Jeg bestilte lækker uld til mine drenge igår og idag har posten lige afleveret pakken! Ulden er super lækker og lever op til forventningen, men der hvor Økounger skiller sig ud, er ved den lille h... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har købt nogle fine ting til mine drenge på Black Friday. Varerne var hurtigt pakkede og klar til afhentning, selvom der må have været ekstra travlt. Tøj og salve var pakket flot og forsvarligt in... Ver mais
Sjældent oplever man at blive så godt behandlet som kunde; selv når man er nødt til at returnere varer. Varerne var nænsomt og kærligt pakket ind ved modtagelsen - og en sød håndskrevet hilsen fulg... Ver mais
Bestilte udsalgsvarer, et par var i mellemtiden blevet udsolgt, hvilket jeg straks modtog mail om og alligevel fik fri porto selvom minimums beløbet ikke var opnået. modtog en fin pakke dagen efter... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Økounger er en webshop med lækre og særligt udvalgte produkter til de kære små! Vi har fokus på økologi og bæredygtighed og mange af vores produkter er GOTS-certificerede. Fælles for alle produkter er en høj kvalitet. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lille inspirerende univers!
Informações de contato
Lindehøj Vænge 5, 3460, Birkerød, Dinamarca
- +4551822222
- info@okounger.dk
- okounger.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rigtig god butik med godt udvalg
Ingen problemer, gode priser og god personlig service
Kun gode erfaringer
har handlet hos Økounger flere gange, og der er altid hurtig ekspedition - plus de tit har gode tilbud. Kan kun anbefales!
Anderledes end alle andre!!
Økounger var virkelig en anderledes og positiv oplevelse at handle med. De skiller sig ud med deres åbenlyse personlige engagement og evne til at skabe en mere personlig relation til kunden, som gør at man føler sig speciel, og at der er tid til at gøre netop min pakke unik. Jeg synes det er vigtigt at understrege at jeg ALDRIG gider svare på denne slags opfordringer!! Men Økounger ændrede min opfattelse og gav mig lyst til at give noget igen.

Resposta da Økounger
Helt fantastisk webshop!
Super godt sted at handle på nettet. Det er kvalitetsvarer til fornuftige priser. Leveringen er hurtig og jeg fik et håndskrevet brev med, hvilket gjorde købet mere personligt. Vil klart anbefale det til andre.
Varen var af god kvalitet, prisen rimelig og hurtig ekspedition.
God service - hurtig levering
Jeg bestilte en vare søndag morgen og havde den med posten tirsdag morgen. Rigtig god service, hurtig svar på de forskellige spørgsmål jeg havde - og hurtig levering!
Super god og hurtig service
Eksemplarisk e-shop. Hurtig og venlig respons på emails. Økounger kan klart anbefales
Virkelig god service
Oplevede usædvanlig god service ved køb af et eksklusivt produkt, som iøvrigt var på tilbud.
Ydermere gik der kun en dag, fra køb til levering hvilket gør at jeg er særdeles positivt overrasket ved at handle på okounger.dk
Jeg har ingen kritikpunkter og kan således varmt anbefale Økounger.
Meget fin og personlig service
Jeg bestilte undertøj. Det kom meget hurtigt, og der var en lille personlig hilsen på et kort. Det var fint.
Hurtig levering og god service
Pakken blev bestil fredag aften og leveret mandag
Intet mindre end perfekt - de bedste priser, hurtigste levering og sødeste medarbejdere :o)
Kære Økounger.
Det er virkelig en super god hjemmeside I har fået stablet på benene. Udvalget er rigtig godt, og priserne kan ikke matches andre steder på nettet. Og ydermere kører I ofte med flotte tilbud. Thumbs up!
At jeg så er modtaget varerne dagen efter alle gangene, ja, det er jo bare endnu et plus ;o) Betjeningen er også i top. Jeg har ved henvendelser fået svar meget hurtigt, og der er en personlig og hyggelig stemning.
Mange kærlige hilsner og på gensyn
Rebecca, Hedehusene
hurtig og nem ekspedition
Superfin kundeservice
Havde ikke de varer jeg ønskede, men de kontaktede leverandøren og skaffede dem hjem hurtigt... Fin kommunikation hele vejen igennem. Behageligt og nemt, kan kun anbefales herfra...
Overraskende personlig betjening
Jeg ledte efter weleda produkter på trendsales og økounger kom op med en annonce. Efter at have logget på, bestilt mine varer fra et overskueligt site til en god pris bestilte jeg. Mine varer kom et bare et par dage med en personlig og håndskreven besked på et postkort! Dejligt og overraskende personligt.....det kan jeg lide!
Fantastisk service
Meget lækre produkter - og servicen hos firmaet er meget personlig og man føler sig velkommen. Vil helt klart handle der igen
Fantastisk service!
Det er første gang jeg handler hos Økounger, men bestemt ikke sidste.
Med min ordre udover ordreseddel, var et personligt håndskrevet kort. Det var super fedt, synes jeg.
Så en god shop med varme og personlighed. -Skønt!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.