Vi har netop her i september 2026 fået renoveret vort bryggers - kvalitet for pengene. En helt ny montør stod for færdiggørelsen - Peter var omhyggelig og lyttende til de små ændringer vi ønskede - fu... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er virkelig glade for vores nye køkken hvor vi har sat gamle låger sammen med nye låger i forlængelse af at vi fik væltet en halvmur. Resultatet er blevet rigtig godt og hele processen er forl... Ver mais
A empresa respondeu
Salgskonsulent Nicklas Møller ved hvad han snakker om og han er god til at lytte og rådgive folk så man får det man gerne have . montør Yilmaz Kaya er rigtig dygtig og pertentlig. kommer med forslag... Ver mais
A empresa respondeu
God tid af konsulenten Carsten, til at give os en god vejledning til valg af produkter og indretning i skabe. Montøren Jakob havde også godt kendskab til produkterne der skulle monteres, og det hele... Ver mais
A empresa respondeu
OK Køkkenrenovering er en landsdækkende køkkenkæde, som blev stiftet i 2008. Vi har i dag forhandlere i hele Danmark, og en forhandler i Tyskland. Vi har hovedkontor i Hinnerup. Vores koncept i OK Køkkenrenovering bygger på at udskifte låger, skuffer og bordplader i køkken og bad i stedet for at rive hele køkkener eller bademiljøer ned og bygge nyt fra bunden. Vi skræddersyer vores produkter på mål efter kundens behov. Ofte kan vi nå vores renoveringer på en enkelt dag, da vi ved en renovering ofte beholder køkkenets eksisterende korpus. Det gør tingene nemmere både for kunden og os, og mindsker også unødvendigt spild. Det er i den bæredygtige ånd, som er et vigtigt kardinalpunkt i OK Køkkenrenovering. Vi bestræber os altid på at levere en super service, og levere en løsning, som både er bæredygtig og i kundens ånd. En renovering er derudover også langt oftest en økonomisk god løsning, hvor vi genbruger det som fungerer. Vi vil glæde os til at indfri jeres køkkendrømme med et gratis hjemmebesøg, hvor vi stille og roligt kan gå drømmene igennem, og komme i mål med den ønskede løsning.
Samsøvej 18-22 , 8382 , Hinnerup, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Mathias fra OK-Køkkenrenovering. Han er utrolig behagelig og nærværende, og det føles helt rart, at han er ærlig og ikke forsøger at oversælge noget. Han tog sig god tid til at lytte til vores ønsker og kom med konkrete forslag og anbefalinger, som virkelig hjalp os med at træffe de rigtige beslutninger for vores køkken.
Mathias hilste pænt på alle i huset, overholdt altid aftaler og tidspunkter, og gjorde en ekstra indsats for, at køkkenet kunne blive monteret allerede i år i stedet for først til januar – det satte vi stor pris på!
Og ikke at forglemme køkkenmontør Henning, som har leveret et absolut første klasses stykke arbejde. Over blot 2 dage afleverede han et fantastisk flot køkken til os.
Det er tydeligt, at der er tale om kvalitet, og det er skønt, at produkterne er dansk producerede. Vi følte os hele tiden i gode hænder og kan varmt anbefale både Mathias, Henning og OK-Køkkenrenovering til alle, der vil have et køkken i topklasse og en tryg og personlig oplevelse.

Resposta da OK Køkkenrenovering
OK køkkenrenoverings konsulent oplyste os om at time antallet på tilbuddet var estimeret og ville blive justeret efter endt arbejde.
DETTE VISTE SIG AT VÆRE LØGN!!
Vi bad selv om at få timeprisen sat højt for at være dækket ind. Konsuletnen anslog 10.000 - 11.000kr. og vi bad om at få sat det lidt højt, for at være forberedt. Altså 14.000kr.
Konsulenten indrømmede endda at have sagt sådan til os, men OK køkkenrenovering fastholder at timeprisen ikke var justerbar. Derfor har vi, uden at vide det, accepteret et tilbud som er LANGT over niveau. De brugte timer for 10.200kr. og fakturere 14.000kr.
Da jeg klagede over det opfant de alle mulige begreber som: pakning af bil, håndtering af matriale...osv. ting der ikke før er blevet nævnbt i tilbuddet.
Men i tilbuddet står der at de 14.000kr kun skal dække for montering.
Jeg føler mig snydt og ført bag lyset. De lyver og snyder, indrømmer det endda men vil ikke stå inden for deres bedrag. Jeg er dybt rystet.
Og slutteligt, så sender de en lang smøre som svar hvor de fralægger sig alt ansvar og påstår de vil samarbejde.
IGEN LØGN

Resposta da OK Køkkenrenovering
Efter henvendelse, blev jeg kontaktet af Mathias. Positiv oplevelse/god vejledning ved valg af type af køkkenelementer. Efter 1 måned blev varen leveret og monteret af montør Henning, fantastisk arbejde udført.
Vi nyder hver dag et fantastisk (gammelt køkken), som føles og ser ud som nyt. Tusind tak.

Køkkenrenovering
Vi har fået vores køkken i sommerhuset renoveret og jeg må sige, det var en god oplevelse.
Daniel kom og arbejdede meget målrettet, godt og hurtigt. Det tog knap to dage og er blevet SÅ FLOT.
Daniel var meget omhyggelig og præcis.
Vi er meget tilfredse med resultatet.
MVH. Else og Jan

Resposta da OK Køkkenrenovering
Vi har fået køkken og bryggers renoveret af OK Køkkenrenovering. Det var en meget positiv oplevelse, lige fra den første rådgivning af Morten til det færdige resultat.
Køkken og bryggers blev renoveret på bare én dag. Det er imponerende, men de to montører var både flinke og også meget effektive. I dag står vi med et rigtig flot køkken og bryggers. Vi er meget tilfredse. Helt klart 5 stjerner.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Super god vejledning af Nicklas ifm renovering af køkken i sommerhus.
Tidsplanen holdt og montøren Dennis gjorde et rigtig godt stykke arbejde med monteringen. Dennis fik tilpasset det hele i det skæve hus og han involverede mig i uklarhederne.
Jeg er superglad for resultatet, stor tak til Dennis og Nicklas.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Så sad jeg her den 8-12 2025 fra 12 til 1530 og ventede på at Ok køkkenrenovering skulle komme og ordne det sidste i mit køkken jeg har ikke hørt en lyd fra dem og der har ikke været nogle her jeg har været hjemme hele dagen jeg skulle aldrig havde betalt hele beløbet før de var færdige jeg er så skuffet og gal de kunne bare havde ringet om at de ikke kunne nå det

Resposta da OK Køkkenrenovering
Jeg er meget tilfreds med nye fronter på køkkenskabe
Troværdige og hyggelig montør

Resposta da OK Køkkenrenovering
Nye låger i køkken og bad
Vi kontaktede OK Køkkenrenovering i oktober og der gik ikke mange dage, før vi fik besøg, fik mange gode forslag også til forbedringer de to steder, bl.a. helt nye mindre skabe i badeværelset. I starten af november blev lågerne installeret, og vi er ovenud tilfredse. Især i badeværelset har vi fået mere skabsplads.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Vores 30 år gamle køkken, bryggers og badeværelse trængte til at blive frisket op så vi kontaktede OK Køkkenrenovering.
Jacob var forbi og vi blev hurtigt enige om en udskiftning af låger og skuffer samt en ændring af enkelte skabe til skuffer. Prisen fik vi med det samme og cirka 5 uger senere var alt monteret.
Vi er super tilfredse med arbejdet og ret vilde med ideen om en mere bæredygtig løsning end et helt nyt køkken.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Dejlig oplevelse at handle med OK køkkenrenovering.
Vi talte med dem om en løsning med vitrinelåger .
En mand kom og fortalte om og viste løsningsforslag som vi valgte udefra .
Bekræftelse og leveringsdato blev sendt og to medarbejdere kom og monterede.
Vi er fuldt tilfredse med en meget behagelig tryg handel med firmaet og kan kun anbefale

Resposta da OK Køkkenrenovering
Det hele gik så fint. Arbejderne kom ved 8 tiden om morgenen og var færdig ved 15:30 tiden.
Den eneste lille hage er et bræt, der mangler, og først vil komme i uge 50, men som sagt er det kun en lille detalje.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Fra første henvendelse har vi følt os i gode hænder - alt der blev aftalt er gennemført incl. de par ændringer/tilføjelser vi ønskede. Flot arbejde - trygt forløb. Både Jan og Morten har optrådt professionelt. Vi vender gerne tilbage. Stor hilsen og tak fra Sæby - Anni og Brian

Resposta da OK Køkkenrenovering
Vi har fået køkkenet renoveret. En behagelig og professionel oplevelse lige fra opmåling til opsætning af køkkenet. Meget dygtige og engagerede medarbejdere. Kan kun anbefales herfra.

let bestilling ,overholdelse af alle aftaler ,professionel
montage af behagelig montør

Resposta da OK Køkkenrenovering
Super godt arbejde. Har fået ny køkkenbordplade. Super flot- skåret præcist. Håndværkereren Daniel meget var både super dygtig og super venlig. Kan anbefale både Daniel og firmaet.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Indtil arbejdet blev gjort har OK køkkenrenovering været venlige og servicemindede.
Desværre er deres kommunikation omkring logistikken ikke særlig god, så vi blev vækket kl. 6 om morgenen af en kran der pludselig skulle levere en bordplade ind af vores vindue. Vi var ikke blevet orienteret.
De har desuden beskadiget flere ting i forbindelse med monteringen: el-installation, vandlås og mærker i nylakeret gulv og tager intet ansvar for det. Der kompenseres ikke økonomisk.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Carsten sælgeren fra okkr. Gav en rigtig god og professionel rådgivning og kom med nogle gode input til nogle ændringer. Og Daniel som afmonterede det gamle køkken og monterede det nye var meget dygtig og leverede et rigtig flot stykke håndværk. De bedste anbefalinger herfra.
Mvh Nicole og Jimmy.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Daniel var mega dygtig og professionel. Han har virkelig gjort et flot stykke arbejde, og vi vil helt klart vælge dem igen, hvis vi skal ha renoveret noget mere.

Resposta da OK Køkkenrenovering
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.