oldinn.nl Avaliações 724

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik n bevestiging en de mededeling dat de tafel binnen 2 tot 4 weken geleverd zou worden. Tot mijn verbazing kreeg ik al snel nog n mailtje met daarin de aanko... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte ervaring met Oldin Wonen. Ik heb een tafel ontvangen met schade aan het blad en probeer dit al geruime tijd opgelost te krijgen. De communicatie vanuit het bedrijf is traag en... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service was van begin tot eind top! Heel goed geholpen in de winkel. Verkopers hebben veel geduld en leggen alles duidelijk uit. Verder zijn de meubels eerder geleverd dan aangeven, zo fijn! En de afl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Au vu de tous les avis négatifs récents , je suis plutôt très satisfaite de ma commande … j’ai acheté une table ronde 150 cm , livraison prévue avec plusieurs semaines d attente . Or je l ai eue 15... Ver mais

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

724 avaliações

Respondeu a 95% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Top!

Fijn en snel contact en bovenal super leuke prijs/kwaliteit verhouding. Heb jullie gelijk gepromoot op Instagram en al berichtjes ontvangen van andere mensen met de vraag waar ik mijn prachtige tafels vandaan heb. Ik raad jullie dus zeker in!

26 de março de 2026

Bedankt voor uw geweldige review Tamara! ⭐️

Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de prijs/kwaliteit en het contact 😊
En extra bedankt dat u ons al heeft gedeeld op Instagram — dat waarderen wij enorm!

Heel veel plezier gewenst met uw prachtige tafels.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel erg tevreden met de aankoop van…

Heel erg tevreden met de aankoop van onze mooie nieuwe eetkamer stoelen! Ze werden zelfs 2 dagen later al bezorgd. De bezorger tilde ze allemaal netjes naar binnen. Wat een fantastische service!

Bedankt voor uw mooie review Anita! ⭐️

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de stoelen én de snelle levering 😊
Geweldig dat onze bezorger alles netjes naar binnen heeft gebracht — dat hoort er natuurlijk bij!

Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe eetkamerstoelen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een hele mooie kast gekocht

Een hele mooie kast gekocht, nu nog wachten op de eettafel.
Voor die prijs van de kast krijg je hem niet bij een ander. Vriendelijke chauffeur.
Echt een aanrader op hier eerst te kijken als je een mooie inrichting wil.

Bedankt voor uw mooie review Kitty! ⭐️

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de kast en onze service 😊
En helemaal leuk dat u ons aanbeveelt — dat waarderen wij enorm!

Alvast veel plezier gewenst met uw eettafel zodra deze binnen is!

Top zaak

Top zaak! Mooie tafel gekocht. Fijne service en snel geleverd

Resposta de oldinn.nl

Bedankt voor de review Elise.
Fijn dat je blij bent met de tafel én onze service. Daar doen we het voor 😊

Veel plezier ermee!

Hele goede ervaring

Snelle levering, snelle & fijne communicatie. Wij zijn heel blij met de mooie tafel.

Resposta de oldinn.nl

Bedankt voor de mooie review Babet.
Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat jullie blij zijn met de tafel 😊

Heel veel plezier ervan!

Super snelle levering

Zondag besteld, donderdag ontvangen. Wat een mooie stevige verpakking. Ik was bang dat misschien mijn salontafeltje toch beschadigd zou raken tijdens het leveren. Maar toen ik de dozen uit ging pakken. Dacht ik, zelfs ikea verpakt spullen niet zo goed in. Wat een top service. En een mooie kwaliteit stevige salontafeltje. Ben helemaal happy!!!

26 de março de 2026

Resposta de oldinn.nl

Hartelijk dank voor uw fantastische review!

Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel de levering als de verpakking. We besteden hier veel aandacht aan, dus het is extra fijn om te horen dat dit ook zo wordt ervaren. Uw vergelijking met IKEA nemen we als een groot compliment 😊

Nog mooier dat het salontafeltje helemaal naar wens is en u er zo blij mee bent, daar doen we het voor!

Veel plezier gewenst met uw aankoop en hopelijk tot ziens bij Old Inn Wonen.

Klantenservice

Prachtige tafel

Alles ging heel vlot, mooie tafel ook, ben tevreden!

25 de março de 2026

Resposta de oldinn.nl

Bedankt voor uw mooie review! 😊

Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen en dat u tevreden bent met de tafel. Daar doen we het voor!

Heel veel plezier gewenst met uw aankoop!

Groet,
Team – Old Inn

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Een mooie tafel voor een prima prijs!

Een mooie ronde tafel besteld voor een fijne prijs. De bestelling verliep soepel ook de levering was keurig. Half uur voor de bezorging werd ik gebeld door de bezorgers en die waren zeer vriendelijk. Helaas bij het uitpakken bleek dat ik een verkeerd tafelblad had ontvangen. Het bedrijf kun je niet bellen ik heb een mail gestuird die pas 4 dagen later werd beantwoord. De week er op nieuw tafelblad ontvangen. Al met al superblij met een prachtige tafel. Het waren zeker 5 sterren geworden als de levering in 1 keer goed was gegaan en er ook sneller was gereageerd op de mail.
Maar ben zeker tevreden!

17 de março de 2026

Resposta de oldinn.nl

Bedankt voor uw uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de tafel en dat de levering netjes is verlopen. Daar zijn we blij mee.

Onze excuses dat het in eerste instantie niet in één keer goed is gegaan met het tafelblad en dat u langer op een reactie heeft moeten wachten dan gewenst. Wij doen ons best om alle e-mails binnen 3–5 werkdagen te beantwoorden en blijven dit verbeteren.

Goed om te horen dat het uiteindelijk netjes is opgelost en dat u nu kunt genieten van uw tafel.

Veel plezier met uw aankoop! 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Silence radio

Update :
Bonjour,
Je vous ai demandé par mail l'annulation de ma commande. En effet, la table n'a pas les dimensions convenables pour mon appartement. Comme vous ne l'avez pas encore expédié, je vous demandais de ne pas l'expédier et de me confirmer la prise en compte de l'annulation. Je n'ai pas de réponse de votre part, je passe donc par PayPal. Merci et bonne journée

Achat effectué le 15 mars. Aucune nouvelle sur une éventuelle expédition à venir. Pas de réponse aux mails. Entre temps, j'ai lu les avis sur trustpilot et je constate que je ne suis pas là seule dans ce cas . J'ai donc ouvert une procédure auprès de PayPal. Ce vendeur ne devrait plus être autorisé par PayPal.

15 de março de 2026

Resposta de oldinn.nl

Nous vous remercions pour votre Review.

Nous sommes sincèrement désolés d’apprendre votre expérience et comprenons votre frustration.

Nous souhaitons vous apporter quelques précisions concernant les délais de livraison. Pour les livraisons aux Pays-Bas, le délai est généralement de 1 à 12 jours ouvrés. Pour les livraisons à l’étranger, la commande est d’abord transférée à un partenaire de transport externe, ce qui implique un délai supplémentaire d’environ 2 semaines.

Une fois votre commande prise en charge par ce transporteur, vous recevez toutes les informations ainsi que les mises à jour directement de leur part.

Nous comprenons que cette attente puisse être contraignante et nous prenons votre retour très au sérieux afin d’améliorer continuellement notre communication.

Nous restons bien entendu à votre disposition pour toute question complémentaire.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige tafel ontvangen voor een…

Prachtige tafel ontvangen voor een goede prijs. Levering was naar verwachting!

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw tafel en dat de levering naar verwachting is verlopen. Daar doen we het voor 😊

positief verrast

Ik ben positief verrast over de goede service en de snelle levering.

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u positief verrast bent door onze service en de snelle levering. Daar zijn we erg blij mee 😊

Prachtige tv kast!

Prachtige tv kast!

Bedankt voor uw mooie review!

Wat leuk om te horen dat u zo blij bent met uw tv-kast 😊

Super tevreden

Snelle Service, duidelijke communicatie over de levering. Erg vriendelijke en behulpzame bezorger. De kast die we besteld hebben komt helemaal overeen met de verwachting. Helemaal blij!

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, communicatie en bezorging. En natuurlijk geweldig dat de kast volledig aan uw verwachtingen voldoet 😊

Snelle bezorging

Snelle bezorging, Goede kwaliteit.

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle bezorging en de kwaliteit van uw aankoop 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

J'ai commandé une table chez Oldinn,nl…

J'ai commandé une table chez Oldinn,nl le 07 mars . J'ai été débité de la somme mais depuis je n ai plus aucune nouvelle , pas de suivi. Si absence de nouvelles je ferai une réclamation chez pay pal . Je regrette cette commande et déconseille ce site marchand

7 de março de 2026

Bonjour,

Merci pour votre review!

Nous sommes désolés d’apprendre votre expérience. Nous vous invitons à envoyer un e-mail à dirkshorn@oldinn.nl afin que nous puissions examiner votre dossier et résoudre cela dans les plus brefs délais.

Nous sommes à votre disposition pour trouver une solution appropriée.

Cordialement,

Service client

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Meubel kwam overeen met de foto´s op de…

Meubel kwam overeen met de foto´s op de site. De bezorger bracht het pakket voor me naar boven ook al hoefde hij dat niet te doen.

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat het meubel overeenkomt met de foto’s op onze website. Ook erg leuk dat onze bezorger u zo goed heeft geholpen, dat waarderen we enorm 😊

Team Old Inn Wonen

Snelle en nette service!

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze service als snel en netjes heeft ervaren, daar doen we het voor 😊

Team Old Inn Wonen

Fijne communicatie, goede levering

De communicatie vooraf was heel helder. Ik kreeg zelfs een herinneringsmailtje en ik kon exact zien wanneer ze kwamen bezorgen. Ze werken niet met een vervelend tijdsblok van zoveel uur maar er stond direct dat ze zouden leveren om iets voor 9 uur sochtends. Inderdaad, iets voor 9 uur kwamen ze langs en ze hebben gebeld van te voren om te laten weten hoelang het nog duurde. Tafel is in perfecte staat, bezorgers waren heel erg vriendelijk en ik ben hartstikke tevreden over de levering. Top zaak!

Resposta de oldinn.nl

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review!

Wat fijn om te horen dat de communicatie en levering zo duidelijk en prettig zijn verlopen. We vinden het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn over bezorgtijden, dus mooi dat dit zo goed is ervaren.

Ook goed om te lezen dat de bezorgers en het product naar wens zijn. Daar doen we het voor 😊

Veel plezier met uw tafel!

Team– Old Inn

Salon, eettafel

Rond black friday mijn salon en eettafel gekocht bij oldinn.nl. Door levertijd duurde het wat langer dan verwacht. Gelukkig door een goeie klantenservice kreeg ik steeds updates over me bestelling. De kwaliteit van de meubels zijn ook super

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u ondanks de langere levertijd goed op de hoogte bent gehouden en tevreden bent over onze klantenservice. Daar hechten wij veel waarde aan.

Geweldig dat ook de kwaliteit van de meubels naar wens is!

Veel plezier met uw salon en eettafel 😊

Team- Old Inn

Top bedrijf

Aardige mensen, directe service en waanzinnig goed geprijsd.

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en prijzen. Daar doen we het voor 😊

Graag tot ziens!

Team – Old Inn

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.