OK Køkkenrenovering  Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har netop her i september 2026 fået renoveret vort bryggers - kvalitet for pengene. En helt ny montør stod for færdiggørelsen - Peter var omhyggelig og lyttende til de små ændringer vi ønskede - fu... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er virkelig glade for vores nye køkken hvor vi har sat gamle låger sammen med nye låger i forlængelse af at vi fik væltet en halvmur. Resultatet er blevet rigtig godt og hele processen er forl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Salgskonsulent Nicklas Møller ved hvad han snakker om og han er god til at lytte og rådgive folk så man får det man gerne have . montør Yilmaz Kaya er rigtig dygtig og pertentlig. kommer med forslag... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God tid af konsulenten Carsten, til at give os en god vejledning til valg af produkter og indretning i skabe. Montøren Jakob havde også godt kendskab til produkterne der skulle monteres, og det hele... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Remodelador de cozinhas
  2. também em
  3. Loja de Balcões
  4. Reforma de Banheiros

Escrito pela empresa

OK Køkkenrenovering er en landsdækkende køkkenkæde, som blev stiftet i 2008. Vi har i dag forhandlere i hele Danmark, og en forhandler i Tyskland. Vi har hovedkontor i Hinnerup. Vores koncept i OK Køkkenrenovering bygger på at udskifte låger, skuffer og bordplader i køkken og bad i stedet for at rive hele køkkener eller bademiljøer ned og bygge nyt fra bunden. Vi skræddersyer vores produkter på mål efter kundens behov. Ofte kan vi nå vores renoveringer på en enkelt dag, da vi ved en renovering ofte beholder køkkenets eksisterende korpus. Det gør tingene nemmere både for kunden og os, og mindsker også unødvendigt spild. Det er i den bæredygtige ånd, som er et vigtigt kardinalpunkt i OK Køkkenrenovering. Vi bestræber os altid på at levere en super service, og levere en løsning, som både er bæredygtig og i kundens ånd. En renovering er derudover også langt oftest en økonomisk god løsning, hvor vi genbruger det som fungerer. Vi vil glæde os til at indfri jeres køkkendrømme med et gratis hjemmebesøg, hvor vi stille og roligt kan gå drømmene igennem, og komme i mål med den ønskede løsning.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

149 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et behageligt formøde om hvad vi ville…

Et behageligt formøde om hvad vi ville have lavet. Dernæst en god tidsplan som blev overholdt.Frem for alt vel - udført arbejde.

30 de setembro de 2025

Hej Lisbet og Oluf

Tak for jeres flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på hele vejen rundt i OK Køkkenrenovering. 🙏

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse – både med planlægningen, tidsforløbet og det færdige resultat.
Jeg vil videreformidle din flotte anmeldelse til Morten Steinbeck og resten af hans team.

Jeg håber du vil få glæde af dit "nye" køkken mange år fremover.

Rigtig god mandag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Daniel har udført et meget…

Daniel har udført et meget professionelt arbejde i vores køkken. Hans opsætning og efterfølgende justeringer er meget tilfredsstillende. Med Venlig Hilsen, Lene og Brian.

2 de outubro de 2025

Hej Lene og Brian

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de pæne ord. Det vækker stor glæde i OK Køkkenrenovering 😊

Det glæder os meget at høre, at I er tilfredse med resultatet og med Daniels arbejde i jeres køkken. Han lægger stor vægt på kvalitet og finish, så det betyder meget at få sådan en tilbagemelding.
Tak fordi I valgte OK Køkkenrenovering.
Jeg håber, I får glæde af jeres køkken i mange år fremover!

Jeg vil sende jeres anmeldelse videre til hele vores afdeling og naturligvis Daniel, og ønske jer en rigtig god søndag aften.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super oplevelse hele vejen igennem

Super oplevelse hele vejen igennem. Behagelige medarbejdere og et superflot resultat. Anbefaler meget gerne OKKR til andre

30 de setembro de 2025

Hej Jette

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner 🌟

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – det betyder meget for os. Mathias og resten af holdet i vores Sjællandske afdeling sætter stor pris på din feedback.

Skønt at du er tilfreds med resultatet – og tak fordi du vil anbefale os videre 🙏

Jeg vil sende din anmeldelse videre, og ønske dig en rigtig god dag.

Hej Ole

Tusind tak for den flotte anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at I endnu en gang er tilfredse med resultatet – og at baggangen med de nye skabe lever op til jeres forventninger. Jacob sætter en stor ære i at finde de rigtige løsninger, og vi sender naturligvis rosen videre til ham.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og på, at I valgte os igen.
Tak fordi I viser os den tillid.

Rigtig god søndag aften.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trygt og behageligt forløb !

Flot resultat med mit nyrenoverede køkken, som lovet af sælger Frank Toepfer ! Renoveringen forløb under behagelige og betryggende forhold . Stor ros til montøren, Magnus, som udførte jobbet effektivt og omhyggeligt !
Derfor kan jeg virkelig anbefale andre at benytte OK Køkkenrenovering !
Mvh. Chusri Larsen

Kan ærligt anbefale

25 de setembro de 2025

Kære Chusri Larsen

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft et trygt og behageligt forløb, og at resultatet lever op til dine forventninger. Vi sørger for, at både Frank og Magnus får dine rosende ord – det betyder meget for hele teamet.

Tak fordi du valgte OK Køkkenrenovering, og fordi du vil anbefale os videre – det sætter vi stor pris på 🙏

Jeg håber du vil få mange gode timer fremadrettet i dit nyrenoverede køkken.

Rigtig god weekend.

Varm anbefaling herfra 😊

Virkelig et flot køkken jeg har fået nu! Og det var bare super service hele vejen igennem forløbet. Jeg kan varmt anbefale OK køkkenrenovering - Mathias og Frederik har været meget hjælpsomme undervejs.

24 de setembro de 2025

Hej Sine

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️

Det glæder os virkelig at høre, at du er så glad for dit nye køkken, og at du har haft en god oplevelse gennem hele forløbet. Vi sætter stor pris på din anbefaling – og jeg skal sørge for, at både Mathias og Frederik får din ros med videre 🙏

Rigtig god fornøjelse med dit nye køkken.

God weekend 😊

Køkkenrenovering

Vores gamle køkken er netop blevet flot renoveret efter OK Køkkenrenoverings koncept. Det har været nemt, hurtigt og professionelt, og vi er meget tilfredse med resultatet. Tak til Carsten og Daniel for godt arbejde og hurtig opsætning 👍. Mvh Enzo & Janne, Hørning

24 de setembro de 2025

Hej Enzo og Janne

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.
Vi er rigtig glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med køkkenrenoveringen, og at processen har været både nem, hurtig og professionel – præcis som vi ønsker, det skal være for vores kunder.

En særlig tak for at fremhæve Carsten og Daniel – vi giver naturligvis jeres ros videre til dem. Det betyder meget for hele holdet at vide, at indsatsen bliver værdsat.

Vi ønsker jer rigtig mange gode stunder i jeres "nye" køkken, og vi står selvfølgelig altid klar, hvis I får brug for vores hjælp igen i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ganske enkelt en virkelig god oplevelse…

Ganske enkelt en virkelig god oplevelse hele vejen igennem 😊. Dbh Louise

Hej Louise

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det er skønt at vi har gjort en forskel, og skabt glæde hos dig.

Fantastisk at du sammen med vores knivskarpe salgschef Thomas er kommet i mål med en super løsning.
Jeg er sikker på dine nye låger i den grad løfter køkkenet. 😉

Jeg vil sende din anmeldelse videre til Thomas og hele vores team, og ønske dig en rigtig god dag.

Så er vi netop blevet færdig med OK etape 3

Så er vi netop blevet færdig med 3. Investering efter vi købte vores lejlighed fra 2000 i 2022.

1. Etape fuld ombygning af køkken samt mellemgang/ bryggers med udskiftning af al “indmad” til soft close og udbygning med flere skabe i mellemgang.

2. Etape udskiftning af låger som er erstattet af skuffer som giver helt nyt look og funktionalitet i vores badeværelse.

3. etape, hvor vi har fået bygget et helt nyt skabs arrangement i entré med bænk som både sætter prikken over i’et, men også skaber masser af plads til at gemme sko og overtøj væk.

Alt er udført med samme fronter og Frederik har stået for monteringen af alle 3 etaper til perfektion.

Mathias vejledte os med entreen og sammen fik vi skabt ideen til et fantastisk resultat.

Vi har nu fået skabt den lejlighed vi har drømt om gennem et fantastisk forløb med OK og samtidigt til en investering, der prismæssigt slår alle nye køkkenforslag som vi er blevet præsenteret for.

OK får 5 ud af 5 store stjerner herfra og vi vil anbefale alle med køkkentanker at tage OK med i budrunden.

/ Bo

19 de setembro de 2025

Hej Consumer

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og for at dele hele jeres rejse med os 🌟

Det glæder os at høre, at I er blevet så tilfredse med resultatet af alle tre etaper – fra køkken og bryggers til badeværelse og entré. Det er fantastisk at se, hvordan jeres boligprojekt har udviklet sig trin for trin, og vi er stolte over at have været en del af processen.

En særlig tak for de fine ord om Mathias’ rådgivning og Frederiks håndværk – vi giver naturligvis rosen videre til dem begge.

Det betyder meget for os, at I føler, I har fået skabt drømmelejligheden med en løsning, der både er funktionel, æstetisk og økonomisk fornuftig.

Tak fordi I valgte os – og for at I anbefaler os videre. Vi håber, I får glæde af jeres nye løsninger i mange år fremover!

Jeg vil slutteligt sende din anmeldelse videre til hele vores Sjællandske team med Mathias og Frederik i spidsen på din opgave.

Rigtig god weekend og fredag aften 😊

Flot arbejde

Flot arbejde. Ganske enkelt.
Alle aftale er blevet overholdt, tilpasning, håndværk og ikke mindst det samlede udtryk er meget tilfredsstillende.
Et stort udvalg af farver, materialer mm. gjorde at vi i fællesskab med konsulenten, fandt en virkelig fin løsning, med flotte kombinationer af farver.

19 de setembro de 2025

Hej Rasmus

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi bestræber os altid på at opfylde vores kunders krav og ønsker, således at deres drømme bliver indfriet.
Vi har nemlig en bred vifte af farver mm. og da vi samtidig laver alting på mål er det ofte fantasien som danner drømmen 😉

Jeg vil ønske dig mange gode timer i dit nyrenoverede køkken, og ønske dig en rigtig god weekend og fredag aften.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har haft den store glæde over at fået…

Har haft den store glæde over at fået lavet nye låger og skabe i hele huset og fået bygget speciel skab i baggang, badeværelse, skydedøre i soveværelse, af en meget dygtig montør og sælger, Jacob fra Ok Køkken, Region Sønder Jylland

Hej Mads Peter

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Det vækker glæde hele vejen rundt i OK Køkkenrenovering. 🙏

Skønt at du sammen med Jacob og hans dygtige montører er kommet så godt rundt, at du i dag med nye låger og skabe i hele huset.
Jacob er om nogen knalddygtig, så det er skønt I sammen har skabt disse løsninger.

Jeg vil sende din anmeldelse videre til Jacob og hele hans team, og ønske dig en rigtig god fredag aften.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med at købe hos…

Jeg er meget tilfreds med at købe hos ok især den dygtige montør MAjid tatarisk leverer fuld serviceog går ikke før alt er i orden mange tak fra aase

Kære Aase

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at Majid og vores salgschef Thomas har leveret den fulde service.
Vi sætter stor pris på din tillid og anbefaling – og bestræber altid for, at alt er i orden, inden vi afslutter.

Jeg vil sende din anmeldelse videre til hele vores afdeling med Thomas og Majid, og ønske dig en rigtig god onsdag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har fået vores drømmekøkken!

Vi har netop fået monteret vores nye køkkenfronter, og vi føler, vi har fået et helt nyt køkken. Vi er hamrende glade for resultatet og føler os taget godt i hånden i hele processen. Det var en smule svært at kommunikere med montøren, der var herude, men der er intet at sætte på hans arbejde - han var hamrende dygtig, og det gik uhyggeligt hurtigt. Han justerede både opvaskemaskinen og monterede låge på et helt nyt integreret køleskab. Skuffer blev justeret og alt står som ønsket. Der er efterladt lidt blyantstreger på nogle af lågerne ved hængslerne, men det er ikke noget man tænker over, hvis ikke man specifikt kigger efter det - og det kan sikkert tørres af! En enkelt låge sidder ikke helt lige pga. et skævt skab, men det er i småtingsafdelingen og ikke noget, vi ikke kan leve med. Montøren gik op i kvalitet og finish - og lågerne og grebene virker som rigtig god kvalitet og er hamrende flotte!. Vi har fået vores drømmekøkken, så vi takker for forløbet!

11 de setembro de 2025

Hej Mie

Hold da op en flot anmeldelse - tusind tak, den sætter vi enormt stor pris på i hele OK Køkkenrenovering, 🙏

Det er bare skønt, at I sammen med vores dygtige konsulent Carsten og hans montør Majid er kommet frem til sådan et super resultat.
Samspillet med jeres nye flotte grønne fronter går super godt sammen med jeres smukke træbordplade.
Godt valg 😉

Jeg vil sende din anmeldelse videre til Carsten, Majid og hele vores afdeling, og ønske jer en rigtig god weekend.

Professionelt, hurtigt og ansvarligt

En helt igennem professionel behandling. Thomas giver tilbud og måler op, der aftales dato, på dagen kommer to høflige; rare og dygtige montører til den aftalte tid. Alt er færdigt og rengjort kl 14. Det er 2. gang jeg bruger dem til mit (jeg er flyttet) køkken og er lige så tilfreds som første gang.

10 de setembro de 2025

Hej Lene

Tusind tak for din enormt flotte anmeldelse.

Hvor er det skønt at vi nu to gange har leveret en super løsning til dig. Vi elsker ros, og fantastisk og tusind tak for at være en loyal og tilbagevendende kunde 🙏

Jeg vil videreformidle din flotte anmeldelse til Thomas, Frederik og Magnus, og ønske dig rigtig mange gode timer fremadrettet i dit nyrenoverede køkken 😊

Rigtig god torsdag aften.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Manglende justering

God vejledning og kontakt. Desværre er det færdige resultat ikke i vatter, da der ikke er taget højde for, at vi bor i et ældre hus.

19 de agosto de 2025

Hej Mette

Jeg vil todele mit svar lidt.

Først og fremmest tak for din ros ift. vejledning og kontakt. 🙏

Ift. det som pt. er blevet leveret hos dig, hvor du påpeger mangler, så har jeg snakket med vores forhandler, og du er bestemt ikke blevet glemt og den tilpasning som mangler er blevet bestilt, og vil være klar om ca. 14 dage.
Du vil blive kontaktet snarest ift. at finde en monteringsdag, så dit køkken bliver som forventet 😊

Når vi er i mål, håber jeg du bliver glad for dit nye flotte nyrenoverede køkken.

Du ønskes en rigtig god aften.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vores samarbejde med “OKKR” har været…

Vores samarbejde med “OKKR” har været upåklageligt lige fra begyndelsen, og vi står nu med et resultat, vi er rigtig glade for.
Aftaler, sparring og hele processen med at beslutte og tage stilling ift. hvilken vej, vi skulle gå, har været i top. Det skal Jan have ros for.
Når det kommer til montagen, er der også kun rosende ord - virkelig en dygtig og meget behagelig person, Morten, der kan sit kram, er effektiv og hurtig.
Når det ikke liige bliver til den sidste halve stjerne (villet gerne have givet fire en halv, men det kan man ikke…), skyldes det hele projektets tid fra start til færdigt resultat - det tog lang tid. Vel vidende det er ude af de gode OKKR folks hænder, er det alligevel en del af det samlede indtryk, men også helt klart det mindst betydningsfulde for et super flot resultat.
Vh. Peter Breum

5 de setembro de 2025

Hej Peter

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de mange rosende ord til både Jan og Morten 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at samarbejdet, sparringen og montagen har levet op til forventningerne – og at I står med et resultat, I er glade for.

Vi forstår godt din pointe omkring projektets samlede tid – og selvom noget af det ligger uden for vores hænder, tager vi altid erfaringerne med videre.

Og så kan vi jo ikke lade være med at bemærke: Du siger selv, at du gerne ville have givet 4,5 ⭐️ … hos os runder vi altid op, så vi tager den som en klar 5’er 😉😂

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Jeg vil sende din anmeldelse videre, og ønske dig en rigtig god weekend.

Dygtige og kompetente ansatte

Dygtige og kompetente ansatte
De holder hvad de lover vi vil gerne fremhæve montøren Jesper han gør virkelig hans arbejde til UG

24 de junho de 2025

Hej Anette

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi enorm stor pris på i OK Køkkenrenovering.
Fantastisk at du har nydt godt af vores dygtige montør Jesper Toft, vi synes også han er hamrende dygtig.

Jeg vil sende din anmeldelse videre til hele afdelingen og specielt Jesper, og ønske dig en rigtig god weekend.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vil klart anbefale ok køkkenrenovering

Vil klart anbefale ok køkkenrenovering. Vi fik renoveret køkken og bryggers. David montøren var bare dygtig! Og en rar person. Vi er virkelig glade for resultatet !

3 de setembro de 2025

Hej Mikkel

Tusind tak for din enormt flotte anmeldelse. Den vækker stor glæde hele vejen rundt 🙏

Vi elsker anbefalinger, så fantastisk at du er glad for dit nyrenoverede køkken og bryggers.
David er nemlig lige præcis en god person - at han så samtidig har hænderne skruet rigtig på og kan sit kram er bare skønt.

Jeg vil sende din anmeldelse videre, og ønske dig mange gode timer i dit nye køkken og bryggers.

Rigtig god dag.

Fint udført arbejde

19 de agosto de 2025

Hej Bo

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Super at du sammen med vores dygtige forhandler Morten Steinbeck og hans montørteam er kommet i mål men en super til dit køkken til de næste mange år. 😊

Jeg vil sende din anmeldelse videre til Morten og hele hans team, og ønske dig en rigtig god dag.

God oplevelse

God oplevelse. Rimelige priser.
Daniel der satte køkkenet op, var en super dygtig og kompetent mand.
Stor anbefaling herfra.

1 de setembro de 2025

Hej Consumer

Tak for din fine anmeldelse. Den vækker glæde hele vejen rundt i OK Køkkenrenovering. 😊

Skønt at du har oplevet kyndig vejledning til rimelige priser, hvor vi kommer i mål med dine ønsker.
Vi synes også Daniel er super behagelig og en kanon dygtig montør, så det er skønt at du har oplevet det samme.

Jeg vil sende din anmeldelse videre til Daniel og hele vores afdeling, og ønske dig mange gode timer fremadrettet i dit nyrenoverede køkken. 🙏

Rigtig god dag.

Kædechef

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais