Økounger Avaliações 144

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte lækker uld til mine drenge igår og idag har posten lige afleveret pakken! Ulden er super lækker og lever op til forventningen, men der hvor Økounger skiller sig ud, er ved den lille h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt nogle fine ting til mine drenge på Black Friday. Varerne var hurtigt pakkede og klar til afhentning, selvom der må have været ekstra travlt. Tøj og salve var pakket flot og forsvarligt in... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sjældent oplever man at blive så godt behandlet som kunde; selv når man er nødt til at returnere varer. Varerne var nænsomt og kærligt pakket ind ved modtagelsen - og en sød håndskrevet hilsen fulg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte udsalgsvarer, et par var i mellemtiden blevet udsolgt, hvilket jeg straks modtog mail om og alligevel fik fri porto selvom minimums beløbet ikke var opnået. modtog en fin pakke dagen efter... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Moda Infantil
  2. Loja de Roupas para Bebês
  3. Loja para Bebês
  4. Loja de Roupas
  5. Loja de Brinquedos

Escrito pela empresa

Økounger er en webshop med lækre og særligt udvalgte produkter til de kære små! Vi har fokus på økologi og bæredygtighed og mange af vores produkter er GOTS-certificerede. Fælles for alle produkter er en høj kvalitet. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lille inspirerende univers!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

15 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Altid tilfreds

Har handlet hos okounger.dk et par gange. De har leveret dag til dag levering, og altid pakket fint ind, med håndskrevet kort. Super fint udvalg af styles, som ikke alle andre webshops har.
De svare altid hurtigt på IG

19 de novembro de 2016

Fantastisk service!

Jeg skrev på et billede på IG ang en dragt som Økounger desværre ikke havde hjemme i den ønskede størrelse. Jeg fik så helt uopfordret en privat besked fra dem med tilbuddet om at skaffe den hjem til mig. Som sagt så gjort og nu kommer min pige til at Dove skønt og lunt i barnevognen hele vinteren. Tak for fantastisk service :-)

19 de novembro de 2016

Tak for det hele

Tak for 2 super lækre trøjer fra Mini Rodini til billige penge. Udover dette fik jeg hurtigt svar på spørgsmål, også selvom det var søndag og om aftenen :)

30 de dezembro de 2015

Dårlig service

Har nu ventet over 3 mdr på min bestilling, og annulleret den uden at få annulleringen bekræftet. Har fået én besvarelse på min første mail, hvori der fortælles at varen er på trapperne. De seneste to mails er blevet ignoreret. Underlig måde at køre en forretning på, og virkelig dårlig service!

4 de junho de 2015
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Useriøs firma på kanten af loven

Jeg har lige læst alle jeres fine anmeldelser igennem. Jeg havde været af samme mening, hvis det ikke var fordi, at jeg skulle returnere varen.

Har ringet til dem 2 gange, mailet flere gange og tilsidst sendt brev med returpakken, uden at høre fra dem. Ingen respons overhovedet i over 1 måned. De overholder heller ikke reglerne om fjernsalg, da de ifølge deres egen hjemmeside, kun giver pengene retur på udsalgsvarer ved særlig aftale. Øhh nej - det er faktisk ulovligt. Der er ALTID 14 dages returret, medmindre det er specialfremstillet varer eller lign.

Jeg hører som sagt intet, og har efterhånden opgivet at få mine penge tilbage. Jeg giver det en sidste chance, og skriver en mindre pæn besked på facebook. Du kan selv bedømme om det er et tilfælde, men nu har jeg fået pengene. Sidder dog tilbage med en rigtig dårlig smag i munden, og vil på det kraftigste ikke anbefale dette firma.

7 de agosto de 2014
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Useriøse og fulde af snak.

Jeg fik tilsendt en Norlie dragt i str 80 i stedet for str 74. Jeg lagde min ordre den 20/11-2012, og i dag den 30/01-2013 er handlen stadig ikke afsluttet. Nu orker og gider jeg simpelthen ikke trækkes med dem mere, og advare i stedet jer andre om at handle med dem. Find jeres vare et andet sted. Et sted, hvor I er sikre på at få det fulde beløb tilbage, hvis de sender en forkert vare og ikke bare fylder jer med snak og tomme løfter.

30 de janeiro de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lynhurtig levering og super service!

På denne side finder jeg tit gode tilbud på lækkert børnetøj. Specielt når man også syntes det er vigtigt at det er tøj uden kemi og tøj med god samvittighed, så er du kommet til det rette sted.
Desuden er leveringen lynhurtig og der er virkelig super service, hvis man har spørgsmål eller andet.
Jeg vil varmt anbefale siden til alle på min vej!

18 de novembro de 2012

Meget tilfreds!

Fint udvalg. Hurtig forsendelse. Meget sød og imødekommende service. Vil gerne handle her igen :-)

5 de novembro de 2012

Bedste butik på nettet!

Jeg købte tøj for ca 400 kr, hvilket jo ikke er en herregård. Og jeg blev bare så glad da jeg åbnede pakken. Det var pakket rigtig fint ind, de havde vedlagt et lækkert babyhåndklæde som ekstra bonus, og så lå der et håndskrevet kort med tak for at jeg havde købt tøj hos dem.
Det var virkelig en god oplevelse, og fik mig til at føle at jeg ikke bare var et nummer i rækken :-)

26 de outubro de 2012
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

hurtig levering, men ingen respons på reklamation..!!

Min bestilling kom hurtigt, og der var et personligt kort med i pakken, det var rigtig hyggeligt :)
Desværre var der en fejl på den ene vare, jeg har skrevet flere mails men de kan ikke finde ud af at svare tilbage..
Tror ikke jeg har lyst at bestille derfra , kommer an på hvordan vi får løst reklamationen...!!

18 de outubro de 2012

Perfekt - intet mindre!

Hurtig levering, lækker vare og service helt i top. Jeg kunne ikke ønske mig mere af en Web butik. De allerbedste anbefalinger herfra:)

15 de outubro de 2012

Fantastisk service!

modtog en fin pakke dagen efter med et fint håndskrevet kort. Fantastisk service, handler helt sikkert ved økounger en anden gang!

29 de setembro de 2012

Helt kanon

Der er ik så meget at sige. Det var virkede bare 100 % og en helt kanon Service :)

11 de setembro de 2012
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais