil glæde os til at indfri jeres køkkendrømme med et gratis hjemmebesøg, hvor vi stille og roligt kan gå drømmene igennem, og komme i mål med den ønskede løsning.
Samsøvej 18-22 , 8382 , Hinnerup, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Flinke folk, som forstod vores ønsker. Hokus pokus havde vi et nyt og super lækkert køkken med nye fronter og bordplade og vask. Vi er så glade

Resposta da OK Køkkenrenovering
Alt leveret som aftalt og det færdige resultat var helt som forventet og til en fornuftig pris. Kan kun anbefale OK Køkkerenovering.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Arbejdet med nye fronter til vores køkken blev udført til UG.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Vi har netop haft besøg af en virkelig rar køkkenmontør, der har skiftet alle låger og skuffer I køkken, entré og bad. Desværre er der et par små skønhedsfejl, som dog bliver rettet i løbet af de næste par uger.
Vi kan varmt anbefale både køkkenmontøren, Henning og ligeledes OK Køkkenrenovering Sjælland

Resposta da OK Køkkenrenovering
Jeg har fået nye låger i køkken, bryggers og bad.
Det er bare blevet så flot, næsten som et nyt hus.
Ros til Jan (sælger) og Morten (tømrer) for vejledning og opsætning.
Tusind tak for hjælpen.
Lissy Larsen

Resposta da OK Køkkenrenovering
God kundeservice fra dag 1 og frem til (rettidig) levering og montering.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Super service hele vejen rundt . Er så glade for vores nye køkken der lever 100 procent op til vores forventninger. Jan var der med svar med det samme mht spørgsmål og tømren der satte køkken op hjalp os hele vejen . Vores bagbeklædning som ikke stod til at redde men som skulle fikses da vi stod med lejere i vores feriehus , fiksede han lige og kom retur og satte op for os . Tusind tusind tak for jer 🙏

Resposta da OK Køkkenrenovering
Vi har fået skiftet låger i køkkenet bad og bryggers,og vi er blæst bagover det er sådan et flot og professionel arbejde der er udført af Jacob. Under hele processen han vejledt os ,det har været en kæmpe fornøjelse hele processen. Vi er mega fan

Resposta da OK Køkkenrenovering
Vi har lige afsluttet vores køkkenrenovering og alt spillede Max. Tidsfristen og prisen blev overholdt og vi oplevede kun professionelt og engageret arbejde fra OK køkkenrenovering. Så 5 stjerner med pil opad herfra👍👍👍

Resposta da OK Køkkenrenovering
Rigtig god oplevelse gennem hele processen. Både kontakt med sælger og servicetelefonen og køkkenmontør er kørt upåklageligt.
Majed der har monteret vores nye fronter, er kommer præcis som aftalt og udført en rigtig flot stykke arbejde med stor sans for detaljen.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Vi har i dag afsluttet køkkenrenovering med nye fronter og bordplade. Chris som har været konsulent på renoveringen har været meget behagelig at arbejde sammen med, og været god til at rådgive om valg af fronter og bordplade. Daniel var tømrer på projektet, utrolig venlig og virkelig arbejdsom, og kræset for den mindste detalje, så vi i dag står med et virkelig flot køkken på kun 1,5 dag.
Så hermed de bedste anbefalinger til OK køkkenrenovering.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Havde bestilt nye låger til mit køkken. Majid (tømmer og snedker) fik det hele monteret til UG kryds og slange! På 1 dag! Med en tømmers færdigheder, og en snedkers sans for detaljen, er jeg så glad for mit "nye" køkken. Tak Majid! Der var lige et par sidder, med forkert opmåling, men sælgeren Carsten, er meget imødekommende, og serviceminded, så ingen problemer med at vente;-) Det er jo sommer!

Resposta da OK Køkkenrenovering
Dejligt med et “nyt” køkken. Vi er mega glade for det.
Grundig opmåling og meget prof. montage af de nye låger. Vi kan kun anbefale OK køkkenmontage

Resposta da OK Køkkenrenovering
Kan bestemt ikke anbefale.!!!
Produkter ok, logistikken, lagerstyring og opfølgning ikke eksisterende.
Venter 5 uger på montering
Tager 2 dg, der mangler så 4 låger og fejlmonterede greb på 2 andre, samt opmålingsfejl.
Venter herefter 5 uger for at få monteret og fejlrettet.
Dette lykkedes ikke, igen fejlleverancer.
Firma forsøger så at få mig til at vente yderligere 5 uger for sidste levering.
DER stoppede tålmodigheden.!!
Ikke nok med det, der forsøges indbetaling af skyldig beløb, pånær værdi af en låge, før montage er afsluttet.
Det firma, kommer aldrig i overvejelser igen, og jeg vil til en hver tid fraråde brug af dem.
Montering der var lovet til max 1.5 dg, tog således 2,5 mrd...fuldkommen uacceptabelt.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Vi har fået renoveret vores køkken med nye fronter og bordplade. Fra start til slut, har forløbet været professionelt og godt. Majid, som udførte det praktiske arbejde, var meget dygtig og behagelig at arbejde sammen med. Resultatet er blevet rigtig flot. Vi kan absolut anbefale firmaet.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Vi har været super glade for samarbejdet med OK Køkkenrenovering. Vi værdsætter at der fra start til slut har været en god kommunikation. Der blev sat god tid af til det indledende besøg, hvor gode faglige vurderinger indgik i processen med drøftelser og vigtige beslutninger. Vi er desuden tilfredse med den bæredygtige tilgang OK Køkkenrenovering står for. Vi er meget glade for vores nye køkken.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Super god oplevelse med OK Køkkenrenovering. Kompetente folk der kan sit kram fra start til slut . Lige fra vejledning/sparring med ideer til renovering og montage af lidt nyt. Der er styr på finesserne.
Kan anbefales 100%

Resposta da OK Køkkenrenovering
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.