Vi har netop her i september 2026 fået renoveret vort bryggers - kvalitet for pengene. En helt ny montør stod for færdiggørelsen - Peter var omhyggelig og lyttende til de små ændringer vi ønskede - fu... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er virkelig glade for vores nye køkken hvor vi har sat gamle låger sammen med nye låger i forlængelse af at vi fik væltet en halvmur. Resultatet er blevet rigtig godt og hele processen er forl... Ver mais
A empresa respondeu
Salgskonsulent Nicklas Møller ved hvad han snakker om og han er god til at lytte og rådgive folk så man får det man gerne have . montør Yilmaz Kaya er rigtig dygtig og pertentlig. kommer med forslag... Ver mais
A empresa respondeu
God tid af konsulenten Carsten, til at give os en god vejledning til valg af produkter og indretning i skabe. Montøren Jakob havde også godt kendskab til produkterne der skulle monteres, og det hele... Ver mais
A empresa respondeu
OK Køkkenrenovering er en landsdækkende køkkenkæde, som blev stiftet i 2008. Vi har i dag forhandlere i hele Danmark, og en forhandler i Tyskland. Vi har hovedkontor i Hinnerup. Vores koncept i OK Køkkenrenovering bygger på at udskifte låger, skuffer og bordplader i køkken og bad i stedet for at rive hele køkkener eller bademiljøer ned og bygge nyt fra bunden. Vi skræddersyer vores produkter på mål efter kundens behov. Ofte kan vi nå vores renoveringer på en enkelt dag, da vi ved en renovering ofte beholder køkkenets eksisterende korpus. Det gør tingene nemmere både for kunden og os, og mindsker også unødvendigt spild. Det er i den bæredygtige ånd, som er et vigtigt kardinalpunkt i OK Køkkenrenovering. Vi bestræber os altid på at levere en super service, og levere en løsning, som både er bæredygtig og i kundens ånd. En renovering er derudover også langt oftest en økonomisk god løsning, hvor vi genbruger det som fungerer. Vi vil glæde os til at indfri jeres køkkendrømme med et gratis hjemmebesøg, hvor vi stille og roligt kan gå drømmene igennem, og komme i mål med den ønskede løsning.
Samsøvej 18-22 , 8382 , Hinnerup, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Et behageligt formøde om hvad vi ville have lavet. Dernæst en god tidsplan som blev overholdt.Frem for alt vel - udført arbejde.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Daniel har udført et meget professionelt arbejde i vores køkken. Hans opsætning og efterfølgende justeringer er meget tilfredsstillende. Med Venlig Hilsen, Lene og Brian.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Super oplevelse hele vejen igennem. Behagelige medarbejdere og et superflot resultat. Anbefaler meget gerne OKKR til andre

Jacob Wassermann med gode løsninger

Resposta da OK Køkkenrenovering
Flot resultat med mit nyrenoverede køkken, som lovet af sælger Frank Toepfer ! Renoveringen forløb under behagelige og betryggende forhold . Stor ros til montøren, Magnus, som udførte jobbet effektivt og omhyggeligt !
Derfor kan jeg virkelig anbefale andre at benytte OK Køkkenrenovering !
Mvh. Chusri Larsen
Kan ærligt anbefale

Resposta da OK Køkkenrenovering
Virkelig et flot køkken jeg har fået nu! Og det var bare super service hele vejen igennem forløbet. Jeg kan varmt anbefale OK køkkenrenovering - Mathias og Frederik har været meget hjælpsomme undervejs.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Vores gamle køkken er netop blevet flot renoveret efter OK Køkkenrenoverings koncept. Det har været nemt, hurtigt og professionelt, og vi er meget tilfredse med resultatet. Tak til Carsten og Daniel for godt arbejde og hurtig opsætning 👍. Mvh Enzo & Janne, Hørning

Ganske enkelt en virkelig god oplevelse hele vejen igennem 😊. Dbh Louise

Resposta da OK Køkkenrenovering
Så er vi netop blevet færdig med 3. Investering efter vi købte vores lejlighed fra 2000 i 2022.
1. Etape fuld ombygning af køkken samt mellemgang/ bryggers med udskiftning af al “indmad” til soft close og udbygning med flere skabe i mellemgang.
2. Etape udskiftning af låger som er erstattet af skuffer som giver helt nyt look og funktionalitet i vores badeværelse.
3. etape, hvor vi har fået bygget et helt nyt skabs arrangement i entré med bænk som både sætter prikken over i’et, men også skaber masser af plads til at gemme sko og overtøj væk.
Alt er udført med samme fronter og Frederik har stået for monteringen af alle 3 etaper til perfektion.
Mathias vejledte os med entreen og sammen fik vi skabt ideen til et fantastisk resultat.
Vi har nu fået skabt den lejlighed vi har drømt om gennem et fantastisk forløb med OK og samtidigt til en investering, der prismæssigt slår alle nye køkkenforslag som vi er blevet præsenteret for.
OK får 5 ud af 5 store stjerner herfra og vi vil anbefale alle med køkkentanker at tage OK med i budrunden.
/ Bo

Resposta da OK Køkkenrenovering
Flot arbejde. Ganske enkelt.
Alle aftale er blevet overholdt, tilpasning, håndværk og ikke mindst det samlede udtryk er meget tilfredsstillende.
Et stort udvalg af farver, materialer mm. gjorde at vi i fællesskab med konsulenten, fandt en virkelig fin løsning, med flotte kombinationer af farver.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Har haft den store glæde over at fået lavet nye låger og skabe i hele huset og fået bygget speciel skab i baggang, badeværelse, skydedøre i soveværelse, af en meget dygtig montør og sælger, Jacob fra Ok Køkken, Region Sønder Jylland

Resposta da OK Køkkenrenovering
Jeg er meget tilfreds med at købe hos ok især den dygtige montør MAjid tatarisk leverer fuld serviceog går ikke før alt er i orden mange tak fra aase

Resposta da OK Køkkenrenovering
Vi har netop fået monteret vores nye køkkenfronter, og vi føler, vi har fået et helt nyt køkken. Vi er hamrende glade for resultatet og føler os taget godt i hånden i hele processen. Det var en smule svært at kommunikere med montøren, der var herude, men der er intet at sætte på hans arbejde - han var hamrende dygtig, og det gik uhyggeligt hurtigt. Han justerede både opvaskemaskinen og monterede låge på et helt nyt integreret køleskab. Skuffer blev justeret og alt står som ønsket. Der er efterladt lidt blyantstreger på nogle af lågerne ved hængslerne, men det er ikke noget man tænker over, hvis ikke man specifikt kigger efter det - og det kan sikkert tørres af! En enkelt låge sidder ikke helt lige pga. et skævt skab, men det er i småtingsafdelingen og ikke noget, vi ikke kan leve med. Montøren gik op i kvalitet og finish - og lågerne og grebene virker som rigtig god kvalitet og er hamrende flotte!. Vi har fået vores drømmekøkken, så vi takker for forløbet!

Resposta da OK Køkkenrenovering
En helt igennem professionel behandling. Thomas giver tilbud og måler op, der aftales dato, på dagen kommer to høflige; rare og dygtige montører til den aftalte tid. Alt er færdigt og rengjort kl 14. Det er 2. gang jeg bruger dem til mit (jeg er flyttet) køkken og er lige så tilfreds som første gang.

Resposta da OK Køkkenrenovering
God vejledning og kontakt. Desværre er det færdige resultat ikke i vatter, da der ikke er taget højde for, at vi bor i et ældre hus.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Vores samarbejde med “OKKR” har været upåklageligt lige fra begyndelsen, og vi står nu med et resultat, vi er rigtig glade for.
Aftaler, sparring og hele processen med at beslutte og tage stilling ift. hvilken vej, vi skulle gå, har været i top. Det skal Jan have ros for.
Når det kommer til montagen, er der også kun rosende ord - virkelig en dygtig og meget behagelig person, Morten, der kan sit kram, er effektiv og hurtig.
Når det ikke liige bliver til den sidste halve stjerne (villet gerne have givet fire en halv, men det kan man ikke…), skyldes det hele projektets tid fra start til færdigt resultat - det tog lang tid. Vel vidende det er ude af de gode OKKR folks hænder, er det alligevel en del af det samlede indtryk, men også helt klart det mindst betydningsfulde for et super flot resultat.
Vh. Peter Breum

Dygtige og kompetente ansatte
De holder hvad de lover vi vil gerne fremhæve montøren Jesper han gør virkelig hans arbejde til UG

Resposta da OK Køkkenrenovering
Vil klart anbefale ok køkkenrenovering. Vi fik renoveret køkken og bryggers. David montøren var bare dygtig! Og en rar person. Vi er virkelig glade for resultatet !

Resposta da OK Køkkenrenovering
God oplevelse. Rimelige priser.
Daniel der satte køkkenet op, var en super dygtig og kompetent mand.
Stor anbefaling herfra.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.