oldinn.nl Avaliações 726

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik n bevestiging en de mededeling dat de tafel binnen 2 tot 4 weken geleverd zou worden. Tot mijn verbazing kreeg ik al snel nog n mailtje met daarin de aanko... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte ervaring met Oldin Wonen. Ik heb een tafel ontvangen met schade aan het blad en probeer dit al geruime tijd opgelost te krijgen. De communicatie vanuit het bedrijf is traag en... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service was van begin tot eind top! Heel goed geholpen in de winkel. Verkopers hebben veel geduld en leggen alles duidelijk uit. Verder zijn de meubels eerder geleverd dan aangeven, zo fijn! En de afl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via de site besteld, dat ging al heel gemakkelijk. Kleur komt goed overeen met de site, exact zoals ik had gehoopt, zo blij met deze tafel, we kunnen nu gezellig met onze (extra op donderdag) kinder... Ver mais

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

726 avaliações

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over bestelling!

Tv-meubel en 2 salontafels besteld. Gekozen voor achteraf betalen, ivm langere levertijd en enkele negatieve reviews over bestellingen die niet werden geleverd. Vrij vlug na bestellen kreeg ik een mail om de bestelling te betalen ivm opslag. Dit was echter niet nodig, bestelling kon gewoon al geleverd worden, waarop de verzending werd aangemeld. Kreeg al snel een mail met track&trace. Op de dag van bezorging belde de bezorger nog voor een specifieker tijdstip. Bezorging ging dus heel vlot! We hadden geluk want de meubels ivm actie met korting kunnen bestellen. Oogt in het echt nog mooier dan online, heel blij mee!! Kortom, goede prijs/kwaliteit & snelle verzending!

2 de fevereiro de 2026

Dank u wel voor uw uitgebreide en mooie review! 🌟

Wat fijn dat de levering vlot is verlopen en dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en dat de meubels in het echt nóg mooier zijn! Daar doen we het voor 😊

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier met uw tv-meubel en salontafels!

Hele goede service

Hele goede service, en goede tafel

11 de fevereiro de 2026

Resposta de oldinn.nl

Dank u wel voor uw mooie woorden! 😊

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de service én de tafel. Daar worden wij blij van!

Veel plezier met uw aankoop!

Snelle levering + prettige bezorging

Een week na het bestellen op de site kwam de tafel al binnen, ontzettend snel. De koerier belde heel netjes 30min van tevoren en was vriendelijk in de omgang.
Erg tevreden!

10 de fevereiro de 2026

Resposta de oldinn.nl

Dank u wel voor uw mooie review! 😊

Wat fijn dat de tafel zo snel geleverd is en dat u de bezorging als prettig heeft ervaren. Daar doen we het voor!

Heel veel plezier met uw nieuwe tafel!

Uitstekende service!

Ik had mijn tafel ruim voor mijn verhuizing bij Old Inn besteld. Probleemloos kon deze tot het moment van bezorgen nog opgeslagen worden in hun magazijn en pas bezorgd worden na mijn verhuizing. Een hele fijne service! Ook de levering verliep prettig en een andere afspraak maken voor het bezorgmoment ging soepel. Bij het bestellen hebben ze me ook goed geholpen door meerdere foto’s en video’s van de producten te sturen en het contact via whatsapp was erg handig. Daarom ben ik een erg tevreden klant.

10 de fevereiro de 2026

Dank u wel voor uw uitgebreide en mooie review! 🌟

Wat fijn dat de opslag en latere levering soepel zijn verlopen en dat u het contact via WhatsApp als prettig heeft ervaren. We doen altijd ons best om mee te denken, zeker bij een verhuizing 😊

Heel veel woonplezier met uw tafel en bedankt voor uw vertrouwen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aardige bezorger stipt op tijd

Aardige bezorger stipt op tijd. Niet te beroerd om de tafel 1e verdieping omhoog te tillen.

9 de fevereiro de 2026

Wat fijn om te lezen, dank u wel! 😊
Goed om te horen dat de bezorging stipt op tijd was en dat onze chauffeur u zo goed heeft geholpen. Dat extra stapje zetten we graag.
Veel plezier met de tafel en dank voor het delen van uw ervaring!

Een eettafel gekocht via Loods 5

Een eettafel gekocht via Loods 5. De bezorging ging soepel en was ook te wijzigen via de email. Erg fijn want het eerste bezorgmoment kon ik niet!

7 de fevereiro de 2026

Wat fijn om te lezen, dank u wel! 😊
Goed om te horen dat de bezorging soepel is verlopen en dat het wijzigen van het bezorgmoment via e-mail zo prettig werkte.
Veel plezier met de eettafel en dank voor het delen van uw ervaring!

Dressoir Stockholm

Super mooi dressoir besteld. Hij werd nog eerder geleverd dan eerste instantie werd verwacht. De bezorging was super duidelijk en snel. We konden het hele proces bijhouden en werden gebeld door de bezorger toen hij er bijna was! Al met al top.

7 de fevereiro de 2026

Dank je wel voor je mooie review, Jennifer! 😊
Fijn om te horen dat het dressoir Stockholm zo goed bevalt en dat de levering duidelijk en soepel is verlopen. Daar doen we het voor! Veel plezier ermee gewenst.

Geweldige eettafel

Tijdens het bestellen van de tafel kon er een afleverdatum aangevinkt worden, dit heb ik toen gedaan. De datum kwam steeds dichterbij en uiteindelijk heb ik de klantenservice gemaild, ik had namelijk nog niks gehoord. Ik kreeg erg snel een reactie terug wat heel fijn was! Vervolgens een dag later een mail met de bezorging van de eettafel op de aangevinkte dag.

De track & trace link in de mail is erg handig, je ziet ook precies het tijdvak van de bezorgers en kan zien 15 minuten voor aankomst waar ze rijden. De bezorgers bellen ook een halfuur van te voren dat ze er bijna zijn. Tijdens de bezorging hebben ze de tafel helemaal de woning ingebracht. Super fijn!

De tafel heb ik daarna snel in elkaar gezet en het is echt een parel. Zeker het wachten waard! Ik zou het echt aanraden om hier je meubels te bestellen. Betrouwbaar, veilig en snelle reacties. Daarnaast ook top kwaliteit, voor een niet al te dure prijs. Super blij mee!

Wat een fijne review, Naomi! 😊
Dank je wel dat je zo uitgebreid de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat de communicatie, bezorging én de tafel zelf zo goed zijn bevallen. Daar doen we het voor! Heel veel plezier gewenst met deze parel in huis.

Top ervaring!

Via de mail en later ook nog een telefoontje van de bezorger keurig op de hoogte gehouden van de levertijd! Vriendelijke bezorger, spullen keurig, goed en stevig verpakt! Erg blij met mijn aankoop, had het online besteld dus altijd even spannend maar in het echt nog mooier! Kortom een hele tevreden klant!

6 de fevereiro de 2026

Resposta de oldinn.nl

Wat een mooie review, dank u wel! 😊
Fijn om te horen dat u zo goed op de hoogte bent gehouden van de bezorging en dat alles netjes en stevig is geleverd. Extra leuk dat het meubel in het echt zelfs nog mooier bleek dan online — dat blijft altijd een spannend moment.
Dank u wel voor het vertrouwen en heel veel plezier gewenst met uw aankoop!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooie eettafel

Na een bezoek aan de kleine showroom een eettafel gekocht. Prachtige tafel. Levertijd zou 2 tot 4 weken zijn en dat is op een dag na niet gehaald. Maar de korte levertijd in vergelijking met andere meubelzaken is al super fijn. Ik zou Old Inn Wonen zeker aanraden.

2 de fevereiro de 2026

Wat fijn om te lezen, dank u wel! 😊
Leuk dat u na een bezoek aan onze showroom bent geslaagd voor een eettafel. Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over de tafel én over de levertijd.
Dank u wel voor het delen van uw ervaring en voor het aanbevelen van Old Inn Wonen — daar doen we het voor!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke en snelle klantenservice!

Omdat de showroom voor ons te ver weg was, hebben we contact opgenomen met de klantenservice over de retourmogelijkheden. We zijn hierbij erg prettig geholpen, waardoor we met een gerust gevoel de tafel hebben besteld zonder deze eerst te zien.

De tafel is inmiddels binnen en we zijn er superblij mee, dus een retourzending is niet nodig!

Resposta de oldinn.nl

Dank u wel voor deze mooie review, Daan! Wat fijn om te horen dat onze klantenservice u zo goed heeft kunnen helpen en dat u met een gerust gevoel heeft besteld. Nog mooier natuurlijk dat de tafel inmiddels is geleverd en helemaal naar wens is. Veel woonplezier gewenst en bedankt voor het vertrouwen in Old Inn Wonen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag mijn tafel binnen gekregen zeer…

Vandaag mijn tafel binnen gekregen zeer tevreden ,tevens snelle levering.
Goede service via een Whatsappje! En mail
Top Oldinn.

Resposta de oldinn.nl

Dank u wel voor deze mooie review, Ellen! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de tafel, de snelle levering en het contact via WhatsApp en e-mail. Veel plezier met uw aankoop en bedankt voor het vertrouwen in Old Inn Wonen!

Goede en snelle service

Goede en snelle service! Eettafel en tv meubel werden na drie dagen al geleverd. Later salontafel ook besteld, en werd binnen de vooraf bekende termijn geleverd. Beide keren vriendelijke bezorgers die alles netjes binnen hebben gezet voor me.
Wij zijn super blij met de meubels!

Resposta de oldinn.nl

Dank u wel voor deze mooie review, Stephanie! Wat fijn om te horen dat zowel de levering als onze bezorgers zo goed zijn bevallen en dat u inmiddels meerdere meubels met plezier gebruikt. Veel woonplezier gewenst en bedankt voor het vertrouwen in Old Inn Wonen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige meubels bij oldinn te koop

Prachtige meubels bij oldinn te koop! En erg fijne service en communicatie! Bij elke vraag kan je terecht en reageren ze razend snel! We hebben een tafel besteld en ik had erg veel vragen, allemaal super snel beantwoord!

17 de dezembro de 2025

Resposta de oldinn.nl

Dank u wel voor deze mooie review, Naomi! Wat fijn om te horen dat onze service en communicatie zo goed zijn bevallen en dat al uw vragen snel beantwoord konden worden. Veel plezier met de tafel en bedankt voor het vertrouwen in Old Inn Wonen!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De tafel die ik heb besteld komt totaal…

De tafel die ik heb besteld komt totaal niet overeen met wat op de website staat zowel in kleur als beschrijving niet, het zou een
mango naturel tafel zijn en dexe is meer zwart dan een echte mangohout kleur zoals op de website staat bovendien zou het een houten tafel zijn maar dit is verre van dat een retour aanvragen kost 75 euro dus dat is wel een flink bedrag om het te retouneren dus tafel maar te koop gezet in de hoop dat we iemand anders wel heel blij kunnen maken

3 de fevereiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Livraison et suivi compliqués.

MÀJ : Suite à cet avis, Oldinn a pris contact avec moi et une solution a été trouvée rapidement. Table reçue le 11/02, transporteur efficace, qui respecte les créneaux horaires. La table est arrivée bien emballée et est magnifique.

--------

Le 4 novembre, je passe commande pour une table de salle à manger "Luca". Le délai de livraison était estimé entre 6 à 8 semaines, ce qui nous amenait donc fin décembre. Aucun suivi ; c'est grâce à un courriel envoyé que l'on m'annonce une livraison retardée, en semaine 1 ou 2 (janvier 2026 donc).

Mi-janvier, toujours aucune nouvelle de la part de Oldinn. Je les recontacte le 27 janvier. Ils m'annoncent qu'ils ont reçu la table dans leur entrepôt le 19 janvier (!) ; celle-ci est en cours de traitement et sur la liste de préparation. Une semaine plus tard, toujours RIEN.

Je les contacte à nouveau (cette fois sur les mails "dirkshorn@" et "administratie@") ; j'exige un envoi dans la semaine sous peine d'un avis défavorable. Dès lors, je reçois TRES rapidement une réponse, d'un autre collaborateur (administratie@), m'informant que ma commande est enfin prête pour la livraison... MAIS... Confusion (de leur part!) sur le pays de livraison ; j'avais choisi paiement en espèces lors de la commande mais le service de transport belge ne propose pas cette option. On me demande donc de régler la commande ; ce que je fais dans l'heure suivant le courriel (avec preuve de paiement à l’appui) car, je cite, "Dès réception du paiement, nous remettrons immédiatement la commande à Pestel Transport. Pestel prendra ensuite directement contact avec vous afin de fixer un rendez-vous de livraison." Pour rappel, nous sommes le 28 janvier.

Je demande un geste commercial auquel on me répond par la négative car, je cite, "le secteur du transport international est fortement perturbé, notamment en raison des routes maritimes modifiées autour du Cap de Bonne-Espérance suite aux blocages du canal de Suez." Je n'insiste pas car j’ai la naïveté de croire que ce retard est, pour eux aussi, contre leur volonté. C'est alors que, le 30 janvier (veille de week-end), je reçois une nouvelle réponse de la part de dirkshorn@... où l'on m'annonce, je cite, "Votre table est bien arrivée dans notre entrepôt et a été contrôlée. Elle est désormais sur la planification logistique. La commande est prévue pour être transmise la semaine prochaine." Or, le 28 janvier, on m'annonçait une prise en charge presque instantanée car « tout était en ordre ». A ce jour, c'est-à-dire le 5 février (et donc la « fameuse semaine prochaine »), TOUJOURS AUCUN ENVOI DE MA COMMANDE ! Le Canal de Suez a donc bon dos, puisque, depuis le 19 janvier, la table est dans LEUR entrepôt. Le retard depuis ce jour ne peut donc que leur être imputé !

Même s’il est dommage d’en arriver là, j’espère sincèrement qu’en rédigeant cet avis, la situation va ENFIN bouger et que l’honnêteté et l’efficacité seront au rendez-vous, délaissant les formules de politesse dignes de l’IA et les excuses trompeuses.

Madame Villers,

Au nom de l’équipe d’Old Inn Wonen, nous souhaitons vous apporter une clarification concernant votre commande.

Votre table a déjà été remise à Pestel Transport. La planification de la livraison et la prise de rendez-vous se font désormais directement avec eux. Cette information vous a également été communiquée par e-mail.

Afin de permettre la livraison dans les meilleurs délais, nous vous invitons à prendre contact avec Pestel Transport ou à répondre à leur message dès qu’ils vous sollicitent. Si vous n’avez pas reçu de message de leur part, merci de nous en informer afin que nous puissions vérifier immédiatement.

Nous restons bien entendu à votre disposition pour assurer une bonne finalisation de la livraison.

Cordialement,
L’équipe Old Inn Wonen

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Totaal geen aanrader, oplichterij!!!!

Geen product, geen geld terug, geen contact. Na 4 maanden nog steeds niets. Dit voelt niet eerlijk. Grote waarschuwing.koop
Niets hier!!!!

4 de novembro de 2025

Beste Ays,

Wat vervelend om dit te lezen dat is uiteraard niet de bedoeling.
Wij herkennen deze situatie op dit moment niet, maar kijken dit graag zorgvuldig voor u na.

Wilt u ons alstublieft een e-mail sturen naar administratie@oldinn.nl
met uw ordernummer? Dan kunnen wij direct controleren wat de status is en waar het eventueel mis is gegaan, zodat we dit netjes met u kunnen oplossen.

Wij helpen u graag verder en kijken dit serieus voor u na.

Old Inn Wonen

Erg tevreden

Wij hadden een aantal vragen over een kast, op al onze vragen kregen we snel bericht met duidelijke uitleg en film.
Kast uiteindelijk besteld, levering was heel snel.
Zeer tevreden ..

4 de fevereiro de 2026

Beste Wendy,

Wat fijn om te lezen — dank je wel voor het delen van je ervaring! 😊
Leuk dat de uitleg en het filmpje hebben geholpen bij het maken van de keuze, en helemaal mooi dat de levering zo vlot is verlopen.

Dank je wel voor het vertrouwen en de mooie woorden. We wensen je heel veel plezier met de kast!

Hartelijke groet,
Rik
Old Inn Wonen

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heel tevreden

Heel tevreden, snelle service en goed kwaliteit, binnen drie dagen had ik een tafel ! Aflevering ging ook heel goed en klantvriendelijk

3 de fevereiro de 2026

Wat fijn om te lezen, Deen! 😊
Dank je wel voor de mooie woorden over onze service, kwaliteit en levering.
Heel veel plezier met de tafel!

Proces prima verlopen

Bestellen ging makkelijk. Zelfs de levering naar voren halen was ook geen probleem. Netjes een tijdstip waarop de bezorging plaats zou vinden.

31 de janeiro de 2026

Resposta de oldinn.nl

Dank u wel voor uw review, meneer Bakhuijs!
Fijn om te horen dat het bestelproces soepel is verlopen en dat het vervroegen van de levering geen probleem was.
Veel plezier met uw aankoop!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.